Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 145 989
  • 122 374

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Heh, ihan miten vain, jos minun ja tuomarin haukkuminen lohduttaa, niin anna palaa vain.

Kumpaankaan tämän illan ottelu tosin ei ratkennut, kuten vähemmän tunteella ja enemmän järjellä asioita katsovat Barca-fanitkin ympäri nettiä ovat todenneet.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Sancho oli toisen puolivälieräpelin eniten maalipaikkoja pelitilannesyötöillä tuottanut (ei luonut, eri tilasto!) pelaaja. Samoin hän oli selkeästi Dorren eniten peliä edistänyt hyökkääjä, ja itse asiassa kaikista hyökkääjistäkin vain Griezmann edisti peliä (marginaalisesti) enemmän kuin Sancho.

Lämmittää mieltä, että on selkeästi alkanut löytää niitä huippuvireensä rakennuspalikoita takaisin omaan peliinsä. (Menetetyn pelivireen yms. taustalla oli tietenkin Unitedin kaaospaska, joka on toki aiheuttanut saman monelle muullekin pelaajalle).
 

Potku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Kivikova
Milloinkohan futsalmaajoukkueen kovat pelit pelataan jäähallissa, tai siis Areenalla, joka vetää tuhansia katsojia? Varsin iso peli meneillään, mutta näemmä Palloliitto tyytyi vielä Vantaan halliin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kaikki menee!
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
En futsalista paljoa ymmärrä, mutta jos tästä hävitään niin on aika traagista.

Upea nousu kyllä aluksi ei siinä mitään
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös