Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 163 478
  • 122 531

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Pelkästään oluen takia ehdottomasti edellä mainitut, mutta sekä Briteissä että Saksassa bileet kokeneena valitsisin ehdottomasti Saksan.
Joo, Briteissä saattaa helposti lipsahtaa vähän turhan karvaiseksi se meno. Molemmissa itsekin kreisibailanneena saattaisin itsekin valita samoin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Hoh, kaikki tämän kauden läpimurrot tuntuvat tulevan englantilaisilta.

Edit. läpimurto on kyllä aika paska sana kuvaamaan sitä mitä yritin tarkoittaa mutta aivan sama.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Siis Englannilla on juuri kisojen alla tilanne, jossa näiden vakiostarojen takana on mieletön määrä talenttia. Eli on se kärkirunko jossa on Kane, Foden, Rice, Bellingham ja muut, mutta sitten toisesta aallosta puskee aivan jäätävässä vireessä olevia Palmereita, Watkinseja, Solankeja, Gordoneja, Branthwaiteja ja Mainoita.

Näin ollen ei riitä, että kysyy miksei Southgate saa tällaisista pelaajista koostettua joukkuetta pelaamaan hyvin tai voittamaan. Vielä enemmän ihmettelen miten Southgate pystyy saamaan tällaisen joukkueen olemaan tekemättä joka pelissä 4-5 maalia.
 

KK-V 1994

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huhhuh. Tää Palmer tykittelee ihan jäätävää kautta! Oliko tie Cityssä tosiaan niin tukossa, ettei maalin maalia siellä tehnyt? Vai pettääkö nyt mun tilastosivusto?
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
FPL:ssä taas perinteinen peliviikko. Mikäli en olisi tehnyt muutoksia sitten viime viikon, olisi nyt tallessa kaksi ilmaista vaihtoa, 32 pistettä enemmän (+ jokaisesta Palmerin loppupelin lisäpisteestä tuplat) ja sijoitus n. 340k nykyisen liverankingin 660k sijaan.

Mukava peli :)
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Jacksonilla on kyllä joka kerta aivan jäätävät tuuletukset kun tekee kaunistelulukemamaalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös