Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 147 659
  • 122 403

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Voi helvetti Pukki.... En pääsekään vielä nukkumaan, vaikka tietäähän tän miten kuitenkin lopulta käy. Viimeistään kun Wales ottaa Mooren kentälle
 

Salama44

Jäsen
Suomella ei ole mitään mahdollisuuksia kisohin. Ihan perseestä tuollainen pallon pyörittely kun ei saada mitään aikaan. Oma pää vuotaa kuin seula ja jos ei vastustaja muuten saa maalia niin rapataan niiden hyökkääjä rankkarialueen rajalla niin eiköhän ala oma vekko soida.

Saa sitä kahden maalin takana pyristellä. Pahimmillaan päästään vielä maalin päähän niin että häviö vituttaa vielä enemmän.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
No jaa. Wales aika helvetin tiivis nippu. Suomi itseasiassa syöttelee hyvässä tahdissa tarpeeksi napakasti, mutta tuonne ahtaisiin tiloihin pitää päästä, koska avautuu tila sitte muualle.
On tiivis, ja ei Suomella ole pelaajia jotka jollain tikitakalla tuota purkaisi eli suoraviivaisuutta silloin kun Wales on vielä varpaillaan ja niitä pystypalloja kanaviin. Näin tusinaseuraajan analyysinä.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Wales ratkaisee joka tapauksessa pelin. Jos se vetäytyy, Suomi voi vielä tasoittaa. Jos se jatkaa aktiivisesti, niin tällä puolustuksella ei peliä voiteta.
 

Laiskiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kai tässä voisi ajatella lukemien olevan ihan "oikeutetut". Wales parempi, mutta toinen maali oli vaparia edeltäneen rikkeen vuoksi halvahko, ja Pukki sai realisoitua yhden lupaavan hyökkäyksen tulistaululle
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Mihins tää perustuu?
Karkeahko kärjistys mutta ei tuo pelaajatuotanto mitään kovin kummoista ole moneen samankokoiseen maahankaan verrattuna. Lupaavia pelaajia on mutta tuntuu että tärkeissä ikäluokissa ei kehitystä saada valitettavan useinkaan optimoitua.

Mitään Hyypiää tai Litmasta nyt on aika kohtuutonta käyttää verrokkina kun sen verran poikkeustapauksia olivat, mutta vähissä on nuoret pelaajat joilta voi odottaa nousua oikeasti isojen liigojen kokoonpanoihin. Myöskään junnumaajoukkuemenestys on ollut aika vaatimatonta, en tiedä onko enemmän valmennuksellinen syy?

Olen päässyt seuraamaan junnufutista aktiivisesti ja nähnyt monien lupaavina pidettyjen yksilöiden urapolkua. Muun muassa yksi sellainen ikäluokan parhaimpana lupauksena pidetty ei saa edes HJK:ssa mahdollisuutta tälläkään hetkellä, vaikka ikänsä puolesta ulkomaat voisivat jo kutsua. Mutta ei ehkä tämän ketjun kamaa enää sinällään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös