Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 152 707
  • 122 432

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Upea katko Brunolta ja veto vain niukasti ohi.... Paikkoja on ollut taas useampaankin maaliin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ei huomannut Garna Rassea siinä vieressä. Olisi ollut maalipaikka. Nyt haisee taas joku loppuhetkien tasoitus.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Näin unta viime yönä ja siinä Sir Alex oli tullut takaisin Unitedin manageriksi. Olin itse ManUn urheilujohdossa ja muut johtoportaassa aikoivat antaa Sir Alexille potkut sillä muutama peli oli mennyt huonosti.

Silloin minä jyrähdin, että herranen aika Sir Alexia ei potkita mihinkään ja niin legenda sai pitää työpaikkansa.

Olisiko täällä ketään unenselittäjää, mitä tämä mahtaa tarkoittaa...
Menet Juhannuksena kihloihin Sara Siepin kanssa ja muutat Ibizalle. Voitat lentokentällä jättämästäsi eurojackpot veikkauksesta 53 miljoonas euroa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
On se kumma kun niinkin peliälykäs kaveri kuin Bruno oman kulmapotkun jälkeen yrittää jotain nuhaista vetoa etukulmaan. Siitä vastaisku ja lähellä ettei seuranneesta kulmasta tullut tasoitusta.

Paikkoja oli muutamaan lisämaalin. Viimeistely tasoa Robert Rooba.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Toisaalla Upamecano otti viikon toisen punaisensa. Tällä kertaa kahdella keltaisella. Rankkari tälläkin kertaa.
Aika karua. Ominaisuuksiensa puolesta pitäisi olla suunnilleen parasta a-ryhmää koko maailmassa, mutta taitaa olla mennyt joku pieni paha ukkeli tai muu tucheli pään sisälle.
 

Barney

Jäsen
United on muuten Valioliigan viiden ottelun kuntopuntarissa jaetulla kakkossijalla Cityn kanssa. Edellä on ainoastaan Arsenal.

Että silleen…
 

Jeffrey

Jäsen
Kane kaventaa tyhjiin Telin syötöstä. Teliä huhuiltiin Unitediin. Siirto on siinä mielessä loogista, että Bayernista Unitediin on viimeisen 17 vuoden aikana siirtynyt pelaaja aina 8 vuoden välein ja nyt edellisestä siirrosta on jo 9 vuotta.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Jokohan Flickin puhelin on pirissyt Uli-sedän toimesta? Noh, huomenna aamulla kuullaan varmasti "the" tiedotetta Säbener Strassen suunnalta. En jaksa Tuchelin omaan eroamiseen uskoa, eipä näissä tilanteissa liki kukaan valmentaja koskaan ole taonnut itse nostaa käsiään pystyyn, oli tilanne kuinka epätoivoinen tahansa.

Huono puoli Flickissä on se, että puolet tämän joukkueen alisuorittavista keskinkertaisuuksista ovat Flickin 'lempimussukoita' (etenkin tuo saksalainen 'ydin') eli ketään näistä ei tulla kesällä myymään. Mutta tähän hetkeen Flick lienee markkinoiden paras vaihtoehto? Ei kai nyt sentään joku Mourinho...
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tuchelin tähti on sen verran laskussa, että kiinnostelisikohan jo vaikkapa Hammers? Jos pornokeisari viitsisi päästää Moeyesin viimein autuaammille kukkupallo-bussiparkeille. Toivossa on hyvä elää sano lapamato.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Näillä näkymin Tuchel onnistunut häviämään mestaruuden PSGn ja Bayernin kanssa. Ei huonosti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös