Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 156 434
  • 122 448

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Maguire paitsioasemassa ja vaikutti peliin ennen Garnachon kosketusta?
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Niin että viivoilla ette näe mutta tuo yks Bruce näkee sen tuosta? Jos pitää munan mitalla katsoa, niin onko vitunkaan väliä? Ja siltä se paitsio saatiin.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Nätti vaparikuvio. Jotenkin hassua että sekä syöttöjä että maalintekijä nähtiin kesällä ylijäämänä.

Äh, sääli
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Ei saatana mikä farssi tämä VAR on. 5 minsaa ihmetellään onko se paitsio, ja lopputulemana "ei me tiedetä, pyydä se dumari katsomaan". Miten toi voi olla noin surkeaa tekemistä? En käsitä.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuus ny Tukio ite selittään jne.

Sitä luulee vähän ymmärtävänsä sääntöjä, katselee tota kelailua ja tulkitsee että joo sillä alkuperäisen keskityksen syöttöhetkellä on ukko paitsiossa mutta nykysäännöillä tuo ei haittaisi sitten enää kun maali tehtiin niin että siinä ns. maalisyötössä paitsiota ei ole.

Mutta näköjään en osaa enkä ymmärrä, kaikki vaikuttaa peliin koko ajan ja hylätään kaikki. Ja ihan sama minkä jengin maali niin samaa ihmettelyä.
 

Barney

Jäsen
Ei näihin jaksa enää kommentoida mitään. Mites esimerkiksi se Aken maali tällä kaudella Fulhamia vastaan?

Olen tähän asti pitänyt VARia hyvänä muutoksena, mutta jos näihin VAR-tulkintoihin ei saada yhtään mitään linjaa, niin helvettiin koko systeemi.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kuinka pitkä juoksu tähän tarvitaan? Ei ainakaan itselle tule tältä kaudelta mieleen tilannetta, jossa United olisi hyötynyt VARsta. Toiseen suuntaan aletaan kohta olla toisella kymmenellä.
No kausi on nuori, viime kaudella hyötyivät ja eiköhän tällä kaudellakin mene vielä toiseen suuntaan. Tuomaritoiminta Englannissa nyt yleisesti aika paskaa ja epäjohdonmukaista, joten mitä vaan voi tulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös