Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 277 237
  • 123 818

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Lähdetään vaan puolustamaan kotona ja tässä on lopputulos. Todella surkea suoritus Rive Kanervalta. Toivottavasti tämä on viimeinen kerta, kun kotona yritetään vain välttää häviämistä.
Näinpä. Ihmetellyt jo monta päivää näitä "tasuri riittää"-puheita, ihan kuin se tasuri olisi suurinpiirtein jo takataskussa. Nyt kävi jälleen se vittumaisin mahdollinen skenaario, nolla pistettä on nolla pistettä ja puheet tasurista voi työntää syvälle hanuriin. Vai lähdetäänkö samalla tavalla varmistamaan tasuria myös Sloveniasta?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Apa

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Köyhä esitys Suomelta loppujen lopuksi. Vähän turhan yksipuolista oli hyökkääminen.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Suomen olisi mielestäni pitänyt lähteä vähän samalla tavalla tähän peliin kuin NFL:ssä Detroit Lions torstaiseen matsiin Kansas City Chiefsiä vastaan. Vaikka taitoero oli huima Chiefsin hyväksi, Lions pelasi ns. balls to the wall eikä lähtenyt peruuttelemaan tai pelkäämään, vain päinvastoin rohkeita ratkaisuja ja raivolla päälle. Lopputuloksena Lions voitti kaikkien suureksi yllätykseksi. Tänään Suomi oli leijonan sijaan lammas.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Apa

Ikikerho

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jos sä lähet tanskaa vastaan koko toisen puoliajan puolustamaan, etkä pysty hyökkäämään/pitämään palloa edes hetken aikaa, niin silloin paikka ei ole kisoissa. Vittu miten paska suoritus varsinkin tämä toinen puolisko oli.
 
Ja vielä Slovenialla tietysti San Marino vastassa, niin tiputaan komeasti sarjataulukossa kärjestä sijalle kolme. Näin se haihtuu em-unelma.
Näin satunnaiselle fanille jäi tämän viikon lööpeistä mieleen että kisapaikka olisi käytännössä jo taskussa. Eikö näin siis olekaan?
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Suomi on jossittelun maailmanmestari. Jos tasapeli, jos Pukki ja syöttö ja jos eka 45 min ja jos ei Matti olisi astunut sinne ja jos Luke ja jos Rive
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Omissa käsissä on kisapaikka edelleen. Voittoja seuraavista peleistä vaan.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Juu nyt ne veitset piiloon ja ei vedellä ranteita auki. Ei EM-unelma tähän kuollut. Edelleen 9 pisteellä ollaan jo todella lähellä EM-kisapaikkaa.

Ja se joka sano, että yksi huonoimpia Suomen esityksiä ei ole kyllä kattonut jalkapalloa. Aika monta surkeampaa peliä on tullut katseltua. Muun muassa ne kaksi edellistä Tanska peliä. Eks puoliaika oli todella hyvä. Toisella puoliajalla väsyttiin ja vaihdot eivät tuoneet toivottua tulosta.
 
Huh. Ehdin jo vuodattaa muutaman katkeran kyyneleen ja kirota koko suomalaisen potkupallon, mutta ilmeisesti toivoa vielä on ja voidaan puhua jalkapallosta.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Hyvä että Tulikuuma Antman pääsi viimeiseksi vartiksi puolustamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös