Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 170 930
  • 122 590

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Callum Wilson. 18 Valioliigamaalia tällä kaudella. Voi kun pysyisi kasassa.
 

Barney

Jäsen
Vähän on van Heckellä piimää pohkeissa :D liike muistuttaa laatikkopäätä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Guimaraesilla oli joku viisi eri tuuletusta. Mutta ai ai ai.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Iso, iso voitto! Sheffield Wednesday myös 3-0 -johdossa.
 

redpecka

Jäsen
Hyvä Sevilla! Joku pitää edes spanskipalloa kartalla (Sevilla). 1-1 E: Seurasin pubissa konferenssiliigaa jonkun WHU-tyypin ja perheensä kanssa. Nyt ollaan taas henkisen kotini joukkueen puolella. Vamos.
 

Barney

Jäsen
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

redpecka

Jäsen
Sevillan Pallo painaa päälle. Mutta tästä tulee vielä jännittävä +30 minuuttua ja voittomaalilaukaukset.

Juventusta vastaan ei ole mitään. Rollekin oli siellä silloin kun vielä pelasi tosissaan. TextiTV:n mukaan Juve omassa liigassaan kakkosena - tosin vailla mahdollisuutta mestaruuteen. Sevilla on parantanut omassa liigassaan juoksua kuin sika - putoamispeikko on jäänyt jo suht kauas. Vanhat vertyy + tietysti saatiin Bryan Gil lainasopparilla takaisin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Sevilla tekee Sevilla-juttuja. Ja tietty Ladyboy maalintekijänä.
 

Yltävastaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit kotimaan sarjoissa, saksalaiset joukkueet
Oli muuten Romalta pahinta ajanpeluuta koko matsin ajan mitä oon ikinä nähnyt. 8 min lisäaikaa, joka on normaalisti valtavan paljon, mutta nyt sekin oli alakanttiin.

Ja finaaliinhan sillä mennään. Ja niin mennään jatkossakin, koska tuolle ongelmalle ei varmasti tulla koskaan tekemään mitään.

Mourinho + Italia = ...
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
I Giallorossi lähtee jahtaamaan seuraavaa Euroopan pokaalia ja paikkaa mestarien liigaan kun ei taida Seria A:n kautta enää aueta. Kyllä tässä herkistyi jälleen kerran, kuten vuosi sitten.

Parikymmentä vuotta ilman palkinnon palkintoa. Sitten oma suosikkimanageri (jota kaikki paitsi omat yleensä vihaa) Jose saapui kauneimpaan ja jälki Euroopan kentillä totutun kovaa. Vielä ei ole Euroopan peleissä finaalia hävinnyt, toivottavasti ei häviä kuun lopussakaan. Kiitos jo tässä vaiheessa, vuosien varrella on jo ehtinyt muutaman kerran ajatella, voittaako Roma enää pystin pystiä. Ja nyt meinaa tulla makiaa ihan mahan täydeltä!

Forza Roma!

Ja lisätään vielä perään, että en ole tyhmä, ihan helvetillisellä ajanpeluulla ja Mourinhon haista vittu-bussi parkkiin-kaikki kaatuu koko ajan pallolla mentiin tänään, mutta tuolla pääsi kyllä Leverkusenin pelaajien pään sisälle riittävän hyvin. Ja nolla piti.
 
West Ham finaaliin. Huhhuh.

AZ Alkmaarille sen sijaan tulossa isosti kakkua, kun idioottifanit hyökkäsivät matsin jälkeen katsomoon, jossa oli Hammers-pelaajien perheitä. Säälittävää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös