Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 147 659
  • 122 403

Kooki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Mouralta kyllä kaksi vahvaa edellistä esiintymistä, viimeeksi punainen melkein heti vaihdosta tultuaan ja nyt tämä
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Tuo vielä että sen jälkeen omiin menee alle minuutissa on kyllä Tottenham tiivistettynä.
En kyllä ymmärrä, miksi joku joukkue, ja varsinkaan huippujoukkue palkkaisi Contea enää manageriksi. Aivan täysi täystuho ja ei jätä edes palavia raunioita taakseen kuten Mourinho, vaan täysin ydintuhon jälkeisen tuhon. Syytä olisi Conten kyllä peiliin katsoa, mutta tuskin pystyy tapojaan muuttamaan.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Hollannissa Ajax vastaan PSV jo pelattu yli 106 min.
Kai tää joku cup-finaali on.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei ole enää live-seurannasta kyse, mutta kirjoitan tänne nyt silti.

Keskiviikkona pinna Manulta tuntui hyvältä eikä tunnin kävely Seven Sistersille sateessa + metron odotus ryysiksessä asemalla tuntunut missään. Tänään taas hieno fiilis 3-3 tasoituksesta yliajalla katastrofi-alun jälkeen ja ajattelin, että se yksikin pinna auttaa jos Tottenham meinaa olla edes Eurooppa-liigassa mukana ensi kaudella. No sitten vittu tietysti vielä kerran kaikista märin rätti naamalla ja 4-3 Poolille.

Mä olen yli 30 vuotta Tottenhamia kannattanut ja yli 20 kertaa käynyt livenäkin ympäri Englantia pelejä katsomassa, ja välillä ihmettelen että miksi.. ylemmän keskikastin joukkue, jossa pelaajat ja koutsit + johtokin ovat ehkäpä myöskin ylempää keskikastia eli siten lähellä mutta lopulta kuitenkin niin kaukana terävimmästä kärjestä ja siitä että Spurs saavuttaisi joskus jotain suurempaa.. viimeisin osaaminen ja viimeisin intohimokin tekemiseen puuttuu, mutta kivahan tää on olla kannattaja ja käyttää kaikki lomansa reissatessa jossainpäin Englantia fudiksen perässä. Hyvää vastapainoa kiekolle! Yhtään reissua näistä en vaihtaisi pois
 

Barney

Jäsen
Mun puolesta Leicester saisi tippua Champioshipiin. Schmeichel lähti jo, Vardyn uroteot on jo tehty ja Tielemans sekä Maddison lähtevät kesällä. Mielenkiintoinen joukkue muuttunut ihan HMV-sakiksi.

Dychen Burn... Everton puolestaan taas...
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Sepäs oli Castagnelta hölmö homma. Kolmantena pelaajana käsillä DCL:ia selkään ilman mitään aietta tai mahdollisuutta pelata palloa. Ja Evertonille ansaittu 1-0.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Rapukäsi...
 

Barney

Jäsen
Normaalipituiset kädet omaava maalivahti olisi torjunut tuon, T-Rex ei.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Voi Iwobi minkä virheen teit! Aivan turha kuljetus keskelle, paska syöttö ja avot. Saattoi maksaa sarjapaikan tuo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös