Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 147 713
  • 122 403

Nerozki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy, Man Utd
Voi luoja tuo Casemiro on ihana pelaaja. Sytyttää omat pelaajat ja kannattajat ja saa vastustajat turhautumaan. Voi helposti sanoa että Unitedin yksi kaikkien aikojen parhaita hankintoja.
Ja aikoinaan eräs billebeino haukku Casemiron täysin. Tosin sama kaveri taisi kehua, että DDG on yksi maailman parhaita maalivahteja jalalla.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Onko Luke Shaw tällä hetkellä maailman paras vasen pakki?
Vetää aivan jäätävän kovalla tasolla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pakko koittaa heittää x puoliajalla, vaikka se nyt näyttää epätodennäköiseltä. Mutta never know.
 

Jeffrey

Jäsen
Olosuhteet huomioiden hyvä ja kontrolloitu puoliaika. Toivottavasti Kalju ottaa korttiveikot pois tauolla. Sen verran on harakoilla kuupat kuumana, eivätkä nuo pelaajat nyt ole pelillisesti tässä kohtaa elintärkeitä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Sanotaan näin, että tuota ekaa maalia ei olisi ottanut edes itse paavi, enkä usko että Pope olisi ehtinyt tuohon toiseen, muutti sen verran vittumaisesti suuntaa.

Mutta joo, tuolla on ainakin kuusi pelipaikkansa parasta pelaajaa Valioliigassa joten kiva katsella. Ja onko jo sanottu, että Case on aika kova?
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Ensimmäisellä 30 minuuttisella oli harakoiden etsikkoaika, kun pääsivät selvästi tuoreempana paineistamaan. Nyt kunhan saadaan pidettyä 10 kenttäpelaajaa kentällä, niin eiköhän tästä hyvä tule.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös