Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 278 827
  • 123 818

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Vilpittömät onnittelut Klubille ja Klubikannattajille. Huikee temppu!
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Onko HJK nyt siis Eurooppaliigassa? Tulisipa samaan lohkoon Unitedin kanssa!
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Huikeaa Klubi!

Nyt jumalauta se ManU samaan lohkoon!
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Kyllä mä näiden takia käännyn siihen, että Konferenssiliiga on ihan jees juttu. Mukana juhlissa 40 vieraskannattajaa, tai 0,1 prosenttia kaikista Liechenstainin asukkaista.



Mestareiden liigaan onkin sitten vaikeampi polku aikanaan, koska Liechenstainissa ei ole omaa pääsarjaa, joten Vaduz pelaa Sveitsin divarissa. Maan euro-edustaja on aina cupin voittaja, joka pääsee karsimaan Konferenssiliigaan. Eli joukkueen pitäisi voittaa ensin konferenssiliiga, jolloin pääsevät Eurooppaliigaan. Siitä sitten Eurooppaliigan voiton myötä Mestareiden Liigaan. Helppoa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
@mikko600 mä sanoisin, että ratkaisi olisi sulkea Englanti, Saksa, Espanja ja Italia tuon konferenssiliigan ulkopuolelle, niin siellä saisi vetää pääosin tasaisemmat vastustajat ja ne ketä se kilpailu oikeasti kiinnostaa.

Näin ei varmasti tule kyllä koskaan tapahtumaan koska isot maat tuo eniten tuloja. Eikä Mourinho tätä sallisi, pitäähän sitä jossain voittaa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kohta lottokone pyörimäään ja UEL tunnari soimaan. Kiimaa saatana. Onkohan siellä nyt sellainen arpoja, joka ymmärtää englantia? Aina ei ole ollut.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Noniin ja ensimmäinen vieras Körbel vastaa englanniksi esitettyihin kysymyksiin saksaksi. Tämä on se syy miksi rakastan tätä kilpailua.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Onko linkkiä lähetykseen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös