Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 151 037
  • 122 420

Jeffrey

Jäsen
Maguire nyt ottanut itselleen tuon oikean topparin roolin. Enteilee sitä, että Lindelöf ei ole ten Hagin papereissa aloittava toppari. Martinez pelannut Ajaxissa vasempana ja jonkinmoista analyysiä ollut myös siitä, että oikea olisi Maguirelle parempi.

Tosin tiedä sitten onko tuokaan miehelle toimiva kun hukkaa pelaajan selustaan ja Melbourne menee johtoon. Toki ensisijaisesti tuo olisi ollut Lindelöfin katkottava tilanne.
 

Jeffrey

Jäsen
Miltäs se muuten näyttää?

Nihkeetä on, todella nihkeetä. Toki tasoeron pitäisi olla selvä, mutta Melbourne itseasiassa taktisesti hyvä harkkavastus. Pelaa todella alhaalla ja käytännössä bussissa, joskin kykenee hyökkäämään nopeilla vastaan. Korkea prässi Unitedilla jonka Melbourne pyrkii purkamaan syöttelemällä ja jos pääsee ohi niin kiire tulee. Näitä pelejä tullee kaudellakin vastaan useita, joskin niissä ei varmaan päästä yhtä helposti yhtä lähelle maalia.

Pelilliset muutokset tuntuu vähän selvemmiltä kuin Liverpool pelissä. Paljon pelataan Fredin kautta, mikä voisi enteillä Frenkien tuloa tuohon tilalle. Hyökätessä alakerran muoto on käytännössä 2-3, eli topparit jää alas ja laitapakit ottaa Fredin kanssa melko selkeän linjan. Tässä varmaan vielä laitapakeilla opettelemista ja osaltaan syy miksi vastahyökkäyksien puolustamisessa kiire tulee.
 

Jeffrey

Jäsen
McTominaylta onnekas tasoitusmaali. Laukaus alueen ulkopuolelta pomppaa puolustajan jalasta maalivahdin yli takanurkkaan.

McT:n rooli tässä ehkä tuntuu tällä hetkellä epäselvimmältä. Ottaa hyökätessä Brunon kanssa linjan ja ohjaa peliä hyökkääjien hakiessa syöttöpaikkaa.

Keskityspalloja tullut melko paljon, mutta paras paikka tuli Martialille joka puski pallon käytännössä maalista poispäin - tosin puski silti.

Ja heti perään Martialilta johtomaali. Elanga jatkaa Dalotin keskityksen tarkoituksella tai vahingossa Martialin jalkoihin ja pallo maaliin.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Liverpoolkin onnistuu maalinteossa, kun vastassa on tavallisia kuolevaisia.
Liverpool-Crystal Palace 13 min. 1-0. Henderson
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Kun ei taidot riitä, tarvitaan apuja vastustajalta.
Guaita imuroi Salahin helpon laukauksen sisään. 2-0
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jaahas sitten Suomi Saksa. Paha pelko persiissä että tästä tulee rumat lukemat.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Saksalainen panssaridivisioona jyrää suomalaista jalkaväkirykmenttiä. Kauheeta katsoa.
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Sieltähän se vääjäämätön osuma tuli. Suomelle on tehty nyt viisi puskumaalia näissä kisoissa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ihan karmeaa paskaa tuo Suomen peli. Keskikenttää ei ole käytännössä lainkaan ja Saksa saa tulla ihan vapaasti 16-rajalle asti.
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Jessus. Jos valmennus on noin kujalla pelin kulusta kuin mitä tuo jannu (koutsi?) just sanoi, niin ei ihme, että peli näyttää siltä miltä se näyttää. Ei miltään.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Newcastlen kauden kolmas harjoitusottelu livenä seuran sivuilta. Takana 5-1 ja 0-3 -voitot Gatesheadia ja 1860 Munchenia vastaan. Tänään sitten viime kauden Bulin kasi vastassa, eli Mainz.



 

Liitteet

  • 652FB387-E02B-49F3-BE8F-DD7D9FEBEB65.jpeg
    652FB387-E02B-49F3-BE8F-DD7D9FEBEB65.jpeg
    166,3 KB · kertaa luettu: 38

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Ihan ok vauhti tälläiseksi kesken treenileirien järjestetyksi treenimatsiksi. Pelataan siis Itävallassa. Joelinton on selvästi kovassa vedossa ensi kautta ajatellen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös