Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 276 888
  • 123 818

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Mutta joo Suomen olisi pikku hiljaa olisi aika löytää niin wingbackeja. Alho, Niskanen, Granlund ei ritää millään. Uronen vajonnut kanssa muutaman vuoden aikana. Hämäläinen ei ole ottanut toivottavia askeleita. Ensi peleihin voisi kutsua Julius Tauriaisen kokeilemaan.
 
Alho ja Väisänen olleet tänään melko kujalla...Kamarakin tuntuu jatkavan em-kisoista tuttua flekuilua, eli peluutetaanko miestä väärin vai miksi ei oikein näytä maittavan? Peliä nyt perkele tai äijää vaihtoon!

Edit; no sai sentään heti vedon aikaan, näitä lisää
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Mikä helvetti Suomen pelaajia vaivaa? Pallo polttaa jalassa, ei uskalleta kunnolla hyökätä ja puolustus on koko ajan veitsenterällä.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
.Kamarakin tuntuu jatkavan em-kisoista tuttua flekuilua, eli peluutetaanko miestä väärin vai miksi ei oikein näytä maittavan?
Veikkaan väsymystä pitkä kauden jälkeen. Toki Kamaran vahvuudet tulee paremmin esiin kun ei koko ajan tartte puolustaa. Jotain pitäisi puoliajalla tehdä.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Aikamoinen määrä yksittäisiä virheitä yhteen puoliaikaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
4 minuuttia? Siinähä soihtuhommassahan meni 5. Plus se Shoonessyn loukki
 

Fordél

Jäsen
Miten voi Romania päästä noin nopeasti omista Suomen päähän?

Kamara on väsynyt. Antakaa Glennin jo lomailla. Uronen hukassa. Alho on paska. Mistä Suomi löytäisi vihdoin laadukkaat laitapakit, molempiin suuntiin?

Pallollinen peli heikkoa. Hyökkäyspeli lähes olematonta. Puolustuspeli sekaisin. Paljon pitää parantua, jos tästä meinaa pisteenkin napsia.
 

K.A.H

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mä aina ihmettelen tuota, kun futispelaajien väitetään olevan väsyneitä jos pelataan enemmän kuin yksi peli/viikko. Kuten nyt väitetään, että Suomen pelaajia väsyttää. Lätkässä pelataan pleijareita/turnauksia niin että peli on joka toinen päivä. Onko futis niin paljon rankempaa vai onko noilla futareilla huono kunto?
 
Jos huuhkaja ryhdistäytyy seuraavalla, niin tasurin voisivat vielä raapia. Eka oli melkoista myllyä, joten 2-0 olisi todennäköisesti naula arkkuun...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös