MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
No onhan se selvä, että jos Messi tavoittaa huippuvireen loukkaantumisten jälkeen, niin vaikea hänen kanssaan on kenenkään kilpailla.
 
Suomi ja Venäjä jakavat tällä hetkellä ideologisesti samat päämäärät: demokratian, ihmisoikeudet, oikeusvaltion ja hyvän hallinnon ja monta muutakin periaatetta. - Tarja Halonen

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Benzema - Messi 2-1.
Benzema oli vain viimeistelijänä. Di Marian hienoutta nuo maalit. Tässä pitää vertailla kumpi on matsin paras Di Maria vai Messi. Vai tuleeko jostain muualta uusi haastaja.

Aivan kamalaa tuo puolustaminen. Aivan kamalaa...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Benzema taas paikalla, mutta hiiren verran ohi. Onhan tuota Barcan puolustusta nautinnollista seurata, minä tykkään. Pitäisi vain laittaa palloa kovemmalla prosentilla sisään, tämä ei riitä, jos oma pää vuotaa tuohon malliin.

Jalkapalloilullisesti hieno puoliaika, mutta pettymyshän tässä päällimmäisen on mielessä. Eiköhän Angel Di María astu maailman parhaana argentiinalaisjalkapalloilijana vielä esiin ja ratkaise ottelun toisella puoliajalla. Jäätävä esitys tähän mennessä.

Onneksi on Bundesliga.
Ensimmäisenä tulee mieleen sarjan kakkospaikkaa jahtaavan Schalken esitys Espanjan ykköstä vastaan, 2-9. Pepen idioottimaisuus ei ole koko espanjalaisen jalkapallon kuva, onneksi.
 

Nutshell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomen kaukaloissa, Manchester United
Ja maalin jälkeen tilanne joka taas muistuttaa siitä kuinka jääkiekko on se kuningaslaji.
Olin juuri kirjottamassa samaa. AIna jaksaa ihmetyttää miten aikuiset miehet jaksaa harrastaa tommosta pelleilyä.

Olipa huikea puoliaika. Toivottavasti sama meno jatkuu tokalla puoliskolla.
 

Betoz

Jäsen
Tulee ihan Jarkko mieleen noista pelleilyistä.

Aika tiukka avausjakso tähän peliin. Kaikesta hypestä huolimatta ylittää odotukset ihan heittämällä.

Di Maria on aivan pitelemätön! Kuka Ronaldo? Kuka Messi?
 
"Hei, paljon päätty? Me voitettiin! Teillä ei kasetti kestänyt!"
- Jarkko Ruutu, 11v

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ensimmäisenä tulee mieleen sarjan kakkospaikkaa jahtaavan Schalken esitys Espanjan ykköstä vastaan, 2-9.
Mulle tulee ainakin ensimmäisenä mieleen viime kauden UCL-finaali. Jonka toisinto muuten on todennäköisempää kuin esim. espanjalaisseurojen kohtaaminen finaalissa. ;)

**

Jos SaiPan ja JYP:n välinen play-off sarja on ADHD-kiekkoa, niin kyllä tämä eka puoliaika oli melkoista ADHD-jalkapalloa. Surkeaa puolustamista molemmilta, mutta viihdyttävää peliä toki. Pepe olisi melkein kyllä ansainnut punaisen idioottimaisuudestaan Messin maalin jälkeen.
 
Tää on meidän joukkue.

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Real Madrid, Detroit Red Wings
Barcan puolustus on aika jäätävää, pelataan vain crisua ja balea pois, antaa patongin lompsia vapaana. Jumalauta 6 aivan a-luokan maalipaikkaa yhdellä jaksolla samalle naamalle, 6. Jatketaan vaan samaan malliin, kyllä kissakin noista aina pari tekee. Ihan järjettömän näköistä.

Mahtava kohellus koko alanelikolta barcan tasoituksessa ja messillekin jo kelpasi. Olihan kirpulla paikka laittaa jo jauhot suuhun siinä läpiajossaan, jonka sitten muni kuitenkin.

Hauskaa ja stressaavaa katsottavaa tähän saakka.
 
"the young defenceman couldn't make up his mind, then Pavel Datsyuk came and made it up for him"

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Jonka toisinto muuten on todennäköisempää kuin esim. espanjalaisseurojen kohtaaminen finaalissa. ;)
Rohkenen olla eri mieltä, vaikka kumpikaan sisäinen finaali ei näytä juuri nyt kovinkaan todennäköiseltä. Dortmund on kuitenkin melko pahasti siipirikkoinen Real Madridia vastaan. Lisäksi joukkueiden kuntokäyrät viime kaudesta osoittavat aika selvästi eri suuntiin.

Jatketaan vaan samaan malliin, kyllä kissakin noista aina pari tekee. Ihan järjettömän näköistä.
Toivon mukaan tekee vielä pari lisää toisella puoliajalla. Kyllähän noita jaksaa ottaa vastaan. Peli tosiaan voisi olla 6-2, jos kärjessä olisi joku van Nistelrooy Benzeman sijaan, kuitenkaan mitään Karimilta pois ottamatta. Benzema vain vaatii hirveän määrän paikkoja yhtä maalia kohtaan. Tosin olihan siellä paikkoja lisämaaleihin toisessakin päässä.

Tasapelikin riittäisi, mutta eihän siihen kukaan tyytyväinen voi olla. Nyt tarjotaan Barcaa pihalle mestaruustaistelusta, se pitää käyttää. Ja samalla yksi trolli hiljenisi hetkeksi.
 

Lukko4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko,Real Madrid
Näin vissiin yksin sitten Fabregasin kyynerpään Pepen vatsaan,kun juoksi ohitse. Loppu toki molempien kaatuiluineen ärsyttävää teatteria...mutta joo.

Vauhdikas puoliaika oli...Benzemalla paikkoja 4-5 maaliin...
 

Nutshell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomen kaukaloissa, Manchester United
Huhhu oli kyllä teknisesti huikea suoritus tuo Benzeman toka. Ronaldo taas oli ihan kuutamolla ekalla jaksolla. Pari filmiä, pari kömpelöä harhautusyritystä. Toivottavasti pelaajilta ei lopu bensa kesken ja intensiteettiä on loppuun saakka.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #18 #41 #26, Sebastian Aho, Anttoni Jakobsson
Huikaiseva jakso, Barca kyllä laittaa kiitettävällä prosentilla palloa pussiin.. Olisiko DL voinut torjua toisen maalin? Tilanne tuli kyllä nopeasti, mutta oliko nyt Pepe kenen blokki "esti" toisen kulman vedon, niin olisi voinut aavista..

Nyt vaa palloa joka paikasta maaliin, niin hyvä tulee.
 
Miltäköhän se tuntuu saada tehtäväksi pitää Zlatania kulmassa ja sitten jättää pitämättä - benicio

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Pilkku!

Oli muuten tiukka tilanne, olisiko pitänyt olla vapari. Veikkaan, että nimimerkki VilleLeinon mielestä selvä vapari.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Aijai, nyt rankkari tulee, kun olisi vaparin paikka.
Kehtaatko oikeasti valittaa City-ottelun jälkeen? Rike tosiaan oli selvääkin selvempi, rikkeen tapahtumapaikka hieman epäselvä. Ihan boksin rajalla, mutta nyt tuli Barcalle vain sen omaa lääkettä, hienoa!

Ronaldo, 3-2.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
No nyt tuli se pilkku, selvääkin selvempi, tietysti. Tietysti oli ihan boksin rajalla, mutta nyt tuli Barcalle vain omaa lääkettä, hienoa!

Ronaldo, 3-2.
Tyylikästä ensin viikkokauppa itkeä yhdestä väärin tuomitusta tilanteesta ja sitten tuulettaa vastaavaa omaan suuntaan. Oksettavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy