Jalkapallo – liveseuranta

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
Barca&Pep, Pats, SASpurs, Canada, PIT&CHI
Ronaldo keskittyy filmaamiseen, kun taas Messi tarjoilee Iniestalle maalin.
 

Apa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara ja persoonat (Mourinho,Beckham etc.)
Upea oli Messin syöttö Iniestan maaliin. Ronaldoa otetiin kyllä kertaalleen niin kovaa, että joku tuomari olisi viheltänyt, mutta näillä mennään.
 

Nutshell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Manchester United
Jotenkin helposti syntyi toi maali. Tai sitten Barca vain sai sen näyttämään helpolta. Rollen nurinmeno melkosta komediakamaa, tosin Espanjassa joskus noistakin vihelletään.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Jaaha, siellä Real edelleen antaa maailman parhaan maalivahdin huilata jotta olisi iskussa sitten MM-kisoissa. Eipä siinä ei olisi edes itse ylhäisyys ottanut tuota Iniestan kutia kiinni.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Voi helvetin Benzema, nyt olisi pitänyt jo naulata ensimmäinen naula Barcan arkkuun. Di María näytti taas, että miksi hän on Argentiinan paras jalkapalloilija, komeasti petasi patongille paikan, mutta ei vielä maistunut. Kohta maistuu.

Kiinnostaisi tietää, että paljonko keskimääräistä futaajaa enemmän rotta-Alves saa repiä ennen kuin tuomaristo siihen puuttuu?

a) paljon
b) enemmän
c) liikaa?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Maailman paras argentiinalainen keskittää ja Karim Benzeman tuhnuilu on ohi, 1-1! Di Maríalta aika vahva alku tälle ottelulle, Ronaldo ja Messi? Pah, Angel on täällä tänään. Iker olisi tosin tuon ottanut, tottakai.

Vaarallisesti aukeaa el Realin puolustus, kun Barca iskee nopeasti vastaan.
 

ftr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Huuhkajat, Borussia Dortmund
Benzema laittoi lopulta tasoituksen. Loistavaa viihdettä ja hyvä tuomarilinjakin ollut, kun ei mistään kevyistä kontakteista vihelletä. Molemmissa joukkueissa on niin paljon pelaajia, jotka osaisivat käyttää kevyet vihellykset hyödyksi, joten loistavaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Mikäs Di Maríalle tuli, kun jäi makaamaan maalin jälkeen? Eihän vain mitään sydämeen liittyvää? Ei tosin muitakaan vammoja kaivattaisi, mutta oli vähän epäselvän oloinen tilanne. Tuli heti Antonio Puerta mieleen.

On se Angel siellä, 2-1!!! Keskitys maalille maailman parhaalta argolta ja Karim paikalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös