Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jalkapallo – liveseuranta

Viestiketju osiossa 'Muu urheilu' , aloittajana Moderaattorit, 17.10.2011 klo 22.37.

 1. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Nyt taitaa olla Brasilian naisten matsissa nainen kommentaattorina. Edellisessä matsissa oli 2 miestä kopissa, kun Erkka oli värikommentaattorina. Se lähti heti tietysti käsistä kun veskari Barbara oli pumpattu täyteen iloa jonkun torjunnan jälkeen, ja pakarat nousivat kuulema pystyyn koko stadionin voimin kun joku pelaaja esitteli persettään asettaessaan palloa kulmalipulle.

  Tuosta saattoi tulla vähän sanomista, joten YLE ei ehkä tee samaa virhettä uudestaan. Toisaalta ymmärrän tilanteen, koska 90min naisten jalkapalloa täysin asiallisesti selostettuna (et repeä virheille yms) voi olla aika vaikeaa.

  edit. on siellä näemmä mies, mutta ehkä he eivät ole niin tuttuja, niin ei lähde helposti väärille raiteille.
   
 2. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole. Miesselostaja ja -kommentaattori.
   
 3. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Lainaus:
  Qatar on ulkona. He saivat kasaan 1 pisteen vaikka pelasivatkin aivan hyvän alkulohkon. Arpaonni oli heikko kun saivat vastaan Kolumbiaa sun muita eikä Perua ja Venezuelaa.

  Japani on vielä mukana, mutta he voivat tippua huomenna. Japani on myös lähtenyt mukaan nuorella joukkueella, koska monet heidän parhaista pelaajista ovat jo eläkkeellä seuraavissa MM-kisoissa ja Tokiossa taitaa olla Olympialaisetkin niin sinne mahtuvia junnuja peluutetaan nyt. E-Amerikan kisat eivät ole Japanin omat ja se näkyy kokoonpanossa, aivan kuten edellisissä kisoissa on tapahtunut ainakin Mexicon kohdalla.
   
 4. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Miksi Copa Americassa ovat mukana Japani ja Qatar, mutta mm. Meksiko puuttuu?
   
 5. Ralph Jäsen

  Ranska taisi ratkaista tämän pelin.
   
 6. Ralph Jäsen

  Taitaa olla niin, että kahdeksan parhaan joukossa on seitsemän eurooppalaista ja ennakkosuosikki Yhdysvallat. Vai kaataako Kanada Ruotsin?
   
 7. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Ms. Thierry Henry tekee kiilto silmissä häkin...
   
 8. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Tulispa rankkarit. Nyt BRA tasottakaas
   
 9. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Vähän masentavaa kyllä, kun selostaja toteaa "olisi kiva olla paikan päällä." Sen nyt pitäisi olla selvä asia, että siellä ollaan, jos on kerran tärkeät kisat.
   
 10. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei mun verovaroilla, perkele.
   
 11. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Jotenkin hassua se, kun naiset räkii kentällä kun miehet. Ei vaan mitenkään sovi... :)
   
 12. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mutta missä Laura Kalmari?
   
 13. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Varmaan jossain päin Ruotsia.
   
 14. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Canada pyörittelee Kuubaa Gold Cupin alkulohkon päätösottelussa. Peli on 5-0 toisen jakson puolenvälin tienoilla. Meksikon liigassa pelaava Cavallini olisi voinut iskeä jo hattutempun, mutta hän epäonnistui pilkulta. En tiedä onko Kuubassa menossa sukupolven vaihdos, vai ovatko he jättäneet pelaajiaan pois kisoista. He eivät kuitenkaan olleet näin surkeita kun karsittiin MM-kisoihin joskus 5 vuotta sitten. Silloin he vetivät kyllä todella puolustusvoittoisesti, mutta pelit päättyivät kuitenkin luokkaa 0-0, 1-1, 2-1 vastustajalle tms.

  Canada varmistaa samalla playoffpaikkansa. Puolivälierissä vastaan asettuu voittaja huomisesta matsista Haiti-Costa Rica. Välierät ovat siis ihan mahdollinen saavutus jos peli vain kulkee. Todennäköinen Costa Rica on toki suosikki, mutta he eivät ole mikään Meksikon tapainen jättiläinen jonka tiputtaminen olisi "ihme"..

  Lainaus:
  Kyseessä on Etelä-Amerikan mestaruusturnaus (kuuluu eri liittoon kuin P-Amerikka), joten mukaan kutsutaan aina 2 joukkuetta. E-Amerikassa on vain 10 maajoukkuetta, joten on parempi pelata kolmella lohkolla kuin tiputtaa karsinnoilla 2 joukkuetta ja pelata 2 lohkon minikisat. Mukaan kutsuttavat 2 joukkuetta vaihtelevat. Tänä vuonna mukana ovat Aasian mestaruuskisojen finalistit ja seuraavassa turnauksessa mukaan otetaan Viasatin mukaan Qatar ja Australia.

  Meksikon kutsumattomuuden takana voi olla muitakin juttuja, mutta he jahtaavat tällä hetkellä oman liittonsa mestaruutta, ja pelaavat itse asiassa kohta alkulohkon viimeisen ottelun Martiniqueta vastaan. Meksiko kohtaa puolivälierissä häviäjän ottelusta Haiti-Costa Rica.
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2019 klo 02.37
  Huerzo tykkää tästä.
 15. kiljander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon lätkä,Mia San Mia,Tapiolan Honka,King James
  Katsoiko kukaan naisten Englanti - Kamerun - matsia. En nyt ala syyttämään erotuomaria puolueellisuudesta, mutta kyllä tuo jossain määrin antaa aihetta jälkikeskusteluun. Sinänsä jokainen tuomio maalien kohdalla oli kyllä perusteltavissa ei siinä mitään.
   
 16. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Jep, ei ehkä puolueellinen, mutta englantilaispelaajaa mm. syljettiin seurauksitta ensimmäisellä puoliajalla ja selvä maali vihellettiin paitsioksi (onneksi kääntyi videotarkastuksella). Erotuomari antoi Kamerunin myös pitää tiimipalaverin kesken ottelua ja toisella puoliajalla ensin hyväksyttiin Kamerunin niukka paitsiomaali sekä vietiin Englannilta selvähkö rankkari (ainakin turnauksen yleisen linjan mukaan) ja ottelun päätteeksi Englannin kapteenin brutaalista telomisesta tuli käsittämättömästi vain keltainen kortti, eikä punainen. Että tosiaan on syytä ihmettelyyn.
   
 17. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Siinä oli tuomarilla varmaan vähän ajatuksena, että kunhan parempi voittaa niin voidaan katsella häviäjän toikkarointia hiukan läpi sormien, ts kaikki pääsee helpommalla. Tuossa kun olisi vetänyt ihan tiukkaa linjaa niin Kamerun olisi marssinut pois ja skandaali olisi ollut entistä isompi. Nythän päästiin lopulta aika pienellä kohulla. Eli tuomari käytti pelisilmää kuin jossain pikkulasten pelissä, koska toinen joukkue käyttäytyi kuin pikkulapset.
  Mitään järkevää syytähän ei Kamerunin kiukuttelulle löytynyt, varsinkin se 2-0 maalin meno tunteisiin oli hämmästyttävää, koska eihän siinä ollut mitään ihmeellistä. Jos olisi vaikkapa käynyt kuin Skotlannille, niin sen olisi jotenkin ymmärtänyt.
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Tuolla on koostetta:

  https://yle.fi/urheilu/3-10844421
   
 19. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tuomari ei varmaan nähnyt sylkemistä kun huomio oli kiinnittynyt muualle kuin Kamerunin pelaajan suuhun. Ja mahdotonhan tuosta on sanoa oliko edes tahallinen.
   
 20. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Ainakin tuossa Englannin 1-0 -maaliin johtaneessa epäsuorassa vapaapotkussa saatiin hyvä ennakkotapaus loppukisoille. Noita tilanteita sattuu aina välillä joissa ei ole selvää onko kyseessä epäonnistunut pallon kuoletus vai tarkoituksellinen syöttö maalivahdille. Melko arpomalla niistä on tuomiot vedetty. Jos jatkossa tulee samanlaisia tilanteita, niin pitäisi olla pelisäännöt selvät.
   
 21. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Se oli minusta hyvä vihellys, koska pakin kosketus oli sen verran hallittu (varsinkin naispelaajaksi, hahhahaha), että ei sitä olisi pitänyt moken ottaa käsiin. Palautussääntö on tietysti ennenkaikkea preventiivinen, josta johtuen niitä harvoin tulee vihellettäväksi, mutta tuossa minusta raja ylittyi. Eli ei voida vain aina ajatella, että "ei kukaan ole niin hölmö (ei edes naispelaaja, hahahhhaaa) että ottaisi palautuksen käsiin, eli ei se ollut palautus".
  Maalivahti siinä mokasi, koska olisi voinut vain potkaista sen pallon hevon helvettiin, hyökkääjän paine ei ollut niin akuutti.
   
  Turha Kaukalo tykkää tästä.
 22. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Pitäisi lähteä Lidlissä käymään, mutta ensin vähän Let's Make America Great Again. 0min 0-0.
   
  Turha Kaukalo tykkää tästä.
 23. Ralph Jäsen

  USA pilkulta heti johtoon.

  Kaiken takana bonuccimainen hieno avaus jenkkipakilta.
   
  Turha Kaukalo tykkää tästä.
 24. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Pilkku Ameriikoille.
   
  Turha Kaukalo tykkää tästä.
 25. Ralph Jäsen

  Ja Espanja heti tasoihin. Jenkkipakkien vuoro sekoilla.
   
  Turha Kaukalo tykkää tästä.