JA-Seniorit 2014

  • 17 905
  • 124

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Jarrukenttä koossa Chelseassa, Bozik, Stigu ja Risa hyökkää, fiftyeight ja Salama15 puolustaa! Kohta pelipaikoille...
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno tapaaminen jälleen kerran eli siitä kiitokset 58. Bozik taisi olla tällä kertaa hieman liikaa nauttinut, mutta nyt kotosalla ja kaikki ok.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
scholl ja vlad halaa toisiaan! Mä niin rakastan tätä! Hih.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Jumalauta Ted, josset sää kohta raikastu niin scholli tekee susta porvarin, shaatana!
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Noh niin, ilta ohi ja himassa jo... Jostain yökerhosta ne puhui, en tiedä sellaisista. Kiva oli nähdä taas, Alamummo illan kuningattarena, Scholl piristyksenä, Ted Raikas illan väsyneenä ja kaikki muut siltä ja väliltä!

58 => kiitos kun jaksat näitä järjestää, syyskuussa ylämäkeen ja pitkälle ;-)
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Oman ATK-laitteistoni välityksellä kiitän kaikkia paikallaolleita. Olihan taas hyvä meininki, spessukiitokset 58:lle! Otettiinko me grappaa...?
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Alamummo illan kuningattarena
Juuh, kuningatar kompastui kotiin palatessaan rapussa mattoon ja nyt on otsa halki. Olisi tuo ehkä pari tikkiä vaatinut, mutta ei huvittanut lähteä johonkin kälyseen päivystykseen jonottelemaan kaikkien sekakäyttäjien ja tenukeppien joukkoon. Kaipa vekki joskus menee umpeen.

Kiitos kaikille hurmaaville senioreille miellyttävästä seurasta, näitä teidän tapaamisianne oikein odottaa. Erityisen mukava oli nähdä uusia kasvoja. Ted taisi saada opetuksen, ettei kannata juoda kokeneempien tahtiin... Ja viiskasille lämpimät kiitokset tilaisuuden järjestämisestä taas kerran.

Ensi vuonna uudelleen - ilman kompurointia!

PS Salama15 - kuvasi Karalahden HIFK-paidasta ja sen kantajasta olivat aika shokeeraavia.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teinköhän mä jonkinlaisen ennätyksen, kympin uutisiksi kotiin baari illasta ? Skidinä piti mennä nukkumaan pian pikku kakkosen jälkeen, näin vanhemmiten näkyy kympin uutiset olevan limiitti ;) Sen siitä saa, pari kolme kertaa vuodessa kun kapakkiin innostuu niin tietäähän sen.

Eipä siinä, pitkät yöunet kyllä aamulla palkitsi, yllätävän virkeänä tuli punkasta noustua. Ensi vuonna uudelleen ja tavoitteeksi kestää tulosruutuun asti.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Juuh, kuningatar kompastui kotiin palatessaan rapussa mattoon ja nyt on otsa halki.

CLIP

PS Salama15 - kuvasi Karalahden HIFK-paidasta ja sen kantajasta olivat aika shokeeraavia.

No voi kehvatsu, ikävä päätös mukavalle illalle... Ja Kamrat #10 & avauslyönti ovat kyllä veret seisauttava yhdistelmä, toivottavasti Raksila jäi ehjäksi?

Olipahan tosiaan mahdottoman mukava ilta, kiva oli turista jääkiekosta ja kaikesta muustakin. fiftyeight, Hammer Lynx, Konsta Kepuli, Risa, vlad, Pisin Kääpiö, Ted Raikas, JHag, Leon, Finnjewel, Red Machine, Stigu, bozik, Kanga jne. upeita persoonia kaikki! Ja tietty oli tosi mukava nähdä taas scholl mukana humussa ja kuunnella asiapitoista paatosta elämän kaikilta osa-alueilta, mm. siitä kuinka HIFK-fanitus on aikanaan lähtenyt yms. Pitäisiköhän mode-setien vielä hetki miettiä noita "kuolemantuomioita", kiva olisi lukea palstalta vähemmän harmaata tekstiäkin.

Pidetään lippu korkealla ja profiili matalalla, viimeistään ensi vuonna, sama paikka, sama aika!
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huikea ilta! Hienoja ihmisiä, hyvää juotavaa ja mahtavia keskusteluita. Stigun kanssa annettiin sata kertaa kenkää Nybarille, aina löyty uusi syy! Salaman kanssa hieno mv-talk show missä myös viinaksia& anteeksiantoa käytiin läpi. Ullberg himaan! Tässä vain muutama helmi illalta. Vai muistikuvia...hmmm...
On hienoa sakkia täällä. Kiitos kaikille, 58:lle spesiaalit ja Alamummolle kauniimman puolen edustamisesta!

Ja tietty oli tosi mukava nähdä taas scholl mukana humussa ja kuunnella asiapitoista paatosta elämän kaikilta osa-alueilta, mm. siitä kuinka HIFK-fanitus on aikanaan lähtenyt yms. Pitäisiköhän mode-setien vielä hetki miettiä noita "kuolemantuomioita", kiva olisi lukea palstalta vähemmän harmaata tekstiäkin.

Tämä ehdottomasti. Hieno kaveri!

E. Finnjewell, taidettiin kauppakin hieroa. Laita yyveetä asiasta? Niin ja bozik, ens vuonna korkki kiinni alkuillasta jotta selviät main eventtiin. Ted, mennään viskimaistoon joku päivä.
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä ehdottomasti. Hieno kaveri!
Taitaa olla asia mille ei mitään voida. Tästä huolimatta olen varauksetta samaa mieltä, scholl takaisin ja Jatkoaika olisi vielä paljon parempi.

Salama15 viestiin siis kommenttina, onko tosiaan täysin mahdotonta saada scholl takaisin? Jokainen tietää, että hän on sääntöjä rikkonut ja sytytyslanka on lyhyt tai sitä ei oikeastaan edes ole, mutta pohjimmiltaan hieno mies ja paljon väriä palstalle.
 
Junassa kohti Mansea.
Olipas mukava miitti. Kiitokset 58:lle järjestelyistä.
Poimintoja illalta:
-Stigu: "sussa asuu pieni ifk-kannattaja Bozik. Sä et vaan vielä tiedä sitä."
-Scholl: " onks kellään saksia? Nyt leikataan toi Ted Raikkaan hippiletti ja tehään siitä porvari."
Tilatiili on Stigun poika.
Vlad retuutti Schollia pitkin katuja.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Junnu mikä junnu. Kotiin selvitty suht pienin vaurioin ja aamiainenkin maistui.
Näinhän se on. Nukahdin (amatööri) bussiin ja ajoin jonnekin ihan ihme skutsiin, kesti tovi selvitellä päätä ja ajella sitten takaisin seuraavalla keskustaan ja aloittaa koko homma järkevästi alusta. No himaan päästiin ja pari olutta aukesi. Hieno ilta kaiken kaikkiaan. Vuoden viisaampana sitten taas!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tovi sitten kotiuduttu ja josko aterioinnin jälkeen ottaisin pienet unoset kun jostain kummallisesta syystä yöllä unet jäivät vähiin ja se vähä mitä nukuin oli sekavaa piehtarointia.

Mutta olipa oikein viihtyisä ilta ja mukava päästä remmiin mukaan pitkästä aikaa, vuosia edellisestä visiitistä olikin vierähtänyt jo aivan liikaa.

Kiitokset kaikille osallistujille - tunsin oloni oikein kotoisaksi mukavassa porukassa!

vlad.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Paskan marjat...

Raksila on paska mesta. Tuli tehtyä väärä valinta, mutta eipähän ollut ensimmäinen kerta. Ensi kerralla toisin, mutta hyvä jos pystyin shokeeraamaan jopa poissaolevana.
 

Stigu

Jäsen
Joo kiitos täältäkin kaikille kivasta seurasta ja illasta!

Ilta lähti osaltani melko pelonsekaisin tuntein liikkeelle, kun esittäydyttyäni eräälle melko rotevalle Narrifanille hänen ensimmäinen reaktionsa oli " Vittu mä olen halunnut vetää sua niin monta kertaa turpaan". Turvallisuussyistä en voi sanoa kuka tämä henkilö oli, suuni on muurattu asian suhteen Bostik-liimalla umpeen.

Schollin suhteen itsellä on samat fiilikset kuin muilla: Free Nelson Scholl, eli antakaa hänelle hänen oikeutensa takaisin!

Erityiskiitos tietty Viiskasille ja niille kaikille ulkopaikkakuntalaisille, jotka olitte raahautuneet paikalle.

P.S: Viiskasi: olit Viiskasi jo kaksi vuotta sitten järjestetyissä Senioribileissä. Eikö olisi logistista, että päivittäisit nimimerkkisi Kuuskybäksi?
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Olipas rapea reissu. Johtuu varmaan iästä, että vasta näin iltahämärissä olen saavuttanut jonkinmoisen toipuneisuuden. Mutta urheilusuoritus kannatti ehdottomasti tehdä, oli oikein viihtyisä ilta mitä parhaimmassa seurassa. Vallitsi hyvä henki, ja kohtasimme vanhoja ja uusia tuttuja!

Lopulta ikään kuin hukkasin itseni Helsingin yöhön, kun pyöriskelin ympäri kulmia etsimässä sopivaa soittoruokalaa joukko-osastollemme. Sopivalle tärkein kriteeri olisi ollut avoin ovi. Toiseksi tärkein olisi taas ollut portsarin avarakatseisuus asiakkaiden kunnon suhteen. Tosin meillä oli hirmuinen maratoonari porukassamme, joten kuntotestistäkin olisi selvitty leikiten.

Tasapuolinen kiitos jokaiselle hienosta illasta!
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Olipa hinoa ja mukavata tavata taas teitä kaikkia. Uusiakin oli mukava tavata whits is nice.
Mukavaa oli paljoja vanhoja lörppöjä tavata sekä teddy-boy, sen verrran kuin pystyin puhumaan hänen kanssaan.

Kyyllä te olette mulle rakkaita, joka ikinen. Teretulua jokainen ja uudet mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös