Jälkipyykki 2008 - 2009

  • 26 954
  • 53

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yritetään uudestaan kun tuo edellinen jälkipyykkiketju koki äkkikuoleman. Tätä läjää ei kyllä oikeasti innostaisi penkoa, ihan mielellään sen jättäisi taakseen ja unohtaisi sinne. Käydään nyt kuitenkin kertaalleen vielä pääkohdat läpi ja sitten saa jäädä.

Valmennus - suurin yksittäinen syy kauden surkeuteen. Lähtökohta kauteen oli väärä ("tällä porukalla ei häkki heilu"). Hanlon ei ymmärtänyt SM-liigan tasoa ja pelitapaa. Lehkosen tehtävä olisi ollut kertoa Hanlonille miten täällä pelataan ja että täällä maalit tekee Ilkka Pikkarainen, ei Ovetshkin. Ei riittänyt kantti, huono homma Jokereille ja Lehkoselle.

Juuso Riksman - suurin ansio joukkueen hyviin hetkiin, suuri syy mahalaskuun. Harhautti Hanlonin uskomaan että tämä seisova puolustushommahan toimii. Ilman Juusoa valmennus olisi saanut kenkää joulukuussa. Siitä olisi seurannut joko TPS-mallinen ylösnousemus tai täysi katastrofi.

Epäonni - Bishain ja Kuparisen kanssa homma olisi toiminut paremmin. Tuskin olisi tappiin saakka riittänyt, mutta hiukan pidemmälle kuitenkin.

Pelaajat - hyökkääjiä ei kannata edes arvostella. Riksman oli erinomainen ja jos on kunnossa, vahva kivijalka ensi kaudelle. Jokela oli Riksmanin lailla liigan ehdotonta huippua. Erikoismaininta Kimmo Eroselle joka teki työnsä ammattimiehen lailla. Mutta miksi Mika Strömberg pelasi Kalpassa ja Eronen Jokereissa?

Juniorit - sama kusetus jatkuu. Ei voi antaa luottoa junnuille kun pitää päästä eurokentille. Pitäisitte sitten edes pienempää ääntä. Ei käy enää edes huonosta vitsistä.

Fanit - yksikin mätämuna pilaa koko omeletin. Tätä tässä todella kaivattiin, kuin reikää päässä.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
Koko kausihan oli yhtä tervanjuontia, kiitos lommoposken ja Lehkosen. Niinkuin avausviestissä todettiin, vain Riksman pelasti valmennuksen potkuilta
Päällimmäisenä kaudesta jäi aika paska maku suuhun, jopa huonompi kuin "katastrofikaudesta". Ja tosiaan joidenkin idioottien takia kaikki fanit leimattiin, se on surullista.
Leuka pystyyn ja odottelemaan kevään massiivista, ja toivotaan että Pete jatkaa vielä yhden kauden ja päättää uransa mestaruuteen :)
 

Tanskanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kausi on nyt takana, onneksi.

Ennen kauden alkua oli positiiviset fiilikset. Omia poikia palasi kokoonpanoon ja valmennuksen piti olla kunnossa.
Aika äkkii tulikin sitten tiputtua maan pinnalle ja painajaismaiseen pelityyliin. Voittoja ehkä tuli, mutta tää jääkiekon irvikuva oli liian riippuvainen tuurista ja maalivahdista.

Toivottavasti ei enään ikinä Jokerifanit joudu kattelemaan kokonaista kautta tämmöstä paskaa. Itekin Riihimäeltä asti kotipeleihin kulkevana oli aika turhauttava kausi.
Ties jo ennen matsin alkua mitäs oli luvassa. Masentavaa kiekkoa, voitolla tai ei. Katastrofi kaudellakin oli mukavampi käydä peleissä, sillä silloin joukkue yritti pelata ja taisteli voitosta...
Ainakin tämän kautiseen verrattuna.

Syyllisiä?
Virmanen ja Keke?.. Ei omasta mielestä.
Valmennus oli lupaava ennen kauden alkua. Toki olisi voinut laittaa valmennuksen vaihtoon hyvissä ajoin, mutta olisiko se tuonut paljoakaan muutoksia loppupeleissä?

Pelaajissa nähtii alisuorituksia ja floppeja, mutta niitä on aina, joten siihen ei voi vedota. Syylliset tämän kauden esityksiin löytyy penkin takaa.
Aivan tietoisesti pelattiin kilpparipuolustusta koko kausi, ja silti jouluun asti kustiin fanien silmille, että olevinaan hyökkäyspeli ei ole vielä valmis.
Paskat! Pelasivat vaan itellensä lisäaikaa, ettei löydy kengänkuvaa persauksistaan.
Ja sitten vielä Ika keksii alkaa syyttelemään kotiyleisöä kotona tulevista tappioista? Onneksi Lind ja Saarinen pelaajistosta myönsi mimmoista kuraa on fanielle syötetty koko kauden ajan.
Mitäs vielä?
Ilmeisesti Pete oli ilmassu koko joukkueen mielipiteen valmennusjohdolle, ja siitä sitten seurasi katsomokomennus. Ainakin näin olen asian käsittänyt.

-----

Mutta tästä ei onneksi Jokerikiekko voi huonommaksi mennä.
Ensi kausi on varmasti erilainen uudella valmennuksella ja muutamalla täsmähankinnalla...
Näin toivotaan ainakin.
 

Kikkarelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Syyllisiä?
Virmanen ja Keke?.. Ei omasta mielestä.
Valmennus oli lupaava ennen kauden alkua. Toki olisi voinut laittaa valmennuksen vaihtoon hyvissä ajoin, mutta olisiko se tuonut paljoakaan muutoksia loppupeleissä?

Mä koen tän asian kyllä eri lailla. Syyllisiä tämän kauden shaibaan ovat todellakin Hjallis, Masa ja varauksella Keke. Ensinnäkin, ei yksikään itseään kunnioittava organisaatio voi tehdä isoja päätöksiä argumentoiden niitä, että "palkkasimme henkilön (johtajan/valmentajan etc.), kun huomasimme että hän oli ilman suunnitelmia tulevalle vuodelle ja häntä kiinnosti tulla meille, hänellä on kokemusta suurestä yrityksestä/"isosta maailmasta" jnejne. Muistaakseni Virmanen kommentoi Hanlonin tuloa jotenkuten näillä sanoin. Korjatkaa, jos ja kun olen väärässä..

Mun pointti on se, että valintojen mahdollisia seurauksia olisi syytä pohtia ja tarkastella kriittisesti arviointivaiheessa. Ehkä näin on tehty, mutta kaiken tämän kauden sekoilujen jälkeen tätä on vaikea uskoa. Ei yksinkertasesti voida vaan uskoa ja luottaa, että nimekäs työntekijä (on hän sitten pelaaja tai valmentaja) tekee asiat niin kuin organisaatiossa halutaan. Tästä tulikin mieleen, että Jokereissa olisi syytä laatia pitkän ajan strategia ja organisaatioidentiteetti. Toisin sanoen, mikä Helsingin Jokerit -niminen jääkiekkoseura oikeastaan on? Mitä sieltä ytimestä halutaan löydettävän? Mitä punaista lankaa organisaation johtamisessa ja jokapäiväisessä toiminnassa noudatetaan? Näiden "arvojen" varaan tulisi sitten rakentaa kaikki ihan hyökkäyspelaamisesta ottelutapahtumiin.

Vituttaa ja hämmästyttää, miten 90-luvun hienolla joukkueella saavutettu Jokeri-buumi sekä asema suomalaisessa kiekkoilussa on tuhottu TÄYSIN. Ok, meni vähän ohi aiheen ja vuodatukseks, mut oli pakko päästä purkamaan syräntä.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yleensä tässä vaiheessa olisi ihan armoton vitutus päällä. Ja hiukset olisi päästä revitty tyyliin, "Voi vittu, miksi näin MIKSI NÄIN". Mutta nyt ei vituta yhtään.

Joulun alla oli se pieni voittoputki, ja sen aikana ehti jo vähän toivo nousta. Mutta koko tämä vuosi on ollut sellaista paskaa, että jopa vähän toivonut sitä että kausi loppuisi nopeasti. Kamalin asia mitä suomalaiselle jääkiekolle olisi voinut sattua, olisi se että Jokerit olisivat voittaneet mestaruuden tuolla tyylillä. Olisi mennyt kolme viikkoa ja Hanlon olisi ollut maajoukkueen luotsina.


Jos jotain plussia pitää nopeasti keksiä, niin niitä olisivat Lehkosen puheet, ne vastasivat varsinkin alkukaudesta juurikin sitä mitä me fanit halusimme kuulla. Myös Riksman oli mahtava, jos hänen edessään olisi ollut oikea jääkiekkojoukkue, olisimme menneet pitkälle. Muutama muu kenttäpelaaja pelasi myös hyvän kauden, ja varsinkin Tenua olisi kiva nähdä myös seuraavalla kaudella, oikean valmennuksen alla kaverille voisi olla käyttöä.

Miinuksista jaksa luetella muuta kuin Lehkosen teot, ja loppukauden puheet. Muut varmaan hoitavat tämän puolen paljon minua kiukkuisemmin.
 

JonKorn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,NUFC, Alan Shearer, John Rambo
Yleensä tässä vaiheessa olisi ihan armoton vitutus päällä. Ja hiukset olisi päästä revitty tyyliin, "Voi vittu, miksi näin MIKSI NÄIN". Mutta nyt ei vituta yhtään.

Tässä täytyy kyllä kompata palstaveljeä. Jotenkin oli odotettavissa että turpaan tulee jatkoilla ja kerkesinkin jo asennoitua siihen. Ei tuota paskaa jaksanut oikeastaan seuratakkaan. Jo pleijareihin lähdettäessä oli selvää ettei kannua tule joten muut sijat ovatkin sitten sivuseikkoja. Ensi vuonna uudestaa kykenevämmällä valmennuksella ja KESKUSHYÖKKÄÄJILLÄ
 

Justin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämän kauden ulkomaalaisista ainut vahvistus oli Tenute, vaikka hänkin kärsi GH:n pelityylistä. Myös Bishai pelasi melko hyvin, kun oli terveenä. Täytyy vain ihmetellä minkä takia Hancockeja ja Lingejä tänne raahataan? Tulevaisuudessa tälläisiä hankintoja ei ole varaa tehdä. Junnut pelaisivat paljon paremmin kuin kaksi viimeksi mainittua ja ennen kaikkea saisivat sen mahdollisuuden.
 

bsb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers& WHUFC
Paska kausi mutta tulihan kärsittyä

Autokauppiaan dodgella oli käsijarru päällä koko kauden.

Syksyllä vielä odotteli, että kyllä se siitä Hanlonin mallilla lähtee peli käyntiin, kunhan puolustuspeliä "harjoitellaan", vaan ei.

Yksinkertaiset totuudet menestymiseen: aloitusvoitot, kaksinkamppailut, kiekonriistot, nopea pelinkääntäminen ja avauskiekolta kahdella syötöllä keskialueen yli ja hyökkäys päättyy laukaukseen kohti maalia. Utopiaa.

Parhaimmillaan kolme narria laidassa, hanuri menosuuntaan, neppaa kiekkoa metrin kerrallaan kohti keskialuetta ja sitten nöyrästi vaihtoon.

Pelaajalista oli mahtava: täynnä taitoa, kokemusta ja työntekijöitä-paperilla.

Ja sitten se ikuinen lupaus:omat pojat. Pidetään niistä kiinni, niin ei tarvitse ostaa "tosi kovia pelimiehiä" kesken kauden paskaamaan housuunsa.

Jokereiden suurin syy epäonnistumiseen: Jori Lehterä,Jori Lehterä,Jori Lehterä
Pelintekijä, jonkalaista todella kaivattiin.Ainoa jokeripelaaja, jolla putki kulki keväällä, väärässä joukkueessa.

Tänks Masa,och samma på svenska:tack och adjö.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Syyllisiä?
Virmanen ja Keke?.. Ei omasta mielestä.

Kyllä Hjallis ja Virmanen saavat kantaa vastuunsa tämän vuoden flopista, sillä Jokerien joukkueen rakenteessa oli JÄLLEEN KERRAN käsittämättömiä puutteita etenkin sentterikalustossa. Sen lisäksi Virmanen kunnostautui hankkimalla kesken kauden paniikkihankintoja tyyliin Kimmot Eronen ja Pikkarainen. Ei mestarijoukkueen ykköspakkiparissa pelaa Erosen kaltaisia tusinapakkeja, vaikka "Keisari" periaatteessa oman (pienen) ruutunsa hoitikin. Silti, oli jotenkin ironista, että eilisessä pelissä molemmat Kärppien varsinaisen peliajan maalit syntyivät Erosen virheestä.

Ensi kaudella Aravirta voi pelastaa paljon, mutta kyllä Jokereissa tulisi tehdä isoja muutoksia myös sikariportaassa, jotta laivan suunta saataisiin käännettyä.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Onpa timanttisettiä Lehkoselta. Erityisesti oman epäonnistumisensa analysoimisessa hän on ajankohtaan nähden vähän liiankin pitkällä:

Ika kirjoitti:
Jos saisin mennä päiviä takaisin, niin kesästä lähtien olisimme olleet ihan älyttömästi jäällä ja hioneet kiekollista toimintaa. Heti heinäkuussa training campin alussa olisin painottanut enemmän sitä, että viisikkona kiekko liikkuu. Syöttö- ja haltuunottotoistoja olisi tarvittu ihan hemmetisti.

Ika kirjoitti:
Me harjoittelimme koko ajan kovaa, mutta kovassa vauhdissa kiekon liikuttamiseen ja hyökkäysten päätöksiin toisin tosi paljon lisää toistoja.
 

Ikuri

Jäsen
Erityisesti oman epäonnistumisensa analysoimisessa hän on ajankohtaan nähden vähän liiankin pitkällä:

Huolella on mietitty, mitä tappion hetkellä kannattaa suustaan päästää. Odotin itse Ikalta hyökkäystä sikariporrasta kohtaan. Ihmetyttää, kuinka helpolla Lehkonen myöntää omat virheensä. Onko Ika oikeasti näin fiksu kaveri, että putsaa ensin oman pöytänsä ja analysoi näinkin tarkkaan tekemisensä, ennenkuin alkaa etsiä syyllisiä muualta?

"Syöttö- ja haltuunottotoistoja olisi tarvittu ihan hemmetisti", tuosta Lehkosen kommentista voidaan päätellä, että ei oltu paria viikkoa aikataulusta myöhässä, oltiin parikymmentä vuotta jäljessä.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
"Syöttö- ja haltuunottotoistoja olisi tarvittu ihan hemmetisti", tuosta Lehkosen kommentista voidaan päätellä, että ei oltu paria viikkoa aikataulusta myöhässä, oltiin parikymmentä vuotta jäljessä.

Tällä Ika tarkoittanee lähinnä sitä, että minkäkaltaisia harjoituksia olisi pitänyt vetää enemmän.

Ei varmastikaan sitä, että syötellään kenttää ympäri luistellen pareittain puolituntia per päivä.

Viisikkoa, hyökkäystä ja puolustusta voi kaikkea tehdä sekä kiekollisesti että ilman sitä. Molemmat ovat tärkeitä, mutta jos kiekollinen puoli on huonosti tai puutteellisesti treenattu, maalin tekemisestä tulee liki mahdotonta; Yksi syöttö, huono pomput yms.

Tiedän, että moni sanoo tähän, että eikä 150-300 K€ miehet osaa näitä unissaankin. Minä sanon, että jokaisen pelaajan tulee treenata kiekollista peliä kauden aikana paljon, jotta kovassa vauhdissa pystytään timangin koviin suorituksiin. Olkoon vaikka Gretzky.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Onpa timanttisettiä Lehkoselta. Erityisesti oman epäonnistumisensa analysoimisessa hän on ajankohtaan nähden vähän liiankin pitkällä:

On noita juttuja varmaan jo pitkään mietitty, mutta kauden aikana mitään muutoksia ei ole luultavasti uskallettu tehdä, koska ne sotkevat aina x-ajaksi pelin, ja taloudellisesti tosi tärkeän runkosarjan voittamiseen oli koko ajan täydet mahdollisuudet.
Ehkä Jypin joulun jälkeinen rämpiminen osui lopulta kaikista pahiten Jokereiden nilkkaan. Jos olisivat karanneet tavoittamattomiin, niin pelitapaa olisi ehkä alettu remontoimaan tulosten kustannuksella.

Täällä liputetaan edelleen Lehkosen jatkon puolesta. Ykköskoutsiksi liigaan siitä ei varmaan vieläkään ole, mutta näytöt Turusta junnujen kanssa ovat kiistattomat, ja pätevämpää jätkää hoitamaan se puoli kuntoon ei Jokerit tule saamaan.

Joko Aravirran kakkoseksi ja junnupäälliköksi, tai sitten vaan junnupäälliköksi tms. rooliin liigan ja junnujen väliin, mikäli Jokerit haluaa kakkoseksi kokonaisen huikean vuoden-parin valmennuskokemuksella liikkuvan Stögön - jonka oikea paikka olisi mielestäni alkuun ihan selkeästi junnupuolella.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Noh, kaiken negatiivisen vuodatuksen lisäksi voisi sitten etsiä positiivisiakin seikkoja...

* Ilmari Pitkäsen kuittaus 11.10 Ilvestä vastaan. Erittäin miehekäs teko 18-vuotiaalta jannulta.
* Riksman oli selvästi liigan paras maalivahti runkosarjassa, eikä parhaan pelaajankaan titteliä turhaan tyrkytetä miehelle.
* Jokela oli isäntä. Koska viimeksi voidaan sanoa meillä olleen liigan paras puolustaja riveissä?
* Saarista tulee olemaan ensi kaudella paljon iloa jos pysyy täällä.
* Hanlon valmensi viimeisen kerran meillä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Noh, kaiken negatiivisen vuodatuksen lisäksi voisi sitten etsiä positiivisiakin seikkoja...

* Ilmari Pitkäsen kuittaus 11.10 Ilvestä vastaan. Erittäin miehekäs teko 18-vuotiaalta jannulta.
* Riksman oli selvästi liigan paras maalivahti runkosarjassa, eikä parhaan pelaajankaan titteliä turhaan tyrkytetä miehelle.
* Jokela oli isäntä. Koska viimeksi voidaan sanoa meillä olleen liigan paras puolustaja riveissä?
* Saarista tulee olemaan ensi kaudella paljon iloa jos pysyy täällä.
* Hanlon valmensi viimeisen kerran meillä.

Tähän voidaan lisätä vielä pari:

* Ridan viimeisen sekunnin ratkaisu Kärppiä vastaan.
* Marraskuinen 5-0 voitto Bluesista. Jokereilta kauden parasta peliä ja katsomossa hyvä fiilis.
* Keisari Erosen maali Lahdessa 14.2.
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Tähän voidaan lisätä vielä pari:

* Ridan viimeisen sekunnin ratkaisu Kärppiä vastaan.
* Marraskuinen 5-0 voitto Bluesista. Jokereilta kauden parasta peliä ja katsomossa hyvä fiilis.
* Keisari Erosen maali Lahdessa 14.2.

Juuri nuo kolme seikkaa jääneet itselleni parhaiten mieleen. Eipä lisättävää.


Kokemus Erosta on muuten turha dissata viimeisimmän näätä-pelin perusteella, kuten jotkut fanit täällä niin tekivät. Fakta on se, että Eronen toi johtajuutta alapäähän. Jokelan lisäksi myös Keisarilta erittäin ÄIJÄMÄISIÄ otteita.

Nyt on kuitenkin aika sanoa bye bye Kimmolle. Tiedän, se sattuu. Tai no hei, onhan tässä vielä sellainenkin mahdollisuus, että THE Massiivisessa julkistetaan Kimmon jatkosoppari ja näin yhteinen taival jatkuisi. Olisi muuten Aran helppo rakentaa ensi kauden rosteria, kun puolustuksessa olisi jo kokemusta yllin kyllin.


Omalta osaltani pyykit on nyt pesty ja on aika tähdätä ensi kauteen, jospa osumaprosenttikin olisi silloin parempi...
 

bultsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika sekavat fiilikset jäivät tästä kaudesta. Hieman hyvää, mutta paljon huonoa.

Kauden alussa oli odotukset suht koht korkealla, pitkästä aikaa rosteri näytti edes jotenkin Jokereilta ja junnujakin olisi mukana. Mutta paskan marjat, eipä todellakaan käynyt näin.

Luoja paratkoon, mitä Masa ajatteli tälläisillä hankinnoilla kuin Ling, Hancock, Eronen, Pikkarainen? Aivan karmea läjä paskaa. Ulkomaalaishankinnat olivat TÄYSIN epäonnistuneet.

Epätasaista peliä oli mutta kokoajan oli usko että jossain vaiheessa se rupee kulkemaan. Tässäkin olin väärässä. Puolustusvoittoinen pelitapa oli karmeata katseltavaa, sillä passiivisuus söi paljon hyvää pois. Hyökkäystä ei saatu koskaan organisoitua kun pelitapa rakennettiin täysin Riksmanin ja puolustussumpun ympärille. Ilman Juusoa oltasiin varmaan Playouteissa.

Faneista, aika väsynyttä meininkiä tämä kausi. Mistä lie sitten johtuu, joukkueen esityksistä vai mistä.. jollakin on varmaan heittää tarkempaa analyysiä tähän? Sitten nämä savuepisodit ja hakkaamiset... ei herranjumala oikeasti.. ei enää näitä IKINÄ. Sai hävetä silmät päästään. Niille Urpoille jotka olivat aiheuttamassa näitä: Toivottavasti pysytte poissa jääkiekkopeleistä loppuiänne ajan.

Kiitokset Kokemukselle, (olit Jumala!!) Jokelalle, Juusolle, Tomelle ja Linnulle! Te jaksoitte pelata Jokerisydämmellä joukkeelle illasta toiseen!

Ja vielä loppuun Glen Hanlonista: Kiitos että kävit, mutta ei enään uudestaan. Hyvät jatkot kuitenkin sinne VV:n suuntaan!

Ensi kausi, uudet kujeet. Jatketaan silloin!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Yllättävän hyvää ja avointa analyysiä Ikalta. Pari juttua voisi noista nostaa.

Bishain loukkaantuminen vei Ikan mukaan runkosarjan voiton. On totta että 50-60 pistettä nakutellut mies olisi todennäköisesti vääntänyt ne uupuneet pisteet ja sitä kautta voitot. Bishai oli ainoa kunnon sena ja loukkaantui. Lisäksi Ika kertoo sentterin puolustusvastuun olevan suuri. Miksi tällaisessa tilanteessa ei hankittu kunnon sentteriä tai kahta?

Kermanista Ika veikkaa tulevaisuudessa SM-liigaan huippusenaa. En oikein tiedä, mutta totuus on että Kerman oli yksi runkosarjan lopun pirteimpiä ja ei pelannut yhtään pöllömmin senana. Tenutesta Aran opeissa voisi oikein sentterin kanssa kehittyä varsin tuhoisa snaipperi.

Vaikea kommentoida tuota Ikan itsesyytös-hirttäytymistä, mutta kyllä omasta mielestäni Hanlon on se jonka vastuu tulee kantaa. Se että Hanlon tulee muualta ei ole mikään syy, ja kyllä siellä Valko-Venäjän koutsina varmaan tuli tutuksi pelaajat, joilla ei ollut viisikkopeli ihan NHL mitoissa. Turhaa nuoleskelua Hanlonin ja sikariportaan suuntaan, joskin ymmärrettävää koska Ika varmaan jomman kumman tahon kanssa jatkaa ensi kaudella hommia.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Kermanista Ika veikkaa tulevaisuudessa SM-liigaan huippusenaa. En oikein tiedä, mutta totuus on että Kerman oli yksi runkosarjan lopun pirteimpiä ja ei pelannut yhtään pöllömmin senana.
Kerman oli loppukaudesta Jokereiden paras sentteri, joissakin peleissä jopa koko ottelun paras. Se on esimerkiksi Kärppiä vastaan melko kova saavutus. Mäestäkin varmasti voi kasvattaa erinomaisen puolustavan sentterin, toisaalta Jokereilla on melkein ylitarjontaa sellaisista ainakin ensi kaudeksi Hauhtosen, Heleniuksen ja Pallassalon muodossa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Mikään ei oikeastaan yllättänyt tällä kaudella, sillä meillehän kerrottiin selkeästi mitä tuleman pitää; puolustuvoittoista peliä nopeine suunnanmuutoksineen. Tosin peli muuttui sitten totaaliseksi antijokerikiekoksi ja suunnanmuutokset olivat liian usein omalle maalille päin. Itse löin muutaman matsin jälkeen 20 euroa vetoa Hanlonin potkujen puolesta ja nyt kait se sitten on maksettava, jos vain vedon voittaja kehtaa rahat ottaa vastaan.

Jotenkin jopa katastrofikaudesta jäi parempi maku kuin tästä konttaamisesta, koska nyt oli lähtökohtaisesti parempi tilanne, vaikka joukkue olikin osittain puutteellisesti rakennettu. Kyllä tuollakin materiaalilla olisi pitänyt mennä huomattavasti pidemmälle.

Onneksi seuraavan kauden alkuun on vielä pitkä aika. Saipa-Ilves-Tappara-Kalpa-Ässät kotitappioputki ei täällä ihan heti unohdu. Kiitokset kuitenkin muutamasta hyvästä matsista Kärppiä ja Bluesia vastaan.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
KK oli pisteiden valossa hyvä myös runkosarjassa. Itse olen sitä mieltä, että KK:lle jatkoa myös ensi kaudeksi
Kerman oli todellakin yllättävän hyvä senu ollakseen oikeasti laituri, mutta en silti ehkä kuitenkaan lähtisi jatkopaperia tarjoamaan.
Tosin voi olla ettei tarvitsekaan, huhut kun ovat vahvasti viemässä Kallea takaisin Kalpaan.

Tämän kauden jälkeen on viimeistään tullut selväksi, että pärjätäkseen Jokerit tarvitsevat oikeita senttereitä, ei pelaajia jotka treenaavat senuksi kauden kuluessa.
Paras skenaario olisi saada sopparit kahden hyökkäävämmän senun kanssa Hauhtosen jatkaessa puolustavammassa roolissa ja junnujen ottaessa nelosen/paikkaajan paikat.
 
K

kiwipilot

Pitäisikö Jokereiden ja HIFKin yhdistyä?

Heh, olipas siinä mukahauskaa lörpöttelyä. Jos nyt totta puhutaan, niin kannattaisi varmaan Tampereella ottaa TamU:sta mallia ja laittaa Ipa ja Kahvara saman nimen alle ennen Helsingin jengien yhteennaittamista. Ai niin, Jukka Voutilainen on Kalpan kasvatti, ihan A-nuoriin asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös