Ivan Huml TPS:ään

  • 71 421
  • 280

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
kone82 kirjoitti:
Ei tartte vittuilla. Meinaat sitten että TPS hoitaa loppukauden kuudella pakilla?

Seitsemännen ja kahdeksannen pakin saa A-junnuista. Maalintekoon pystyvää ykkös-/kakkoskentän hyökkääjää sieltä tuskin kuitenkaan löytyy joten olisi ihan mukava, jos sellainen hommattaisiin jostain muualta ja siihen käytettäisiin kaikki mahdollinen hunaja mitä purkin pohjalta vielä löytyy, jos sieltä nyt enää edes mitään löytyy.
 
Suosikkijoukkue
TPS
No niin, TPS vahvistaa, että Huml on poissa kokoonpanosta. (hc.tps.fi)

Lopun alkua? Nyt tarvitaan vakuuttavaa esiintymistä medialle, että siirto on hyvin perusteltavissa.

Huhut Humlin lähdöstä realisoituivat. Todennäköisesti lähtökuopat oli jo kaivettu ennen McDonellin tuloa.. Who knows. Joka tapauksessa johdon strategia pelaajistonsa suhteen taitaa pyöriä edelleen myrskytuulen lailla.
 
Viimeksi muokattu:

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
hc.tps.fi:

"TPS:n tshekkihyökkääjä Ivan Huml ei ole mukana pelaavassa kokoonpanossa illan Lukko-ottelussa. Hyvin menneen Karjala-turnauksen jälkeen TPS on saanut lukuisia tarjouksia Humlista. Neuvottelut erään ulkomaisen seuran kanssa ovat niin pitkällä, että Huml ei pelaa illalla."

Rahaa pitäisi tulla ainakin, jos paljon tarjouksiakin on tullut. Pitää toivoa, että tämä tästä vielä hyväksi kääntyy. Makkonen taitaa ainakin tässä pelissä saada peliaikaa riittämiin.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaakko kirjoitti:
hc.tps.fi:

"TPS:n tshekkihyökkääjä Ivan Huml ei ole mukana pelaavassa kokoonpanossa illan Lukko-ottelussa. Hyvin menneen Karjala-turnauksen jälkeen TPS on saanut lukuisia tarjouksia Humlista. Neuvottelut erään ulkomaisen seuran kanssa ovat niin pitkällä, että Huml ei pelaa illalla.".

Uskomatonta, mutta ilmeisen totta. Nurminen-Rautee-Mäkinen ketju saa tulikasteensa jo tänään! Tämä on se päivä, kun kun kaikki ennätykset pistetään uusiksi. Kiitos TPS, Kiitos Jore!
 

Annamaila

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaakko kirjoitti:
Neuvottelut erään ulkomaisen seuran kanssa ovat niin pitkällä, että Huml ei pelaa illalla.
Ovat kyllä ihan päätöksessään jo. Sinne meni Hummeri...
 

Veijari

Jäsen
Voi vittu kun menin hommaaman lipun illan matsiin ja elättelin toiveita Humlin huippukunnosta kun Karjala-turnauskin meni nappiin. Se, että puolirampa Huml päästettiin maajoukkuetehtäviin, taisi olla vain markkinointia palloseuralta. Hyvin näytti toimivan kun mies lähtee välittömästi muihin maisemiin.

Nyt sitä ykkössentteriä tilalle kiitos!
 

MustaEnkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Evolution
Tuntemattomia ovat Herran tiet. Mykäksi vetää. Kun on alkuun päästy niin antaa mennä vaan. Vaikea kuvitella että joukkueen ykkössentteri myydään jos ei jotain ole kaavailtu korvaavaksi hankinnaksi joten katotaan ny. Tosin aikaisemmin kalastusreissulta on kengät hävinneet eikä käteen ole jäänyt kuin luu...
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
MustaEnkeli kirjoitti:
Vaikea kuvitella että joukkueen ykkössentteri myydään jos ei jotain ole kaavailtu korvaavaksi hankinnaksi joten katotaan ny.

Seura, jonka talous ja katsojakeskiarvo eivät kaiketi ole kaksisessa kunnossa, sai kuin saikin syksyllä Hurmeen tasoisen veskarin tolppien väliin. Sen jälkeen on hankittu kaksi laadukasta, oikeassa iässä olevaa AHL-taustaista pelaajaa, minkä lisäksi joukkuetta edustaa Kiprusoffin, Nurmisen, Bergin ja kumppanien kaltaisia rahareikiä ynnä luultavasti yksi SM-liigan kallispalkkaisimmista valmennustiimeistä.

Kuten tuli jo Ilves-osiossa kirjoiteltua, näin ulkopuolisin(kin) silmin olisi ollut pikemminkin ihmeellistä, ellei myös säästöpuolella olisi ollut Turussa liikennettä. Vaan kenties muutoksia vielä nähdään, joskin näillä markkinoilla "edes" Humlin tasoisen, johtavan sentterin saadakseen on luonnollisesti tehtävä kova satsaus.


Ranger
 

JiiTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
*****!!!

Nyt voi sanoa että kyllä vituttaa! (taas vaihteeksi) Eipä noita piste/peli takovia senttereitä Tepsillä liikaa ole. Nyt sitten hajosi tämä Tepsin ainoa maaleja tekevä tutkapari. Vaikea kuvitella jotain Jussi Makkosta Kaitsun rinnalla. Ei paljoa naurata. Ylivoimakin heikkeni kertaheitolla kun Huml ei ole enää maalin edessä laittamassa ripareita sisään. Suurin kysymys tässä on milloin siirrosta on sovittu? Mikäli muutaman viikon takaisen tappioputken aikana, niin asia on edes jollain tavaa ymmärrettävissä. En halua uskoa että tässä olisi vain pelkästä rahasta kyse. Mielenkiinnolla jään odottelemaan minkälaisia tuomasnikoskelaisia sieltä on tulossa vaihdossa...
 

miarma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS ja Detroit
TS aikaakin nopeampi

Nyt se on todistettu turun sanomien yrheilu uutisointi tehdään jo reilusti etukäteen vai mitä mieltä tästä:

Huml ei pelaa enää Tepsissä

TPS:n jääkiekon SM-liigajoukkueen hyökkääjä Ivan Huml siirtyy Ruotsin pääsarjaan, Elitserieniin. Humlin uusi joukkue on Mora IK. Humlia ei nähty TPS-paidassa enää tiistai-illan Lukko-pelissä. Huml pelasi viime viikonloppuna Tshekin maajoukkueessa Karjala-turnauksessa. Hän on pelannut TPS:ssä tällä kaudella 21 ottelua. Hulm on ampunut yhdeksän maalia ja syöttänyt yhdeksän. Tshekki on joukkueen toiseksi paras pistemies.


14.11.2006 17:02:06
 

lavos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaha, sinne meni Hummeri. Nyt ois tosiaan kiva kuulla miksi myytiin. Toivottavasti tässä ei nyt sitten paikkailtu Ulmerin ja BigMc:n hankintoja. Hyökkäys on nyt siinä tilanteessa, että eipä niitä syömähampaita siellä pahemmin ole (jos olikaan). Vaaditaan nyt venymistä muilta pelaajilta.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Ostetaan joku seuraavista: Hyvin syöttelevä ja pelirakennukseen erikoistunut kaveri, Hulmin tapainen maaleja tekevä ja pelinrakennukseen pystyvä kaveri tai sitten hyvä kiekkollinen pakki. Tuollaisille pelaajille olisi tarvetta.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Rahat on loppu, myydään Volvo

No juu, nythän tästä on sitten mustaa valkoisella. Tepsin eväät on syöty ja McDonell & Ulmer olivat Humlin siirron ajan ylimääräinen kuluerä. Josko vaihdettaisiin seuraavaksi se valmentaja. Säästyisi verotietojen mukaan 70-80 000 vuodessa nuorella koutsilla. Samalla voisi pudottaa nelosketjun pois syömästä kuormasta jos kerran tiukkaa on.

Tämä on siis se talous, joka on Narvanmaan mukaan kunnossa.
 

Tuzzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aika erikoista pelleilyä palloseuralta. Onko Jortsu suututtanut Humlin vai pitääkö säästää rahaa. Käsittämättömältä kuulostaa vaikka uusi senakin olisi katsottu valmiiksi. 9+9 rapiat 20 pelissä, aika kova saalis saa olla uusi pelaaja jos varmasti tuollaisiin pojoihin yltää. Ja jos uutta ei ole edes katsottu niin ohhoh sanon minä..

Eikö tässä vaiheessa kautta joukkuetta pitäisi enemmänkin vahvistaa?
 

GBenson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Humlin paikkaajaa ei välttämättä ole vielä katsottu, jos nyt oli hyvä/paras mahdollinen aika myydä. Jotenkin on vähän sellanen fiillis, että tässä saattaa mennä jonkin aikaa, ennen kuin sellainen löytyy ja liittyy joukkueeseen. No, toivotaan parasta. Joku alkukaudella Euroopassa flopannut tilalle. Tai mitä sillä on väliä. Ihan kuka vaan. Säästetään ens kautta varten niin ehkä saadaan Rintanen. Sillä haavekuvalla voidaan kitisemättä elää loppukausi.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hockeymagasinet huhuaa että Huml olisi tehnyt kerralla kahden vuoden sopparin Moran kanssa.

Hockeymagasinet

Ruotsiin keskiviikkona ja askiin torstaina Modota vastaan.

Hockeyligan.se
 
Viimeksi muokattu:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Eipä sitten muuta kuin Makkonen kakkosen keskelle ja Ramstedt nelosen keskelle. Heikkeneehän tuo tiimi mutta ei mielestäni niin paljon kuin arvon palstatoverit antavat ymmärtää. Pakki on kuitenkin saatava.
 

_pakkirukka_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Tuomas Virkkunen
Joo kyllä rahaa pitäisi olla tiedossa siirrosta, eikä Huml todennäköisesti ihan ilmainen pelaaja ollut. Täysin puskista tuli itselle tämä siirto. Tässä on siis pari vaihtoehtoa: eli joku on jo kiikarissa, ja tarvittiin hieman pelimerkkejä, tai sitten hyvin menneen EHT:n jälkeen markkina-arvo oli kohdallaan. Silloin pitää takoa kun rauta on kuumaa.. Toivotaan kuitenkin, että Tepsin taustajoukkojen tutkat ovat herkässä kunnossa..

Allekirjoittanut toivoo tässä kohtaa, ettei Humlin lähtö aiheuta pelaajien keskuudessa mitään paniikkia, mikä johtaisi aikaan ennen Hurmeen pelaamista.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Eipä taida Sutelakaan olla ajantasalla mitä joukkueessa tapahtuu. Mitään ei ole kuuleman mustaa valkoisella. Mitäs seuraavana? Kuka lähtee, kuka tulee. Mihin tämä perustuu? Rahaan, miehen huonoihin peleihin? Ei voi kuin ihmetellä mitä siellä Tepsissä tehdään.
 

el marina

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielenkiintoista. On vähän sellainen kutina, että Sutelan/Jortikan tai molempien päässä on nyt jotain uutta jälleen vireillä, sen verran järjettömältä kuulostaa miehen, joka on joukkueen kiinnostavimpia pelaajia, myyminen. TPS on jonkin asteisessa nousukiidossa, vakio kokoonpano näyttää löytyneen pikkuhiljaa, mutta sitten päätetään että myydään joukkueen paras maalintekijä Ruotsiin.

Sutelan Seppo on kuitenki sen asteinen yritysjohtaja, että näki seuran talouden kannalta tämän ratkaisun parhaaksi, tai ainakin taloutta vakauttavaksi. Huomasikohan ottaneensa riskin keväällä kun uutta sopimusta väkisin? väänsi... Kiitos kuitenkin Ivanille joka minuutista, jotka olet TPS-paita päällä kaukalossa viettänyt!
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mas@ kirjoitti:
Heikkeneehän tuo tiimi mutta ei mielestäni niin paljon kuin arvon palstatoverit antavat ymmärtää.

Tepsi on tehnyt huikeat 2,67 maalia per ottelu. Huml on ollut mukana 32 prosentissa Tepsin maaleissa pelkästään tehopisteillä laskettuna. Mikäli paikkaajaa ei löydy Tepsin tehtyjen maalien keskiarvo tippuu 1,82 per ottelu. Näin ollen ainoa tapa saada kolmen pisteen voittoja on se, että Hurme pelaa nollapelejä. Kaikissa muissa tapauksissa tulee pistemenetyksiä tai tappioita, kiitos Tepsin huikaisevan hyökkäysarsenaalin.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Jaakko kirjoitti:
Menettääkö Canal+ rahat. Matseissa et kuitenkaan edes käy, vaikka täällä pelaisi Koivu ja kumppanit.

Valitettavasti kaikki eivät ole yhtä hyviä kannattajia kuin sinä Jaakko.

Lue vielä kerran uudelleen se viestini läpi. Siinähän totesin suunnilleen, ettei TPS:n otteet enää jaksa kiinnostaa, kun kerran ei voittaminen kiinnosta ketään TPS:n organisaatiossakaan. Turhaapa sitä sitten kuluttaa aikaansa seuraamalla tuota kyseistä joukkuetta.

Onneksi aina voi ottaa esiin tuon peleissä käymättömyyden, jos ei muuten voi iskeä vyön alle. Älä sure, kannan minä rahaa Kärpille muutaman kerran kaudessa.
 

lavos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eipäs nyt viillellä ranteita auki yhden pelaajan takia. Ei tässä nyt muutenkaan tiedetä mitä pelaajarintamalla tapahtuu. Parempi et seurataan joukkueen esityksiä ja toivotaan ettei sota yhtä miestä kaipaa. Nyt saa ne nuoret kaverit enemmän vastuuta. Toivotaan että ne vastaa huutoon sen 30% verran. Nii shaatana!
 

Mig428

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En ymmärrä mitä TPS tällä hakee? Noinkin hyvä pelimies päästettiin pois. Vai mitä siellä Turussa oikein tapahtuu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös