Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Itkumuuri – me ollaan hävitty tää kausi!

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana El Lude, 06.10.2007 klo 12.58.

 1. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Edustavaa kiekkoa

  Kas, niinpä olikin.

  Muistan vain Jormakan joskus puhuneen tällä nimellä tuosta yhdistyksestä, mutta otetaan edustus pois.

  Mutta kumminkin, liekö maksuohjelmassa ollut jotain häikkää syksyn mittaan kun tämmöisen ovat osanneet laittaa nyt hakuun. Pahan suureltahan tuo summa näyttää paperilla, mutta tämmöisellä menestyksellä piti tarvittavat eurot takoa velkoihin suht' nopealla tahdilla.
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Nimimerkki tj08 vastaili jotain tuonne mehtimäkeläiseen:

  tj08 | 05.02.2009 17:25
  Seuralla on lyhennysohjelma jota on noudatettu. Kyse on siis vanhoista rasitteista joita on maksettu. Vaikka summa onkin pienentynyt niin ei sitä silti olisi tarvinnut tuollatavoin julkistaa :-)


  Ja käsittääkseni kyseessä on tj Lindroos....

  Minähän en näistä protesteista ymmärrä, mutta miksi sellainen tuli, jos velkaa on lyhennetty sovitusti?
   
 3. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Joku ihmeen häikkä tuolla Verohallinnon puolella on tullut, koska Ry on lyhentänyt ohjelman mukaan velkojaan. Kuulemma vielä 4 vuotta on jäljellä ja maksuohjelmasta on pidetty kiinni ilman mitään ongelmia.

  Näin suoraan huipulta kuultuna.
   
 4. Anadigi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kravatti ja Mikin ylädekki
  Lainaus:
  Tämäkään ei olisi mikään ihme, sillä ihan perus elinkeinoelämän puolella verohallinto on laittanut verovelkoja maksuun, vaikka osapuolet ovat sopineet maksuohjelmasta ja pitäneet siitä kiinni.
   
 5. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Joo, saman kuulin myöhemmin itsekin, että asiaa on selvitetty ja kyseessä olisi joku moka verokarhun puolelta. Toivotaan, että asia on näin ja huolestuttiin täällä turhaan.

  EDIT: Joensuun Kiekko ry. näkyy poistuneen protestilistalta eli kyseessä oli todellakin veroviranomaisten virhe.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2009 klo 17.10
 6. Viljuri Jäsen

  Niin, on se mahdollista. Itse olen kokenut aina vaikeaksi selittää sitä, että verotoimistot voivat ottaa alueellisesti erilaisia kantoja asiohin, eikä yhtenäistämisohjeetkaan verohallituksen osalta aina tehoa. Tämä siis lähtötilanteena ennen mitään oikaisupyyntöjä ja valituksia.

  Tahtoo sanoa, ettei verokarhukaan ole suinkaan erehtymätön & virheetön.
   
 7. Warre Jäsen

  Tästähän kehkeytyi oikein onnellinen loppu tarinalle!

  Jos jotain hyvää tästä nyt lähtisi miettimään, niin nyt ainakin tiedetään eurolleen paljonko seuralla on velkaa tuonne verottajalle päin [8{P). Jos vielä saataisiin päivitystä tilanteeseen seurajohdon taholta esim. vuoden kuluttua missä mennään velanmaksun suhteen, eikä luettaisi siitä sitten mistään protestilistasta…

  Käännetään katseet kohti onnellisuusketjua ja illan tv-spektaakkelia.
   
 8. El Lude Jäsen

  Ylös tämäkin ketju ruususten unilta!

  Mehtimäki! We have a problem.
  Olisi ollut hyvinkin suotavaa, että tätä ketjua ei olisi tarvinnut tunkilla vinssata ylös. Jotain on nyt Jokipon pelissä pielessä ja pahasti. Tuli vaan mieleen, että yhtä sekavaa peli oli Variksen valmennuspestin aikana. Siitä on jo monta vuotta. En nyt ole painamassa paniikkinappulaa pohjaan, mutta ei hyvältä näytä - ei.

  Jotain tartteis tehdä. Mutta mitä?
  Itse heittäisin vilttiin muutaman pelaajan ja lopettaisin pelaajien kierrättämisen.
   
 9. El Lude Jäsen

  Joko nyt on paniikki tai edes pelillinen kriisi?
  Meneekö taas synkäksi yksinpuheluksi vai onko Jokipon alkukausi lamannut kaikki kirjoittajat? Mehtimäkeläisen palstalle en edes viitsi kirjoittaa mitään...

  Itse toivoisin, että Arttu Käyhkö tulisi takaisin kakkosvalmentajaksi ja Turunen menisi edes jonnekkin sieltä vaihtopenkin takaa. Jos ei näillä eväillä kausi oikene, niin ei sitten mahda mitään.

  Tämän illan pelissä alle 1500 katsojaa. Haloo! Jos yleisömäärät eivät lähde radikaaliin nousuun, niin edessä on joko pelaajapakan alennus/tyhjennysmyynnit tammikuulla tai isot taloudelliset tappiot tästä kaudesta. Siinä on sitten hyvä rakentaa joukkuetta kaudeksi 2010/2011. Liigamissiot ja muut asiat saa taas unohtaa vuosiksi eteenpäin.
  RoKi-peli näyttää sen, että noustaanko tästä suosta. Vituttaa vaan Jokipon nykytilanne. On enää turha puhua Mestiksen kärkisijoista. Hyvä jos p-offeihin päästään.

  Että näin.
   
 10. Namupassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Leijonat, NHL
  Lainaus:
  Allekirjoitan kaiken, melkein.. vittu ku vituttaa.. tuo yleisömäärän mikä tänään oli on hälyyttävän huono, joensuulainen kiekkokansa taas näyttää parhaita puoliaan.. Ei tässä muu auta ku alkaa ottaa niitä voittoja, kyllä tolla porukalla taitoa ym löytyy mut alkukaudella vaan menny kaikki päin persettä.. Pakko kai se on uskoa et tästä noustaa vielä neljän sakkiin.. Playoffsiteivät ole karanneet vielä yhtään mihinkään, onneksi.. katellaan..
   
 11. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Takana kauden paras peli, helposti. Alun 10min oli aika tuskaista, mutta sen jälkeen homma oli hanskassa, kolmannen erän henkilökohtainen virhe ja Suomalaisen todellinen keimseiveri oli ratkaisu, joten tän pelin perusteella pää pois pensaasta, heti.

  En tiedä oliko aiemmat kirjoittajat hallilla tänään ollenkaan? Meinaan vaan tuota yleisömäärää, että se ilmoitettiin ihan persialleen, porukkaa oli reilusti enemmän. Sama ajatus oli myös seuran taholta ja he puhuivat, että selvittäävät mistä tämä virheellinen laskenta johtui. Todellinen määrä lienee kuitenkin ollut jossain 2000 paikkeilla.
   
 12. Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MIKKELIN JUKURIT
  Lainaus:
  Siis eihän tämä voi olla näin vaikeaa. Kyllähän Jokipojilla on vielä paljon toiminnassa kehittämistä, jos edes ottelun yleisömäärää ei pystytä laskemaan oikein vaikka yleisömäärät nyt eivät kuitenkaan ole sen suurempia kuin 1500-2000 katsojaa. Jos Jokipoikien taholta on luvattu selvittää asia niin tuleeko tilastoihin tältä osin virallinen korjaus jossain vaiheessa, muutenhan noilla yleisövertailutilastoilla voi heittää härän pyllyä, jos yhdessä seurassa maksavien katsojien laskeminen on ylivoimaisen vaikea tehtävä. Viime kaudella kuulin monesti, että yleisöä olisi ollut Joensuussa vähemmän paikalla mitä kuitenkin ilmoitettiin.
   
 13. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Hei!
  Sillä ei ole mitään väliä miten nätisti pelaat tai olet pelaamatta, jos tulee koko ajan turpaan. Tällä hetkellä Jokipojat saavat 0,20 pinnaa/per peli. Kärkeen on matkaa viiden pelin jälkeen jo 14 pistettä. Jääkiekkokin on tulosurheilua ja sarjataulukko kertonee sen missä mennään. Onko syytä huoleen? Mielestäni kyllä. Jos Jokipojat aikovat nousta sinne neljän sakkiin, niin lopuista peleistä tulee saada about 1,8 pinnaa per peli. KooKoon ja Sportin pitkiin tappiputkiin en usko. Saat olla erimieltä.

  Itse suostun ottamaan pääni pois perseestä tai missä se nyt kulloinkin sattuu olemaan, jos Jokipo voittaa RoKin, TuTon ja junnumaajoukkueen. Sitten voidaan sanoa, että homma on taas hanskassa.
  Ans kattoo nyt.
   
 14. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Kärkeen on vieläkin matkaa, ihan piikkipaikalle 10 pinnaa, toiseen sijaan 6 pinnaa. Ja nyt ollaan juoksussa 1,25p./peli. 3:n pisteen voitoilla homma on äkkiä klaarattu, tosin muutama tappio vie nopeasti vielä alemmaskin.

  Lainaus:
  Homma hanskassa, pää pois persiasta? No, ainakin pelilliset asiat on kehittyneet jo paljonkin 7 pelin aikaan, tekemistä vielä on, vaikkei niitä tyylipisteitä kauden jälkeen olekkaan jaossa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2009 klo 10.57
 15. El Lude Jäsen

  Kieltämättä nyt näyttää ihan hyvältä (johdetaan jopa KooKoota vastaan tällä hetkellä).
  Voinen ottaa pääni pois sieltä perseestä. Jospa tämä tästä.

  Lisäksi itken vielä Neppi-Nevalaisen kiintiöpaikasta puolustuksessa. Neppiähän ei voi viltittää - eihän?
   
 16. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Joo, Neppi pelaa vaikka mikä on... Ehkäpä kannattaisi laajentaa tuota istuttamista myös näihin "ikoneihin" jos ei näytöt riitä, ainakaan positiivisessa mielessä.

  Nyt Kouvolassa kuulostaa hyvälle, mutta viimeinen 20 minuuttia edessä... U20 -pelissä ei ollut hätää, mutta silti... Jännitellään.
   
 17. TeeTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, sekä mestis kokonaisuudessaan
  Lainaus:
  Neppi luuti kouvolassa varmuudella, ei mitään ongelmia!
  positiivinen ongelma edessä, mihin tuomainen istutetaan.
  Ja eiköhän kilpailu pelipaikasta anna vastustajien hyökkäjille harmaita hiuksia, hyvä niin :D
   
 18. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  No tämähän hyvää kuultavaa sitten :) Radiosta nähtynä vaan Neppi mainittiin vain harhasyötöissä... Positiivista osaamista harvemmin puolustuspäästä kyllä hehkutetaan.
   
 19. Viljuri Jäsen

  Pitää muistaa, että Pikkaraisenkin mukaan ongelmia alkukaudella puolustuksella oli avauksissa, tai pikemminkin siinä, että pakit eivät saaneet avattua hyökkääjille viisikon etäisyyksien ja ajoituksien oltua jotenkin hukassa. Toisaalta Pikkarainen on painottanut myös liikkuvuuden merkitystä, joka liittynee nykysääntöihin ja Pikkaraisen painotuksiin pelinäkemyksensä toteuttamisessa käytettävissä oleviin resursseihin ja materiaaliin suhteutettuna.

  Toisaalta joukkueessa nähtyä suoritustason heilahtelua on näemmä selitetty sillä, että useammankin kaverin fyysinen puoli olisi ollut kovan harjoitusrääkin jälkeen jumissa, mikä voisi jopa vaikuttaa uskottavalta selitykseltä, koska tilanne näyttää nyttemmin olevan hiljalleen "normalisoitumassa". Ja Nevalaisen tapauksessa on vielä omat erityistekijänsä, joita en tässä käy erittelemään (kaikki tietävät ne), mutta suoritukset ovat paranemaan päin.

  Yksittäisten pelaajien erottaminen ja haukkuminen muutaman pelin jälkeen on monessa suhteessa liian "nopeata toimintaa", sillä hyvä pelisuunnitelma ja pelisuunnitelman noudattaminen ovat ne jutut, jolla ehkä saatetaan laitettua kampoihin näille Mestiksen suurjoukkueille ja liigafarmeille, ei tänne mitään bobbi orreja saada, ja Antonin Stavjanankin ajoista on jo turhan pitkä aika. Yksilöistä saadaan eniten irti joukkueena, ja yksilöt saavat itsestään irti enemmän pelatessaan joukkueelle, jolloin kriteerit yksittäistä pelaaja tarkasteltaessa saattavat tietyiltä osin olla toiset kuin jossakin muualla. Paras esimerkki tästä on Immonen, joka "hyvyys" ei lähde välttämättä siitä, että mies olisi mitenkään erityisen poikkeuksellinen, mutta yläkerta pelaa ja asenne on kunnossa. Ja kyllähän jotakin kertoo sekin, että Bluesin Petri Matikainen on nähnyt suotavaksi, että Roope Ranta on nimenomaan Joensuussa, eikä esimerkiksi jossakin muualla.

  Summa summarum, suuri epäilys oli hiipinyt jo neljän ensimmäisen pelin jälkeen, viides pelihän oli jo vähän parempi. Jo nyt voitaneen sanoa se, ettei ihan metsässä olla, vaikka parantamiseen varaa on kaikilla, myös Pikkaraisella. Ja tämä onkin se ydin koko jutussa, kehittymistä on tapahduttava, ja ei ole mitään syytä epäillä, etteikö sitä tapahtuisikin.

  Kaksi seuraavaa peliä jos menevät näillä sävelillä, niin asiaa olisi varmasti jo siihen "toiseen" ketjuun.
   
 20. urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
  Kylläpäs sitä taas uidaan todella syvällä. Kaikki mättää, alkaen mv-pelistä ja puolustuksesta hyökkäykseen ja yv-peliin. Roki pelissäkin oli paikat ratkaista yv:llä. Ei kelvannut ja vastustaja käytti hyväseen. Ei näin, ei alkuunkaan. Palataan aikaaan ja teemaan kuinka maratoonareista tehdään jääkiekoilijoita ja Nykäs Masa henkiseksi valmentajaksi Ollin poitsun kaa, ei mitään Sarasvuota tai Tammisen tyyppisiä höpisojöitä. Nyt on taas aikaimoinen lukko päällä, suoritukset heiluu, vastustaja kuittaa välittömästi, selvä johto ryssitään helppoihin virheisiin ja.... Voi kun riittäis pieni taivas.
   
 21. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Jätkillä loppui taas pelaaminen kokonaan johtoasemassa. Kakkosketju (mutanen-Flinck-Pitkänen) sentäs pelasi loppuun asti ja taisivat tekaista 3:sta maalista 2. Aivan kauheaa leijailua on hyökkäyspään balleriinoilla tuo touhu nyt. Duuni ei maistu, vastuuta siirrellään ja pelataan sitten niiiiin pikkunättiä että. Viivalla ei ole nöyryyttä heittää kiekkoa päätyyn, eilenkin ylivoimalla eräs liigatason pakki tarjosi vastustajalle 3 läpiajoa. Omasta päästä lähdetään aina samalla pakki-jättää-taakse ja siitä keskelle -syöttökuviolla. Aivan tajuttoman ajatusköyhää hommaa ja penailua.

  Sitten vielä vastustaja tekee paikoista maalit ja Kyntöpojat neppailee pikkusiistillä, niin tulos on juurikin tuo. Tässähän käy sitten niinku näin. Aina ja iänikuisesti, amen.
   
 22. El Lude Jäsen

  Mitäs tässä nyt sanoisi? Peliesitykset ovat hiukan parantuneet, mutta viimekauden lentoon ei ole Kotipojat päässeet. Maalivahtiosastolla taitaa olla niin, että Rämöä tulee peluuttaa maalissa. Oinonen häviää maalivahti vastaan maalivahti kamppailut. Puolustus on toki pelannut hiukan paremmin (jopa Neppi!), mutta edelleen on Akkasen ja Sellarsin kaltaisia pakkeja ikävä. Hyökkäys toimii silloin, kun toimii. Pikkaraisesta olen jauhanut tarpeeksi, mutta mikä rooli on Turusella? Ainakin allekirjoittaneella on Käyhköä ikävä penkin taakse.

  Maanatain KooKoo-peli pitää voittaa.

  Yleisömäärissä Jokipo on jäänyt jälkeen n. 500 katsojaa/peli. Taitaa tulla talouspuolella pitkä miinusmerkkinen luku tästä kaudesta.

  Hiljaista on tällää JA:n puolella ollut Jokipo-keskustelu. Mehtimäkeläinen on tällä hetkellä mikä on...

  Yyh.
   
 23. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Tätä olen hiljakseen itsekin miettinyt. Turunen kävi Mikkelissä= pakka sekaisin. Turunen tulee Joensuuhun= Mikkelissä homma lähtee rullaamaan ja Joensuussa pakka alkaa hajoilemaan. Turunen hiuksista pyhäselkään?

  Jotain positiivista tähän väliin. Ne kotipelit on todellakin tulossa nettiin. Selostajaa vielä kaipaavat.

  Noh, keväällä sitten mitataan se työn tulos. Onhan homma kumminkin ottanut pieniä askelia eteenpäin.
   
 24. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Pakko avautua lisää, koska niin suuri pettymys oli tuo eilisen KooKoo pelin yleisömäärä. +2000 katsojaa on ihan kiva, mutta tässä tapauksessa alakanttiin, todellakin!

  Joensuussa loikitaan taka-askelia, kun toimintaa vedetään omantoimen ohella. Eilisessä juuri ottaa päähän eniten se, että ainekset oli tuonne 3000 katsojan hujakoille, mutta toimistolla odoteltiin taas laakereillaan ja ei tehty pelin mielenkiinnon lisäämiseksi mitään ja jäätiin alle budjetoidun katsojamääriin. Samaa paskaa oli viime kauden finaaleissa, jolloin oli mahdollisuus tahkota halliin reilusti ennemmän ihmisiä kuin sitten lopulta toteutui. Tästäkään ei nähtävästi opittu mitään, eikä tuota kiimaa osattu enään tälle kaudelle jatkaa. Jokipojissa muutokset tapahtuu konkurssin kautta, mutta eihän tuo ole sekään koskaan enempää herättänyt kun samat ongelmat on aina uudelleen pinnalla. Organisaation toiminta on jo tasoa Suomi-Sarja, kunhan eivät tule vetämään joukkuetta siihen mukanaan. Kävisivät siellä toimistolla edes sen verran, että tietäisivät mikä lasku pitää maksaa milloinkin, tai jos yrittäisivät saada aluksi kokoon vaikka sen kauden 2008-2009 tilinpäätöksen. Tosin, tuokin voi olla ylivoimaista, jos ei tiedetä mitä on kredit ja debit. Toinen vaihtoehto on, että on niin rumia lukemia, että heittäydytään tyhmiksi ja venytetään tarkoituksella tuota. Se ry:n kuukahtaminen voi olla oikeasti jälleen aikasta lähellä. Tuo Karnevaalipeli vaikuttaa just sellaiselta hattu kiertämään tapahtumalta, vähän eri muodossa. Ei mainosteta, ei mitään, kunhan odotetaan että peli tulee ja tulisi joku katsojakin, että saadaan yrityksiltä rahaa rästissä oleviin velkoihin ja kaikki on taas niin kivasti. Häviääkö taloussanomien protestilistalta merkinnät kun velka on maksettu pois? Vielä näyttäisi olevan Hokijoki Oy:ltä svea perintä karhuamassa sitä 2700e ja merkinnästä on aikaa jo reilu kuukausi.

  Onneksi joukkue vielä pärjää, kiitos Pikkaraisen. Entäs tämän kauden jälkeen? Piken sopimus loppuu ja en usko, että jatkaa jos/kun joukkueeseen ei ole vara panostaa haluamallaan tavalla. Pike kumminkin repii tuostakin varsin rajallisesta materiaalista sitä 110% irti, mutta joskus sekin loppuu.

  Aikamoinen pettymys oli eilinen kotijoukkueen osalta kuten ehkä voi aistia. Jotenkin vaan tämä kausi tähän mennessä kuvaistui niin hyvin tuohon eiliseen peliin. Tasaista harmaatamassaa tekeminen jokaisella tasolla. Itse odotan aika paljon enemmän koko organisaatiolta.
   
 25. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Lainaus:
  Mukavan paatoksellista rähjäämistä. Faktatiedot vain ovat päin vittua.

  Organisaation toiminta nimen omaan on mennyt eteenpäin. Oletko katsonut hallilla ympärillesi? Mainoksia on enemmän kuin koko vuosituhannen aikana yhdelläkään kaudella, ja mikä parasta, ne ovat kaikki myyty hyvään hintaan ja laskutettu ajallaan. Aitioihin on käytännössä täyttä loppurunkkariin ja playoffeihin niitä on myyty ihan kivasti. Ihmiset jättävät enemmän rahaa halliin/käyntikerta, kuin vaikkapa viime kaudella. Taloudellisesti ja näiden asioiden puolesta Jokipojilla menee paremmin kuin kertaakaan tällä vuosituhannella, piste.

  Ottelutapahtumassa riittää kehittämistä, se on osa-alue joka on mennyt taaksepäin.

  Puheet noista oman toimen ohella -asioidenhoidosta ovat aika merkillisiä? Hokijoki Oy:llä on täysipäiväinen tj, joka näitä asioita hoitelee. Etkai nyt ihan tosissasi meinaa sitä, että Joensuun Kiekko ry:n hallituksen puheenjohtajalla ei saisi olla muita töitä, kun yhdistyksen vetäminen?

  Jokipoikien pelillinen tavoite on ollut tälle kaudelle neljän sakkiin pääseminen runkosarjassa. Se on ihan hahlossa edelleen. Joukkue on minusta hyvin kasattu, kustannustehokas. Eihän sillä panna päihin illasta toiseen joukkueille, joihin tulee kenttäsotalla liigajätkiä, eikä näille muutaman kerran kalliimpaa tivolia pyörittäville Sportille tai Kookoolle. Joukkue on joukkueena täysin yhtä harmaata massaa, kuin viime kaudellakin. Tulos ratkaisee. Jos persoonia haluaa nähdä, niin showpaini on varmaan sopivampi laji. Joukkueeseen on tulossa vielä vahvistuksia ennen siirtorajan umpeutumista, joten varmasti tulossa on hieno kiekkokevät.

  Kun itkumuurilla ollaan, niin käytetään nyt tilaisuus hyväksi. Meillä on helvetin omavarainen ja urheilullinen joukkue, joka taistelee erittäin jännittävässä sarjassa. Siltikin meidän fanitouhu mennyt taaksepäin. Päädyssä on aika tyhjää, ja kansa ei löydä tietään halliin. Itketään ja valitetaan asioista, mistä ei mitään tiedetä. Ei jumalauta tästä tällaisella touhulla mitään tule. Jos ei kansaa kerran kiinnosta, niin silloin tämä kaupunki ei myöskään ansaitse tämän tason joukkuetta. Se on fakta, jota vastaan on ihan turha itkeä.