Isomäen jäähalli – ladosta liigahalliksi

  • 1 140 383
  • 5 510

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
On eri asia huudetaanko pelaajille vai katsojille. Mut nää on näitä tässä ketjussa.
 

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
Seisoin C katsomon alapuolella ja siihen rappusten alle ei ainakaan kuulunut kuulutukset yhtään! Julle oli ihan ok, mutta jaksaako tuollaista huutamista kuunnella 29 peliä se on eri asia. Valoista posit kuten muuallakin on annettu!
 

Mallikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät,Suomen maajoukkueet
Lauantain 10.10. hallilla olleena haluan kommentoida hallin toimivuutta hieman. Monet ovat nostaneet esille ruuhkat. Minusta ongelmat hallin toiminnassa liittyvät järjestysmiesten toimintaan eli siihen, etteivät he esimerkiksi ohjaile yleisöä seisomakatsomossa ja sen takana olevassa laajennuksessa. Minusta jatkossa ihmisiä pitää ohjata täyttämään seisomakatsomo alhaalta käsin. Tietenkin ideat lisä näytöistä katsomon katossa ovat kannatettavia. Ihmettelin lisäksi sitä, että led näyttöjä ei juurikaan käytetty muuhun kuin mainoksien näyttämiseen.
 

Patalappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Minusta halli oli mennyt tosi hienoon suuntaan! Kokonaisuudessaan padanpunainen eteinen oli tosi hieno ja muutenkin tilat olivat hyvän näköiset. Toisin kun täällä monet sanovat niin omalle kohdalle ei osunut ruuhkia oikeastaan ollenkaan. Bisseä sai nopeasti seisomakatsomon takana olevasta baarista ja muutenkin palvelut olivat ihan ok. Tässä toki huomioidaan se, että koko kompleksia testattiin tositoimissa nyt ensimmäistä kertaa ja iso osa remontista on vielä kesken.

Palveluiden osalta pitää hetki seurata, miten ihmiset käyttäytyvät uusissa tiloissa ja minne sumput syntyvät yms. Järkkäritkin oppivat parin pelin jälkeen jo talon ja osaavat sitten varmaan ohjailla paremmin, varsinki seisomakatsomon ylärivit ei toiminut lainkaan niinkuin täällä moni on jo sanonut.

Alakerran vessojen luo voisi kyllä jotkut kaiteet / narut laittaa jotka ohjaisi vessajonoa jotenkin järkevästi.

Valot aivan helvetin hyvät ja äänentoisto myös. Urkuri takas ja konemusa pois, ei tää mikään Kino kuitenkaan oo.

Julle Kallio vitutti jo ennen kuin oli huutanut sanaakaan, on tukka täynnä sitä jätkää kun heiluu joka paikassa... ei toiminut kyllä yhtään mun mielestä. En tuomitse lopullisesti vielä mutta pahalta näyttää ton osalta. Ehkä ottelutapahtuman suunnittelun osalta käydään vähän ylikierroksilla, nyt tuntuu että liian täyteen ahdettu äksöniä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Pari sanaa niistä ovista seisomakatsomon ja takana olevan laajennuksen välillä, kun näköjään herättänyt kysymyksiä. Elikäs homma on niin, että laajennusosan ovet, eli ne ulko-ovet ovat hätäpoistumistietä. Nämä ovet ovat aina "auki", kahvat vain sisäpuolella ja aina avattavissa. Siksi tuo ravintola pitää olla erotettavissa/lukittavissa vanhasta hallista missä on sitä sun tätä toimintaa, laajennus kuitenkin vain pääsääntöisesti Liigapeleissä käytössä.

Kaikki kulkemisiin ja ruuhkautumisiin liittyvä helpottunee pienellä harjoituksella, olisihan se nyt ollut pieni ihme jos kaikki on mutkatonta kun koeponnistus kiskotaan täydellä hallilla. Joku taisi kysellä tuosta 360 -ledistä kuution alareunassa, eiköhän siihenkin tule sisältöä (mainoksia), se nyt oli kuitenkin lauantaina periaatteessa ekaa päivää käytössä kaikilta osin.
 

piru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Halli oli hyvä, varsinkin valoista tykkäsin ja Julle toimi paremmin kuin pelkäsin.
ihan hyvä siitäkin varmaan tulee.

Uudet kaljatilat seisomankatsomon takana eivät vaan tuoneet yhtään helpotusta erätauoiksi.

Myyjät olivat aivan kokemattomia, allalla ihan pikkutyttöjä, oli kuittipaperi loppu, kalja loppu, vaihtorahat loppu,
lähes kaikki meni pieleen mikä mahdollista.

Myös ruuhka oli pahempi mitä koskaan kun jonoille ei löytynyt mitään paikkaa ja siis koska myynti ei vaan toiminut.
Jos juoma myydään suoraan tölkistä niin ei voi kestää puolta minuuttia yhden tölkin myyminen.
Avuton olo tuli sekoilevaa touhoa katsellessa, kun ei osata alkeitakaan ja myyntitapahtumaa ei selvästi oltu harjoiteltu lainkaan.
 

Ainapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo, lisää käsiä kaljatiskin taakse. Tietysti nyt oli maksimi määrä ihmisiä hallissa sekä osa ravintoloista vielä pois käytöstä, homma toimii varmasti tuon normaalin 3500-4000 yleisömäärän kanssa ja kun tuo suurempikin väkimäärä hajaantuu isommalle alueelle. C3 katsomoon ei oikein äänentoisto kuulunut kunnolla, odotin parempaa, noi ilmastointiputket olivat pahasti kaiuttimien edessä. Pitäisi saada C- katsomon eteen kaijuttimia. Vanhassa hallissa kuului paremmin musiikki ja kuulutukset C- katsomoon.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Valot ja äänentoisto saavat ison plussan, sekä muutenkin ottelutapahtumaan panostaminen. Melkein nauratti lukea täältä näitä "Viekää toi teknojumputus helvettiin" -kommentteja. Vanhemmalle sukupolvelle tiedoksi, että nuorempi sukupolvi käy myös peleissä. Soi tuolla ihan rock'kin joten ei siitä sovi valittaa. Maailma muuttuu, ja ihmisten on muututtava mukana.

Seisomakatsomoon tosiaan kuului äänet ihan hyvin, valitettavasti tokan erän maaleja tai kelloa ei oikein nähnyt kuutiolta (lippa oli tiellä), joten täytyi puhelimesta seurata koska pitää lähteä virvokkeille. Toki voihan sinne alaspäin aina itsensä muiden väliin änkeä jos haluaa. Ihan hienot valoviritykset myös maalien jälkeen, näistä kenenkään ei pitäisi mieltään pahoittaa.
 

TryOut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Toronto Maple Leafs
Pari sanaa hallista:

Aivan helkkarin hieno oli (tulee) entiseen verrattuna. Positiiviset asiat on täällä kerrottu jo moneen kertaan, joten niitä en lähde toistelemaan.

Negatiiviset kommentit ovat lähinnä koskeneet ruuhkia "kaljajonossa". Itse ehdin hyvin olueni saamaan, ja vielä kusellakin käymään. Kolmannesta erästä myöhästyin muutaman minuutin - ehkä hieman tarkoituksellakin, koska törmäsin tuttuihin ja yläbaarin telkkarista pysyimme hyvin kärryillä pelitapahtumista.

Katsojamäärät tuosta kun tipahtavat (valitettavasti) normaalitasolle, uuden päädyn tarjoilupisteet kun saadaan täydelle teholle ja henkilökunta kun vielä rutinoituu tehtäviinsä, niin homma varmasti pelittää paremmin. Ja varmasti paremmin, kuin liigahalleissa keskimäärin. Lisäksi pitää ottaa huomioon, että A-katsomon puolelta tuli paljon väkeä "katsastamaan" uutta käytävää, koska sillä sivulla ei ollut paljonkaan uutta ihasteltavaa. Jatkossa tämä liikehdintä luonnollisesti myös vähenee, koska pääsääntöisesti käytetään "oman" katsomonosan palvelupisteitä.

Ottelutapahtuma on muutenkin kehittynyt huimasti. Uskon, että jopa "tapaus - Julle" kehittyy tuosta vielä paremmaksi.

Varmasti pientä viilausta ja kehitettävää on jatkossakin. Itselleni tuli mieleeni ainakin sellainen, että C-katsomon lipan alle - eli "seisomon" ylärivin katsojia varten - voisi laittaa muutaman näytön, jotka olisivat linkitetty vaikkapa tulostauluun. Näkisipä ainakin pelikellon ja tilanteen siitä...

Unohtakaamme siis satakuntalainen pessimistisyytemme, ja olkaamme ylpeitä uudistetusta Isomäestä!
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Minusta jatkossa ihmisiä pitää ohjata täyttämään seisomakatsomo alhaalta käsin.
Seisomakatsomossakin 75% ihmisistä seisoo ns. vakiopaikoillaan. Pitäisikö näitä muka ohjeistaa menemään eri paikkaan missä on tottunut.

Itse en lauantaina ehtinyt peliin joten en voi muuta kommentoida vielä.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Miinuksena voi sitten pitää tuota C-katsomon suurentamista. Lipan alta ei näe entisiltä paikoilta yhtä hyvin kuin ennen.
Täytyy mennä muutama porras alemmas.

Positiivista on myös asfaltoitu piha, ei enää kurassa kävelyä.
 

Brousseau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä Julleillu on tätä Jenkeistä tuotua skeidaa, mutta myöskin kuvaa sitä kun tähän asti meininki on ollut plaisua, niin luullaan että tällaisilla erilaisilla vippaskonsteilla muka saataisiin kokonaisuutta parempaan suuntaan. Toivottavaa on kuitenkin, että kannattajakulttuuri Porissakin kehkeytyy sille tasolle, ettei sinne tarvita herraa taikurihatussa kiskomaan hatustaan punamustia kaneja, vaan yleisö hoitaa sen puolen joka yleisölle kuuluu.

Lähes kaikki tarpeellinen täällä sanottu muutoin ja ilolla pisti myös merkille tuota asfaltointipuolta. Vielä kun tennishallin parkkiskin saisi kestopäällysteen, niin huomattavasti siistimpää olisi tepastella hallille ja takaisin. Mutta hyvä huomata, että vähitellen kuitenkin edistytään erinäisissä asioissa.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Tämä unohtui viime viestistä:

+/- Äänentoisto

Laatu oli huomattavasti parempaa vanhaan verrattuna, ei siinä mitään. Mutta: volyymitaso oli aivan liian matalalla sekä taukomusiikissa että varsinkin maalilaulussa, sitä ei kuullut yleisön huudosta melkein ollenkaan. Lisäksi voisi soittaa enemmän rockia, nyt oli vähän liikaa mun mielestä tuota pop- ja konemusaa. Ja voin sanoa että kuulun tähän vähän nuorempaan sukupolveen jonka luulisi tykkäävän juuri näistä "teknojumputuksesta". Osa on ihan hyvää, esim joku Avicii tms., mutta enemmän mä tykkään juuri tästä rockista.

E: Ja Jullesta vielä että itsekin uskon että show kehittyy kyllä ajan kanssa. Minäkin olen sitä mieltä, että sopii viikonloppumatseihin. Voisi jättää arkipeleistä kokonaan pois.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Osa on ihan hyvää, esim joku Avicii tms., mutta enemmän mä tykkään juuri tästä rockista.
Tuli tässä nyt vasta mieleen, että soiko AC/DC:n Hells Bells kun vierasjoukkue tuli jäälle. Lauantailta sumuiset muistikuvat, ettei kyseistä bändiä kuullut lainkaan.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tuli tässä nyt vasta mieleen, että soiko AC/DC:n Hells Bells kun vierasjoukkue tuli jäälle. Lauantailta sumuiset muistikuvat, ettei kyseistä bändiä kuullut lainkaan.

Jäin ainakin tuota kaipaamaan. Joko olin kuuro, kännissä tai se muuten vaan soi pirun hiljaa. Kyllähän voluumia olisi voinut lisätä ihan reippaalla kädellä. Eikö näitä joku seuraa pelin aikana? Kyllä äänen tasoja pitäisi pystyä muokkaamaan lennossa, varsinkin nykyään.

Hells bells kuuluu tuohon alkufiiliksen nostatukseen.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Joko olin kuuro, kännissä tai se muuten vaan soi pirun hiljaa.
Tähän vahva sama :D

Mutta jos @Luxray on uskominen, niin ei se ainakaan korviini kantautunut niin kuin ennen. Volat kaakkoon, kun on pelit ja vehkeet saatu!
 

Aina Pata

Jäsen
Kyllä siitä hyvä tulee kunhan saadaan hommat valmiiksi.

Yhtä asiaa jäin ihmettelemään, varsinkin näin selvin päin. Vanhan saluunan jakaa nyt tavallaan kahtia portaikko alas ja jäin siihen käsitykseen, että se myös jakaa ko. tilan kahteen anniskelualueeseen. Olikohan asia todellakin näin? Ja jos se nyt noin on, niin siihenhän ei varmaan tässä byrokraattien onnelassa saada mitään korjausta, koska asia liittyy alkoholiin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä siitä hyvä tulee kunhan saadaan hommat valmiiksi.

Yhtä asiaa jäin ihmettelemään, varsinkin näin selvin päin. Vanhan saluunan jakaa nyt tavallaan kahtia portaikko alas ja jäin siihen käsitykseen, että se myös jakaa ko. tilan kahteen anniskelualueeseen. Olikohan asia todellakin näin? Ja jos se nyt noin on, niin siihenhän ei varmaan tässä byrokraattien onnelassa saada mitään korjausta, koska asia liittyy alkoholiin.

Vanha saluuna on nyt anniskelukäytössä, kun maauimalan päädyn ravintola ei ole vielä auki. Kioskien hinnastojen perusteella veikkaisin, että tuolle alueelle ei tule lainkaan anniskelua tai sitten kyseessä on pieni osa käytävästä.

edit: Ensimmäisessä ottelussa käytävän kaupunginpuoleinen osa oli jaettu kahteen anniskelualueeseen lattiassa olevien punaisten viivojen mukaan. Järjestysmies kävi hätistelemässä väkeä pois fanishopin edestä, mutta luovutti kun väkeä tuli tarpeeksi.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Juu vanha saluuna tullee olemaan alkoholiton jatkossa, on fanishoppia, Kivikylän nakkikioskia ja Fazerin pullakahveeta.
Mitä tulee äänentoistoon niin kuten sanoin ennen ekaa peliä, säädöissä on varaa mutta yläparvet on lähtökohtaisesti hankalia paikkoja. Yksikään kaiutin ei kyllä ole iv-kanavien takana, gsm-antennit on siellä vähän ylempänä kuution ympärillä. Lipan alla on viivekaiuttimet ja seisojille pitäisi myös kuulua. Volaa saadaan helposti lisää, se on pienin ongelma. Eiköhän ne kaikki sieltä löydy pikkuhiljaa.
 

Aina Pata

Jäsen
Ok, no eihän siinä sitten ollutkaan ongelmaa, hyvä niin.

Erityismaininta A-katsomon alakäytävälle, on hienosti väritetty.

Aukeaako 2-kerroksen pääty ennen 3-kerrosta vai tuleeko nuokin yhtä aikaa?
 

Punakone78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pari sanaa niistä ovista seisomakatsomon ja takana olevan laajennuksen välillä, kun näköjään herättänyt kysymyksiä. Elikäs homma on niin, että laajennusosan ovet, eli ne ulko-ovet ovat hätäpoistumistietä. Nämä ovet ovat aina "auki", kahvat vain sisäpuolella ja aina avattavissa. Siksi tuo ravintola pitää olla erotettavissa/lukittavissa vanhasta hallista missä on sitä sun tätä toimintaa, laajennus kuitenkin vain pääsääntöisesti Liigapeleissä käytössä.
.

Tuo ravintolatilojen erottaminen ei-liigapelien ajaksi hoituisi hyvin esim. alaslaskettavien metalliverhojen avulla. Eli jollainen on käytössä esim. Tikkulan ABC-asemalla erottamaan S-market muusta tilasta kun S-market on kiinni ja muu osuus auki.
Kun se nostettaisiin hallissa liigapelien ajaksi auki eli ylös, koko ovia/seinää ei käytännössä ole. Kun yleisö alkaa kulkemaan suurella joukolla uuden päädyn avattaviin ravintolatiloihin, joutuu juuri tuo kohta melkoisella koetukselle.
Uusia pinta-alaneliöitä tulee kyllä niin paljon, että kun kaikki on käytössä, luulisi ravintoloissa olevan jo mukavan väljät oltavat jatkossa, vaikka olisi loppuunmyytykin peli.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Tuo ravintolatilojen erottaminen ei-liigapelien ajaksi hoituisi hyvin esim. alaslaskettavien metalliverhojen avulla.

Ihan totta ja tuollaista taisi joku jo ehdottaa. Ovet on kuitenkin nyt nuo, ne on muuten ne vanhat ulko-ovet, maalattuna. Siellä täällä on säästöjä budjetin raameissa ja niistä saa keskustella loputtomiin, hyvä että saatiin hanke käyntiin ja kohta ollaan maalissa. Epäkohtia toki löytyy aina ja parantamisen varaa, mutta ne on tosiaan monasti kompromisseja kun raha sanelee ehdot. Oikealla käytöllä ja opastuksella hommaa saadaan taatusti helpotettua ja ihmisetkin löytävät omat polkunsa jahka homma vähän tasaantuu. Perjantaina oli kuitenkin poikkeuksellisen paljon "vaellusta" hallissa kun ihmiset halusivat nähdä paikkoja. Harmi kun se on vielä noinkin hankalaa ja tietyt pullonkaulat kiristää aina mutta niiden kanssa on vaan elettävä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös