Meni taas herne nenään Isomäen ravintolapalveluita käyttäessä, nämä saavat jonon aikaan tiistain Saipa pelissäkin!! Naurettavaa ammattitaidottomuutta Bar Bros!!
Ensinnäkin, onko mahdotonta tehdä jokunen lyhyt aita tms. tiskin eteen jonojen muodostamista helpottamaan? Nyt jonottaminen on epämääräistä rynnimistä, mikä aiheuttaa ongelmia.
Toiseksi, olisiko mahdollista saada kaikki tiskit auki perjantai ja lauantai peleihin?? Tuleeko jollekin yllätyksenä, että noina päivinä juodaan kaljaa?? Ihmisiä vituttaa nähdä tyhjä tiski ja jonottaa 18 minuutin erätauosta puolet sitä 6 euron keskikaljaa.
Kolmanneksi olisiko mahdollista, että siellä tiskin takana olisi tarpeeksi henkilökuntaa?? Eilen vastaus kyselyyn oli, että kyllä meitä kolme pitäisi olla, vaikka tiskin takana oli vain kaksi. Se erätauko kestä tosiaan 18 minuuttia eli käytännössä ruuhkaa on noin 20 minuuttia työajasta. Eikö silloin voisi olla siellä tiskitakana?? Pöytiä ja roskiksia ehtii tyhjentämään pelin aikana.
Jostain syystä nykyään kaikki juomat pitää kaataa tuoppeihin, tyhmä sääntö, mutta siitä joskus toiste. Mutta miksi jokainen juoma pitää hakea erikseen sieltä kylmäkaapista ja kaataa tuoppiin? Miksi niitä tölkkejä ei voi nostaa erän lopussa valmiiksi siihen pöydälle ja vaikka kaataa jokusia valmiiksi tuoppeihin?
Ja miksi niitä korttipäätteitä ei ole enempää? Olisiko suuri investointi, mikäli niitä hankittaisiin pari lisää??
Kyllä ravintoloitsijalla pitäisi olla hieman kunnianhimoa, nyt homma on välinpitämätöntä ja tehotonta.