Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ismo Lehkonen TUTO Hockeyn päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 22.03.2013 klo 14.34.

 1. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
  Lainaus:
  Niin, ja tuonhan tiesi jo ennen kin Kinnunen sen sanoi. Vähän offtopicina niin fiksusti Kinnunen esiintyi eilisessä A-studiossa. Jopa morjesteli kunkkua ;-)
   
 2. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Eipä anna enää lausuntoja, tunteikkaita sellaisia ei Ika ole antanut aikoihin. Varmaan jo ajat sitten maku mennyt Lehkoselta siihen, että hänellä oli tai on ollut tunteen paloa SM-liigan sulkemista vastaan ja jääkiekon kehittämisen suhteen, mutta mihinkään se ei johda, ei edes oman seuran johtoportaan tukeen.

  Kiitos kuitenkin Ismo Lehkonen näistä vuosista, mitaleita kuitenkin tuli runsaasti ja se ainoa Mestiksen mestaruuskin.
   
 3. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ika siirtyi TuTon junioripuolen kehittämisen piiriin.

  Ismo Lehkonen TuTon juniorijääkiekon kehittäjäksi - TuTo ry

  Hyvä lisä varmasti junioripuolelle, jos vain intoa riittää kehittää pelaajia. Toiveissa on ollut jo pitkään junioritoiminnan saaminen sille tasolle, että edustuksessakin heitä nähtäisiin reilummin esittämässä hyviä otteita.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Eikös strategian mukaan lähivuosina ollut suunnitelmissa jonkinlainen TUTO-Akatemia tai vastaava. Tämä tavallaan voi olla hyvä alku siihen suuntaan. Jäädään odottamaan mihin tämä mahdollisesti johtaa vielä.
   
 5. Ismo Lehkonenhan on vielä tämän kauden muutenkin TUTOn palkkalistoilla, eli toki on sopimustekninen asia ettei tapahdu "Tammisia", eli palkanmaksu loppuu, ellei ilmesty työpaikalle. Mene ja tiedä.
  Kyllä TUTOn junnupuolen D-A nykyvalmennus on valitettavasti sellaista tuubaa, ettei paremmasta väliä. Huonommaksi junnupuolen kehitys ei voi mennä.
   
 6. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Tämä on loistava uutinen. Aika puskista tuli, kun kuvittelin että sukset menivät kunnolla ristiin seurajohdon kanssa talvella ja nyt jo tehdään comeback haalarihommiin. Junnupuoli on ehdottomasti panostamisen arvoinen kohde pitkässä juoksussa. Toivotaan tosiaan, että Lehkosella intoa riittää. Viime kauden lehdistötilaisuuksia kun vaikka katselee, niin aika vähän oli innostusta havaittavissa, mutta ehkä pieni tauko on tehnyt tehtävänsä.

  Lainaus:
  Meinaatko, että TUTO Hockey olisi maksanut kahdelle päävalmentajalle palkkaa saman aikaisesti? Tuskinpa, kun tietää miten tiukalla TuTon talous on ollut jo pidemmän aikaa, eikä Heikit ole enää mukana. Vai onko tilanne jotenkin radikaalisti muuttunut? Talouspuolelta on kyllä uutisoitu kevään ja kesän aikana positiivisia uutisia, mutta epäilen silti tuota. Eikös tämä junioripuoli, joka Lehkosen nyt palkkasi ole eri taho kuin missä edustusjoukkue on?
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllähän tuossa uutisen alussa jo sanotaan: "TuTo ry on solminut työsopimuksen Ismo Lehkosen kanssa." Vaikea nähdä, että tässä olisi samasta sopimuksesta kysymys kuin mitä on solmitttu TuTo Hockey Oy:n kanssa aikanaan.

  Alla vielä Lehkosen näkemyksiä uudesta pestistään. Taitaa juniorit päästä kokeilemaan muitakin lajeja.

  Ismo Lehkonen palaa arjen jääkiekkotyöhön | Turkulainen
   
 8. Lainaus:
  Käsittääkseni Ismo Lehkosella oli sopimuksessa vielä tämäkin kausi. Jos sopimuspaperi on siirtynyt osakeyhtiöltä yhdistykselle, niin samapa tuo minulle. Joka tapauksessa joku Tuto olisi kuitenkin maksanut Lehkoselle, vaikkei olisi hallilla käynytkään.

  Eihän kukaan oleta, että Ismo Lehkonen lahjoittaa osakeyhtiölle kauden palkan? Toki voi olla, että jokin summa on sovittu ulosostoksi, kuka tietää.
   
 9. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllähän tämä tosiaan pohjimmiltaan rippuu siitä mitä on sovittu ja mitä sopimuksissa on lukenut. Potkuista varmaan joku korvaus on tullut, mutta samalla luulisi vanhan sopimuksen raukeavan / loppuvan? Tuntuu jotenkin kummalta kuvio, että saat potkut, mutta jäät silti meille töihin tuonne toiselle osastolle? Toisaalta Lehkonen on kyllä hieman nimekäs valmentaja TuTon junnupuolelle, joten voi olla että joku kuvio on sovittukin?

  Juttujen mukaan Lehkosella tuntuu kuitenkin olevan ihan positiivinen ote uutta työnkuvaansa kohtaan. Pelaajen kehittäminen kiinnostaa edelleen ja mitään pahempaa ei ole jäänyt ilmeisesti hampaan koloon.
   
 10. Seurailin pitkästä aikaa Tuton junioreiden otteita, toki vain tulosten perusteella. A-junnut pysyvät sarjan kärjessä melko kokeneella joukkueella, Kristian Tikka pelaa jo ties monettako vuotta A-junnuissa...miksi?

  B-junnut ovat jossain oman Mestis-karsintalohkonsa puolivälissä, en toki tiedä mitä joukkueelta on odotettu?

  C- ja C02 pelaavat SM-karsintasarjoja, joihin joku neropatti on heidät ilmoittanut ja joku toinen fiksu taho hyväksynyt. Tulosten perusteella ei ole mennyt "ihan" nappiin. Kuka moisesta on vastuussa? Vaikka sanotaan että peli se vasta kehittääkin, niin keskimääräiset 1-15 tappiot eivät kehitä ketään. Mahtavat vanhemmatkin olla iloisia, mutta ei silti, pojathan siellä pelaavat. Ensi kaudella sitten taas osallistumaan samoihin kinkereihin. Toki Tuto ei ole ainoa seura joka tyrkyttää joukkueitaan noihin karsintasarjoihin.

  Eli kyllä Ismo Lehkosella hommaa riittää tuolla nuoremmissa junnuissa, mutta totuus on se, että vähänkin lahjakkaampi poika, jonka vanhemmat ovat edes hieman kartalla juniorijääkiekosta, siirtyvät TPS:aan nuoremmassa C-iässä. Valitettavaa Tuton kannalta.
   
 11. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  A-nuorista toivon mukaan saadaan joskus joku edustuksen taas. Tikka taitaa olla ensikaudella jo iän puolesta liian vanha A-nuoriin ja kun 10 vuotta on siellä ollut, niin jo sen perusteella ihmettelen jos näytön paikkaa ei anneta.
  Noista nuoremmista täällä savon nurkilla juttelin nuorten kiekkolaisten parissa toimivien kanssa. Itse ihmettelin miten ne nuoret jaksavat tuollaista ja katkeaako into. No kuulemma sellaista tapahtuu näillä nurkilla. Olisiko ollut Varkaudesta joku porukka joka joutui viikko takaperin laittamaan stopin, kun ei pelureita enää löytynyt.