Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Ismo Lehkonen TUTO Hockeyn päävalmentajaksi

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 22.03.2013 klo 14.34.

 1. Manray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey
 2. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Ika antoi Iltasanomille tämänpäiväisen KooKoo-matsin jälkeen kovia, mutta oikein miellyttäviä lausuntoja. Näin sitä pitää! Ei turhaan hyssyttelyä tai peruuttelua. Boldaukset minun.

  Lainaus:
  Liigan sulkemiset ja muut ovat kabinettipeliä, joiden lopputulos voi olla mitä tahansa, mutta ainakaan se ei Ikasta ja hänen asenteestaan jää kiinni. Urheilulliset tavoitteet ovat korkealla, ja ne on sanottu suoraan sen sijaan, että olisi hyssytelty jotain "tehdään parhaamme ja katsotaan mihin se riittää". Näin se kuuluu kilpaurheilussa ollakin, sääli vain, että SM-liigassa ei ole kilpaurheilusta tietoakaan koska liigakarsinnat poistettiin eikä liigasta voi tippua.
   
 3. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Ikan vahvasta ulostulosta oli myös se etu, että lausunto pääsi iltapäivälehtien jutuksi. Viime kaudellahan Tami teki ansiokasta työtä pitäessään seuran (ja itsensä) otsikoissa koko kauden ajan, tällä kaudella on ollut hiljaisempaa. Puhuttakoon mistä puhutaan, mutta tärkeintä on, että puhutaan. Joten kenties kovat otsikot ja tulostavoitteet tavoittavat taas paremmin ihmisiä ja tuovat heitä hallille.
   
 4. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Mahtavaa! Mediapeliä.

  TuTon peli on juuri tällä hetkellä hienolla mallilla kaikin puolin. Kaikilla osa-alueilla ollaan menty eteenpäin ja mahdollisuudet ovat tänä vuonna aidosti ihan mihin vain. Toki matka on pitkä ja se on vasta alussa, mutta en näe mitään syytä, etteikö trendi jatkuisi läpi kauden.

  Ainoa asia, missä ollaan viime kautta selvästi perässä on medianäkyvyys ja hypetys, mikä syntyi paljolti Tammisen persoonan ympärille ja ansiosta ja mikä toi lisää katsojia hallille. Toki viime vuonna oli paljon näitä ilmais- ja alennuslippuja, mutta kuitenkin. Hienoa, että nyt on laitettu ensin tärkein asia eli itse peli kuntoon. Seuraavaksi pitäisi saada vielä sitä mediahypeä enemmän ja sitä kautta yleisöä. Ja sitten ihan oikeasti aletaan puhumaan liigapaikasta. Olishan se erinomaisen hieno juttu!
   
 5. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Todella hienoa nähdä mihin Ika pystyy valmentajana TuTossa, KooKoossa oli ulkoisia tekijöitä häiritsemässä työtä ilmeisesti jonkin verran. Kouvolassa myös annettiin paskaa niskaan kun peli ei esim. rankasta harjoittelujaksosta johtuen kulkenutkaan enää kymmenen(!) pelin voittoputkessa. Todella hyvä näpäytys Ikalta Kouvolan suuntaan..

  Ika on ammattitaitoinen ja vaativa valmentaja ja myös todella mukava ja ennenkaikkea rehti kaveri. Todellinen lätkämies henkeen ja vereen, eikä mikään harmaa pukumies tai tuomareista itkijä, kuten niin moni kollegansa. Myös ilmeisen kova kuntoilija ja hiihtäjä, kuin monesta valmentajasta voit sanoa, että kunto on kovempi kuin 20 vuotta nuoremmalla kiekonpelaajalla? Vrt. vaikka Jortikka. Tekemisen esimerkin voimaa ei kannata väheksyä, onko kengät kännissä hävittävä, käytöstavat oppimatta jättänyt joulupukki parempi koutsi kuin esimerkillä johtava, rehellinen ja suora valmentaja, joka antaa myös palaa, mutta ei ainakaan viinan voimalla. Kaveri jaksaa silti antaa kaikkensa, vaikka Mestiksessä koska kuvien kumartelu ja liiton nuoleskelu ei kiinnosta ja sitä kautta paikat suuremmissa ympyröissä ei aukene niin helposti.

  Toivon TuTo 2013-14:lle menestystä, en kuitenkaan KooKoon kustannuksella. Finaaleissa tavataan!
   
 6. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Ikalle jatkopahvi

  Toimistolla voisi aloittaa jatkopahvin laadinta Ikalle. Pitkäjänteisellä työllä mennään liigaan 1-3 vuoden aikana. Ikan opeilla tullaan voittamaan Mestis joko tänä vuonna tai sitten viimeistään ensi vuonna. Seuran pelaajaa hankinnat ovat olleet myös onnistuneita tämän kauden osalta. Muutama huti tuli mutta heidän osaltaan sopimukset purettiin ennen sarjan alkua.
   
 7. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tämän päivän Turun Sanomat kertoi eilisestä TuTon voitosta ja erityishuomiota sai mielestäni ansaitusti Juuso Honka. Turusta kiekkotaipaleensa aloittanut ja myöhemmin HPK:n liigajoukkueeseen noussut Honka kärsi todella pahan loukkaantumisen muutama vuosi sitten HPK-Pelicans ottelussa. Tämän jälkeen hänet mm. leikattiin pariin kertaan ja alkoi pitkä kahden vuoden pelaamaton jakso. Viime kesällä Ika sai kuitenkin houkuteltua pelurin mukaan harjoittelemaan itseään takaisin pelikuntoon ja uutta alkua lähdettiin hakemaan.

  Kovaa työtä paiskittiin Ikan ja Viljo Niemeläisen johdolla ja nyt vihdoin eilen pelipaikka aukesi. Voi vain arvata mitkä tunteet pelaajalla tällaisessa tilanteessa on, kun pitkältä takamatkalta ja pahoista vaikeuksista noustaan takaisin kehiin ja kaikenlaisia kysymyksiä pyörii mielessä. Ikää on kuitenkin mittarissa vasta 23 vuotta, joten uusi alku uralla on vielä täysin mahdollinen. Honka myös kiitti heti luottamuksesta ja oli debyytissään joukkueensa avainpelaajia iskemällä tehot 1+2.

  Kovassa jääkiekkomaailmassa tuntuu hyvältä, että välillä tulee näitä todella positiivisiakin tapauksia eteen. Tässä oli taas yksi osoitus siitä, että pahoistakin vaikeuksista voi nousta uudestaan pinnalle. Joskus riittää, että joku vain näkee piilevän potentiaalin ja saa kipinän jälleen syttymään. Itse monesti on niin sokea omalle tilanteelleen, että vain ulkoa tuleva viesti saa silmät aukeamaan. Tässä suhteessa Ika on tehnyt hyvää työtä ja hän on onnistunut istuttamaan koko TuTon joukkueeseen samantapaisen kipinän siitä, että tämä joukkue voi raivata tieltään kaikki esteet.

  Esteitä menestyksen tieltä suorastaan poltetaan ja viimeisinpänä omistajaportaasta Salmelakin jo lähti suorastaan tultapäin. Matkaa ja mutkia vielä kuitenkin riittää, mutta usko mahdolliseen menestykseen tuntuu hiljalleen kasvavan. Uskon kasvaessa myös motivaatio nousee ja koko ympäristö herää. Pieniä merkkejä on mielestäni jo nähtävissä yleisönkin heräämisestä. Olemmeko kenties jääkiekkobuumin alkulähteillä? Niin tai näin, Ika tuntuu olevan asian ytimessä tällä hetkellä.
   
 8. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ikalta aiheellista kritiikkiä Sport uutisen johdosta:

  Kärkiseuran valmentaja tyrmistyi: | SM-liiga | Iltalehti.fi

  Urheilullisuutta ei voi unohtaa lajissa mikä perustuu urheilulle. Tämän päivän pressi-info taitaa myös mennä hiukan uusiksi. Tulevaisuuden visioita ilmeisesti ainakin oli tarkoitus esitellä, mutta katsotaan nyt.

  PS. meni aluksi väärään ketjuun
   
 9. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
 10. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ikan kolmen vuoden sopimus on todella hyvä uutinen. Itse halusi nähdä missä mennään ja sen perusteella voidaan jo sanoa, että hyvältä kuulostaa.

  TuTo nousi rämeestä ja suunta on ylöspäin. Uskon myös, että tämä uutinen takaa myös sen, että puhelin soi ja halukkaita on palata Turkuun tai tulla turkulaiseksi. Siis ehkä kuitenkin lyhyemmässä ajassa kuin 50 vuodessa.
   
 11. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Säätänä! Eihän tässä enää voi, kun onnitella Ikan jatkosta. Olin niin kovin orientoitunut, että me oltaisiin kaapattu kuulapää meille.
   
 12. Oadie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #50
  Todella hieno uutinen tuo jatko. Jatkuvuutta ainakin valmennusrintamalla tämän myötä on. Ja mikä hienointa Ika ja TUTO aikovat panostaa turkulaisuuteen.

  Lehkonen: | TS Kiekko

  Linkki vie TS:n videoon jossa Ikan mietteitä niin jatkosopimuksesta kuin Sportin "kabinettinousustakin".
   
 13. Koppari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  suomikiekko
  Onnittelut Tutolle! Loistava veto varsinkin nuorille pelaajille!
   
 14. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  On hyvä ja tärkeä jatkosopimus niin TuTolle kuin mestikselle. Jännä nähdä miten valmentajaruletti pyörii muualla.
   
 15. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Perkele kun tuolta Lehkoselta tulee juttua, niin se on jotakuinkin aina täyttä timanttia. Jos edes puolet Suomen lätkävaikuttajista olisivat vaikka 50-prosenttisesti yhtä lailla jääkiekkoa hengittäviä lätkäjätkiä, niin eipä tarvitsisi koskaan mietiskellä sellaisia saatanan surkuhupaisia skenaarioita mitä tänäänkin on esillä ollut. Kuten Ika sanoo, onhan tuo farssi melkoista Kummeli-kamaa. Eihän tuollainen säälittävyys pääsisi edes huhuna liikkeelle missään muualla kuin meillä Suomessa.

  Enemmän kuin hieno homma tämä uutinen. Antaa kummasti uskottavuutta jatkoa ajatellen.

  Vaasaan kukat... :)
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mestiksen kannalta hyvä asia, että seuroissa tehdään pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä. Toki kolmen vuoden (tai neljän, jos tämäkin kausi lasketaan mukaan) soppari on aina jonkinlainen riskikin - olkoonkin että nyt on niin tuttu mies seuralle kuin olla voi ja historiasta löytyy yksi neljän vuoden pesti juurikin TuTosta. Mutta siltikin nähtäväksi jää, että onko Ika TuTon koutsina vielä keväällä 2017.
   
 17. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lehkonen

  Loistava uutinen, Ika valmentaa meillä seuraavat kolme kautta. Onnittelut hallitukselle loistavasta valinnasta, Tuto:lla on loistava tulevaisuus Ikan valmennuksessa, todellinen urheilun gentleman!
   
 18. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ikan soppari on iso askel tulevaisuuden turvaamiseksi ja luo jatkuvuutta. Luulisin yhteisen sävelen löytyneen tulevaisuus keskustelujen kautta ja hänelle on nyt annettu isot avaimet seurajohdosta viedä joukkuetta todella pitkälle. Itse en koe sopimuksen pituutta juuri riskinä, vaan paremminkin työrauhaa antavana. Viime kerrallakin juuri pitkän sopimuksen kautta päästiin loistavaan tulokseen, joskin lopussa viimeinen askel jäi silloiselta johdolta ottamatta.

  Lehkonen on yksi Mestiksen viime vuosien parhaita valmentajia. TuTossa hän on menestynyt todella hyvin. Tulosta on tullut kahden pronssin ja yhden kullan edestä TuTossa. Hänellä löytyy laajasti kokemusta mm. junioripuolelta ja tietää varmasti mitä kehittyminen alhaata asti lähdettäessä vaatii. Pelillisesti hänet tunnetaan vahvan puolustuspelaamisen kannattajana, mutta pelin kulkiessa hän on varsinkin TuTossa onnistunut luomaan varsin tehokasta hyökkäyspeliäkin. Mestis ajan joukkueiden runkosarjan yhden kauden maaliennätys on TuTon mestaruus kauden 2007-2008 aikana iskemät 214 maalia 45 ottelussa. Ennätyksestä tekee erityisen kovan maaliero, joka oli runkosarjan jälkeen +121. Vertailun vuoksi, Kalpan noustessa liigaan 2004-2005 NHL apujen ryydittämänä se jäi TuTon luvuista.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2013 klo 22.28
 19. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Onnittelut TUTO Hockey

  Otsikko kiteyttää sanomani.
   
 20. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Ikasta tullu huumorimies!

  Ensin Sportille kakkua liiganoususta ja tänään aika helmi settiä Aholan kanssa Kajaanissa. Tämä video ottelun lehdistötilaisuudesta kannattaa jokaisen katsoa!

  Hienoa IKA!

  Linkki vie Hokin Youtube-kanavalle illan lehdistötilaisuuteen.
   
 21. Isopappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Hokin mestis tv-n lähetys oli ihan hienosti houdettu, viikolla seurasin Vantaalta lähetystä ja se oli suorastaan surkea tähän verrattuna. Ika on tosiaan huumorimiehiä, imitoi Kotkaniemeä. Valitettavasti Tuto:lla on nyt alavireinen viikko menossa ja ei oikein pystytty antamaan parasta Kajaanissa. Ensi viikolla saadaan Tuokko kehiin niin eiköhän peli palaudu raiteille!
   
 22. Blackorange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Mestis
  Lainaus:
  Hahaa timanttista! KooKoon ex-koutsipari vastakkain. Ika vetää Turun murretta ku Kummelin jätkät konsanaan. Tilanne on hyvin absurdi kaikinpuolin kun Harri Ahola tulee kuvaan :D

  P.S. Onnittelut Turkuun Ikan jatkopahvista, tunne on varmaan sama kun meillä Kouvolassa kun Kolek vaihtui kolmevuotiseen Ikan soppariin. Kaupunkiin tuli hurja hype kun markkinointikoneistot saatiin käyntiin, vähän ku tois puol jokkee tällä hetkellä..
   
 23. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ikalle paukahti pari peliä toimintakieltoa tästä tuomareille avautumisesta. Taisi käydä pelin jälkeen hiukan kuumana ja lehdistötilaisuudessa tunteet nousivat esiin. TuTo sai myös 1000€ sakot. Väliin Ikalta jäävät kaksi seuraavaa kotipeliä. KooKoo ja Hokki matsit vedetään Hermanni Vidmanin johdolla.

  Lehkosen puheet poikivat toimintakieltoa - MESTIS - 06.02.2014 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Tuossa vielä Ikan avautuminen:

  TUTO Hockey - HCK, 5.2.2014. Lehdistötilaisuus - YouTube

  Taisi Ika arvata tuossa lopussa, että penalttia paukkuu. Osuvasti ainakin sanoi tuossa 5:00 kohdalla: "Kait siitä olisi pitänyt antaa muuten kahen matsin pelikielto, kun se kiekko hyppäsi meidän vaihtoaitioon ja me ei oltu hereillä".
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2014 klo 22.43
 24. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Ika painaa pökköä pesään TuTon peräsimessä. Pientä harkintaa jopa oikeuteen menemisellä väläytetään. Tosin tähän taitaa olla matkaa tässä jääkiekon "Ihmemaassa", missä päätökset tulevat "jostain" ylhäältä. Mitenköhän näiden oikeusprosessien laita mahtaa lopulta olla, turha edes yrittää? Kritiikkiä kuitenkin kabinettipäätöstä kohtaan löytyy:

  TUTOn valmentaja väläyttelee oikeustoimia SM-liigan valintaprosessin takia | Yle Uutiset | yle.fi

  Ei sinänsä yllätä, että TuTo taitaa olla ainoa joukkue auditoitavista, joka uskaltaa edes kritisoida jotenkin päätöstä. Enitenhän TuTolla tähän on syytäkin, kun katsoo sarjataulukkoa. KooKoo ja Jukurit pitkälti vaikenevat tai hyväksyvät päätöksen:

  Liigasta rannalle jääneet ottivat tappion tyynesti: "Kunnioitetaan tulostaulua" - SM-liiga - Urheilu - Helsingin Sanomat
   
 25. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tuto ei harkitse oikeustoimia, Lehkonen on tunteikas valmentaja, joka antaa välillä vähän värikkäitä lausuntoja. Suurinpiirtein näin totesi Tuton toimitusjohtaja Timo Kinnunen eilisessä A-studiossa.