Manray

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey
Coming together is the beginning. Staying together is progress. Working together is success.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ika antoi Iltasanomille tämänpäiväisen KooKoo-matsin jälkeen kovia, mutta oikein miellyttäviä lausuntoja. Näin sitä pitää! Ei turhaan hyssyttelyä tai peruuttelua. Boldaukset minun.

Ismo Lehkonen on luotsannut kaikessa hiljaisuudessa TuTo Hockeyn Mestiksen kärkijoukkueeksi.
Kupittaalta kantautui viime kaudella tasainen möly, kun TuToa valmentanut Juhani Tamminen availi sanaista arkkuaan. Tällä kaudella halli ei ole narissut pauhaamisesta liitoksistaan, mutta tulokset ovat puhuneet puolestaan.

Tammisen karismaattiset saappaat on täyttänyt Lehkonen, joka on tähän asti pitänyt suhteellisen matalaa profiilia. Perjantaina pokka kuitenkin petti.

- Pitkässä juoksussa meidän eväät tulevat olemaan sellaiset, että tästä tehdään väkisin liigakelpoinen joukkue, Lehkonen aloitti.

- Lyhyellä tähtäimellä taas – niin kuin kilpaurheilussa kuuluukin olla – me halutaan voittaa tää koko paska!
Liigan sulkemiset ja muut ovat kabinettipeliä, joiden lopputulos voi olla mitä tahansa, mutta ainakaan se ei Ikasta ja hänen asenteestaan jää kiinni. Urheilulliset tavoitteet ovat korkealla, ja ne on sanottu suoraan sen sijaan, että olisi hyssytelty jotain "tehdään parhaamme ja katsotaan mihin se riittää". Näin se kuuluu kilpaurheilussa ollakin, sääli vain, että SM-liigassa ei ole kilpaurheilusta tietoakaan koska liigakarsinnat poistettiin eikä liigasta voi tippua.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Ikan vahvasta ulostulosta oli myös se etu, että lausunto pääsi iltapäivälehtien jutuksi. Viime kaudellahan Tami teki ansiokasta työtä pitäessään seuran (ja itsensä) otsikoissa koko kauden ajan, tällä kaudella on ollut hiljaisempaa. Puhuttakoon mistä puhutaan, mutta tärkeintä on, että puhutaan. Joten kenties kovat otsikot ja tulostavoitteet tavoittavat taas paremmin ihmisiä ja tuovat heitä hallille.
 
Perustuu alkuperäiskäsikirjoitukseen.

Toveri-76

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Mahtavaa! Mediapeliä.

TuTon peli on juuri tällä hetkellä hienolla mallilla kaikin puolin. Kaikilla osa-alueilla ollaan menty eteenpäin ja mahdollisuudet ovat tänä vuonna aidosti ihan mihin vain. Toki matka on pitkä ja se on vasta alussa, mutta en näe mitään syytä, etteikö trendi jatkuisi läpi kauden.

Ainoa asia, missä ollaan viime kautta selvästi perässä on medianäkyvyys ja hypetys, mikä syntyi paljolti Tammisen persoonan ympärille ja ansiosta ja mikä toi lisää katsojia hallille. Toki viime vuonna oli paljon näitä ilmais- ja alennuslippuja, mutta kuitenkin. Hienoa, että nyt on laitettu ensin tärkein asia eli itse peli kuntoon. Seuraavaksi pitäisi saada vielä sitä mediahypeä enemmän ja sitä kautta yleisöä. Ja sitten ihan oikeasti aletaan puhumaan liigapaikasta. Olishan se erinomaisen hieno juttu!
 

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Todella hienoa nähdä mihin Ika pystyy valmentajana TuTossa, KooKoossa oli ulkoisia tekijöitä häiritsemässä työtä ilmeisesti jonkin verran. Kouvolassa myös annettiin paskaa niskaan kun peli ei esim. rankasta harjoittelujaksosta johtuen kulkenutkaan enää kymmenen(!) pelin voittoputkessa. Todella hyvä näpäytys Ikalta Kouvolan suuntaan..

Ika on ammattitaitoinen ja vaativa valmentaja ja myös todella mukava ja ennenkaikkea rehti kaveri. Todellinen lätkämies henkeen ja vereen, eikä mikään harmaa pukumies tai tuomareista itkijä, kuten niin moni kollegansa. Myös ilmeisen kova kuntoilija ja hiihtäjä, kuin monesta valmentajasta voit sanoa, että kunto on kovempi kuin 20 vuotta nuoremmalla kiekonpelaajalla? Vrt. vaikka Jortikka. Tekemisen esimerkin voimaa ei kannata väheksyä, onko kengät kännissä hävittävä, käytöstavat oppimatta jättänyt joulupukki parempi koutsi kuin esimerkillä johtava, rehellinen ja suora valmentaja, joka antaa myös palaa, mutta ei ainakaan viinan voimalla. Kaveri jaksaa silti antaa kaikkensa, vaikka Mestiksessä koska kuvien kumartelu ja liiton nuoleskelu ei kiinnosta ja sitä kautta paikat suuremmissa ympyröissä ei aukene niin helposti.

Toivon TuTo 2013-14:lle menestystä, en kuitenkaan KooKoon kustannuksella. Finaaleissa tavataan!
 
Playoffsissa ei hyvää virettä saa päälle nappia painamalla. Se pitää rakentaa jo runkosarjan aikana. Pitää olla kuuma joukkue oikeaan aikaan - Teemu Selänne

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Ikalle jatkopahvi

Toimistolla voisi aloittaa jatkopahvin laadinta Ikalle. Pitkäjänteisellä työllä mennään liigaan 1-3 vuoden aikana. Ikan opeilla tullaan voittamaan Mestis joko tänä vuonna tai sitten viimeistään ensi vuonna. Seuran pelaajaa hankinnat ovat olleet myös onnistuneita tämän kauden osalta. Muutama huti tuli mutta heidän osaltaan sopimukset purettiin ennen sarjan alkua.
 
Sarjat auki. Liigan neljä viimeistä kohtaa Mestiksen neljä parasta. Karsinnan neljä parasta saa liigapaikan!

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Tämän päivän Turun Sanomat kertoi eilisestä TuTon voitosta ja erityishuomiota sai mielestäni ansaitusti Juuso Honka. Turusta kiekkotaipaleensa aloittanut ja myöhemmin HPK:n liigajoukkueeseen noussut Honka kärsi todella pahan loukkaantumisen muutama vuosi sitten HPK-Pelicans ottelussa. Tämän jälkeen hänet mm. leikattiin pariin kertaan ja alkoi pitkä kahden vuoden pelaamaton jakso. Viime kesällä Ika sai kuitenkin houkuteltua pelurin mukaan harjoittelemaan itseään takaisin pelikuntoon ja uutta alkua lähdettiin hakemaan.

Kovaa työtä paiskittiin Ikan ja Viljo Niemeläisen johdolla ja nyt vihdoin eilen pelipaikka aukesi. Voi vain arvata mitkä tunteet pelaajalla tällaisessa tilanteessa on, kun pitkältä takamatkalta ja pahoista vaikeuksista noustaan takaisin kehiin ja kaikenlaisia kysymyksiä pyörii mielessä. Ikää on kuitenkin mittarissa vasta 23 vuotta, joten uusi alku uralla on vielä täysin mahdollinen. Honka myös kiitti heti luottamuksesta ja oli debyytissään joukkueensa avainpelaajia iskemällä tehot 1+2.

Kovassa jääkiekkomaailmassa tuntuu hyvältä, että välillä tulee näitä todella positiivisiakin tapauksia eteen. Tässä oli taas yksi osoitus siitä, että pahoistakin vaikeuksista voi nousta uudestaan pinnalle. Joskus riittää, että joku vain näkee piilevän potentiaalin ja saa kipinän jälleen syttymään. Itse monesti on niin sokea omalle tilanteelleen, että vain ulkoa tuleva viesti saa silmät aukeamaan. Tässä suhteessa Ika on tehnyt hyvää työtä ja hän on onnistunut istuttamaan koko TuTon joukkueeseen samantapaisen kipinän siitä, että tämä joukkue voi raivata tieltään kaikki esteet.

Esteitä menestyksen tieltä suorastaan poltetaan ja viimeisinpänä omistajaportaasta Salmelakin jo lähti suorastaan tultapäin. Matkaa ja mutkia vielä kuitenkin riittää, mutta usko mahdolliseen menestykseen tuntuu hiljalleen kasvavan. Uskon kasvaessa myös motivaatio nousee ja koko ympäristö herää. Pieniä merkkejä on mielestäni jo nähtävissä yleisönkin heräämisestä. Olemmeko kenties jääkiekkobuumin alkulähteillä? Niin tai näin, Ika tuntuu olevan asian ytimessä tällä hetkellä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ikan kolmen vuoden sopimus on todella hyvä uutinen. Itse halusi nähdä missä mennään ja sen perusteella voidaan jo sanoa, että hyvältä kuulostaa.

TuTo nousi rämeestä ja suunta on ylöspäin. Uskon myös, että tämä uutinen takaa myös sen, että puhelin soi ja halukkaita on palata Turkuun tai tulla turkulaiseksi. Siis ehkä kuitenkin lyhyemmässä ajassa kuin 50 vuodessa.
 
Sini-puna-valkoinen Savo
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Säätänä! Eihän tässä enää voi, kun onnitella Ikan jatkosta. Olin niin kovin orientoitunut, että me oltaisiin kaapattu kuulapää meille.
 
"En edes muista, koska olen saanut edellis kerran Kankaanperältä poikittaista mailaa. Nyt voi kirjoittaa muistiin, että 5. Elokuuta sitä taas sain". - Lennu Petrell Pitsiturnauksessa, 2016 -

Oadie

Jäsen
Todella hieno uutinen tuo jatko. Jatkuvuutta ainakin valmennusrintamalla tämän myötä on. Ja mikä hienointa Ika ja TUTO aikovat panostaa turkulaisuuteen.

Lehkonen: | TS Kiekko

Linkki vie TS:n videoon jossa Ikan mietteitä niin jatkosopimuksesta kuin Sportin "kabinettinousustakin".
 

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
On hyvä ja tärkeä jatkosopimus niin TuTolle kuin mestikselle. Jännä nähdä miten valmentajaruletti pyörii muualla.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Todella hieno uutinen tuo jatko. Jatkuvuutta ainakin valmennusrintamalla tämän myötä on. Ja mikä hienointa Ika ja TUTO aikovat panostaa turkulaisuuteen.

Lehkonen: | TS Kiekko

Linkki vie TS:n videoon jossa Ikan mietteitä niin jatkosopimuksesta kuin Sportin "kabinettinousustakin".
Perkele kun tuolta Lehkoselta tulee juttua, niin se on jotakuinkin aina täyttä timanttia. Jos edes puolet Suomen lätkävaikuttajista olisivat vaikka 50-prosenttisesti yhtä lailla jääkiekkoa hengittäviä lätkäjätkiä, niin eipä tarvitsisi koskaan mietiskellä sellaisia saatanan surkuhupaisia skenaarioita mitä tänäänkin on esillä ollut. Kuten Ika sanoo, onhan tuo farssi melkoista Kummeli-kamaa. Eihän tuollainen säälittävyys pääsisi edes huhuna liikkeelle missään muualla kuin meillä Suomessa.

Enemmän kuin hieno homma tämä uutinen. Antaa kummasti uskottavuutta jatkoa ajatellen.

Vaasaan kukat... :)
 
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist.

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mestiksen kannalta hyvä asia, että seuroissa tehdään pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä. Toki kolmen vuoden (tai neljän, jos tämäkin kausi lasketaan mukaan) soppari on aina jonkinlainen riskikin - olkoonkin että nyt on niin tuttu mies seuralle kuin olla voi ja historiasta löytyy yksi neljän vuoden pesti juurikin TuTosta. Mutta siltikin nähtäväksi jää, että onko Ika TuTon koutsina vielä keväällä 2017.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Lehkonen

Loistava uutinen, Ika valmentaa meillä seuraavat kolme kautta. Onnittelut hallitukselle loistavasta valinnasta, Tuto:lla on loistava tulevaisuus Ikan valmennuksessa, todellinen urheilun gentleman!
 
Sarjat auki. Liigan neljä viimeistä kohtaa Mestiksen neljä parasta. Karsinnan neljä parasta saa liigapaikan!

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ikan soppari on iso askel tulevaisuuden turvaamiseksi ja luo jatkuvuutta. Luulisin yhteisen sävelen löytyneen tulevaisuus keskustelujen kautta ja hänelle on nyt annettu isot avaimet seurajohdosta viedä joukkuetta todella pitkälle. Itse en koe sopimuksen pituutta juuri riskinä, vaan paremminkin työrauhaa antavana. Viime kerrallakin juuri pitkän sopimuksen kautta päästiin loistavaan tulokseen, joskin lopussa viimeinen askel jäi silloiselta johdolta ottamatta.

Lehkonen on yksi Mestiksen viime vuosien parhaita valmentajia. TuTossa hän on menestynyt todella hyvin. Tulosta on tullut kahden pronssin ja yhden kullan edestä TuTossa. Hänellä löytyy laajasti kokemusta mm. junioripuolelta ja tietää varmasti mitä kehittyminen alhaata asti lähdettäessä vaatii. Pelillisesti hänet tunnetaan vahvan puolustuspelaamisen kannattajana, mutta pelin kulkiessa hän on varsinkin TuTossa onnistunut luomaan varsin tehokasta hyökkäyspeliäkin. Mestis ajan joukkueiden runkosarjan yhden kauden maaliennätys on TuTon mestaruus kauden 2007-2008 aikana iskemät 214 maalia 45 ottelussa. Ennätyksestä tekee erityisen kovan maaliero, joka oli runkosarjan jälkeen +121. Vertailun vuoksi, Kalpan noustessa liigaan 2004-2005 NHL apujen ryydittämänä se jäi TuTon luvuista.
 
Viimeksi muokattu:

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ikasta tullu huumorimies!

Ensin Sportille kakkua liiganoususta ja tänään aika helmi settiä Aholan kanssa Kajaanissa. Tämä video ottelun lehdistötilaisuudesta kannattaa jokaisen katsoa!

Hienoa IKA!

Linkki vie Hokin Youtube-kanavalle illan lehdistötilaisuuteen.
 
Canis Lupus Kajaanin Hokki 2017-18 ketjussa: "Jossain tämän paskan reunalla tilannetta ihmettelevät ne noin 600 aktiivikannattajaa, joille Hokki on ollut tärkeä henkireikä, ja 1000 glory hunteria. Ja joku sata vahingoniloista kolmen eri alasarjapotkupallojoukkueen kannattajaa, kolmannessa polvessa."

Isopappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo Hockey
Hokin mestis tv-n lähetys oli ihan hienosti houdettu, viikolla seurasin Vantaalta lähetystä ja se oli suorastaan surkea tähän verrattuna. Ika on tosiaan huumorimiehiä, imitoi Kotkaniemeä. Valitettavasti Tuto:lla on nyt alavireinen viikko menossa ja ei oikein pystytty antamaan parasta Kajaanissa. Ensi viikolla saadaan Tuokko kehiin niin eiköhän peli palaudu raiteille!
 
Sarjat auki. Liigan neljä viimeistä kohtaa Mestiksen neljä parasta. Karsinnan neljä parasta saa liigapaikan!

Blackorange

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Mestis
Ensin Sportille kakkua liiganoususta ja tänään aika helmi settiä Aholan kanssa Kajaanissa. Tämä video ottelun lehdistötilaisuudesta kannattaa jokaisen katsoa!

Hienoa IKA!

Linkki vie Hokin Youtube-kanavalle illan lehdistötilaisuuteen.
Hahaa timanttista! KooKoon ex-koutsipari vastakkain. Ika vetää Turun murretta ku Kummelin jätkät konsanaan. Tilanne on hyvin absurdi kaikinpuolin kun Harri Ahola tulee kuvaan :D

P.S. Onnittelut Turkuun Ikan jatkopahvista, tunne on varmaan sama kun meillä Kouvolassa kun Kolek vaihtui kolmevuotiseen Ikan soppariin. Kaupunkiin tuli hurja hype kun markkinointikoneistot saatiin käyntiin, vähän ku tois puol jokkee tällä hetkellä..
 
Playoffsissa ei hyvää virettä saa päälle nappia painamalla. Se pitää rakentaa jo runkosarjan aikana. Pitää olla kuuma joukkue oikeaan aikaan - Teemu Selänne

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ikalle paukahti pari peliä toimintakieltoa tästä tuomareille avautumisesta. Taisi käydä pelin jälkeen hiukan kuumana ja lehdistötilaisuudessa tunteet nousivat esiin. TuTo sai myös 1000€ sakot. Väliin Ikalta jäävät kaksi seuraavaa kotipeliä. KooKoo ja Hokki matsit vedetään Hermanni Vidmanin johdolla.

Lehkosen puheet poikivat toimintakieltoa - MESTIS - 06.02.2014 - Uutiset - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Tuossa vielä Ikan avautuminen:

TUTO Hockey - HCK, 5.2.2014. Lehdistötilaisuus - YouTube

Taisi Ika arvata tuossa lopussa, että penalttia paukkuu. Osuvasti ainakin sanoi tuossa 5:00 kohdalla: "Kait siitä olisi pitänyt antaa muuten kahen matsin pelikielto, kun se kiekko hyppäsi meidän vaihtoaitioon ja me ei oltu hereillä".
 
Viimeksi muokattu:

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Ika painaa pökköä pesään TuTon peräsimessä. Pientä harkintaa jopa oikeuteen menemisellä väläytetään. Tosin tähän taitaa olla matkaa tässä jääkiekon "Ihmemaassa", missä päätökset tulevat "jostain" ylhäältä. Mitenköhän näiden oikeusprosessien laita mahtaa lopulta olla, turha edes yrittää? Kritiikkiä kuitenkin kabinettipäätöstä kohtaan löytyy:

TUTOn valmentaja väläyttelee oikeustoimia SM-liigan valintaprosessin takia | Yle Uutiset | yle.fi

Ei sinänsä yllätä, että TuTo taitaa olla ainoa joukkue auditoitavista, joka uskaltaa edes kritisoida jotenkin päätöstä. Enitenhän TuTolla tähän on syytäkin, kun katsoo sarjataulukkoa. KooKoo ja Jukurit pitkälti vaikenevat tai hyväksyvät päätöksen:

Liigasta rannalle jääneet ottivat tappion tyynesti: "Kunnioitetaan tulostaulua" - SM-liiga - Urheilu - Helsingin Sanomat
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ika painaa pökköä pesään TuTon peräsimessä. Pientä harkintaa jopa oikeuteen menemisellä väläytetään. Tosin tähän taitaa olla matkaa tässä jääkiekon "Ihmemaassa", missä päätökset tulevat "jostain" ylhäältä. Mitenköhän näiden oikeusprosessien laita mahtaa lopulta olla, turha edes yrittää? Kritiikkiä kuitenkin kabinettipäätöstä kohtaan löytyy:

TUTOn valmentaja väläyttelee oikeustoimia SM-liigan valintaprosessin takia | Yle Uutiset | yle.fi

Ei sinänsä yllätä, että TuTo taitaa olla ainoa joukkue auditoitavista, joka uskaltaa edes kritisoida jotenkin päätöstä. Enitenhän TuTolla tähän on syytäkin, kun katsoo sarjataulukkoa. KooKoo ja Jukurit pitkälti vaikenevat tai hyväksyvät päätöksen:

Liigasta rannalle jääneet ottivat tappion tyynesti: "Kunnioitetaan tulostaulua" - SM-liiga - Urheilu - Helsingin Sanomat
Tuto ei harkitse oikeustoimia, Lehkonen on tunteikas valmentaja, joka antaa välillä vähän värikkäitä lausuntoja. Suurinpiirtein näin totesi Tuton toimitusjohtaja Timo Kinnunen eilisessä A-studiossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy