JKyykka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Minnesota Wild
Poistin ircistä yhtä lukuunottamatta kaikki kuvani joskus vuonna 2011. Profiili siellä edelleen siis on, mutta en enää sitä käytä, eli en irccaa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Sillä kikallahan on aina saanut nörtit triggeröitymään jo viimeisen 15-20 vuoden ajan.

Eli veikkaan tahalliseksi sekoittamiseksi.
Enpä tiedä, saattaisi olla myös puhekieltäkin tai mikä kansankieli se on.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Vieläkö tosiaan on olemassa aktiivisia kanavia? IRC oli ihan kuuminta hottia 15 vuotta sitten, mutta minä olen luullut, että ei sitä ole käyttänyt kukaan enää moniin vuosiin. Ellei nyt ihan kaikkein vannoituneimpia faneja lasketa. Itselläni se on varmaan jotain tämän vuosikymmenen alkupuolta, kun irkkaaminen loppui.

Ja nyt tosiaan puhutaan IRC:stä, eikä galleriasta.
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aina (siis kun kone on päällä) minut löytää Ircnetistä samalla nikillä. Toki löytää galleriastakin vaikka en sinne kirjaudukaan kuin kerran vuodessa huvin vuoksi. #jatkoajalla taisin joskus talvellä käväistä, mutta ei jäänyt tavaksi. Palstan kanavalta muuten aikoinaan bongasin (tai minut bongattiin) ensimmäisen real-life tuttuni (lukiokaverini). Yksi kaveri sentään järjestää golfkanavien miitin elokuun lopussa. Itse järjestäjän tapasin kyllä joulukuussa vuosikausien tauon jälkeen, mutta jännä nähdä muita vanhoja tuttuja viime vuosikymmeneltä sekä joitakin joiden nikit tiedän, mutta en ole edes ikinä nähnyt. Edellinen miitti oli joskus golfmessujen jälkeen minun luonani Kalliossa 2006.
 
"They're like sex, except I'm having them."

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
Kyllähän IRC tulee päivittäin tänäkin päivänä avattua. Kanavat vaan ihmeen kuolleita. Tiedä sitten, norkoilevatko ne kuolettajat ennemmin jossain tyhjänpäiväisissä fb-ryhmissä.

Galleriasta poistuin ajat sitten, en tiedä miksi. Juttelen kyllä toisinaan erään sivuston ylläpitäjän kanssa ja kehun sivustoa varsin vilpittömin sanoin.
 
Olemme tarkastaneet tämän pöytäkirjan ja todenneet sen keskustelun kulun mukaiseksi

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Irkkaan edelleen, joskin nykyään harvoin. Todella hiljaista on kanavilla joilla hengaan. En muista koska viimeksi Mircin käynnistin niin, että olisin ollut siellä enemmän kuin 30min.
 
"But remember there are no stupid questions, just stupid people" - Mr. Garrison

lasaleiko

Jäsen
Irkkaaminen oli kyllä jees. En muista montako vuotta siitä nyt on kun loppui omalta osaltani... 3-5 vuotta, sanoisin. Joka tapauksessa loppui siitä syystä, että päivitin tietokoneen enkä jaksanut asentaa clientiä uudelle koneelle, niin vaativa ja ehkä minuutin kestävä suoritus kun se onkin. Siirtelin aina myöhempään ajankohtaan, kunnes jossain vaiheessa tajusin, että ei taida enää olla paluuta. Vaikka kuten alkuun totesinkin, se oli ihan jees. Quakenetin puolella pääosin, oskus eksyin ircnetin puolellekin.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ainiin koska edittina ei näy tägäykset niin tägään tähän uuteen viestiin nimimerkin @Andrej koska hänet (lukiokaverini) löysin nimenomaan irkistä.
 
"They're like sex, except I'm having them."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy