Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

IRC:ssä heiluva!

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana pasil, 13.01.2002 klo 23.55.

 1. JKyykka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Minnesota Wild
  Poistin ircistä yhtä lukuunottamatta kaikki kuvani joskus vuonna 2011. Profiili siellä edelleen siis on, mutta en enää sitä käytä, eli en irccaa.
   
 2. heavy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tässä menee ilmeisesti irc galleria ja irc lahjakkaasti sekaisin. Tai sitten sarkasmitutkami meni rikki.
   
  Crank, macnevis, UnenNukkuja ja yksi muu tykkäävät tästä.
 3. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sillä kikallahan on aina saanut nörtit triggeröitymään jo viimeisen 15-20 vuoden ajan.

  Eli veikkaan tahalliseksi sekoittamiseksi.
   
  UnenNukkuja, maken veivi jr. & JKyykka tykkäävät tästä.
 4. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Enpä tiedä, saattaisi olla myös puhekieltäkin tai mikä kansankieli se on.
   
 5. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Vieläkö tosiaan on olemassa aktiivisia kanavia? IRC oli ihan kuuminta hottia 15 vuotta sitten, mutta minä olen luullut, että ei sitä ole käyttänyt kukaan enää moniin vuosiin. Ellei nyt ihan kaikkein vannoituneimpia faneja lasketa. Itselläni se on varmaan jotain tämän vuosikymmenen alkupuolta, kun irkkaaminen loppui.

  Ja nyt tosiaan puhutaan IRC:stä, eikä galleriasta.
   
 6. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Aina (siis kun kone on päällä) minut löytää Ircnetistä samalla nikillä. Toki löytää galleriastakin vaikka en sinne kirjaudukaan kuin kerran vuodessa huvin vuoksi. #jatkoajalla taisin joskus talvellä käväistä, mutta ei jäänyt tavaksi. Palstan kanavalta muuten aikoinaan bongasin (tai minut bongattiin) ensimmäisen real-life tuttuni (lukiokaverini). Yksi kaveri sentään järjestää golfkanavien miitin elokuun lopussa. Itse järjestäjän tapasin kyllä joulukuussa vuosikausien tauon jälkeen, mutta jännä nähdä muita vanhoja tuttuja viime vuosikymmeneltä sekä joitakin joiden nikit tiedän, mutta en ole edes ikinä nähnyt. Edellinen miitti oli joskus golfmessujen jälkeen minun luonani Kalliossa 2006.
   
 7. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Kyllähän IRC tulee päivittäin tänäkin päivänä avattua. Kanavat vaan ihmeen kuolleita. Tiedä sitten, norkoilevatko ne kuolettajat ennemmin jossain tyhjänpäiväisissä fb-ryhmissä.

  Galleriasta poistuin ajat sitten, en tiedä miksi. Juttelen kyllä toisinaan erään sivuston ylläpitäjän kanssa ja kehun sivustoa varsin vilpittömin sanoin.
   
 8. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Irkkaan edelleen, joskin nykyään harvoin. Todella hiljaista on kanavilla joilla hengaan. En muista koska viimeksi Mircin käynnistin niin, että olisin ollut siellä enemmän kuin 30min.
   
 9. lasaleiko Jäsen

  Irkkaaminen oli kyllä jees. En muista montako vuotta siitä nyt on kun loppui omalta osaltani... 3-5 vuotta, sanoisin. Joka tapauksessa loppui siitä syystä, että päivitin tietokoneen enkä jaksanut asentaa clientiä uudelle koneelle, niin vaativa ja ehkä minuutin kestävä suoritus kun se onkin. Siirtelin aina myöhempään ajankohtaan, kunnes jossain vaiheessa tajusin, että ei taida enää olla paluuta. Vaikka kuten alkuun totesinkin, se oli ihan jees. Quakenetin puolella pääosin, oskus eksyin ircnetin puolellekin.