Inhokkisi jalkapallon EM-kisoissa?

  • 11 711
  • 112

Inhokkisi?


  • Äänestäjiä
    285
  • Poll closed .

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Espanja, etenkin sen ruumillistuma Torres. Hyi oksennus, kun jätkä eilen pääsi kentälle. Se on varmaan peilin edessä opetellut, miten näytetään futisgeelipäähomolta niin kuin CRonaldo. Tympeä ilmestys.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Rastitin kaikki muut paitsi Italian.

Jos olisi pitänyt valita vain yksi, olisi se ollut Englanti. Tosin viimeaikoina sumujen saarten soturit ovat alkaneet jo säälittävyydessään herättää myötätuntoa. Syynä inhoon on tietysti YLEn aikoinaan "lievästi" anglofiiliset kisalähetykset, mutta suurimpana itse nämä lädit, jotka ovat kohtuu kuvottavaa faniporukkaa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Inhokkijoukkuetta ei ole, mutta jos vielä näen yhtä paskaa jalkapalloa, kun mitä oli Saksa-Portugali -peli, niin hohhoijjaa. Uni tulee ennen loppuvihellystä kyllä. En tiedä sekoittiko Tanskan voitto molempien pasmat, mutta olipahan kuraa tuo ko. peli.

Eipä tuo Italian passailukaan hirveästi mieltä lämmittänyt eilen.
 

zamuel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hollanti, joukkueessa ollut jo pitkään vastenmielisiä pelaajia (Van Bommel, Robben, De Jong, Pularuuss, Van Der Saar, Davis) + useampikin arvokisakoitos on jäänyt mieleen törkyilyistä.

Hehkutettu hieno pelitapa == alimmat kuusi pelaaja potkivat kaikkea mikä liikkuu, laitakärkinä kohmottaa itsekäitä runkvisteja. Näyttävyydestä vastaava muutama hyvinsyöttelevä keskikenttä, piikkipelaajissa sentään on ollut tasoa ja osin tyyliäkin jo pitkään...
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
EM-kisoissa ei oikeastaan inhokkia ole nyt kun Argentiinakaan ei ole mukana kaatuilemassa ja potkimassa sukille. No ehkä se nykyinen oikea "trendijoukkue" eli Espanja voisi mahtua tuohon lokeroon. 93 minuuttia puolen metrin syöttöjä ilman ajatustakaan tehdä maalia.

Aikanaan tietysti se YLE:n jo lähes oksettava Ingerland-höpötys oli omiaan luomaan jonkunlaista vihaa Englannin jalkapallomaajoukkuetta kohtaan. Vaikkapa se hautajaisiin verrata hiljaisuus ja itku sekä hammasten kiristely YLE:n studioissa kun Englanti putosi 98 MM-kisoissa Argentiinalle rankkareilla. Keke Armstrong itki studiossa, Rönkä ei saanut sanaa suustaan ja Klinga taisi vain hiljaisella äänellä todeta, että näin meille taas kävi. Mutta eihän niitä voi silti vihata, koska on aina mielenkiintoista nähdä, että millä tavalla Englanti puppeloi itsensä tällä kertaa ulos kisoista tai jämähtää karsintoihin.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Kreikka. Voi helvetin helvetti. On niin monta syytä, joista monilla ei edes ole mitään tekemistä jalkapallon kanssa. Mutta jalkapalloon liittyen päälimmäisenä on edelleen mielessä se heidän Euroopan mestaruuteen päätynyt perseilynsä, jonka kaltaista surkeutta ei ole koskaan kansainvälisillä kentillä nähty. Sen epäurheilun takia maalle ikuinen kielto enään koskaan pelata koko lajia.

Lisäksi toki inhoan Venäjää kaikessa ja kaikkialla, mutta Kreikka menee silti ohi. Hyi että.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Italia. Pelaa tylsää futista ja joukkueessa on limaisia sekä oksettavia pelaajia. Joukkueessa ei pelaa ainoatakaan Real Madridin pelaajaa, joten pienintäkään hyvää en joukkueelle toivo. Englantiin pätee samat sanat, mutta eihän ne raukat pärjää taaskaan niin niitä jopa symppaan. Ai niin, en toivo myöskään Hollannille menestystä, vaikka sielä pari ex-Realia pelaakin, koska joukkueessa pelaa mulkeroita.
 

Ralph

Jäsen
En pidä kaatuilijoista.

Sitten suosittelen, että lopetat jalkapallon katsomisen. Jossain Suomen nelosdivisoonassa tuskin filmataan, mutta kaikissa suuremmissa liigoissa ja arvokisoissa, joka ottelussa joku filmaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Oranjen kiukuttelevat pojat ehdoton inhokki, on ollut sitä aina 1988 euroopan mestaruudesta asti jolloin kaveriporukan vedonlyönnin seurauksena Hollannin mestaruus aiheutti tappion. Kisat alkoi jo hienosti kun Tanskan roligaanit kaatoi Hollannin ansaitusti ja taidolla 1-0. Toivottavasti Saksa hoitaa Hollannin seuraavassa pelissä ulos kisojen jatkopeleistä silloin kisat on jo osittain pelastettu. Hollannin hehkutus Suomessa on myös ihan älytöntä ja vailla mitään realiteetteja.
 
Sitten suosittelen, että lopetat jalkapallon katsomisen. Jossain Suomen nelosdivisoonassa tuskin filmataan, mutta kaikissa suuremmissa liigoissa ja arvokisoissa, joka ottelussa joku filmaa.

Latinot filmaa ja syljeskelee paljon enemmän kuin pohjoisen porukat.
Mites joku Tottin apina, joka harrasti molempia.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
- Englanti. Kauhea luulot itsestään vaikka ei voi enää huippumaihin verratakaan. Lädit, lädien fanit ovat jotain kuvottavaa. Englanti on maailman perseenreikä nykyään. Entinen maailman keskipiste on valahtanut pohjalle, silti uho on samanlainen. Ratsastaa Valioliigan maineella, vaikka sitäkin liigaa pitää ulkomaalaiset pelurit pystyssä. Egoja ja skandaaleja. Jalkapallon synnyinmaa on häpeäksi jalkapallolle nykyään.
Lihavoin perustelun, joka ei pidä paikkansa. Odotuksia ei ole Englannissa lainkaan näiden kisojen osalta. Sen siitä saa, kun kehittelee mielessänsä stereotypioita, eikä oikeasti ole edes seurannut brittiläistä mediaa :)

Tuohon piti vain puuttua, jokainen inhotkoot mitä huvittaa.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perinteisiä inhokkeja ovat Ranska ja Portugali. Vielä ei näiden kisojen osalta kuitenkaan ole mitään suurta inhotusta synytynyt mitään joukkuetta kohtaan ja huomasin tsemppaavani Portugalin puolesta Saksa-ottelussa.

Espanja ja Hollanti ehkä kuitenkin ovat ne suurimmat inhokit. On vaan jotenkin hyvin vaikea hurrata jollekin Andres Iniestalle tai Sergio Busquetsille...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös