Dynamo_FIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Kyllähän tuo hyökkäys vahvistui roimasti Varttisen tulon myötä. Mahtavaa että valitsi Ketterän joukkueekseen! Jotenkin alkaa tuntua että Kanadan Markulle ei pelipaikkaa välttämättä tule Imatralta löytymään.
Kyllä on tosiaan hiljaista Stevensin jatkojen kanssa. Eikös tuo koe-aika (1kk) ala olla kohtapuoliin ummessa. (riippuen mistäkohtaa tuon jakson laskenta on aloiteltu)
Kovasti pitäisi miehen kyllä parantaa, mikäli halutaan puhua aidosta vahvistuksesta. Syvyyspelaajia löytyy varmasti kyllä lähempääkin.

Luotamme kuitenkin toimistoon kuin raamattuun.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Varmaan ihan rauhassa kannattaa ottaa Stevenssin kanssa, kuitenkin vasta alle kuukauden ollut suomessa ja heti lyöty vastaan KHL-, Liiga- ja maajengiä niin kyllä siinä on jo aika syvään päätyyn heitetty. Kunhan tuossa nyt muutama peli saadaan vielä alle ja nimenomaan Mestis joukkueita vastaan niin voi tasoa arvioida paremmin.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Kyllä oli tuo Varttisen sopimus sanottasko voimaannuttava, tuossa paketissa Ketterä saa vähän kaikkea. ISO peukku.

Mitä tulee tuohon Kanadan Markkuun, niin eiköhän tuos muutama peli ole aikaa vielä annettu. Mut varmaan katapultti viritetty.
Mieleen tuli et olikohan siinä maalikooste videossa edes sama äijäkään niitä maaleja mättämässä. Tosin onhan nuo vastukse ollut aika kovia. Mutta jos on ns. vahvistus niin koviakin vastaan pitäs näyttöihin pystyä.

Pitää vähän nostaa tuota Liuksialan pelaamista, mielestäni peli peliltä parantanut ja omaksunut oikein hyvin tuota Ketterän pelityyliä. Uskon et ottaa kauden mittaan lisää steppejä etiäpäin.

Tapaus Lippojoki, se on varmaa et kirjoittaa sopimuksen mutta millaisen.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Ois muuten kiva nähdä Varttinen tuossa Mäkitalon ja Karjalaisen rinnalla, tuliskohan Varttisen pyssylle kuin paljon ruokaa.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Lyhyessäkin varressa voi olla panoksia, ei pärjää Paalanenkaan korin alla, mutta en silti punttisalilla haastaisi...
 
Hakali!

Napanderi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä
Kanadan Markulle tulee kyllä lähtö takas kotimaahan. Pitäisi olla kärkikenttien hyökkääjä Ketterälle. Varmasti pärjäisi Mestiksessä ja otteet paranisi kauden mittaan, mutta alempiin kenttiin löytyy lähempääkin pelureita. Tänään lopussa kun olisi syöttänyt takatolpille tyhjiin, niin olisi ollut voitto lähellä.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Ketterä äppi taas ilmoittelee. Santeri Suomalainen hommasi itselleen sopimuksen try-outin kautta! Hyvää tekemistä ollut kyllä Santerilta, todellakin ansaittu sopimus. Samassa uutisessa kerrottiin myös Stevenssin jatkosta, kuten täälläkin jo moni arvaillut niin Stevens ei puolestaan saanut sopimusta. Kun ei riitä niin ei riitä, harmi homma sinänsä. Uutinen ei kerro vieläkö etsitään vahvistuksia vai ei, mitäs muut mieltä onko vielä tarpeen etsiä johonkin ruutuun joku vaiko aloitellaan näillä?
 
Ette te tarvitse rosteriin enää lisää, teillähän on saipallinen reservissä mahdollisten loukkaantumisten varalle.
Ootte tuolla porukalla jo melko ylivoimainen tähän sarjaan.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Kyllä oli aivan odotetut ratkaisut. Suomalainen näyttänyt omalla tekemisellä et on ansainnut paikkansa joukkueessa, ja viel omia poikia. Arvostan isosti tuota et kovalla harjoittelulla otti paikan. Stevens ei vaan ollut sitä mitä haettiin. Ois pitänyt olla Selkee ykkös tai kakkos ketjun peluri. Aina ei voi onnistuu ees Turkkakaan. Ei mielestäni oo tarvetta etsii uusia ukkoja. Mennään näillä ja katotaan mihin se riittää. Jos nyt ees jonkinlaista sarjaa päästään pelaamaan.
 

X-Stiff

Jäsen
Ei kait tässä mitään kiirettä ole, hankintojahan saa tehdä vielä monta kuukautta jos on tarve. Sitäpaitsi tuo korona sotkee kuitenkin taas kaiken eikä mitään pyttyjä jaeta kuitenkaan.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
En nyt tiiä noista pyttylöistä, kunhan nyt päästään pelaamaan. Tärkeintähän on se matka ja joukkueen kasvaminen sen matkan aikana. Palkinnot on vaan sivujuonne ja hetken hurma se matkan päätteeksi.
 

Jango

Jäsen
Suosikkijoukkue
Imatran Ketterä
Ketterän joukkue on valinnut uuden kapteeniston näin kerrotaan facebookissa! Uutena kapteenina toimii siis Marlo Koponen, ei paljoa parempaa valintaa olisi voinut tehdä. Varakapteeneina toimivat, Samuli Tanhua, Ville Paalanen, Sebastian Sjöholm ja Saku Forsblom. Hyviä valintoja kaikki.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: OCE

X-Stiff

Jäsen
Väkisinkin hiipii mieleen ajatus, että Lippojoen aika näillä korkeamilla tasoilla alkaa olla täynnä. Sydäntä olisi varmasti yhden joukkueellisen verran ja enemmänkin, mutta nuorten pelureiden sarjassa nopeuden puute alkaa olla liian suuri kanto kaskessa. Esimerkkinä ja roolimallina varmasti edelleen todellinen soturi, mutta elättääkö sillä palkalla perhettä varsinkin, kun koronan runtelemat seurat eivät todennäköisesti paljon palkkoja maksele. Olen Liigan pelaajaliikennettä seuratessa alkanut todella miettiä onkohan kohta tunkua Mestikseenkin, kun moni Liigapelaaja jää ilman pelipaikkaa NHL pelaajien tulviessa eurooppaan? Lista sopimuksettomista täysin Liigakelpoisista miehistä on melko pitkä vieläkin. En siis millään muotoa toivo, että Lipari jätetään rannalle joukkueesta, mutta tässä aikani kuluksi pohdiskelin vain.
Edit: Kapteenisto varmasti oikein hyvä.
 

X-Stiff

Jäsen
Kovasti on uskoa toimituksella imatralaiseen menestykseen... Toki hyvä porukka jalkeilla, mutta kaiken täytyy mennä taas putkeen. Hyvät mahdollisuudet on kuitenkin vielä olemassa.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Kovasti on uskoa toimituksella imatralaiseen menestykseen... Toki hyvä porukka jalkeilla, mutta kaiken täytyy mennä taas putkeen. Hyvät mahdollisuudet on kuitenkin vielä olemassa.
JepJep kovasti lyödään monissa arvioissa Ketterälle ennakkosuosikin viittaa hartioille. Mut eipä siinä jonkunhan se ennakkosuosikin paineet pitää kantaa, no kai se sit on Ketterän tehtävä.
Mut totuuden nimissä niin on tasasta et voi runkosarjan viedä melkeinpä kuka tahansa.
Aikahan sen näyttää, mut pääasia et päästään ainakin aloittamaan pelit.
Toki onhan tuo Ketterän rosteri sellainen et ei mitään selkeitä heikkouksia ole (ei edes nuo keskiverto maalivahdit :))

Tuossa eka pelissä pitää antaa tuolle kaamealle Ketterä peikolle kunnon kyytiä viime talven kiusaamisista, tehtävä selväksi et tänne ei enää tulla ryöstöretkille. Sitä myötä kunnon startti kauteen.
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Mites muuten tuo Lipari kun on tryoutilla niin voiko pelata sarjapelissä kun ei oo varsinaisesti sopimus pelaaja, kysyy epätietoinen Etelä-Karjalasta?
 

OCE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Pesä
Juho Markkaselle NHL varaus, LA Kings varasi Juhon 4 kierroksella numerolla 112! Selkeästi näkevät pojassa potentiaalia, kun käyttivät häneen noinkin aikaisen vuoron, eivätkä odottaneet pidemmälle.
Senhän tuosta tekee monin verroin hienomman asian et Ketterä on ollut molemmilla Jussilla ja Juholla osana polkua kohti kirkkaita valoja.

Onhan tää aika kovaa settiä et toisena vuotena peräkkäin Ketterässä pelaava pelaaja varataan NHL:ään.
Pieni seura tekee oikeita valintoja ja kehittää toimintaa oikeaan suuntaan, ( kohti niitä kirkkaita valoja ).
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy