Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana TeePee, 14.05.2013 klo 12.00.

 1. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Eipäs ole Ketterä tulossa HydO:n vieraaksi ennen kevättalvea, olisi voinut käydä osoittamassa rispektiä pelaajille livenä. Hienoa toimintaa joka tapauksessa :)
   
 2. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  HydO on Ketterän vieraana 21.12, tervetuloa vaikka isommallakin porukalla.

  Uskomattoman hieno ele Ketterän pelaajilta, varmaan lähes kaikilla Suomi - sarja joukkueilla on taloudessa tiukkaa kuin myös ylemmissäkin sarjoissa. Aika usein tällaset hienot teot ja positiiviset jutut ruokkii lisää samanlaisia asioita, saas nähdä.
   
 3. Nispe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Toivoa sopii, että yleisö löytäisi paremmin tiensä hallille tämän tempauksen jälkeen.
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Rupesinpa joutessani kyselemään lähtijöitä, katellaan tulisko heitettyä Etelä-Karjalan keikka kun ei tästä sentään kauhee matka sinnekään onneks ole. Kai teiän hallilta saa hyvää sumppia ja "lihis kahella nakilla" myyään kolmella nakilla? :D
   
 5. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Sumppi on hyvää, lihiksistä en uskalla luvata mutta voihan ne kaks nakkia puolittaa niin siinähän on neljä nakkia :D Pääasia on kuitenkin viihdyttävä ja vähintäänkin lipun hinnan arvoinen peli.
   
 6. ultrar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal
  Lainaus:
  Olinpa myös sattumalta katsomassa tuota peliä ja yksi upeimmista kolmansista eristä, mitä olen nähnyt. HIFK:n miehenä ottelun loppu maistui hienolta. Selänteestä ei kukaan silloin arvannut mihin saakka lopulta päätyy. Lippojoen lämäreitä näin useammankin kerran ja olisivat vielä tänä päivänäkin suuri uhka maalivahdeille. Eleenä hieno nykyisiltä Ketterän pelaajilta. Reposen Artun isän kanssa on tehty paljon bisnestä aikoinaan, joten on jotain sidoksiakin tuohon suuntaan.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 23.11.2013 klo 14.02
 7. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Nyt on Imatran uusi halli tarkastettu ja kyllähän tuo on hyväksi myös havaittu. Kahvi oli hyvää (ehkä parasta hallikahvia mitä olen ainakin tällä kaudella nauttinut, saattoi tosin osua tuore pannullinen juuri miun kohalle) ja makkarakin makoisaa. Tunnelmakin oli katossa, en sitten tiedä toimiko kolmen toisessa erässä vierasjoukkueen maaleja hurranneen hepun läsnäolo katalyyttinä sille että etenkin ympärillä olevat paikalliset herrasmiehet huusivat hyvinkin kovaan ääneen kolmannen erän kotijoukkueen maaleja. Niin ja arpaonnikin oli melkein kohdallaan, 2/3 matkalaisista voitti Ketterän pikkujouluarvoista kotiintuomisia. Siinä vaan kävi persesesti kun nimenomasesti miä olin se kelle ei osunut arpaonni (prkl).

  Mutta joo, hallille tullaan takaisin viimeistään U18 kisoihin keväällä, pitää sillä reissulla varmaan jäädä peräti Imatran yöhön (jos vaan jonkun majapaikan tajuaa ajoissa varata reissua varten). Tai jos sarjan pleijjareissa pelataan vastakkain, niin silloin voisi tulla myös tunnelmoimaan hallille kun tänäänkin oli hieno meno vaikka pelkästä sarjapelistä kyse.
   
 8. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Tervetuloa uudestaan!! Totta on että hyvänä katalysaattorina toimii vierasjoukkueen kannustaminen, aivan liian hiljaista on Imatralla ollut.
  Toivotaan että ens kerralla arpaonnikin potkaisee paremmin.
  Imatralta pitäs löytyä majapaikkojakin jopa aika läheltä halliakin ja ylimääränen kiitos siitä että jätitte pisteet Ketterälle.
  Ja hyvä että kahvi ja makkara maistui.
   
  Viimeksi muokattu: 22.12.2013 klo 00.37
 9. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 10. Pascal Lemoix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Nyt kun Putous nosti Imatran Ketterän Suomen kartalle, niin pitäisi äkkiä hyödyntää boosti. Baarit myyvät jo nimikkodrinksuja, niin kaiketi myös Ketterän pitäisi tarjota jotakin Ukko-paketteja, johon kuuluu alkoholia ja vierasmatka Rovaniemelle.

  "Mie romahan" -pakettiin voisi kuulua ensi kauden kausikortti ja tämän vuoden Putous -dvd.

  --

  Itsellä tuli mieleen ohjelman myötä, että pitäisipä itsekin käydä joskus Imatran Ketterän pelissä. :)
   
 11. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Imatralla yritetään elvyyttää muutaman vuoden tauon jälkeen fanimatkatoimintaa. Otteluun Bewe TuusKi - Ketterä järjestetään fanimatka.

  Fanimatka Tuusulaan! (Linkki vie Ketterän kotisivujen uutiseen aiheesta)
   
 12. TeePee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä & SaiPa
 13. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Tsemiä Imatralle ja hoitakaahan homma kotiin eka parissa!