TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
Ketterän tiedote 14.5.

JARNO MENSONEN KETTERÄN PÄÄVALMENTAJAKSI

Viime kaudella Italian Serie A2:n HC Eppan Pirates joukkueen päävalmentajana toiminut Jarno Mensonen on Imatran Ketterän Suomi-sarjajoukkueen uusi päävalmentaja. Mensonen on Ketterän kasvatti ja seuran entinen pelaaja.

Mensosen sopimus Ketterän kanssa on mallia 1+1.

Pelaajaurallaan Mensonen ehti Suomessa edustaa kasvattiseuransa Ketterän lisäksi mm. Forssaa, Hermestä ja Ahmoja. Otteluita 1. Divisioonassa kertyi yhteensä 240. Hän on mittavalla peliurallaan pelannut myös Pohjois-Amerikassa, sekä Ranskassa, Saksassa ja Norjassa.

Valmentajana Mensonen on työskennellyt viimeiset kaksi vuotta Italian Serie A2:ssa HC Eppanissa, ja sitä ennen kolme kautta Itävallan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla HC Innsbruckin joukkueessa.

Mensosen kakkosvalmentajana tulevalla kaudella toimii Sami Rossi.

Ketterä on käynnistänyt tulevan kauden joukkueen kartoittamisen sen viime kauden pelaajistosta. Seura tiedottaa pelaajasopimuksista ja edustusjoukkueen kuulumisista lisää tulevina viikkoina.
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
SaiPan ja Ketterän tiedote 12.6.

SaiPan ja Ketterän yhteistyö syvenee

Liiga-SaiPa Oy ja Imatran Ketterä ovat solmineet ensi kauden kattavan yhteistyösopimuksen, joka helpottaa pelaajasiirtoja kauden aikana.
Yhteistyössä ovat mukana molempien joukkueiden edustusjoukkueet sekä A-juniorit. Sopimuksen ideana on helpottaa lähinnä A-junioreiden siirtoja molempiin suuntiin ja hakea näin peliaikaa mahdollisimman monelle tarpeen mukaan.

- Haluamme kehittää koko maakunnan kiekkoilua. Imatralla tehdään mainiota juniorityötä ja sen ulottaminen A-junioritasolle on luonteva jatko kehitykselle, SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi kommentoi.

Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen on samaa mieltä ja kertoo, että nuoremmissa juniori-ikäluokissa viime vuosina tehty yhteistyö on avannut polun myös A-junioreille.

- Kehitämme Ketterän toimintaa urheilu edellä ja meille tämä yhteistyö merkkaa paljon. Tämä tuo uskottavuutta toimintaan. Pääsemme yhdessä kehittämään maakunnan kiekkoilua ja mielestäni tämä on luonteva jatko sille mitä viime vuosina junioriorganisaatioiden välillä on jo tehty, Partanen kommentoi.

Yhteistyöstä on sovittu tulevan kauden osalta ja jatkoa katsotaan kausi kerrallaan eteenpäin.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Helsingin Jokerit ry, Avs, Man United,
Ketterä on julkaissut ensimmäiset pelaajasopimukset, kun nimensä paperiin rustasivat Matti Hakonen(mv), Arttu Reponen(h), Joonas Kinnunen(h), Jere Parikka(h) ja ensimmäisenä Titaaneista siirtyvä Juho Punkkinen (h). Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
Ketterä julkaisi uusia sopimuksia. Joukkueessa jatkavat Antti Hujala (h), Antti Weckström (p), Juho Mättö (p) ja Henri Tukiainen (p)
Kaikki sopimukset yksivuotisia.
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
Uusia sopimuksia

Ketterä on solminut viisi uutta pelaajasopimusta joukkueessa viime kaudella pelanneiden pelaajiensa kanssa.

Jatkosopimuksen ovat tehneet hyökkääjät Jevgeni Soloviev, Jarno Moisio ja Tero Pykäläinen, sekä puolustajat Riku Rissanen ja Ossi Akkila.

Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

Nyt julkaistujen sopimusten jälkeen Ketterällä on koossa sopimukset yhden maalivahdin, viiden puolustajan ja kahdeksan hyökkääjän kanssa.
 

Jamppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Viraskorven Pojat
Jatkaa. Ja lisää sopimuksiakin on taas solmittu...

Kopsattu jostakin....

UUSIA SOPIMUKSIA – APPELGREN JA KETTUNEN KETTERÄÄN

Ketterä on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät hyökkääjä Niklas Appelgren (KooKoo) ja puolustaja Mikko Kettunen (Titaanit)

Kolmella viime kaudella KooKoon Mestis-joukkueessa esiintynyt Niklas Appelgren (188/92) jatkaa uraansa Ketterän riveissä. 23-vuotias kouvolalainen on kerännyt pelaamissaan 59 Mestiksen runkosarjan ottelussa tehopisteet 4+4=8. Play Offs-otteluja hänellä on tilillään seitsemän tehoin 1+0=1. Viime kaudella Appelgren pelasi myös 16 ottelua Suomi-sarjassa Kotkan Titaanien riveissä pistein 8+4=12. Niin laitahyökkääjän kuin sentterinkin tontilla viihtyvälle Appelgrenille kaavaillaan isoa roolia Ketterän hyökkäyspäässä.

Kotkan Titaanien puolustuksessa hienon kauden, tehoin 37. 5+24=29, pelannut 23-vuotias toisen polven jääkiekkoilija Mikko Kettunen (178/80) palaa Imatralle ja Ketterään kiekollisen puolustajan rooliin. Vastuuta on luvassa erityisesti ylivoimapelissä. Kettunen esiintyi kasvattajaseuransa paidassa viimeksi toissa kaudella, jolloin syntyivät tehot 27. 7+10=17.

Molemmat sopimukset ovat yksivuotisia.

Ketterällä on nyt koossa 16 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
Mikäs on muuten Ketterän uuden jäähallin yleisökapasiteetti?
Kapasiteetti on n. 1200. Hallissa on 800 istumapaikkaa ja seisomaan mahtuu vähintään 400. Sisään saa ottaa 1500, mutta silloin seisomapaikoilla on kyllä jo melko tiivis tunnelma.
 

atsku

Jäsen
Kapasiteetti on n. 1200. Hallissa on 800 istumapaikkaa ja seisomaan mahtuu vähintään 400. Sisään saa ottaa 1500, mutta silloin seisomapaikoilla on kyllä jo melko tiivis tunnelma.
Eli siellähän on tilaa ihan kivasti sitten yleisöllekin. Jopa Mestistäkin voisi tuossa hallissa pelata helposti.
 
Jep.

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Helsingin Jokerit ry, Avs, Man United,
Eli siellähän on tilaa ihan kivasti sitten yleisöllekin. Jopa Mestistäkin voisi tuossa hallissa pelata helposti.
Onhan tuo nykyaikainen ja Mestiskriteerit pienillä päivityksillä(mediakuutio jne) täyttävä halli.

Yksi vika on siinä että hallin katsomot on suunniteltu päin persettä. Ei nimittäin hirveästi käy kateeksi jos joutuu valitsemaan paikakseen jäähyaition takana alimmilla riveillä olevat penkit, ellei halua tuijotella koko pelin ajan toimitsijoiden takin selkämyksiä. Myöskään aivan äärilaidoista ei näe pelistä muuta kuin kyseisen pään maalit, sillä katsomot eivät kaarru kaukalon myötäisesti ja ovat vain yhdellä suoralla. Itseä korpeaa tämä että on panostettu enemmän hallin ulkokuoren näyttävyyteen lasiseinineen kuin viihtyvyyteen.

Ketterän peleissä ei toistaiseksi ole tosin ongelmia ollut, kun yleisöennätyksenä on ollut viime kauden karsintasarjan ilmaispeli JHT:a vastaan jossa oli rapiat 600 henkeä. Mutta katsomon luulisi ensimmäistä kertaa ylittävän tuhannen ihmisen rajan 5.9, kun SaiPa ja KooKoo ottavat yhteen harjoituspelissä Spa Areenalla ja silloin kannattaa olla ajoissa paikalla.
 

TeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat menee kaakonkulmalle
Ketterän tiedote 13.9.


KETTERÄN JOUKKUE VALMIS SUOMI-SARJAAN

Ketterä on täydentänyt joukkuettaan ja solminut seitsemän uutta pelaajasopimusta.

Viime kaudella Ranskan pääsarjassa pelannut puolustaja Riku Takala (Morzine-Avoriaz) palaa kolmen vuoden tauon jälkeen kasvattajaseuraansa. Viimeksi 22-vuotias Takala edusti Ketterää kaudella 2009-2010.

Kokenut laitahyökkääjä Ville Oittinen jatkaa Ketterässä, ja aloittaa jo yhdeksännen kautensa Imatralla. 28-vuotias Oittinen on urallaan edustanut Ketterää yhteensä 234 ottelussa, tehden niissä tehopisteet 90+88=178.

Loukkaantumisen takia loppukauden sivussa ollut savonlinnalaislähtöinen keskushyökkääjä Veikko Vento, 22, jatkaa myös Imatralla. Viime kaudella Vento kirjautti pelaamissaan 23 ottelussa tehot 6+4=10.

Uutena nimenä Ketterän hyökkäykseen liittyy kasvattajaseuraansa palaava Samu Heino, 23, (KooKoo-65), Heino on pelannut viimeiset neljä kautta Kouvolan seudulla. Viime kaudella II-divisioonassa 28 ottelussa syntyivät tehot 17+29=46.

Sopimuksen Ketterän kanssa ovat lisäksi tehneet try-outilla ollut maalivahti Wille Mattila, 21, (Koovee) ja Mikkelin Jukureiden Mestis-joukkueen harjoitusryhmään kesän ajan kuulunut ja viime kaudella SaiPan A-nuorten joukkueessa pelannut puolustaja Henri Otranen, 21. Ketterän kolmantena maalivahti jatkaa Aleksi Hohti, 19.

Kaikki nyt solmitut sopimukset ovat yksivuotisia.

Ketterä 2013-2014

Maalivahdit (3)
Matti Hakonen, Wille Mattila (Koovee) ja Aleksi Hohti

Puolustajat (8)
Ossi Akkila, Mikko Kettunen (Titaanit), Juho Mättö, Henri Otranen (SaiPa A), Riku Rissanen, Riku Takala (Morzine-Avoriaz/FRA), Henri Tukiainen ja Antti Weckström

Hyökkääjät (15)
Niklas Appelgren (KooKoo), Samu Heino (KooKoo-65), Antti Hujala, Ville Immonen (Titaanit), Olli Jokinen (Briancon/FRA), Joonas Kinnunen, Jarno Moisio, Henri Myöhänen, Ville Oittinen, Jere Parikka, Juho Punkkinen (Titaanit), Tero Pykäläinen, Arttu Reponen, Jevgeni Soloviev ja Veikko Vento.

Valmentajat
Jarno Mensonen (Eppen-Appiano/ITA) ja Sami Rossi
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Helsingin Jokerit ry, Avs, Man United,
Ketterä jatkoi muutaman Suomi-sarjaseuran aloittamaa trendiä ja avasi kauden alla uudistuneet kotisivut. Heittämällä sarjan tyylikkäimmät.
 
Kovia vahvistuksia Ketterälle. Siren aivan huippu, jos on kunnossa ja Summanenkin suomisarjaan kelpo hyökkääjä.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Uutiset
| Ketterä


Ketterän pelaajat pitivät lauantain voittoisan JHT ottelun jälkeen keskenään palaverin, ja maanantain harjoitusten jälkeen kapteenistolla oli seurajohdolle painavaa asiaa. Kapteeni Olli Jokinen sekä varakapteenit Arttu Reponen ja Niklas Appelgren ilmoittivat että joukkue oli yhteisesti päättänyt, että se luopuu tämän kauden osalta sovituista pelaajapalkkioista ja pinnarahoista auttaakseen seuran taloudellista tilannetta.

Samalla joukkue ilmaisi vahvan tukensa valmennukselle ja seurajohdolle joukkueen eteen tehdystä työstä. Pelaajien ilmoitus yllätti puheenjohtaja Mikko Partasen täysin.

- Vetää nöyräksi ja hiljaiseksi. Meillä on hieno joukkue. Upeaa miten nuoret pelaajat välittävät seurasta ja sen tulevaisuudesta, varsinkin tällaisen heikon talouden aikana nämä nuoret ovat valmiita luopumaan omista eduistaan yhteisen hyväksi. Eihän tällaista nähdä tänä päivänä missään! Tämä joukkue ja nämä pelaajat ovat jotain suurta, kommentoi Partanen

Varakapteeni Arttu Reponen kommentoi joukkueen tämän hetken tunnelmia.

- Kaikki pelaajat luottavat tällä hetkellä toisiinsa ja joukkuehenki on huipussaan. Tulkaa kaikki nyt kannustamaan Ketterää, nostellaan sitten keväällä kannua yhdessä!

Myös päävalmentaja Jarno Mensonen arvosti pelaajien yllättävää ilmoitusta.

- Kyllä tämä valmentajakin vetää hiljaiseksi. Noille jätkille tuolla kopissa pitää pystyä antamaan kaikki voimanrippeet. Tämä on hienoa yhteisöllisyyttä ja sitoutumista pelaajilta.

Ketterän pelaajat haluavat myös haastaa imatralaisen kiekkoyleisön ja kaikki jääkiekon ystävät sankoin joukoin katsomaan Ketterän pelejä ja tukemaan matkaa kohti Suomi-sarjan Play Offs-otteluja. Samalla pelaajat haastavat myös imatralaisia yrityksiä entistä laajemmalla rintamalla mukaan tukemaan Ketterää.
 
"Canada is not Finland" TSN:n studiosta toisella erätauolla finaalin ollessa 3-0. Peli päättyi 3-5.
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Iso rispekti Ketterän pelaajille, tuo on kyllä hieno juttu.
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy