Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2011–2012

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Jamppa75, 29.03.2011 klo 06.29.

 1. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ketterässä menee sitten ilmeisesti koko valmennus- ja taustapaletti uusiksi? Eikös Salon kontolle kuulunut lähes tulkoon kaikki mahdollinen edustuksen päävalmentajan pestistä aina seuran varainkeruuseen asti?

  Ketterän seurajohdon ja pelaajien kannalta tämä on varmasti todella harmittava uutinen, sillä nyt seurajohto joutuu tekemään jo vuodenvaihteen jälkeen valmiiksi saadun työn uusiksi sekä alkaa etsiä uutta päävalmentajaa ynnä muita henkilöitä hoitelemaan Salolta vapaaksi jääviä posteja yms.

  Pelaajatkin odottavat varmasti siihen asti tumput suorina Ketterän suuntaan, kunnes uuden päävalmentajan nimi on selvillä. Muualle sitten taas voivat neuvottelut taas olla hyvinkin aktiivisia ja pelaajapalettikin saattaa tällä tavoin hajota aivan täysin.

  Tässä annetaan siis muille joukkueille selkeä etulyöntiasema pelaajamarkkinoilla, enkä ihmettelisi yhtään jos "haaskalinnut" olisivat heti leijailemassa Ketterän yllä pelaajia muille maille houkuttelemassa.

  Olisi kyllä kiva tietää, mitkä asiat ajoivat Salon hyppäämään Ketterän edustusjoukkueen kelkasta pois, vaikka kaikki oli valmiina tulevan kauden rakennukseen. Ettei vain taustalla olisi ollut jotain skismoja?
   
 3. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Saattaapa mennä ainakin suuri osa joukkueestakin uusiksi. Ilmeisesti Salolla oli lankoja käsissä liikaa eikä kaikki pysynyt hanskassa, samansuuntaisia viestejähän on tullut Seinäjoelta ja Keravaltakin.

  Kaikenlaisia huhuja liikkuu, mistäpä näitä tietää? Outoahan tuo on että jo toinen kausi peräjälkeen ote menetettiin vieläpä samassa vaiheessa kautta.