Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2011–2012

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Jamppa75, 29.03.2011 klo 06.29.

 1. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ketterässä menee sitten ilmeisesti koko valmennus- ja taustapaletti uusiksi? Eikös Salon kontolle kuulunut lähes tulkoon kaikki mahdollinen edustuksen päävalmentajan pestistä aina seuran varainkeruuseen asti?

  Ketterän seurajohdon ja pelaajien kannalta tämä on varmasti todella harmittava uutinen, sillä nyt seurajohto joutuu tekemään jo vuodenvaihteen jälkeen valmiiksi saadun työn uusiksi sekä alkaa etsiä uutta päävalmentajaa ynnä muita henkilöitä hoitelemaan Salolta vapaaksi jääviä posteja yms.

  Pelaajatkin odottavat varmasti siihen asti tumput suorina Ketterän suuntaan, kunnes uuden päävalmentajan nimi on selvillä. Muualle sitten taas voivat neuvottelut taas olla hyvinkin aktiivisia ja pelaajapalettikin saattaa tällä tavoin hajota aivan täysin.

  Tässä annetaan siis muille joukkueille selkeä etulyöntiasema pelaajamarkkinoilla, enkä ihmettelisi yhtään jos "haaskalinnut" olisivat heti leijailemassa Ketterän yllä pelaajia muille maille houkuttelemassa.

  Olisi kyllä kiva tietää, mitkä asiat ajoivat Salon hyppäämään Ketterän edustusjoukkueen kelkasta pois, vaikka kaikki oli valmiina tulevan kauden rakennukseen. Ettei vain taustalla olisi ollut jotain skismoja?
   
 3. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lainaus:
  Saattaapa mennä ainakin suuri osa joukkueestakin uusiksi. Ilmeisesti Salolla oli lankoja käsissä liikaa eikä kaikki pysynyt hanskassa, samansuuntaisia viestejähän on tullut Seinäjoelta ja Keravaltakin.

  Kaikenlaisia huhuja liikkuu, mistäpä näitä tietää? Outoahan tuo on että jo toinen kausi peräjälkeen ote menetettiin vieläpä samassa vaiheessa kautta.