Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Imatran Ketterä 2011–2012

Viestiketju osiossa 'Ketterä' , aloittajana Jamppa75, 29.03.2011 klo 06.29.

 1. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Imatralla tulevaan kauteen satsataan. Uusi halli valmistuu ja ensi kauden pelaajasopimuksissa ei ole Mestis-SM-KHL-NHL purkupykäliä. Se meinaa sitä että Väre vartioi pirkästä aikaa koko kauden Ketterän maalia. Sopimuksia on tehty 14 joista 10 on julkaistu. Eero Väre (mv), Jani Sihvonen (mv), Oskari Inkinen (p), Toni Hinkkanen (p), Paavo Viinikainen (p), Ville Oittinen (h), Mikko Kiviniemi (h), Matti Tikka (h), Jussi Kemppinen (h) ja Mikko Sipiläinen (h) Lisää sopimuksia tulee julki Ketterän sivujen mukaan tällä viikolla.
   
 2. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Tilanne näyttää hyvältä kun tässä vaiheessa kevättä on nimet neljässätoista sopimuksesta. Henkilökohtaisesti toivoisin Antti Weckströmin jatkavan joukkueessa, sillä hän rauhoitti kokemuksellaan peliä näkemissäni peleissä.
   
 3. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Lisää positiivisia uutisia keväisen räntäsateen keskellä Ketterän tilanteesta. Jo kuusi kautta Ketterässä touhunnut viime kauden kapteeni Antti Martikainen jatkaa Imatralla ja kolmen pelaajan kanssa neuvotellaan.
  Maaliskuun lopulla 15 sopimusta tehty ilman purkupykäliä on selvä merkki siitä että Ketterällä on tekemisen meininkiä vaikka "rakas" Näreharju joudutaan jättämään.
   
 4. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Hyvaltahan tuo nayttaa tassa vaiheessa, viela kun muutaman viime kauden avainpelaajan nimet saadaan papereihin niin, odotukset kaudelle kasvavat entisestaan. Tiettavasti myos organisaatiota ollaan vahvistamassa uudella markkinointipaallikolla, nimikin pitaisi olla selvilla lahipaivina.
   
 5. Lohipoika Jäsen

  Onko siellä Imatran suunnalla tietoa, onko Arttu Reponen jäämässä vai lähdössä minne? Teki kuitenkin todella mukavat pisteet, joten ottajia varmaan on ollut.

  Jostain kumman syystä olen viime aikoina alkanut symppaamaan Ketterää. Teillä on oikein kunnon jääkiekkojoukkueen nimikin eikä mitään näitä perus Kaupungin Kiekko. Toivottavasti Ketterä nähtäisiin ensi keväänä mestiskarsinnoissa. Pudottakaa sitten vaikka HeKi, LeKi tai D Team.
   
 6. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Ketterällä on pitkät perinteet. Senpä takia uskonkin että jollain aika välillä se Mestiksessä se pelaakin, mutta mieluusti Kiekko-Vantaan, LeKin taikka D-Teamin kustannuksella.

  Joskin ensimmäinen kanto kaskessa lienee kuitenkin vastustaja Rovaniemeltä joka pitää viimeistään karsintasarjassa kepittää. Puitteet tulevat kuitenkin olemaan komiat ja maalivahtipeliin tuskin tavoite kaatuu.
   
 7. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Reposen näkisin mielelläni ensi kauden ketterässä, tosin miehen liikkeistä en ole kuullut mitään sitten kauden päättymisen jälkeen. Eipä olisi kauden alussa Reposen yltävän noin huimiin tehoihin. Toivotaan että jatkaa ketterässä. Eipä ole omiin korviini kuulunut onko viime kauden joukkueesta ketään varmuudella suuntaamassa muihin maisemiin. Itse uskoisin että pari viime kaudella mukana ollutta jäähdyttelijää puolustuspäässä sen sijaan lopettavat tai vaihtavat alemmille sarjatasoille.

  Mestikseen nousua kannattaa tavoitella tosissaan ensi kaudella, sillä uskon että roki on paha kanto kaskessa viimeistään parin vuoden päästä(no olihan se tälläkin kaudella) saatuaan taloutensa tasapainoon. Kovaa tulee olemaan HCK:n ja muutaman muun kanssa. Luulempa että Suomi-sarjan yleinen taso on noussut parin viime vuoden aikana.
   
 8. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Ketterällä taitaa olla eniten sopimuksia tällä hetkellä Suomi-sarjan joukkueista. 15.4 mennessä sopimuksia on julkaistu peräti 19. Kaksi maalivahtia, pakkeja kuusi ja hyökkääjiä yksitoista.

  Tässä vielä lista sopimuspelaajista:

  Maalivahdit

  Väre Eero
  Sihvonen Jani

  Puolustajat


  Hinkkanen Toni
  Tyrväinen Tomi
  Kettunen Mikko
  Inkinen Oskari - SaiPa A
  Sinkko Matias
  Viinikainen Paavo

  Hyökkääjät


  Kiviniemi Mikko
  Martikainen Antti
  Laisi Mikko
  Sipiläinen Mikko
  Oittinen Ville
  Kammonen Jan-Eric
  Inkinen Santeri - SaiPa A
  Saharinen Teemu - SaiPa A
  Tikka Matti
  Myöhänen Henri - Kiekko-Reipas A
  Kemppinen Jussi

  Eli neljä pelaajaa uusina kasvoina ja loput edelliskauden jatkosoppareita.
   
 9. Jamppa75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viraskorven Pojat
  Viime kauden pistekunkku Arttu Reponen on tehnyt jatkosopimuksen Ketterän kanssa.
   
 10. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:
  Ketterä on saanut hyvin pidettyä joukkueen rungon kasassa. Olisi kuitenkin mukava tietää onko esimerkiksi tässä Reposen sopimuksessa jokin divari/ulkomaa pykälä.

  Edelleen toivoisin Weckströmin jatkavan joukkueessa. Hän kumminkin toi rauhallisuuta peliin ja näytti olevan myös penkillä tärkeä mies.

  Olen ihmetellyt, miksei Kammosta peluuteta puolustajana? Mies voisi olla hyvä kiekollisena sellaisena?

  Vielä kun tuohon saisi jonkun divarikaverin vahvistukseksi.
   
 11. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Ensi kauden joukkueessa ei ole divari/liiga tai muitakaan pykäliä. Mutta koska suomisarja on amatöörisarja, niin pelaajien (siiviili)työkuviot saattavat muuttaa asioita.

  Weckström tiettävästi harkitsee uran jatkoa sillä opiskelut vienevät aikaa yhä enemmässä määrin. Loppukauden ykköspakin Kimmo Nevalaisen jatko on myös epävarmaa, sillä alkavat talonrakennuspuuhat vievät suuren osan vapaa-ajasta. Poissa pakistosta on myös Juhani Ijäs, joka suuntaa ulkomaille opiskelujen perässä. Näille mahdollisille menetyksille pitäisi jostain saada paikkaajat. Itsellä on käynyt mielessä pari kautta sitten ketterässä Wecströmin pakkiparina pelannut Jussi Laine, joka pelasi menneellä kaudella Italiassa, tosin miehen suunnitelmista minulla ei ole mitään tietoa. Huhujen mukaan Matti Hana on hakeutumassa Rajavartijakoulutukseen, jota myös Imatralla tarjotaan. Hana olisi loistava vahvistus ketterän peräpäähän.
   
 12. Ttie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
  Tottakai Weckströmin puuttuminen on iso aukko, mutta Antin pitää laittaa asiat itse järjestykseen.
  Matti Hana olisi Iso tilke puolustukseen. Parhaiten muistan miehen Haukoista 2004-2005, 24 ottelua josta 116 minuuttia kului jäähyboxissa. Sittemminhän mies näyttää rauhoittuneen ja keskittyneen myös peleihin. Toivottavasti näemme Matin jälleen myös keskisellä uudellamaalla.
   
 13. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
 14. Ttie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
  Lisäksi sama Uutisvuoksi otsikoi, että "Kundi" ja Nokelainen nähdään kujilla 28.5. Nauttikaa siitä ja junnut eturiviin, siitä se taas jatkuu.
   
 15. nufc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä,Newcastle United
  Ketterän harjoitusvastustajaksi 7.elokuuta on vahvistettu KHL-joukkue Jaroslavl Lokomotiv. Vaikka Lokomotiv tulee A-juniori pitoisella joukkueella niin melko harvinaista herkkua on tarjolla Suomi-sarja porukalle kuin myös imatralaiselle yleisölle.
  10.elokuuta Lokomotiv mittaa KOOKOOn kesäkunnon.
  http://www.kettera.net
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2011 klo 14.33
 16. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tuo on nimenomaan Loko eli lokomotivin a-nuorten joukkue, joka pelaa MHL-liigassa. Itse lokomotiv leireilee kuuleman mukaan aivan toisessa euroopan maassa tuona aikana. Ei siinä mitään, varmasti pelillisesti parempi vastustaja ketterälle.
   
 17. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:
  Ketterä saa vastaansa luistelevan ja erittäin taitavan joukkueen. Voimalla nuo saisi pois, mutta ei kai nyt sentään harjoituspelissä. Sen voin taata, että peliin tulee vauhtia ja vaarallisia tilanteita.
   
 18. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Paikallisen uutisvuoksen mukaan Jesse Ryhänen jatkaa ketterässä myös tulevalla kaudella. Ketterällä on tällä hetkellä valmiina 24 sopimusta. Hyökkäys näyttää tässä vaiheessa jopa vahvemmalta kuin viime kaudella, sen sijaan puolustukseen voisi vielä mahtua 2 - 3 tasokasta pakkia.
   
 19. Peteliuz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä, Jokerit, Avalanche, Manchester United
  Ei varsinaisesti liity Ketterään(no suurelta osin kyllä), mutta mainittakoon että uusi jäähalli valmistuu perjantaina ja silloin se on tarkoitus luovuttaa Imatran kaupungille. Virallisesti halli avataan yleisölle ja käyttäjille 1.8.

  Kuvia ja uutisen poikaa uudesta hallista Ylen Etelä-Karjalan alueen uutisissa.
   
 20. SKA1946 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvä jääkiekko
  Lainaus:

  800 istumapaikkaa ja yhteensä 1300 katsojaa.

  Ketterän markkinointipäälliköllä riittää hommia, että saa hallin täyteen.

  Mahtavan näköiset puitteet! Ja nyt vakavissaan hakemaan sitä nousua.
   
 21. Linnankundi Jäsen

  Nyt on kyllä Imatralla tehty moka. Hallihan ei ole liigakelpoinen, kun on noin vähän katsojakapasiteettia. Mitäs sitten kun parin vuoden päästä Ketterä tiputtaa tänä vuonna heittämällä liigaan menevän Jukurit takaisin Mestikseen. Ja Ketterän liigapaikka jää haaveeksi katsojakapasiteetin vuoksi.
  Imatralle onnittelut, halli näyttää hienolta. Katsomot saatte varmasti täyteen jo tällä kaudella monessa ottelussa ja tunnelman kattoon. Tervetuloa Mestikseen pikaisesti.
   
 22. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Yleisö viihtyy, mutta pelillisesti Imatralla mennään rajusti alaspäin. Kotietu on nyt menetetty. Vanhasta kunnon homepakastimesta eivät vieraat montaa pistettä hakeneet.

  Imatran jäähallissa olen muuten juonut elämäni kylmimmän erätauko-oluen.
   
 23. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tämä taika murtui viime vuodenvaihteen molemmin puolin, jolloin ketterä taisi voittaa varsinaisessa suomi-sarjassa ensimmäisestä kuudesta kotipelistään vain yhden, jopa HCK onnistui vihdoin viimein voittamaan Näreharjussa! Enää reilut pari viikkoa avausotteluun!
   
 24. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Ketterän taivaalle hieman tummia pilviä, kun Arttu Reponen on try-outilla TuTossa. Olisi kyllä kova menetys Ketterälle. No toivottavasti siellä Imatralle on jo etsinnässä mahdollinen korvaaja. Onko muuten Antti Hujala jatkamassa Ketterässä?
   
 25. A.P.Järvi Jäsen

  Hei kaikki tytöt ja pojat! Koska Imatran Ketterän organisaation kotisivuilla ei ole yhteystietoja, josta voisi kysäistä, niin kysytäänpä täältä. Onko kellään tietoa tuosta tulevan kauden kausikorttimyynnistä? Saako niitä kortteja mahdollisesti sieltä hallilta jo ensimmäisen harjoituspelin yhteydessä? Muistelen, että viime vuonna taisin ostaa korttini juuri silloin. Hintatiedotkin otetaan kiitollisuudella vastaan. Jos kortti pitää maksaa käteisellä, niin osaa sitten varata riittävästi mukkaan, ettei mene reissu hukkaan.