Ilves kaudella 2018–2019

  • 381 465
  • 1 333

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Huumorijoukkue pelaa viihdyttävää kiekkoa. Kovasti varmaan silti kaikki haluaisimme vahvistuksia etenkin kun tänäänkin tippui Mieho. Jos ja kun Rautiainen saa pelikieltoa on tarvetta ympäri kenttää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tori

George Parros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks 06-07
Seuraavaan peliin siis kokoonpanon suhteen todennäköisesti askel eteen (Parikka) ja kaksi taakse (Mieho, Rautiainen.)

Jos Valtonen tulee reservistä mukaan, niin 11 pelikykyistä jo tällä kaudella liigaa pelannutta hyökkääjää käytettävissä.

Kukas nousee A:sta/KooVeesta tekemään liigadebyytin?
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Suurinpiirtein siis kaikki ketjut menee uusiksi. No peli onneksi kulkee, ei voi kuin toivoa että henki kestäisi viikonlopun pelien yli. Ahtola, Savilahti - nyt on pojat roolia tarjolla.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Seuraavat muutamat pelit on taas aika pirun tärkeitä. Vastaan tulee HIFK, Kärpät, TPS ja Tappara. Noista peleistä olisi pakko ainakin kaksi voittaa että orastava ylämäki ei ihan heti haihdu olemattomiin. Voitot Ässistä, Kookoosta ja Jukureista olivat tärkeitä, mutta vastus ei yhdessäkään ollut kovin kaksinen, joten nyt pitää pystyä ottamaan voittoja myös kovista.

Niinhän siinä kävi, että Ilves raapi 6 pistettä noista neljästä pelistä. IFK:ta vastaan tuli tappio, enkä olisi uskonut ollenkaan että sen jälkeen päästäisiin vielä näin hyvään tulokseen. Mutta hienoa venymistä joukkueelta! Nyt ollaan edelleen viivan päällä ja seuraavat 7 peliä antaa mahdollisuuden hyvään nosteeseen. Vastaan tulee käytännössä pelkästää päävastustajia ja sarjataulukon häntäpäässä majailevia joukkueita. Jos näistä otetaan hyvin pisteitä, niin saadaan hyvä alku keväälle!

Kuitenkin, niitä pirusti kaivattuja vahvistuksia pitäisi alkaa näkyä. Tuntuu, että joka pelissä lähtee joku pelikieltoon tai loukkaantuu. Puolustuksessa ja sentteriosastolla mennään erittäin ohuella ja näihin olisi toimiston pakko reagoida. Junnut ei jaksa pitkään kantaa joukkuetta.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mitäs noista saa kasaan ilman Rautiaista huomiselle?

Halmo - Ruotsalainen - Liuksiala
Haapanen - Suomi - Ikonen
Lepaus - Ahtola - Antonen
Korpela/Järventie/Nalli - Savilahti - Valtonen

Parikka - Vainio
Salmela - Flood
Leimu - Matinpalo
Hopponen

Lehtonen
Helenius
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ahtola ei löytänyt yhteistä säveltä Lepauksen ja Antosen kanssa. Voisi vaihtaa Savilahden kanssa paikkoja. Onhan tuo melkoista keräilyerää, kun käytännössä kaikki ketjut menevät uusiksi. Mutta minkäs teet. Hyvä edes, että Parikka palaa kehiin.

Matinpalo oli sen verran hyvä, että hänelle vaan rohkeasti lisää minuutteja.

Tammisella nilkkavamma. Kiven mukaan tuskin palaa ainakaan tällä viikolla.
 
Suosikkijoukkue
Koovee
Tällä tietoa Rautsi selviäisi säikähdyksellä. Itse sovittelisin ehkä Haapasta kakkosen keskelle Ikosen ja Halmon kaveriksi, kerta Kooveessa sillä tontilla huiskinut. Eli Are-Haapanen-Savilahti-Ahtola olisi tässä tilanteessa optimaalinen sentterinelikko huomiselle. Eikä se Tamin vaiva ainakaan Kiven puheiden mukaan pitkäaikainen ole, mutta mites Panu? Meni ihan ohi mitä ees eilen tapahtu Mieholle..
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Näköjään Tamminen palaakin jo nyt. Ykkönen ja kolmonen tutuissa koostumuksissa, kakkosessa sentteröi Ahtola, jonka laidoilla Haapanen ja Ikonen. Nelosessa Savilahden rinnalla Halmo ja Liuksiala. Parikka palaa pelikiellosta Vainion pariksi ykköseen, ja Matinpalo ohittaa hierarkkiassa Hopposen. Erittäin fiksu siirto, sillä Matinpalo on tulevaisuutta, Hopponen ei kuuluisi Liiga-kokoonpanoon. Vainio saa nyt kaipaamiaan minuutteja kärkiparissa, toivottavasti vastaa huutoon.
 
Suosikkijoukkue
Koovee
Joko kolmas kerta toden sanoo Ahtolan tontin suhteen. Nyt kaksi kertaa tappanut kentällisensä pelin, kun on sijoitettu roolinsa vastaisesti selvästi hyökkäävään rooliin. Jos/kun Mieho tänään sivussa niin nyt sitä Haapasta siihen keskelle. Tai Suomea, mutta siihen en usko. Savilahti/Ahtola vois tänään huilata ja Valtonen vois tulla nelosen laitaan Liuksialan kera. Halmo toivottavasti mukana.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ihan puhtaasti nelosketjun raataja tällä hetkellä. Pahiten epäonnistui Ruotsalaisen stunttina, kun ei pysynyt ollenkaan laitureidensa vauhdissa mutta heikosti meni myös Ikosen kanssa. Eilen myös tötöili Jukureiden tasoitusmaalin ja otti aloituksia järkyttävän huonosti varsinkin alivoimalla.

Saa edelleen enemmän roolia kuin Savilahti valmennukselta. Melkein väittäisin, että ilman perusteita. Nelosketjun laiturin tontti taitaisi tällä hetkellä olla se Jerryn omin. Onhan se vähän, mutta minkäs teet.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lisäö tarvittais, puolustajilta tukea maalintekoon ja maalintekijää, yks kelpo sentterikin tarvittais, vaikka Laaksonen ja Vainionpää kohta palaavatkin. Top 6 nyt vaan näillä nyky ukoilla karkaa, harmi
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joona Monto olisi Mestis-tehoilunsa perusteella hyvä lisä sentteriosastolle, mutta taitaa olla niin, että SM-liigan vittuilupykälä Jokereita kohtaan estää siirron ilman sanktiota.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ristolla ole sukissaan mitään, vittu sekin on täysin tyhjänpuhuja pahvipää. Ton joukkieen kyvyttömyyden pelata ittensä edes sääleihin näkee sokee reettakin. Vituttaa että urheilutointa johtaa tyhjät housut.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Kovasti vedetään Jaloa syylliseksi. Kannattaa muistaa, että tässä on aikuisikä vuoden 2001 pronssista.

Nyt mennään Jalon toista kautta ja uskon koko kauden pohjalta sijoihin 6-10.
 

sivurauta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat ylipäätään tamperelaiselle jääkie
Koko ajan tässä pitäisi muistaa, että aikalailla ollaan vielä rakennusvaiheen alkupäässä. Pää on ehkä juuri pinnalla, mutta matkaa on vielä paljon kiivettäväksi. Resurssit ja kassat ovat varmasti hyvin rajalliset. Puhumattakaan pelimiehistä jotka ovat tällä hetkellä vapailla markkinoilla ja oikeasti vahvistaisivat joukkuetta. Mihinkään "ulosostoihin" ei varmasti meidän kassalla pötkitä.

Ottaahan eilisen kaltaiset tappiot päähän kuin oravaa miltä on kävyt jäässä. Paha karma hiipii vanhojen muistojen merkeissä esiin. Eikä tilannetta ainakaan helpota, että alkukaudesta tuli menestystä lähinnä muutaman ylisuorittaneen yksilön avulla.

Jalat vaan hallia kohti ja joukkueen tueksi. Nämä on niitä hetkiä kun sitä tukea oikeasti tarvitaan.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kärsimättömyyshän paistaa kovasti tyypilliseen tapaan kannattajista. Kannattaisi välillä pysähtyä miettimään sitä isompaa kuvaa. Ei me vielä tällä kaudella mitalisijalle hyvin todennäköisestikään ylletä edes parilla kovalla vahvistuksella. Hyvien pohjien rakentaminen tulevaisuutta varten on tärkeintä. Kaikki heti tänne nyt näyttää olevan mentaliteettina monella.

Itsekin olisin kyllä hankkinut Laaksosen paikkaajan, kun tiedossa oli, että on pitkään poissa (pelikielto + nuorten MM-kisat). Yllättävän hyvin ollaan kuitenkin pelillisesti pärjätty ilmankin. Eilinen sulaminen oli toki äärimmäisen ikävä. Meidän joukkueessa ei ole vielä riittävää rutiinia ja voittamisen kulttuuria. Ensi kaudella uskon kuitenkin meidän olevan taas pykälää vahvempia. Tämä ei ole vielä meidän suuri kausi, mutta toivottavasti päästäisiin sääläreihin ja saataisiin sitä kautta lisää kokemusta myös kevään kovista peleistä. Tältä kaudelta säälärit ja taloudellisesti positiivinen tulos olisi mielestäni ihan ok suoritus ja taas pieni askel eteenpäin. Toki jos sukanvarressa on varaa ja mahdollisuus on hankkia joku isolla varmuudella joukkuetta vahvistava kaveri niin se kannattaa tehdä. Isolla taloudellisella riskillä jotain epävarmaa korttia en kuitenkaan joukkueeseen kaipaa ihan vaan sen takia "koska nyt on pakko hankkia joku vahvistus". Tuli niitä vahvistuksia tai ei niin loppukauden menestyksen ratkaisee joka tapauksessa se kuinka hyvin saadaan nykyisen nipun peliä kehitettyä. Erityisesti erikoistilanteiden ja maalivahtipelin osalta. Tasavoiminhan meillä ei juurikaan hätää ole ollut minkään joukkueen kanssa poislukien eilinen katastrofiloppu.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
En anna eiliselle sulamiselle hirvittävästi arvoa. Vitutti kyllä jumalattomasti, mutta siinä tuli koko joukkueelle kyllä kummallinen syvä jää päälle. Ei vaikuttanut edes perinteiseltä Ilves-paniikilta vaan joku kummallinen puolivaloilla pelailu. Olisiko hiipinyt hyvänolon tunne puseroon?

Joka tapauksessa, tämä kausi ei vielä tuo hirvittävästi menestystä, mutta vahvistusta pitää silti joka tapauksessa mielestäni hommata. Tällä joukkueella on hyvä sauma mennä ainakin puolivälieriin. Mutta siihen tarvitaan vahvistuksia. Onko markkinat sitten niin tyhjät ja Ilveksen vetovoima heikko, ettei ketään sopivaa löydy? Mene ja tiedä.
 

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jokainen joukkue aloittaa aina nollasta, nyt on toki jatkoja tulevaan kivasti, mutta tälläkin joukkueella pitäisi pärjätä ja sitä ei kauheasti ole näkyvissä. Hyvin on roikuttu kymppipaikalla vaikka kuinka pitkään, tässä tammikuun otteluruuhkassa alkaa todellinen jyvien erottelu akanoista. Eilinen alleviivasi kivasti Karrin huonoja piirteitä, olis tehny jotain muutakin kuin ihmetelly pelin jälkeen et kuis tää ny näin. Kevään peleissä ei yhdellä Laaksosella kovin pitkälle pötkitä, loppu pakisto on häsbeen ja tobee osastoa, sentteristöstä puuttuu kakkos viulisti, ja laituriosasto huutaa maalintekijää. näitä on odoteltu joukkueen julkaisusta lähtien, Nokka Barkerin kanssa kokeiltiin, mutta siihenkö ne rahat sitten loppui? No toivotaan että Jalon uhkapeli kantaa hedelmää, toivotaan siis et tällä jengillä mennään sinne puolvälieriin, epäilen mutta toivon toki.
Tän kauden strategiaan kirjattu julkinen tavoite on runkosarjan 6 joukkoon sijoittuminen. Tekeminen tavoitteen saavuttamiseksi vaikuttaa kovin heikolta. Toivottavasti se vain vaikuttaa siltä. Jollei nyt päästä minimitavoitteisiin niin miksi sinne päästäisiin tulevaisuudessa? Miten yritysasiakkaat reagoi siihen että niille on myyty tuotetta joka ei täytä tuotekuvausta? Ei tämä suosta nousu kovin helpolta näytä, kyllä omien kausikorttieni uusiminen on vakavan harkinnan alla jollei homma rullaa. Valitettavasti historia on opettanut että Ilves häviää aina, menestys on vain häivähdys historiaa.
 
Suosikkijoukkue
Koovee
Tänään hyökkäysketjujen osalta toiveissa "kakkoseen" muutoksia, ja tätä kautta lähes jatkuvaa hyökkäysuhkaa aiheuttava paletti. Viime peleissä ykkönen ja osittain kolmonen tähän vain pystynyt. Toki Ahtola maalin teki..
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mielestäni Jalon isoin virhe on toistaiseksi ollut tuo tavoitteen asettaminen kuuden joukkoon tälle kaudelle. Tuo on selvästi aiheuttanut liian suuria odotusarvoja kannattajien osalta. Epäsuhta joukkueen rosterin ja tuon tavoitteen välillä on kieltämättä aika iso. Mikään mahdottomuushan kuudenkaan joukkoon selviäminen ei ole ollut eikä ole vieläkään. Todella kova tavoite tuo kuitenkin alunperinkin oli eikä vahvistusten hankkimispolitiikka tue millään tavalla sitä, että määrätietoisena tavoitteena se top 6 tällä kaudella oikeasti olisi ollut.

Strategiaan olisi pitänyt kirjata vain, että tämä kausi mennään vielä hyvin maltillisella riskillä ja runkosarjan osalta tavoitellaan kymmenen parhaan joukkoon pääsemistä. Koska siltähän tämä toiminta on täysin näyttänyt. Mielestäni tämä on täysin oikea tapa edetä tällä hetkellä. Kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä tässä nimenomaan kaivataan. Ikävästi vaan tuo kovan tavoitteen julistaminen on ansaitustikin aiheuttanut närää kannattajissa vs toiminta. Itse otan silti ehdottomasti mieluummin tämän maltillisen linjan ja väärin asetetun tavoitteen kuin maltillisen tavoitteen ja liian kovalla riskillä kasatun joukkueen!

Kiveä kovasti arvostellaan ja kieltämättä itsekin olisin ehdottomasti ottanut aikalisän Sport-pelin lopussa. Olisin ottanut sen siinä kohdassa, kun Sport otti ensimmäistä kertaa maalivahdin pois. Tuossa tilanteessa me heitettiin nimittäin pitkä kiekko ja meillä oli väsyneitä miehiä jäällä. Ehdottomasti tuohon paikkaan aikalisä, huilia kentällä oleville äijille ja samalla pieni rauhoittelu + muutamat tärkeät ohjeet viimeisiä hetkiä varten.

Kiven arvostelussa kuitenkin vähän häiritsee yksi asia. Oikeastaan kaikki myöntävät sen, että meidän rosteri ei paperilla ole kummoinen ja siinä on selkeitä puutteita. Kukaan ei tunnu olevan sitä mieltä, että meillä olisi oikeasti lähellekään top 6 rosteri kasassa. Tästä huolimatta tuntuu siltä, että Kiveltä odotetaan vain ja ainoastaan kuuden joukkoon selviämistä! Mielestäni me ollaan koko kausi huomioiden pelattu todella hienoa kiekkoa suhteessa meidän rosteriin. Tasavoimin suorastaan loistavaa. Tippaakaan ei tunnuta silti Kivelle krediittiä annettavan vaan pelkkää lokaa sataa niskaan. Kritiikki on täysin perusteltua erikoistilanteiden osalta. Ne olisi ehdottomasti pitänyt saada kuntoon. Kokonaisuus on kuitenkin mielestäni selvästi plussan puolella. Kivi voi loppujen lopuksi aika vähän vaikuttaa esim. meidän maalivahtipeliin tai siihen, että meidän nuori ja kokematon nippu ei vain ole vielä riittävän rutinoitunut hoitamaan hyvänkään pelin jälkeen aina sitä voittoa kotiin. Jokaisella Kiven kaudella joukkue on kuitenkin kehittynyt ja mennyt eteenpäin kauden edetessä. Se on mielestäni erinomaisen valmentajan merkki. Oletteko ihan varmoja, että oltaisiin kovinkaan monella muulla valmentajalla pelattu näinkään hyvin meidän tämän kauden rosterilla?

Heitetään loppuun vielä yksi kommentti arvostamani Kunnon suuntaan. Toisella palstalle ihmettelit Kiven ratkaisua laittaa huonon itseluottamuksen Savilahti Sport-ottelun ratkaisuhetkillä jäälle. Eikö loistava tapa nostaa sitä alhaalla olevaa itseluottamusta ole juuri antaa pelaajalle luottoa kriittisillä ratkaisuhetkillä? Voisi kuvitella, että tämän myötä pelaajalle saattaisi tulla sellainen olo, että hei, päävalmentajahan luottaa minuun ihan oikeasti. No nyt ei toiminut, kun Savilahti teki kamalan kämmin, mutta noin niin kuin teoriassa? Olet valittanut koko kauden ajan sitä kun Savilahti ei saa riittävästi luottamusta ja nyt kun sai luottoa ratkaisuhetkillä niin sekin oli väärin tehty Kiveltä?!?
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mielestäni Jalon isoin virhe on toistaiseksi ollut tuo tavoitteen asettaminen kuuden joukkoon tälle kaudelle.

Korjataan sen verran ettei tuo ole Jalon, vaan Ilveksen hallituksen asettama tavoite strategiassa.

Tuosta strategiasta olisi pitänyt jättää pois nämä urheilulliset tavoitteet, ja puhua vain pelaajabudjetin kasvusta.
 

Manazeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kuten Saarinen tuossa yllä hienosti ottaa esille, niin tuo tavotteiden asettaminen kuuden joukkoon oli iso virhe, kun samalla kasataan joukkuetta, joka taistelee kymmenennestä sijasta.

Joukkueen rakentamisessa tehtiin myös isoja virheitä. Ahtolan ja Leimun sopimukset olivat erittäin omituisia Ilveksen budjetilla operoitavalta joukkueelta. Myöskin Floodin ja Generous'n sopimuksia oli ihan perusteltua hieman ihmetellä. Savilahti ei hankintana ole ainakaan vielä ole ollut yhtään sitä mitä odotettiin. Jerry Laakson kohtelu jaksaa ihmetyttää itseäni kyllä jatkuvasti. Miksi tuo sopimus tehtiin, jos mitään käyttöä ei ole? Tai siis kyllähän sitä olisi, mutta valmennus selvästikkin ottaa hänen edelleen ihan kenet tahansa muun tällä hetkellä.

Ilveksellä oli näiden lisäksi valmiina myös sopimukset ei-niin-liigatasonpelaajien Antti Lehtosen ja Julius Valtosen kanssa. Toisaalta Antonen, Ikonen, Lepaus, Laaksonen, Ruotsalainen etc. ovat kantaneet niin hyvin roolia, ettei epäonnistuneet hankinnat ole pilanneet Ilveksen kautta. Ajatusleikkinä seuraava, jos Ilveksen hankinnat olisi onnistuneet hyvällä tasolla taistelisiko Ilves kuitenkin niistä top 6 sijoituksista, jolloin tuo tavoite ei näyttäisi niin typerältä tällä hetkellä.

Isoin virhe kuitenkin tuossa joukkueen rakentamisessa oli jättää hankkimatta tarvittava keskushyökkääjä ja puolustaja, joita Ilves nyt kiperästi tarvitsisi. Toki näiden hankkiminen Ilvekseen keväällä tai kesällä oli vaikeaa, mutta nyt kesken kauden se on lähes mahdotonta. Ei oikeasti voi joukkueen rakennuksessa täyttää tärkeitä pelipaikkoja "hankitaan sitten verorajalla"-tapauksilla.

Täälläkin saa usein lukea miten joukkueeseen tarvitaan nyt tuoda ulkoapäin hankintoja. Ilves hankki lokakuun lopulla Cam Barkerin. Paperilla vaikutti hyvältä tapaukselta, jopa paremmalta kuin lähes samaan aikaan KalPaan siirtynyt Cade Fairchild. No, homma ei Barkerin kanssa toiminut ja se on harmi.

Barkerin hankinnan jälkeen Liigajoukkueet ovat vahvistuneet seuraavilla puolustajilla: Oscar Eklund, joka jatkoi jo matkaansa muualle, Nolan Yonkman, Ben Blood ja Logan Pyett. Joonas Lyytinen ja Jake Newton saivat heti lähdettyään entisistä seuroistaan sopimuksen Ilvestä paremmilta palkanmaksajilta.

Barkerin tulon jälkeen Liigaan on hankittu seuraavat keskushyökkääjät: Niclas Lucenius, Miles Koules, joka sai jatkaa matkaansa, Mikael Kuronen ja Henrik Koivisto.

Pelaajamarkkinat ovat yksinkertaisesti nämä. Valitettavasti ei ole mitään vapaiden pelaajien valintataloa mistä voi käydä hankkimassa tarpeellisen pelimiehen. Tappara ja HIFK, jotka ovat Liigan parhaimpia palkanmaksajia, hankkivat kesken kauden Ben Bloodin ja Henrik Koiviston tasoisia pelaajia. Jossain vaiheessa kautta pelaajia alkaa varmasti vapautumaan tyhjennysmyyntien takia, mutta ei Ilves silloinkaan ole eturivissä valitsemassa parhaita päältä.

Toki täytyy ihmetellä eikö Ilves löytäisi esimerkiksi Mestiksestä pakkipulaansa vaikka a) Jerry Laaksoa b) muualta kuin KooVeesta hyödyllistä puolustajaa.

Yksi mielenkiintoinen nimi pelaajamarkkinoilla tällä hetkellä on Simon Despres. Viime kausi KHL:ssa ja nyt kieltäytynyt AHL-seura Laval Rocketsin sopimustarjouksesta katsellakseen muita vaihtoehtoja. Eurooppaan mahdollisesti tullessaan on vaihtoehtoja muuallakin kuin Ilveksessä.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Strategiaan olisi pitänyt kirjata vain, että tämä kausi mennään vielä hyvin maltillisella riskillä ja runkosarjan osalta tavoitellaan kymmenen parhaan joukkoon pääsemistä.

Mielestäni tuo sana "tavoitellaan" antaa niin paljon myöden, että sellaista ei pitäisi koskaan käyttää. Jokainen joukkuehan tavoittelee paikkaa kympin sakissa, joten tuo ei ole mikään tavoite sinänsä. Täytyy olla jotakin konkreettisempaa, muuten ei kunnianhimoa ole tarpeeksi. Silloin pitää löytää uutta verta vetovastuuseen.

Vaikka taloudellista takamatkaa on paljon, etumme mm. hallikapasiteetin, juniorimassan ja talousalueen suhteen on moniin muihin verrattuna niin iso, ettei tavoitteena saa olla se, että vain "yritetään" päästä jatkopeleihin. Asenne pitäisi olla se, että sinne mennään. Nyt on jatkumoa mm. valmennuksen ja pelaajiston osalta riittävästi, olkoonkin että muutama keskeinen syömähammas kauteen lähtiessä katosi.

Kuuden joukkoon pääseminen on ehkä turhan optimistinen tavoite vielä, mutta kahdeksan joukkoon pääsyn pitäisi näistä lähtökohdista olla täysin validi tavoite tuolle joukkueelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös