Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Ilves kaudella 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Ilves' , aloittajana -One-, 20.12.2017 klo 13.07.

 1. PataPaita67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Tilanne tapahtui kun Taimi oli lähdössä pukukoppiin ja 10 fanin joukko huusi asioita kuten; "Revin sulta pään irti" "Poltan sut ja sun perheen" "Löydät äitis teholta". Väitätkö ettei ole raukkamaista?
   
 2. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Ilmeisesti joku idioottiporukka sitten. En ole sellaista väittänyt. Toivottavasti kyseistä porukalla sitten on ns. masis jälkeenpäin huuteluista.
   
 3. Karvaturri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Jäitä hattuun, Ipa on tällä kaudella ainut joukkue, jota vastaan Spåralla on pelistä toiseen isoja ongelmia. Ipan kevät jatkuu vielä pitkälle. Minkä helvetin takia juuri teitä vastaan pitää tämän kauden runkosarjassa olla kuusi matsia??
   
  Surmanajaja tykkää tästä.
 4. PataPaita67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Järjestyksenvalvoja heitti kai pihalle, mutta 2sek jäljellä...
   
 5. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Mitä sillä on merkitystä mitä pelistä on jäljellä? Vituttaahan se nyt ihan saatanasti, kun Ilves sulaa jälleen pelin (jota auttaa vielä tuomarivirhe) pelin lopussa Liigajumbolle, eikä jonkun Taimen cheapshotit ainakaan sitä vitutusta paranna. Ks. Porukka tuskin katsoo seuraavaa peliä katsomosta, voisin veikata. En ainakaan itse menetä sekuntiakaan yöunista tuollaisista huudoista perjantaina ilta-aikaan. Mutta menipähän joillakin reilusti pahemmin tappio tunteisiin, kuin itselläni esimerkiksi.
   
 6. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  No siellä on sitten tyyli muutunut täysin siitä mitä oli viimeksi käydessäni. Siitä tosin on joitain vuosia, että kai tuo mahdollista on.
   
 7. Surmanajaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilves kuitenkin teki eilen kaks maalia, ei kait sitä ny tartte mieltään pahoittaa et Ahtola paukautti hienon ohjurin omiin. Ässät ei edelleenkään onnistunut tekeen kun yhden. No kesälomat on näillä molemmilla seuroilla mukavan pitkät jälleen kerran.
   
  PataPaita67 tykkää tästä.
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Nappasitte Niko Peltolan Ässistä. On pelannut isoilla minuuteilla ja on varsinkin alivoimissa ollut vuodesta toiseen Liigassa kärkipään minuutteja vetänyt puolustaja. Toivottavasti onnistuu loppukaudesta ja tekee vaikka muutaman vuoden jatkot Ilvekseen
   
  Badgers tykkää tästä.
 9. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Meille tuttu mies sieltä näköjään palaa vahvistamaan loppukauden ajaksi repaleista puolustusta. Näköjään sitä reagointikykyä löytyy. 21 minuutin keskiarvolla pelannut Ässissä ja tehosaldo +2. Varmasti hyvä hankinta tähän kohtaan.
   
 10. Infamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Penguins, Steelers
  Ensituntuma hankinnasta positiivinen. Meidän resursseilla ei varmaan paljoa parempaa ollut saatavilla, ja tuo kaivattua laajuutta pakistoon. Peukku ylös.
   
 11. Baloun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
  Päällimmäisenä ajatus, että tuo kaivattua rutiinia joukkueeseen, mikä tältä kaudelta on puuttunut. Ja kyllähän tuo puolustusta vahvistaa, varsinkin kun Leimu meni klesaksi ja omalla mutulla Generous tuskin tällä kaudella enää pelaa.
   
  Pattura tykkää tästä.
 12. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Niko Peltola on juuri sellainen hankinta, jota tähän väliin toivoin. Tiedetään, mitä saadaan: hyvin liikkuva, rohkea, rutinoitunut puolustaja parhaassa iässä. Täsmälääke Ilveksen repaleiseen pakistoon.
   
  LiutunLätty ja Pattura tykkäävät tästä.
 13. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Ainahan sitä odottaa jotain kovaa nimeä, joka olisi vahvistus sanan varsinaisessa merkityksessä. Nyt oltiin kuitenkin pakkoraossa, koska loppukautta ei voi vetää viidellä pakilla ja Leimun jämäminuuteilla, kun vielä "ylimmän ylävartalon osan vammoista" kärsivien Salmelan ja Generousin paluusta ei ole tietoa. Peltolan myötä saadaan kuusi liigatason pakkia kokoonpanoon.
   
 14. Satunnainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Peltola menee varmaan ainakin aluksi Salmelan paikalle, ja sitten Salmelan palattua valmennus järjestelkööt miten parhaimmaksi näkevät. Pelaa siis varmaan ihan reilut minuutit tasakentällisin ja alivoimalla. Ylivoima-aikaa taas tuskin on luvassa, vaan Leimun paikan ottanee taas Flood. Leimun ollessa loukkaantuneen selvästi kokoonpanon kokenein kotimainen pakki, mikä toivottavasti näkyy positiivisesti varmuutena ja virheiden määrässä.

  Jos uskomme tilastoja, ja miksi emme uskoisi, niin massaa on selvästi karttunut sitten edellisen Ilves-jakson. Silloinhan hänellä taisi paino alkaa seiskalla ja kamppailuvoima ei ollut vahvuus, mutta nyt ilmoitetut mitat ovat 187/91, eli hyvin liki esim. Salmelaa.
   
 15. Toppeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ja Pelicans
  Minusta hyvä hankinta, kun ottaa huomioon Ilveksen budjetin. Tehotilasto plussalla hävyttömän huonossa Ässissä. Uskon, että nostaa vielä tasoa Kiven alaisuudessa.
   
 16. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilvesfoorumilla tietäjät kertovat, että Mieho pelaa keskiviikkona. Salmelakin ilmeisesti aika lähellä jo. Sopivaan aikaan saadaan tärkeitä ukkoja rosteriin, joten ehkä tältä viikolta uskaltaa odottaa muutamaa pistettä.
   
 17. Kyle Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Avatkaahan vähän tarkemmin mitkä ovat tällä hetkellä resurssit?

  Oikeastaan nyt ollaan kevään siirtomarkkinoiden alkupisteessä, kun ensimmäiset joukkueet ovat ulkona play-offeista. Ei pelkästään Suomessa, vaan myös kansainvälisesti. Isoimmat kalat liikkuvat seuraavan kuukauden aikana ja nyt mitata joukkueiden vetovoima ja ne resurssit.

  Peltola on hyvä hankinta tässä vaiheessa, täyttää joukkueen tarpeita ja kaiken lisäksi ei kalpene nimellisesti muiden sarjamme joukkueiden hankinnoille mitä on viime aikoina Suomeen tullut, markkinat ovat olleet todella kuivat. Seuraavat joukkueet Liigassa jotka oletettavasti avaavat ovet ulospäin ovat KooKoo ja Jukurit. Sama juttu kansainvälisesti, isoimmat nimet tulevat markkinoille mitä pidemmälle kausi etenee. Toki samalla kilpailu pelaajista myös kiristyy sitä mukaan. Osa joukkueista vahvistuu varmasti kovasti jos mitä pidemmälle malttaa odottaa, osalle jää luu käteen.
  Joka tapauksessa paras vaihtoehto ei välttämättä ole tuhlata nyt kaikkia resursseja ja olla pa, esim 5 kierroksen päästä kun seuraavista pudotuspelien ulkopuolelle jäävistä joukkueista aletaan myydä pelaajia.

  Vielä toinen puolustaja ja sentteri, niin joukkueen iskukyky nousisi monta pykälää kevään koitoksiin.
   
 18. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Ei kai tässä muusta ole kyse kuin ilvesfoorumilla olevasta keskustelusta. Ensin oltiin menossa konkurssiin tammikuussa, sitten ei ollut rahaa hankintoihin ja jos/kun joukkuetta vielä vahvistetaan on myynti tehnyt työnsä hyvin ja on mistä riskittä laittaa pelaajiin.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  No nythän on tiedossa mistä näitä saa nopeallakin aikataululla. Ottakaa vaikka Taimi ja Makkonen?
   
 20. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Eiköhän se Ässien kauppa tullut Ilveksen osalta jo kolutuksi. Tsemppiä vaan Kerttulalle Taimen myyntiin..
   
 21. kananlento Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
  Lainaus:
  :D Alan epäillä että olet toimistolla töissä, sen verran hyvää ja sinnikästä myyntityötä!
   
 22. Jominointia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves & San Jose Sharks
  Tuli kirjoiteltua jo foorumillekin Peltolan siirrosta, mutta voisi kai sitä tännekin jotain rustata.

  Hyvä täsmähankinta tähän vaiheeseen, ainakin porilaisten kommenttien perusteella on nyt sitä mitä tarvitaan. Toivottavasti pystyy tuomaan tasaisuutta puolustukseen ja pelaamaan isoja minuutteja varsinkin alivoimalla. Ylivoimallakin saattaa näytönpaikka aueta, jos Leimun saikku kestää pidempäänkin. Hyökkäysketjut pitäisin samoina mitä viime viikon HPK-pelissä, ja Peltolan istuttaisin Matinpalon viereen. Parikka ja Laaksonen sekä Flood ja Vainio voivat jatkaa pareina, ja mahdollisesti Hopponen sitten 7.pakiksi, riippuen edelleen Leimun sekä myös Salmelan tilanteesta. Tosin foorumilla taisi punakone kertoilla, että Generouskin palailee pikku hiljaa reeneihin, tosin vielä no-contact meiningillä. Jos näin on, niin hyvää kilpailutilannetta syntymässä pakistoon.

  Jahka Mieho ja Tamminenkin tuosta pelikuntoon pääsevät, niin hyökkäykseenkin löytyy jo parin hyökkääjän verran ihan pätevää rotaatiota, edellyttäen tietysti, että uusia loukkaantumisia ei tule. Vahvistuksetkin ovat toki mahdollisia, mutta en usko niitä ennen helmikuuta tulevan ilman sen suurempia loukkaantumisia. Tammikuussa jäljellä vielä seitsemän peliä, joissa vastassa pari kärkijoukkuetta, loput kilpakumppaneita pudotuspeleihin pääsystä. Erittäin tärkeitä pisteitä siis jaossa, kun runkosarjan viimeinen kolmannes käynnistyy.

  Heleniuskin petrannut nyt taas hieman, ja oli HPK:ta vastaan erinomainen. Toivotaan, että jatkaa loppukauden samaan malliin ja että tasaisuus nyt löytyisi. Nyt kun kamppailu suorista pudotuspelipaikoista tosissaan käynnistyy, niin Ilves tarvitsee taakseen luotettavan maalivahdin. Lehtonen ei ole toistaiseksi vakuuttanut, joten toivotaan, että Helenius pystyy ottamaan ykkösvahdin viitan nyt itselleen.

  Semmoinen lyhyt raapustus, kirjoitellaan lisää, kun asiaa ja aikaa on!
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019 klo 15.30
 23. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Olisko siellä Ässien kaupassa muita yhtä hyviä kuin Peltola? Todella kova esitys tänään. Parempi kuin odotin. 23 minuuttia, mies söi kiekkoa, oli varma omissa ja muutaman kerran nähtiin tyylikäs nousu hyökkäystä tukemaan. Oli meidän paras pakki tänään.
   
 24. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  No on meillä Peltolan pitkäaikainen tutkapari Seppälä. Tiedä vaikka uudessa ympäristössä hänkin alkaisi pelaamaan omalla tasollaan
   
 25. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Laittakaa tänne, meillä on vaan kuusi pakkia ehjänä.