Ilves-Jokerit 5.3.2004

  • 10 715
  • 80

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Elikkä runkosarjan päätöskierroksella yhteen ottavat Ilves ja Jokerit. Tässä pelissä ratkeaa runkosarjan seitsemäs ja kuudes sija. Tosin kummalakin on viellä mahdollisuus voitolla nousta viidenneksi asti.

Mielenkiintoisin kysymys Jokeri leirissä varmaan on kumpi pelaa, Helanen vai Häkkinen? Häkkinen piti tänään Pelicansia vastaan nollan, mutta torjuntoja ei ollut kuin 15. Helanen on pelannut pelaamissaan peleissä, vähintäänkin hyvin. Tässä pelissä pelaava maalivahti varmaankin aloittaa play-offeissa, mikäli pelaa ihan kelpo pelin. Eli kumpi aloittaa?

Ilves-Jokerit 1-2
 

TwilightZone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Pitihän tässä sittenkin vähän vertailla niitä maalieroja, ja niinhän se on, että voittaja (olipa jatkoajalla tai vars. peliajalla) on suoraan pleijareissa.
Jos Ilves voittaisi ja:lla, olisi kummankin maaliero tismalleen sama, mutta Ipalla enemmän maaleja tehtynä.
Tämmöinenhän tilanne oli muistaakseni silloin 00-01 kaudella, kun kotietu meni Hifk:lle enempien tehtyjen maalien takia.
Tasuri riittää tietenkin Jokereille.

Toivottavasti meikäläiset kuitenkin hoitasivat homman jo varsinaisella peliajalla kunnialla kotiin. Nyt jos koskaan tarvitaan koko hallin tukea, nimittäin Jypiä (vai sittenkin Ässiä) vastaan kaikkihan olisi mahdollista, ja tässä tapauksessa en suinkaan tarkoita sitä hyvällä.

edit: lisätään vielä, että ja-tappiokin riittää Jokereille, jos JYP voittaa Raumalla varsinaisella peliajalla.
 
Viimeksi muokattu:

Veikko

Jäsen
Ilvekseltä on poissa loukkaantuneiden lisäksi tänään ottelurangaistuksen saanut Shayne Toporowski (#¤!!"#"!).

Panosta ei ottelusta puutu ja uskon, että Ilvekselläkään ei asennevammaa tällaisessa pelissä voi enää olla.

Jokereiden ykkönen kuriin, Pitkämäeltä nappipeli, oma ykkönen hereille ja hirveä liike ja taistelutahto alusta alkaen. Eiköhän noilla voitto tule. Niin ja paikoista maalit.

Täytyy vain toivoa, että edes jompikumpi kaksikosta Rajamäki-Peltomaa pystyisi huomenna pelaamaan. Varsinkin Rajamäki voisi parhaimmillaan sytyttää Ilveksen taklauksillaan ja taistelullaan.

Itse odotan, että pelissä olisi vähintään 6500, mutta uskoisin että myös 7000 katsojan raja voisi mennä rikki. Ainakin pitäisi.

Ilves-Jokerit 3-2 ja.

Viitakoski
Suvanto
Helminen

Pakaslahti
Valtonen

(JYP voisi myös vähän jeesata)
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Yhden maalin voitolla maalieroa saadaan juuri kahdella pykälällä kiinni ja Ilveksellä on enemmän maaleja tehtynä.
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Kunhan voitto on selkeä

Mulle sopii kumman vaan voitto varsinaisella peliajalla,että jos sen viitsisitte sopia.Ei siis mitään sopuisaa tasapeliä varsinaisella peliajalla ja ipan voittoa jatkoajalla.Kyllähän jompikumpi voi antaa sen verran periksi kun kumminkin pääsee karsimaan pleijari paikasta,vai onko molemmat niin huonoja joukkueita etteivät uskalla lähteä sitä kautta liikkeelle? 8-)
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereilta puuttuu puolustuksesta ainakin pelikieltoinen Kankaanperä ja mahdollisesti myös loukkaantunut Tukio. Täytyy melkein toivoa Tukion olevan poissa, sillä tämä avaisi paikan pelaavaan kokoonpanoon sekä Kanteelle että ennen kaikkea Kaltevalle, joka ei ole vielä tällä kaudella pelaamaan päässyt, vaikka on kokoonpanossa kahteen kertaan ollutkin.

Kaani-pelissä Jokerien paras ketju oli Pakan vitja, joten se kannattaisi säilyttää sellaisenaan ja sijoittaa pelikiellosta palaava Vertala Pesosen tilalle kolmoseen. Jospa tällaisilla kombinaatioilla saataisiin vähän tehoja.

Jokereille riittää ottelusta kuuden joukkoon tasapeli. Onkin lienee selvää, että ainakin Jokerit lähtee pelaamaan äärimmäisen tarkkaa peliä. Mitä pidemmälle peli säilyy nollilla, sitä suuremmaksi Jokereiden mahdollisuudet kasvavat. Veikkaankin lopputulokseksi loogista vierasvoittoa 1-7, Kalteva 2+0.
 
Viimeksi muokattu:

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Sekavissa tunnelmissa huomena Tampereelle viettämään kauden päätös tanssiaisia, pakko oli lähteä juuri tästä syystä.

En jaksa uskoa, että Lukko menisi ja häviäisi Jypille, joten huomena minun laskujeni mukaan ratkaistaan sijat 6 ja 7.
7. sijan etu olisi tie nopeemmin lomille ja 6. sija toisi rakkaan naapurin vastaan ja olen aina toivonut naapuria vastaan silloin kun meillä peli kulkee kuin unelma... siis en nyt.

Lähdemme Tampereelle siis pitämään hauskaa hyvien kavereiden kanssa joita monia ei nää vasta kun ensi kauden alussa ja siinä sivussa varmaan tulee nähtyä hiukan peliäkin.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti demitra
Jokereilta puuttuu puolustuksesta ainakin pelikieltoinen Kankaanperä...
Eipä muuten puutu, ei tullut 10-tili vielä täyteen, joten mies pääsee mukaan päätöstassiaisiin ;-)
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pohjaa huomiselle pelille Jokereiden kannalta

En jaksa pistää vielä mitään suurenpia ennakointeja (sen aika on aamulla/päivällä) mutta tässä meidän mahdolliset sijoitukset erilaisilla kompinaatioilla:

Jokerit on viides:
- Jos Lukko häviää tai pelaa tasan Jypin kanssa ja Jokerit voittaa Ilveksen.
- Jos Lukko häviää Jypille normaalilla peliajalla ja Jokerit pelaa vähintään tasan Ilvestä vastaan.

Jokerit on kuudes:
- Jos Lukko voittaa ja Jokerit pelaa vähintään tasan Ilvestä vastaan.
- Jos Lukko häviää Jypille normaalilla peliajalla ja Jokerit häviää Ilvekselle jatkoajalla.

Jokerit on seitsemäs:
- Jos Jokerit häviää Ilvekselle normaalilla peliajalla.
- Jos Jokerit häviää Ilvekselle jatkoajalla ja Lukko pelaa vähintään tasan Jypiä vastaa.

Edit: Ennakossa väitetty Vertalan loukkaantuminen ei pidä paikkaansa vaan Vertsi oli sivussa Pelicans pelistä 10-tilin täyttymisen vuoksi mutta kyllä Timo siis pelaa Ilvestä vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kankaanperä pelaa sittenkin, vaikka tilastojen mukaan hänellä on tällä kaudella kaksi 20:n ja yksi 25:n minuutin rangaistus eli kymppilistassa 3 merkintää. Olisikohan syynä se, että yksi näistä "kympeistä" on ottelurangaistus tappelusta Murphya vastaan, jolloin Kanki on tavallaan pelikieltonsa jo kärsinyt. Muuta järkevää selitystä en tälle keksinyt.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Mielenkiintoisia kysymyksiä jokerijoukkuetta koskien:

-kumpi maalivahdeista pelaa? (toivottavasti eivät ainakaan molemmat)

-hakeeko Turunen taas vauhtia harjoituksista, vai halutaanko Oksalle lepoa A:n pelien välillä?

-tekeekö joku pitkään maaleitta pelannut (Bergenheim (12 ottelua), Mäki (19), Turunen (11), Tukio (20), Pesonen (16), Laine (13), Burström (32), Helenius (54)) vihdoin maalin?

Seurattaviin pelaajiin kannattaa lisätä Sami Helenius. Kun muu joukkue tuntuu luistelevan tervassa, Heleniuksen liike näyttää parantuneen. Tiedä sitten onko vain näköharhaa, mutta kun syyskaudella kapteeni sai luisteltua kiekon kanssa juuri juuri keskiviivan yli, on kevään mittaan nähty huikeita nousuja jopa hyökkäyssinisen yli.

edit: demitra vastasi jo Kankaanperän pelikieltoa koskeneeseen kysymykseeni, poistin sen
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Enpä uskonut tätä päivää näkeväni, että jopa TOIVON Narrien voittoa. Nooh kerrottakoon että lähden tässä siitä olettamuksesta, että Tepsi vie runkosarjan ja Kärpät on kakkonen. Näin ollen näkisin Tampereella heti oman joukkueeni matseja..

Valitettavasti Jokrut tulee kuitenkin ottamaan turpiinsa Ipalta, mikäli takkuturkkien otteet ovat samanlaisia, kuin tiistaina Kärppiä vastaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti hull16
En jaksa uskoa, että Lukko menisi ja häviäisi Jypille, joten huomena minun laskujeni mukaan ratkaistaan sijat 6 ja 7.
7. sijan etu olisi tie nopeemmin lomille ja 6. sija toisi rakkaan naapurin vastaan ja olen aina toivonut naapuria vastaan silloin kun meillä peli kulkee kuin unelma... siis en nyt.

Miksi sinä haluat Jokereiden kauden päättyvän nopeasti? Pleijarithan on koko kauden suola ja mitä pidemmälle me mennään sen jännittävämmäksi tämä menee.

Tänä vuonna Jokerit on pitkästä aikaa luottanut omiin niin vaikka noista Turusista ja kumppaneista ei perustaisikaan niin Bergenheimille, Mäelle, Laineelle, Valtoselle (lasken melkein omaksi, vaikka ei meidän kasvatteja olekaan), Helaselle, Jalkaselle, Heleniukselle, Koivistolle, Oksalle, Lepistölle ja Filppulalle voisi edes yrittää antaa varauksetonta tukeaan.

Ja nyt kun Jokereiden peli on mennyt jo pidemmän aikaa huonosti niin eikö nyt ennenminkin olisi paikka meidän fanien puolelta antaa joukkueelle tukea ja kannustusta, eikä jatkuvaa potkimista vyön alle ja toivottaen kauden pikaista päättymistä?

No jokainen taplatkoon tyylillään...
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tänään se sitten huipentuu. Voitolla tauolle häviöllä play-off urakka taasen alkaa.

Mielenkiintoista nähdä Ilveksen illan kokoonpano. Varmuudella ainakin Toporowski pois, muita mahdollisesti poissaolevia ovat Laamanen, Peltomaa ja Rajamäki. Ainakin Jäminki saanee enemmän peliaikaa Toporowskin töppäilyjen takia ja se ei ole välttämättä Jokereita vastaan mikään heikennys. Melkoisen varamiehinen porukka tänään jalkeille saadaan, mikäli edellämainitut ovat poissa.

Kyllä vaan voi omien pelaajien töppäilyt sapettaa ankarasti. Helkkarin hullu! En ole eilistä meidän "vahvistuksen" viikatetta nähnyt, mutta jo ajatuskin tuollaisesta käytöksestä jääkiekkoa ammatikseen harjoittavalta puistattaa. Toivottavasti ensi kaudella saadaan todellinen joukkuepelaaja ja vahvistus myös pääkopaltaan joukkueeseen. Äijä pitäsi laittaa keskustorille päiväksi jalkapuuhun häpeämään. Julkinen anteeksipyyntö joukkueelta ja Korhoselta ei olisi myöskään pahitteeksi. Toivottavasti Korhonen olisi kuosissa viimeistään pleijareissa (?). On muuten miehellä ollut varmaan ratkiriemukas bussimatka Jyväskylästä Tampereelle - pelistä turpaan ja tieto ottelurangaistuksesta kauden tähän asti tärkeimpään peliin.

Illasta vielä sen verran , että taitaa tulla tasoltaan vaatimaton ottelu sen tärkeydestä johtuen. Tasuri on varmaan aika lähellä, ja ratkaisu tapahtuu puoleen tahi toiseen jatkoajalla. yltiöoptimistinen veikkaus on 2-1 ja. Ja maalit tekee Luomala ja Viitakoski.
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jokereilta tänään Häkkinen maaliin, sillä mies on jokatapauksessa meidän ykkösveskarimme tälläkaudella. Viimeaikojen haparoinnit voitaneen laittaa väsymyksen piikkiin, koska miestä on peluutettu lähes koko kauden. Osasyyllinen on tietenkin kuukauden pelaajaksi valinta urheiluautoineen, josta Jortsukin miestä muistutti julkisuudessa.

Hienoa työtä on tehnyt nimimerkki eh listaamalla avainpelaajiemme maalinteosta kuluneita aikoja ylle.
Clip: Bergenheim (12 ottelua), Mäki (19), Turunen (11), Tukio (20), Pesonen (16), Laine (13), Burström (32), Helenius (54).

Tuolla listalla on viisi nimeä, joiden olisi ainakin tullut onnistua maalinteossa viimeisten viiden pelin aikana mutta ei. Näistä viidestä ketään en toivo näkeväni enää ensikauden Jokereissa. Mieltäni ei muuta edes tänään tehty hattutemppu ko. pelureiden osalta.

Kuuden joukkoon on päästävä ja se tapahtuu selkeimmin ottamalla voitto tänään. TAISTELKAA JOKERIT!
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti demitra
Kankaanperä pelaa sittenkin, vaikka tilastojen mukaan hänellä on tällä kaudella kaksi 20:n ja yksi 25:n minuutin rangaistus eli kymppilistassa 3 merkintää. Olisikohan syynä se, että yksi näistä "kympeistä" on ottelurangaistus tappelusta Murphya vastaan, jolloin Kanki on tavallaan pelikieltonsa jo kärsinyt. Muuta järkevää selitystä en tälle keksinyt.
Ottelurangaistuksesta ei kymppitiliin tule merkintää.

Täältäkin lähdetään jännittämään illan matsia. Paljon on pelissä ja itse ainakin ottaisin ilolla naapurin pleijarivastukseksi. Ihmettelen kovasti kuinka paljon jotkut pelkäävät IFK:ta ja kokevat kesäloman paremmaksi vaihtoehdoksi. Vähän tsemppiä hei.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti flintstone
Miksi sinä haluat Jokereiden kauden päättyvän nopeasti?
Kun menen hammaslääkäriin, niin toivon, että homma olisi nopeasti ohi ja en koskaan ota puudutusta.
Tässä on nyt vähän sama homma.

Pleijarithan on koko kauden suola ja mitä pidemmälle me mennään sen jännittävämmäksi tämä menee.
Niinpä, ja siksi tämä kaikki on niin katkeraa kun kauden paras osa menee kankkulan kaivoon ja siitä ei voi lainkaan nauttia.
Olen aikaisemmin todennut, että ihmeitä toki tapahtuu, mutta tässä ei yksi riitä.
Enkä ole joukkuetta hylkäämässä, mukana mennään loppuun asti, mutta tämä kevät on tuottanut niin paljon tuskaa, että minusta on vain tullut realisti.
Ensi kausi on jo tulossa.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Jokereiden faniyhdistys järjestää runkosarjan viimeisen vierasmatkan Ilves -peliin. Kaksi dösää on lähdössä ja toisessa on vielä kymmenkunta paikkaa vapaana, myös pelkkiä lippuja/matkoja saatavilla.

Lähtö on klo 15 ravintola Fennian edestä.

Ilmottautumiset tekstiviestillä, ohjeet ja lisätiedot www.jokerifanit.net

Kaikki mukaan ja täytetään toinenkin dösä!
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jokerit tänään

31 Markus Helanen, Maalivahti
33 Pasi Häkkinen, Maalivahti AK

1. kenttä
12 Markus Kankaanperä, Vasen puolustaja AK
26 Jan Latvala, Oikea puolustaja AK
25 Pierre Claude Drouin, Vasen laitahyökkääjä AK
20 Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK
37 Timo Vertala, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
77 Martti Järventie, Vasen puolustaja
4 Samuli Jalkanen, Oikea puolustaja
11 Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä
50 Glen Metropolit, Keskushyökkääjä
90 Marko Jantunen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
2 Sami Helenius, Vasen puolustaja
40 Sami Lepistö, Oikea puolustaja
39 Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä
14 Tomi Mäki, Keskushyökkääjä
10 Sean Bergenheim, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
15 Arto Koivisto, Hyökkääjä
92 Teemu Laine, Vasen laitahyökkääjä
28 Anders Burström, Keskushyökkääjä
29 Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä

Edit: Missä Tukio?
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Tukio on

sivussa eilisessä pelissä Heiskasen taklauksesta syntyneen lievän polvivamman takia.Taklaus oli puhdas.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä tykkään tästä, mä olen lähdössä Tampereelle ! Onko mansessa kivaa ?

Matsin osalta fiilikset on erittäin hyvät. Jokerit on viime aikoina pelannut suorastaan häikäisevän hyvää lätkää, enkä usko Ilveksen pääsevän ensimmäisessä erässä pois omalta puolustusalueeltaan. Jokerien armoitettu maalintekokyky antaa olettaa loppunumeroiden olevan jotakin tämän suuntaista Ilves 0,1 ja Jokerit 8,9,10.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ilvekseltä sivussa loukkaantuneet Niinimäki ja Rajamäki sekä pelikieltoinen Toporowski.

Sen sijaan Timo Peltomaa palaa sairastuvalta tähän otteluun, ainakin aluksi nelosketjuun. Eilen poikittaista mailaa maistanut ja kentän avauserässä jättänyt Jukka Laamanen pystyy myös pelaamaan. Källarsson ei mahdu kokoonpanoon.

Maalissa aloittaa Pitkämäki.
 
Viimeksi muokattu:

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Pirun jännää tulee olemaan... En oikein tiedä mitä toivoisin. Toisaalta olisi ihan mukavaa jos selvittäisiin pleijareihin ja hyvällä tuurilla jopa viidenneksi, mutta ei ne säälipleijareihin joutuminenkaan kauheaa olisi, koska silloin vältyttäisiin naapurilta puolivälierissä.

Pirun jännä viimeinen kierros tulee ja tässä pelissä on panosta molemmilla. Voitto olisi hieno, tappio ei korpeaisi ainakaan meikäläistä tippaakaan. ;)

Ilves - Jokerit 2,3,4 - 1,2,3
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tää on melkeinpä poffeja

Ja jännitys alkaa olemaan samaa luokkaa, enpä ihan heti muista milloin viimeksi on ennen tavallista runkosarja peliä jännittänyt näin paljoa.

Ja omasta mielestäni säälipleijarit ei olisi katastrofi, jos sinne joudutaan hyvän peliesityksen ja taistelun jälkeen jos sen sijaan sinne mennään omaa munattomuutta niin silloin ei luultavasti hyvä heilu.

Ja jos nyt sallitaan pienen pieni kurkistus jo aivan oikeisiin pleijareihin niin omasta mielestäni meillä on ollut kaiken epäonnen seassa pikkiriikkisen myös onnea , eli nuo ensimmäisellä varsinaisella pleijarikierroksella tulevat vastustajat on kaikki varsin mukavia kohdattavia ja ne on tälläkin kaudella olleet suht hyvin lyötävissä. HIFK/HPK sopivat molemmat, sen sijaan säälipleijareissa tuo Jyp/Ässät saattaa olla aikas vaikea tapaus. Ja Kärppiä vastaan meillä olisi taas kalavelkoja maksettavana ja kerrankin asetelma olisi toisin päin eli päästäisiin haastajina matkaan.

Jännittää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös