Ilves - Blues To 18.11.2004

  • 8 183
  • 65

KEspoo76

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Kiitos BLUES!

7 maalia vieraissa K-Espoolta/Bluesilta taitaa olla ennätys seuran historiassa!!!

Currella taitaa olla vähän duunia...=)
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
ååh, den blir hårdare! Kerrassaan ilahduttava tulos tärkeässä pelissä.

Lite bättre, Curre?
 

C.Moreno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & ISO-K Fan Club
Viestin lähetti KEspoo76
Kiitos BLUES!

7 maalia vieraissa K-Espoolta/Bluesilta taitaa olla ennätys seuran historiassa!!!

Currella taitaa olla vähän duunia...=)

Eikös 10vuotta sitten KEspoo voittanut TuTon vieraissa 2-10 vai oliko se kotipeli?Marre iski 4 häkkiä.
Mutta silti loistava lopputulos.Vika erä puhtaasti 4-0.Kola ja Maclean 3 pistettä mieheen.Todella hienoa että Donald on herännyt ja kunnolla.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Netistä ja radiosta peliä seuranneena: saatanan tunarit.

Jotain positiivista, Stefanille maali ja Hyvöselle 0+2.

Kyl on joo Currella paljon sarkaa.
 

KEspoo76

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Viestin lähetti C.Moreno
Eikös 10vuotta sitten KEspoo voittanut TuTon vieraissa 2-10 vai oliko se kotipeli?Marre iski 4 häkkiä.
Mutta silti loistava lopputulos.Vika erä puhtaasti 4-0.Kola ja Maclean 3 pistettä mieheen.Todella hienoa että Donald on herännyt ja kunnolla.


Totta turiset. magic "marre" teki tosiaan 4 maalia kupittaalla vuonna 1994 ja sehän oli vielä hockey yön ottelu.

kohn on tas liekeissä!!
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä tuntuu hienolta nähdä bluesin voittavan välillä ja vielä oikein kunnolla. Kaiken lisäksi vielä vieraissa Lindströmin debyytissä. Taas jaksaa seuraavaan peliin hieman paremmin mielin.

Lite bättre.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Jessus sentään, ei meinannut tuolilla pysyä kun vilkaisi SM-liigan sivuilta lopputulosta. Edellisen kerran tsekkasin tilanteen toisella erätauolla, joten huima viimeinen erä oli todellinen ylläri.

Näyttää siltä, että Kolanoskin heräsi TPS-pelin löysäilyn jälkeen pelaamaan tasollaan. Donitsihan pelasi jo Töpseliä vastaan hyvin, mutta kun ketjun sentteri löysäili, ei siitä mitään tietystikään tullut. Nyt tuli ja hyvä niin.

Määttäkin "saalisti" syöttöpisteen, huimaa! Hieno voitto, hiukan turvallisemmin mielin pystyy lähteä lauantain Jokeri-kamppailuun.
 

Bandana

Jäsen
No huhhuh. 2-1 tilanteessa lähdin ulos ja sitten teksti-tv näyttää 3-7 lopputulosta. Pistin ensin teksti-tv:n perinteisten sekoilujen piikkiin, mutta tottahan tuo sitten oli. Aivan uskomatonta.

TPS-otteluketjussa lähes kaikki Bluesilaiset odottivat voittoa -> Turpiin tuli surkealla pelillä.

Tässä otteluketjussa kaikki Bluesilaiset taas odottivat kunnon selkäsaunaa ja veikkasivat Ilvekselle suuria maalimääriä -> Blues murskaa Ilveksen ja tekee 7 maalia.

Ja Ladislav Kohn siirtyi pistepörssin jaetulle kärkipaikalle Jarkko Immosen kanssa.

Ihmeellinen on tuo meidän Blues.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
...ja niin se tauon aikana huuhtoutunut pahan olon tunne hiipi takaisin puseroon.

Ilveksellä oli tänään yksi ketjullinen ruutunsa täyttäneitä pelaajia. Eli siis sama vanha tahti jatkuu. Toivottavasti kurre pystyy loihtimaan jostain pelaajille taistelutahtoa ja itseluottamusta. Ja maalille tarvitaan ehdottomasti uusi mies. Pitkämäki vaeltaa nykyään pelistä toiseen aivan omissa maailmoissaan.

Blues kävi hakemassa helpot pisteet, siitä onnittelut Espooseen. Joku pyysi raporttia Kolanoksen otteista. Mies vaikutti kiekon kanssa vaaralliselta pelimieheltä. Hyvät kädet ja hyvä pelisilmä. Miehen ensimmäinen maali oli pelimiehen suoritus.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Meidän maalivahtimme ei saa mitään kiinni.

Ei tällaisella torjuntatyöskentelyllä voi voittaa.

Toki kenttäpeli ei ollut millään muotoa uomissaan ja Ilveksenkään maalimäärä ei maalipaikkoihin nähden ainakaan liian pieni ole, mutta jos jokainen B-pisteiden välistäkin lauottu veto lipsahtaa sisään, niin omiin menee juuri tuollaiset seitsemän kiekkoa. Bluesin kolme ensimmäistä maalia syntyivät kaikki ylivoimalla ja jokainen niistä oli suora laukaus ilman maskia noin puolivälistä hyökkäysaluetta. Varsinkin toisen erän lopun Kolanoksen laukaukset olisi Pitkämäen pitänyt ottelun kannalta kopata. Kolmannen erän maaleja ei sinänsä miehen piikkiin voi pistää, mutta niinhän sitä sanotaan, että ei kaikki voi mennäkään. Nyt meni kolmannessa erässä kaikki.

Cory Murphy lahjoitti jälleen henkilökohtaisesti yhden maalin vastustajalle.
 

Kapo

Jäsen
Hieno voitto!

Kertokaas Ilves-fanit, miten Hymyilevä Hannes pelasi? Pari syöttöpinnaa tuli, ainakin toinen kova lämäri siniviivalta ja ripari sisään. Hannes on äijä. Voivoi kun Rajamäki lähti ameriikkoihin, olisi aikas lihaisaa toi Ipan laituriosasto, Tinke,Raju-Erkki ja Hannes, siinä sitä olisi keskiverto SM-liigapakilla tekemistä...
 

JsL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks
Viestin lähetti Sasha
Tässä otteluketjussa kaikki Bluesilaiset taas odottivat kunnon selkäsaunaa ja veikkasivat Ilvekselle suuria maalimääriä -> Blues murskaa Ilveksen ja tekee 7 maalia.

Tästäkin huolimatta, vähintään kolmen maalin voitto vieraille.

Köh.

Hyvä jätkät. On meillä kovat vahvistukset.. Ei nuo kyllä kaverillakaan huonot ole. Hannekselta hyvä alku.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Hyvönen pelasi varsin hyvin, kuten koko Stefanin ketju hyökkäyspäässä. Ylivoimassa Hyvönen pelasi tosiaan viivamiehenä (paitsi kolmannessa erässä omalla paikallaan ketjussa) Helmisen ketjun takana ja alusti Ilveksen avausmaalin laukaistuaan suoraan Helmisen syötöstä. (ja Peltomaa siivosi reboundin verkkoon) Tuon maaliin johtaneen laukauksen lisäksi Hyvönen tosin ei lyöntilaukaustaan päässyt esittelemään kuin muistaakseni kertaalleen, jolloin maila katkesi. Hyvösen toinen syöttöpiste tuli ketjukavereiden siivellä, Kariya toi kiekon alueelle ja syötti poikittain maalin eteen josta Stefanin jatkoi yhdellä kosketuksella uransa ensimmäisen SM-liigamaalin. Hyvönen oli antanut kiekon keskialueella Kariyalle. Fyysistä peliä odotin Hyvöseltä enemmän kuin nähtiin, mutta vastaavasti kiekollisena mies oli positiivinen yllätys.

Puolustuksessa Stefanin ketju oli kuitenkin useasti erittäin pahoissa vaikeuksissa ja ottelun voittomaali tulikin miesten pyöriessä keiloina kentällä. Ylivoimassa Hyvösen korvasi Stefanin ketjussa muuten nelosketjua johtanut Ville Leino. (kolmannen erän ainoassa ylivoimassa Hyvönen pelasi Stefanin ketjussa)
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Meillä ei ole maalivahtia ja siihen kaaduttiin jälleen kerran. Joukkueen peli hajoaa täysin, kun omaan maalivahtiin ei voi luottaa pätkän vertaa.

Lisäksi meillä on kaksi "kiekollista" pakkia joilla ei omassa päässä tee yhtään mitään. Täysin purjeissa tänään oli Kuoppala ja käytännössä yhtä purjeissa oli Murphy. Murphy on tällä kaudella palannut sille tasolle jolla hän oli Bluesissa. Hyökkäyspäässä mikään ei onnistu ja omassa päässä kikkaillaan tai ollaan muuten vaan paskoja.

Ja jotta ei täysin haukuta omia, niin Pajunen oli kyllä niin totaalisen linjaton, kun vaan ikinä voi olla.

Joku halusi tietää miten Kolanos pelasi. No pisteistä näkee, että hyvinhän se. Otti tosin kaksi totaalisen turhaa/tyhmää jäähyä joista ensimmäisestä Ilves pääsi rankaisemaan. Kun ylivoimalla peli alkoi kulkemaan, niin sitten se kulki muutenkin. Wilson-Kolanos-McLean oli kentän kuningaskolmikko jonka pysäyttämiseen ei Ilveksen paska pakisto ja vielä paskempi maalivahti pystynyt.

Vittu että vituttaa.

-ipa rules
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Inte bättre

Taidanpa jättää veikkailemisen joksikin aikaa.


Ilveksen maalivahtipeli on tosiaan ala-arvoista, kuten Mane kirjoitti. Toisaalta puolustajat ovat edelleen kollektiivisesti omassa päässä kiekollisena aivan kusessa, mikä kertoo ennen kaikkea kipsistä ja virheiden pelosta. Varsinkin Kuoppala oli tänään aivan pihalla. Blues oli selvästi tiedostanut tämän ja karvasi vähintään kahdella miehellä läpi ottelun. Ilveksen hyökkääjät joutuivatkin jatkuvasti auttamaan puolustusta ja "hakemaan omien kautta", mistä seurasi se, ettei suoria vastahyökkäyksiä 2-1-johtomaalia lukuun ottamatta nähty juuri ollenkaan. Laurila oli oikeastaan ainoa, joka selvisi (taas) koko lailla moitteettomasti urakastaan. Hän ei yritä mitään monimutkaista; yksinkertaiset/lyhyet avaukset ja purkukiekot lähtevät kiitettävällä varmuudella. Sen sijaan, jos lahjoitti Murphy Bluesille osuman, niin teki totisesti Leinokin. Toisessa erässä ottelun ollessa vielä enemmän kuin auki hän sai omassa päässä av:lla kiekon täysin paineettomana laidan tuntumassa, mutta onnistui käsittämättömästi tupeloimaan sen keskelle. Vastustaja kiitti, ja hetkeä myöhemmin kiekko oli Ilveksen pömpelissä.

Kysytyn Kolanoksen peli oli erittäin kaksijakoinen. Ennen avausmaaliaan mies esitti lähinnä puolirikollista peliä ja kaksi typerääkin typerämpää hyökkäyspään jäähyä, joista ensimmäisestä Ilves rankaisi. Sen jälkeen loistavan Kohnin ohella ottelun paras pelaaja.

Currella risuja Bluesin ratkaisevasta viidennestä maalista. Kolmosketju oli juuri tuonut Ilveksen toivoa herättävästi maalin päähän ja jäi edelleen kentälle. Sekin oli jo kyseenalainen ratkaisu joskin perusteltu, koska Stefanin ja Raipen ketjut olivat olleet jäällä juuri vastikään. Blues saikin heti vaarallisen pyörityksen, mistä seurasi oman pään aloitus. Tässä vaiheessa yläkerran mummokin näki, että tähän paikkaan ei missään tapauksessa heppoista nelosketjua kentälle, koska välitön 3-5 olisi henkisesti naulaava. Nelonen luisteli kuitenkin jäälle, ja Jäminki taisi pelata ensimmäisen ja viimeisen vaihtonsa... Sen jälkeen tiivistettiin kolmeen, mutta vahinko oli jo tapahtunut.

Olen muuten yhä enemmän sitä mieltä, ettei Peltomaan paikka ole Raipen ketjussa. Hänen kuntonsa ei riitä pelaamaan läpi ottelun sellaisia minuuttimääriä varsinkin, kun hänellä pitäisi olla suuri rooli myös fyysisellä puolella. Ei toki sillä, ettäkö Tinke olisi huonosti pelannut, ei suinkaan, mutta nelosketjulle on tehtävä jotain. Näin ei voi jatkua, vaikka itse Scotty Bowman olisi puikoissa. Tinke neloseen, ja esim. Vidgren Raipen ja Pesosen ketjuun, se on minun mielipiteeni. Tällaiset siirrot ovat tietty marginaalisia; Ilveksen suurimmat ongelmat ovat tällä hetkellä jossain aivan muualla.

Aloitus uuden päävalmentajan alaisuudessan oli tosiaan surkein mahdollinen, muttei sentään niin huonoa, ettei jotain hyvääkin: Hyvönen toi selvästi lisäarvoa juurikin niille osa-alueille, joita Ilveksen materiaalista puuttu, tulivoimaa ja fyysisyyttä. Ykkösketjussa roolitukset ovat muutenkin passelisti kohdallaan, ja Kariya on koko ajan parantanut peliään. Ykkösnyrkille odotukset ovat jatkoassakin korkealla. Aloitustilastot olisivat tosin mielenkiintoista nähtävää: Stefan ei tainnut voittaa ottelussa käytännöllisesti katsoen yhtään aloitusta.


Bluesia on pakko onnitella. Kahden huippuketjun voimin loistavaa ylivoimapeliä ja muutenkin erinomainen ja tasapainoinen esitys. Tämän ottelun perusteella on käsittämätöntä, että Blues majailee niinkin alhaalla. Ei lopputulos todellakaan vain kotijoukkueen surkeutta ollut.



Ranger
 

Bandana

Jäsen
Viestin lähetti ipa rules
Murphy on tällä kaudella palannut sille tasolle jolla hän oli Bluesissa. Hyökkäyspäässä mikään ei onnistu...

-ipa rules

2001-02 46. 9+15=24

2002-03 45. 11+4=15

Joo. Ei onnistunut mikään hyökkäyspäässä. Missä tehot?Samanlainen puukäsi kuin se Helenius.
 

Jet Pilot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Vittu että vituttaa. Toiveikkaana sitä taas ajeli tauon jälkeen taas Hakametsään, mutta mitä vielä.

Puolustus on ihan pihalla. Alkukaudesta Kuoppala vielä onnistui, nyt saa koko ajan pelätä kun mies pyörii omassa päässä kiekon kanssa. Myös Murphy oli totuttuun tapaan aika pihalla. Jos nyt jonkun haluaa päästää puhtailla papereilla, niin Koistinen pelasi kohtuullisen ottelun.

Hyökkäyksessä Stefan on selkeästi Ilveksen ykkösmies. Myös Kariya jaksaa pörrätä ja yrittää. Suurimmat ongelmat löytyvätkin peräpäästä, maalivahtipelistä ei edes jaksa mainita.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tulosruudussa hyvä pätkä Hyvösen ja Wilsonin kuulumisten vaihdosta..."You fucking idiot!" johon Hyvönen huusi jotain takaisin. Harmi ettei pojat päässeet lähempään tuttavuuteen.

Mistä muuten näkee yksittäisen pelin +/- tilastot? Kiinnostaisi nähdä pakkien lukemat.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Daespoo
Tulosruudussa hyvä pätkä Hyvösen ja Wilsonin kuulumisten vaihdosta..."You fucking idiot!" johon Hyvönen huusi jotain takaisin. Harmi ettei pojat päässeet lähempään tuttavuuteen.


Eikös Hullu-Hannes itseasiassa huudellut jotain johon Wilson sitten vastasi "fuck you too"? No, niin tai näin, hyvähenkistä läppää näemmä. Ehkä jo ensi pelissä...?
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Voi Currea. Huomiseksi hoidetaan Marja-Liisa Kirvesniemi koppiin esittelemään mitaleita. Raipe syttyy jälleen.

Maikkarin kamerat taas paikalla, joten pelikieltoja taitaa olla luvassa. Wilsoni nylkee joku päivä vielä jonkun. Nyt Hannes säästyi ilmeisesti teuvolomanmaisen reppanailmeensä takia.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Daespoo
Mistä muuten näkee yksittäisen pelin +/- tilastot? Kiinnostaisi nähdä pakkien lukemat.

IS-Liigapörssistä lainattua:

Alanko +1
Haakana +2
Jalasvaara 0
Laatikainen +2
Lehtinen -1
Määttä +1
Niskanen -1
Pelkonen 0

Kolanos +1
Kohn +3
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti Juhaht
Eikös Hullu-Hannes itseasiassa huudellut jotain johon Wilson sitten vastasi "fuck you too"? No, niin tai näin, hyvähenkistä läppää näemmä. Ehkä jo ensi pelissä...?

Tilannettahan edelsi Hanneksen poikkari Landonin naamaan, jonka jälkeen tästä tulistuneena Landon napautti Hannesta polvitaipeeseen ja yritti haastaa Hoopia, mutta Hyvönen potki karkuun.

Hieno peli! En kyllä olisi ensimmäisen erän jälkeen uskonut tällaisiin lukemiin. Kolanosilta huikeaa peliä puolet pelistä ja puolet samanlaista surffailua, kuin TPS:ää vastaan. HUIKEA LADDY!

edit: NIIN JA HUIKEA DONITSI&LADA!

Niskanen oli taas aivan kuutamolla.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Niin, tämä paskahousu Hyvönen löi poikittaisella mailalla Wilsonia kypärän takaosaan. Wilson siitä napautti Hyvöstä pohkeille ja lähti seuraamaan tätä paskahousua. No, mitäs Hyvönen - kipin kapin vaihtoaitioon.

Nyt nukkumaan, aamulla lisää mm. Sami Heleniuksen paskuudesta. Voi herranjumala, miten noin paska pelaaja voi pelata SM-liigassa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
On se vittu kumma kun vastustajan pömpeliin ladotaan neljä tasakentällisin ja omiin tulee vain kaksi tasakentällisin tehtyä ja silti tämä taistelupari Niskanen & Lehtinen (kumpi on Dempsey ja kumpi Makepeace?) onnistuu vetään itsensä miinuksella. Saatanan tunarit!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös