Ilveksen peliesitykset kaudella 2022–2023

 • 115 173
 • 663

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ehkä vähän oikaisin kommentissani. Joka tapauksessa ei tuolla Pelicansissakaan taida juuri mestaripelaajia olla? Silti ne pyyhki meillä lopulta lattiaa.

Tarkemman analyysin paikka on myöhemmin, mutta äkkiä ajateltuna kaaduttiin heikkoon keskikaistaan ja kylmäpäisen maaliruiskun puuttumiseen. Eli juuri ne asiat, joista täälläkin on koko kausi puhuttu.

Myrrän korvaaminen ei nyt kuitenkaan riittänyt, vaikka se hyvä alku olikin.
Vituiksihan tämä meni, mutta ei syy se ole että ulkopuolelta haetaan vahvistuksia. Omavarainen Ilves ei tule olemaan tällä vuosikymmenellä. Se on syytä hyväksyä. Vallitseva tilanne ei ole Koskelan tai Pennasen vika, junioripuolella on vedetty vihkoon viime vuosina. Tänäänkin se joukkueen viimeisin oma kasvatti oli hyökkäyksen huonoin. Ensi kaudella ehkä jo kärkeä.

Itse toivon, että jatkossa jengiin haetaan vielä kovempia ja vielä meritoituneempia pelaajia Ilveksen ulkopuolelta. Kontiola ja Haapala olivat hieno välivaihe, mutta jatkossa toivon paremmassa peli-iässä olevaa ykkössentteriä ja ei ihan noin klesana olevaa kärkilaituria.

Silti on sanottava, ettei tämä kausi ihan totaalinen farssi ollut.
 

vilho

Jäsen
Pettymys. Ehkä jopa farssi. Siinä rajoilla. Aiemmin illalla vitutti, kun oli selvää ettei Ilves nouse Pelsuja vastaan ekan erän jälkeen. Tässä mietteet menneestä kaudesta.

Runkosarja oli tulosten osalta vaihteleva, mutta peliesitysten osalta kohtuu tasainen. Ilves hallitsi kiekkoa, puolusti hyvin, loi tasaisella tahdilla maalipaikkoja ottelusta toiseen, ylivoima ja alivoima toimi. Isossa kuvassa Ilvekselle oli vaikea tehdä maaleja koko kauden ajan, oma pää oli tukossa hyvän viisikkopuolustamisen ja loistavan Langhamerin avulla. Myös pitkät hyökkäyspään pyöritykset olivat loistavaa puolustamista.

Maalinteon kanssa oli välillä tukkoista ja pelejä hävittiin jopa jäämällä nollille, mutta niissäkin peleissä oli maalipaikkoja. Yhteinen tekijä Ilveksen maalittomiin tai vähämaalisiin otteluihin oli, ettei ns. räkämaaleja osattu tehdä – tarkoitan siis maaleja reboundeista, maalinedushässäköistä tai muuten sota-alueelta väellä ja voimalla. Näillä olisi voitu monesti muuttaa pelin suuntaa, mutta niitä ei vain yksinkertaisesti tehty. Omissa odotuksissa oli, että mm. Tuulola ja Tikka nousisivat näissä esiin, mutta ei. Tylyys ja tehokkuus puuttui. Se puuttui välillä myös johtoasemassa, kun olisi ollut saumoja naulata pelit ylivoimalla. Myrrän kausilla Ilveksen hyökkääjät iskivät kiekkoa reppuun kovalla prosentilla ja rentous maalipaikoissa paistoi Hakametsän ja Nokia-areenan yläriveille asti. Tällä kaudella se puuttui ja toisaalta välierissä Pelicansilta sitä rentoutta löytyi. Maaleilla on todella iso merkitys pelin kulkuun ja joukkueen fiilikseen. Myrrän Ilves näytti sen meille positiivisessa mielessä, nyt Hölön Pelsut antoi esimerkin toiseen suuntaan.

Tehojen katoaminen pudotuspeleissä on mysteeri, johon haluaisin itse saada jonkinlaisen vastauksen. Mikä Konnan johtamaa ykköskenttää vaivasi? Pelasiko Suomi loukkaantuneena (vaikka ihan ok pleijarit vetikin, ei siinä)? Miten maalinteon tehokkuus katosi koko joukkueelta? Toki maalipaikoissa oli myös huonoa tuuria – jos siis tolpat lasketaan huonoksi tuuriksi – ja avausmaalin merkitys oli nähtävästi suuri joukkueelle koko kauden mittapuulla. Twitterissä käyttäjä vvvende on laskenut kaikkien pelien maalipaikat ja koko sarjan osalta maalipaikat meni Ilvekselle 94-54. Olisipa maaleja tehty samalla suhteella.

Koko kauden ajan mietitytti, miten Ilves pärjää pudotuspeleissä kovia joukkueita vastaan ja onko Tappara ainoa, joka pystyy kaatamaan Ilveksen bo7-sarjassa? Pennasen Ilves voitti runkosarjassa 10 ottelua top6-joukkueita vastaan ja hävisi 9. Vastaavat tilastot top8-joukkueita vastaan on 12-11. Tasaista siis oli ja ehkä sijoittuminen runkosarjassa toiseksi hieman hämäsi ja antoi liiallista hyvän olon tunnetta. Erot liigassa ovat pieniä.. mutta meillähän piti olla päävalmentaja, joka vie taktisella puolella vastustajien koutseja. No, ensimmäinen kunnollinen haastaja passitti joukkueen pronssipeliin.

Joukkue oli paremmin kasattu kuin aiemmin ja hyökkäyspään kärkiheppoja ei tarvinnut peluuttaa alivoimalla. Lisäksi keväällä hankittiin Koskiranta, jota pidin hyvänä hankintana. Siltikin ne hyökkäyspään tehot jäivät piippuun.

Runkosarjan osalta kouluarvosana 9+, playoffeista 6 ja koko kauden osalta 7. Pettymys.
 

Warrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Myrrän korvaaminen ei nyt kuitenkaan riittänyt, vaikka se hyvä alku olikin.
Anteeksi tyhmyyteni, mutta ihan vilpittömästi kysyn - mikä oli hyvää tässä? Jonkun verran sain aikanaan nuorten majussa Jokelta sparria. Tätä Pennasta en kyllä junttiutani tunne yhtään ainakaan niiltä ajoilta, mutta taitaa olla aikamoinen velho?
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Anteeksi tyhmyyteni, mutta ihan vilpittömästi kysyn - mikä oli hyvää tässä?
Aika monta kertaa käyty läpi jo tällä foorumilla. Pelejä katsomalla asiat yleensä selviää ja vaikka nyt tulos ei lopulta ollut tämän kummempi, niin itse en usko että Myrrällä olisi menty yhtään pidemmälle.

Mahdoton toki varmaksi sanoa ja emme koskaan saa tietää. Eiköhän Jokke vielä joskus saa tilaisuuteensa liigassa, kun on monien mielestä kuitenkin hyvä valmentaja.

Mitä hän toki onkin, mutta ei nyt Ilveksen kanssa vain natsannut.
 
Tjoo…

Jos sallitte täältä naapurin puolelta kommentoida, niin olihan tämä ihan vitun iso pettymys. Tuli katsottua Ilveksen kaikki playoff-pelit ja elettyä mukana.

Viimeksi olen varmaan ollut näin mieli maassa ja pettynyt Ilveksen tappion jälkeen 1998, kun kävin finaaleissa katsomassa ne Helsingin pelit.

Jos myös sallitte yhtään yrittää lohduttaa, niin kyllä Ilveksen suunta on selkeästi ylöspäin. Pari todella karvasta finaalitappiota se Tapparallakin otti, ennen kuin nykyiseen päästiin. Tappioiden kautta oppii mitä voittaminen vaatii. Sieltä ne vahvat joukkueet ja voittajat sikiävät.

Tsemppiä teidän leiriin, onnea pronssi-peliin ja todella isoa uutta matoa koukkuun ensi kaudella!
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aika monta kertaa käyty läpi jo tällä foorumilla. Pelejä katsomalla asiat yleensä selviää ja vaikka nyt tulos ei lopulta ollut tämän kummempi, niin itse en usko että Myrrällä olisi menty yhtään pidemmälle.

Ei, mutta imagollisesti tappio oli niin valtava, että sama tulos kuin Myrrällä on huikea pettymys. Lisäksi tämän kevään epäonnistuminen syö Pennasen sädekehää ja henkisiä resursseja tulevilta kausilta. Nyt olisi ollut pronssipelin jälkeen mainio paikka hyvästellä Myrrä ja ottaa tuore alku Pennasen johdolla ja fiilikset olisivat olleet aivan toiset kuin tällä hetkellä.

Myrrä vaihdettiin Pennaseen sillä ajatuksella, että Myrrää pidettiin isona riskinä keväällä mestaruudesta pelattaessa ja katsottiin, että nyt kun "mestaruusikkuna" oli auki niin sitä mahdollisuutta ei tuhlata Myrrään. Tosin mitkähän mahtaisivat olla kommentit Koskelalle ja Jalolle silloin, luultavasti luokkaa "vittu kun sitä Myrrää piti roikottaa väkisin mukana vaikka Pennanenkin olisi ollut vapaana."
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ylläviitattu maalipaikkojen määrä suhteessa vastustajaan kertoo sen, mihin ongelma kulminoitui. Ilves ei tainnut tehdä juurikaan paskamaaleja koko pudotuspeleissä? Yksi kimmoke Virtasen kautta, mutta oliko muita.

Ihan liikaa haettiin hienoja läpisyöttöjä takatolpalle tai lämäriä vastapalloon. Rumiin maaleihin ei löytynyt eväitä tai sitten vain usko ei riittänyt.
 

Uncle Leo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat altavastaajille
Ylläviitattu maalipaikkojen määrä suhteessa vastustajaan kertoo sen, mihin ongelma kulminoitui. Ilves ei tainnut tehdä juurikaan paskamaaleja koko pudotuspeleissä? Yksi kimmoke Virtasen kautta, mutta oliko muita.

Ihan liikaa haettiin hienoja läpisyöttöjä takatolpalle tai lämäriä vastapalloon. Rumiin maaleihin ei löytynyt eväitä tai sitten vain usko ei riittänyt.

Tätä myös itse ihmettelin, ja monesti myös huusin televisiolle että heittäkää kiekkoa maalille, mutta huudostani huolimatta kiekko heitettiin siniseltä aina kulmaan josta sitten koitettiin hakea jotain once in a lifetime -onetimeria. Mites se niemisville sanoikaan, jos haluat pizzaa, menet pizzeriaan, jos haluat maaleja, menet maalille. Jotenkin tuntui että vaihtoehto "kiekko maalille ja ronkitaan se sieltä sisään" puuttui kokonaan valmennuksen pelikirjasta.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Puolustuspään pelaaminen oli myös todella onnetonta tässä sarjassa, niin yksilötasolla kuin viisikkona ja Pelicans pääsi todella usein helposti uimaan maalipaikkoihin.
Onhan se vähän jopa tragikoomista, että 170-senttinen Kangasniemi uskaltaa ajaa maalille kerta toisensa jälkeen, mutta meiltä siihen ei löydy kanttia keltään.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
karu fakta että meidän "kärki" hyökkääjät petti.

Miksi ne petti.. se on se kysymys. Ja tähän vastatakseen täytyy kääntyä valmennuksen puoleen. Sillä homma meni mäkeen kollektiivisesti kaikilta.


Pelitapaongelma, jossa luotettiin pelin nopeuttamiseen viimeseen asti. Viimeisissä peleissä sitten jo puskettiin vaan pystyyn, etäisyydet kasvo ja maalipaikat oli harvassa (ja henkisestä tilasta kertoo, että niissä sit myös jäädyttiin). Pelinopeus oli hyvä ase Ässiä vastaan, mutta Hölö oli fiksu ja tällä ei saanutkaan etua, joten miksi valittiin viälä päättömämpi kovaa eteen, kun taitoa joukkueessa on. Koko pelitapa mureni sarjan edetessä ihan palasiksi. Pitkät pyritykset ei tuottanut juuri mitään A luokan maalipaikkoja. Nopeet käännöt tuotti peräti kaksi vikassa matsissa, joissa sekä Virtanen että Iksa jääty.

Anteex vaan, mutta pakko sinne penkin taa on katsoa. Esim mikä 5:3 peluutus oli kahdessa vikassa? Varsinkin vikassa kokoonpanossa olisi ollut Jamppa, vaan ei kentällä 5:3.. mitä varten se oi sit tuotu sisään?. .

No paskaaks tässä, parempi voitti, huomenna Valkeakoskelle ja kesä käyntiin
 

Hitsuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Myrrän aikana nautin joukkueen hyökkäämisestä ja sen tehokkuudesta. Puolustaminen oli epävarmaa, johtuen osittain siitä että haettiin vaikka väkisten valmiutta nopeaan vastahyökkäykseen. Langhamer mahdollisti tämän. Laukaisuprosentit olivat hyviä, kun päästiin nopeasti hyökkäämään organisoitumatonta puolustusta vastaan.

Pennasen aikana parani puolustuksen tiiviys, mutta samalla alkoi tulla hyökkäämiseen pakottamista vaikka keskiarvolliset maalimäärät nousivatkin hieman, jotenkin hyökkäyksestä katosi raikkaus. Pennasen Ilves suoritti kyllä toisteisemmin kaikessa, mutta jotenkin siitä saatava hyöty ei oikein realisoitunut.

Jotenkin jäi pudotuspeleissä vaikutelma, että kaikki eivät olleet terveitä ja tästä johtuva epävarmuus aiheutti rentouden katoamisen ja mailan puristamisen. Ehkäpä hermokontrollin menettäminen johtui osaltaan myös tästä epevarmuudesta.
 

Polvitaklaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lokakuussa valmentajansa erottava
Myönteiset asiat: viime vuoden pronssi ei ollut vain sattumaa, vaan Ilves on tosissaan palannut vakavasti otettavaksi, potentiaaliseksi (todennäköiseksi?) välieräjoukkueeksi.

Mutta. Pronssin jälkeenhän sitä mitalia lähdetään kirkastamaan.

Valmentajana kaveri, jolla mestaruudet niin Liigasta kuin Mestiksestäkin, ja mitaleja maajoukkueista niin apu- kuin päävalmentajanakin. Ja oli joukkue sitten kasattu Jouko Myrrää tai vaikka Risto Jalon mökkiremonttia silmällä pitäen, niin se on paras Ilves-joukkue ainakin kahteenkymmeneen vuoteen. Olin tyytyväinen Pennasen tuloon penkin taakse ja olen tyytyväinen, että hän jatkaa. Silti toivon, että Pennaselta tulee vielä rehellinen ja avoin vastaus siihen, mitä olisi pitänyt (erityisesti hänen) tehdä toisin tällä kaudella. Ei siis pelkästään valmentajajargonia "prosessista" ja "kasvusta". Pelicans oli parempi mutta oleellista on se, että MIKSI Pelicans oli parempi.
 

Kyle

Jäsen
Nyt kun melkein vuorokausi on mennyt pettymyksestä ja vieläkin on pieni hämmennys mikä meni pieleen, niin ehkä sen uskaltaa itselle jo myöntää. Pelicans-sarjassa jos kokonaisuutta katsoo ilman yksittäisiä tilanteita tai pelejä niin Pelicans oli vahvempi juuri niillä osa-alueilla joilla Ilveksen piti olla vahvempi.

1. Valmennus
2. Maalivahtipeli
3. Viisikkopuolustus

Ja mielestäni kuvaavaa on se, että esimerkiksi maalivahtipelissä en näe että Ilves olisi varsinaisesti kyykännyt. Bartosak vaan pääsi sellaiseen jumalamoodiin johon Liigan paras Langhamerikaan ei kyennyt vastaamaan. Ja en itse oikein tiedä oliko Ilves sinällään millään osa-alueella varsinaisesti huono, Pelicans vain oli parempi.

.
.

Mitä tulee Myrrä-Pennanen keskusteluun, niin heittäisit siihen vain sellaisen pointin että keväällä ei tarvitse olla Liigan paras. Riittää että on oikealla hetkellä parempi kuin vastustaja. Vuodet ja sarjat eivät ole verrannollisia keskenään. En esimerkiksi vaihtaisi Niemelää Pennaseen, mutta nyt on helppo tunnustaa että Niemelä veti tämän viikon Pennasta paremmin. Pennanen puolestaan laittoi Kiven taskuun puolivälierissä, silti kukaan ei voi väittää etteikö Kivi voisi haastaa hyvänä päivänä Niemelää.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Crystal Palace ja lisäksi HIFK
Kontiola sai sen mitä ansaitsi kun teki Tapparalle oharit aikoinaan että karma kohtasi että mestaruus jäi haaveeksi. Sen lisäksi Ilveksellä puuttui puhdas maalintekijä. Ja kokemus mitä näissä peleissä tarvii.
 
(1)
 • Tykkää
Reactions: S.T.

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miksi ne petti.. se on se kysymys. Ja tähän vastatakseen täytyy kääntyä valmennuksen puoleen. Sillä homma meni mäkeen kollektiivisesti kaikilta.


Pelitapaongelma, jossa luotettiin pelin nopeuttamiseen viimeseen asti. Viimeisissä peleissä sitten jo puskettiin vaan pystyyn, etäisyydet kasvo ja maalipaikat oli harvassa (ja henkisestä tilasta kertoo, että niissä sit myös jäädyttiin). Pelinopeus oli hyvä ase Ässiä vastaan, mutta Hölö oli fiksu ja tällä ei saanutkaan etua, joten miksi valittiin viälä päättömämpi kovaa eteen, kun taitoa joukkueessa on. Koko pelitapa mureni sarjan edetessä ihan palasiksi. Pitkät pyritykset ei tuottanut juuri mitään A luokan maalipaikkoja. Nopeet käännöt tuotti peräti kaksi vikassa matsissa, joissa sekä Virtanen että Iksa jääty.

Anteex vaan, mutta pakko sinne penkin taa on katsoa. Esim mikä 5:3 peluutus oli kahdessa vikassa? Varsinkin vikassa kokoonpanossa olisi ollut Jamppa, vaan ei kentällä 5:3.. mitä varten se oi sit tuotu sisään?. .

No paskaaks tässä, parempi voitti, huomenna Valkeakoskelle ja kesä käyntiin

Oliko pelitapa ongelma, koska A.luokan maalipaikkoja kuitenkin luotin merkittävästi vastustajaa enemmän tilastojen valossa?
 

Yyvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pidetään salaisuutena
Monessako pelsupelissä annettiin kaverille 5-3 yyvee ? Ihan liian monessa. Kyllä pakka oli sekaisin kuin kortinjakajalla. Yläkerta petti liian monella ratkaisuihin pystyvällä pelaajalla. Uusia ratkaisijoita ei löytynyt niistä jotka pelasivat kuitenkin sillä omalla tasollaan. Haen paketin Tappara makkaraa ja alan rillaamaan samalla vedän ilves pipon korviin. Mielenkiintoni kohdistuu ensi kauden kärkinimien julkaisemiseen pronssipelin jälkeen.
 
Täälläkin ketjussa sellaisia amatöörejä kommentoimassa. Oli selvää, että esim. Konna pelasi loukkaantuneena. Ja täällä on kitisty ties mitä. Näistä ei vain kerrota aina kuin jälkikäteen. Nythän näillekin aletaan saamaan vahvistuksia. Sille ei voi mitään, että loukkeja tulee, mutta loppuun asti on yritetty.
 

WillieGunn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Monessako pelsupelissä annettiin kaverille 5-3 yyvee ? Ihan liian monessa. Kyllä pakka oli sekaisin kuin kortinjakajalla. Yläkerta petti liian monella ratkaisuihin pystyvällä pelaajalla.

Yläkerta petti joo monella. Ilves oli kuriton joukkue koko kauden. Viimesen välierän ekan erän jäähyihin hävittiin se peli. Pendo ei pystynyt kurittomuutta kitkemään. Pelataan veitsi kurkulla, niin esim Tikan huitomisjäähy pelin ollessa poikki oli melkoinen pyllistys joukkuetovereille.

Sille ei voi mitään, että loukkeja tulee, mutta loppuun asti on yritetty.

Voi kyllä. Loukkeihin pitää varautua. Esim Tapparalla on poppareilla Plattia, Kuuselaa ja Virtaa... Yrittämisestäkin olen vähän erimieltä. Ei menny mailaa rikki laitaan, eikä yksittäisten pelien ratkettua haettu senkkoja vastapelurilta. Jotenkin väkinäistä ja väsynyttä oli yritys. Poislukien viimesen välierän kolmas erä. Sitä ei kuitenkaan lasketa, tuli liian myöhään.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Oliko pelitapa ongelma, koska A.luokan maalipaikkoja kuitenkin luotin merkittävästi vastustajaa enemmän tilastojen valossa?

Kuten olen monasti Xg:stä kirjottanu, on kyse luokittelemattomasta ja standardoimattomasta tavasta laskea todennäköisyyksiä. Jokainen tekee sitä omilla tavoilllaan. Ja niin kauan kun nämä algoritmit on firmojen omaa vailla tiellisen tutkimuksen pohjaa, luotan omiin silmiini enemmän.

AI aikakaudella noissa on selvästi tapahtunut kehitystä, mutta aika alussa ollaan joppa sen suurimman lajin, jalkapallon, kanssa.

Xg luvut esim Tampereen peleistä ei vastannu ollenkaan kentällä nähtyä peliä, jossa Ilveksen painostusjaksot oli laidoissa ja kulmissa ja maalipaikat tuli vaihtojen lopuissa ja niissä oli vastustaja blokaamassa, kiekko oli pysäytetty ennen laukasua jne. Laskennallista Xg:tä tämmösestä paikasta saa kummasti, mutta peliä katottaessa ymmärtää kyllä, ettei tosta maalia tule ku säkällä

Mutta siis pelitapa oli sillain kunnossa, että se sisälsi myös sen hidastamisen ja viisikon kokoo ottamisen. Mutta silloin kun juuri sitä ois pitäny käyttää, se heitetiin romukoppaan ja alettiin puskea kahta kauheemmin pystyyn.. kahdessa viimesessä pelissä nähtiin, mihin se johti.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Urheilucastissa 1:03:50 vähän huolestuttavaa juttua liittyen Ilvekseen. Ihan huhujahan nuo ovat, mutta ei nuo ilmeisesti ihan tuulesta temmattuja ole. Ei ole kyllä sellaisia asioita mitä haluaisin kuulla. Puhuivat siis siitä että Ilveksessä olisi dokattu Ässät ja Pelicans-sarjojen välillä, Lehkonen on kyllä toki sellainen kaveri joka ei lämpimikseen tuollaisia huutele.
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei todellakaan ole mitään tuulesta temmattuja juttuja. Ja asia on ollut alusta asti tiedossa niin joukkueella kuin joukkueen "pukuosastolla." Alkuun en meinannut millään uskoa, mutta sen verran monesta tuutista ja jopa entisiltä Ipan pelaajilta asiasta kuullut ettei minulla ole syytä epäillä heitä.

Että sellaista laadukasta arkea.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei todellakaan ole mitään tuulesta temmattuja juttuja. Ja asia on ollut alusta asti tiedossa niin joukkueella kuin joukkueen "pukuosastolla." Alkuun en meinannut millään uskoa, mutta sen verran monesta tuutista ja jopa entisiltä Ipan pelaajilta asiasta kuullut ettei minulla ole syytä epäillä heitä.

Että sellaista laadukasta arkea.

Joo, Ilvesfoorumia koitan vältellä mutta sinne tämän asian tiimoilta eksyin ja siellä eräässä ketjussa tämä asia tosiaan vahvistettiin aika monen luotettavankin tahon tiimoilta. Toivottavasti tämä porukka jolle maistunut ei ensi kaudella Ilveksessä pelaa. Tuossa Kontiolan nyt jo poistuneessa lentokonekuvassa poseerasi hänen lisäksi ainakin Tikka ja Jokipakka jotka tosiaan eivät ensi kaudella jatka. Taitaa olla joukkueen uudistuminen aika hyvä juttu.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
Jukurit vs KalPa
 • 2.10
 • 4.25
 • 2.86
Kärpät vs HIFK
 • 2.50
 • 3.80
 • 2.50
Lukko vs TPS
 • 2.08
 • 4.00
 • 3.05
Pelicans vs JYP
 • 2.12
 • 4.15
 • 2.88
Tappara vs Sport
 • 1.71
 • 4.60
 • 3.85
Ässät vs SaiPa
 • 1.64
 • 4.20
 • 4.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös