Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

  • 2 405 686
  • 6 701

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo ja NHL:n puolella olis hyökkäyspäähän Vanek/ Iginla vapaana ja puolustukseen Subban! Nyt Juupe puhelin kouraan ja äkkiä puhelua sinne !

Hei joku järki nyt näihin heittoihin oikeesti, joku Klepis ei ihan ole Ilvekseen tulossa.

Kukkuu, tuo oli tuollainen enemmän huumoriheitto, sillä tuo Klepis on lähinnä luokkaa "märkä päiväuni".
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kärkihyökkääjiä etsittäessä "Klepis-taso" on se, minne katseet pitäisikin suunnata. Ei tuo KHL-tilastojensa perusteella ole enää mitään KHL:n kuuminta hottia, vaan lähes samaa kategoriaa kuin Tapparan viime syksynä naaraama Tabacek. Edelliskausi Prahassa oli toki kova suoritus, mutta sitä ennen ja sen jälkeen ei jälki ole ollut samaa tasoa.

Pelaaja-arvion perusteella hänen tiensä ei Tuokkolan joukkueeseen löytäisi, vaikka rahaa olisikin. "Klepis' biggest weaknesses are his limited defensive abilities and lack of physicality."
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Samat on ajatukset täälläkin. Tulevan ykköshyökkääjän statuksen tulee olla todella kova, luokkaa "Klepis". On tänne ennenkin löytynyt Platteja ja Kariyoita, eikä se taloudellinen tilanne silloinkaan juuri parempi ollut. Ja eikös nuo kaverit löytänyt kaikkien parjaama Hade? Jos Hadekin joskus onnistui, niin kaipa Juupellakin saumat on.

Miksi pitäisi tyytyä vähempään vain sen takia, ettei "se haku yleensä osu". Sen takiahan meillä on UTJ, että se sainaa kunnon pelaajia, tavoitteen pitää olla kova. Kaiken järjen mukaan käytössä on sen verran iso tukku kahisevaa, että kyllä sillä pitäisi pystyä hankkimaan ihan kunnon nimiä.

Ilveksen tilanne on moneen muuhun joukkueeseen verrattuna yllättävän hyvä. Suomen maajoukkueestakin sen näkee, ettei maan pakkitilanne ole kovin huikea juuri nyt. Tämä heijastuu myös Liigaan, jossa kotimaiset profiilipakit ovat kortilla. Jokainen tasaisen varma liigapakki on kullan arvoinen, ja meillä tilanne on yllättävän vahva.

Nimet Kivistö, Kukkonen, Järventie, Näppilä menisivät kaikkien kärkijoukkueidenkin TOP kuutoseen. Taustalla on Mäkistä, Levoa, Mäkelää ja Pentikäistä tuomassa laajuutta. Maalivahtikaksikko (kolmikko) on Liiga-tasolle todella kova, olkoonkin että Kolppasella saattaa olla vientiä Venäjälle.

Kun tilannetta verrataan vaikkapa Saipaan, Kalpaan, Kerhoon, Pelikaaneihin, Sporttiin ja Ässiin, ei meidän rosteri ole ollenkaan huono. Keskikaistalle on heittää useita Liiga-tasolla vastuuseen tottuneita perusjätkiä, laidoilla on paljon potentiaalia. Itse ne näe ollenkaan mahdottomaksi taistella suorasta pleijaripaikasta, sen verran paljon löytyy luottoa valmennukseen.

Mutta kuka perkele ne maalit tekee? Jekikö? Toi rosteri huutaa yhtä virtuoosia, joka laittaa laattaa pussiin tasaisen tappavasti. Yksi profiilihyökkääjä nostaisi kummasti hyökkäyksen potentiaalia ja junnujen itseluottamusta.

Juupelle sellainen toivomus, että tulevat hankinnat ovat oikeasti laadukkaita. Ei mitään "bertrandeja", joiden potentiaali tulee pelkästään eksoottiselta kalskahtavasta nimestä.
 
Viimeksi muokattu:

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Kukkonen, Järventie, Näppilä menisivät kaikkien kärkijoukkueidenkin TOP kuutoseen


Nyt voisi taas niitä Ilves-plehoja vähän raottaa ja kurkata maailmaa. Jaa, että Tapparan tai Kärppien pakistoon mahtuisi noista joku? Järventie parhaina päivinään kyllä, mutta ei kyllä enää pitäisi mahtua edes jumbojen kokoonpanoon.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siis juuri tällä hetkellä. Lähes kaikki Liigajengit etsivät kuumeisesti puolustajia. Eikös Kärpiltäkin pari ukkoa ole lähdössä pois pakistosta.

Tottakai sinne löytyy varmasti kova nippu, mutta eikös tälläkin kaudella kolmosparissa vedellyt Eminger, joka ei nyt mitenkään maaginen kaveri ole. Peruspakki ilman suuria vahvuuksia tai heikkouksia. Potentiaalinen toki.
 
Viimeksi muokattu:

bulftrik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins, MM, LHC
Onko tämä Hurtubise sitä "aivan kärkitasoa"? No eipä juuri. Viime kaudella huikeat 17 pistettä SHL:ssä. Pelasi toki liigan surkeimmassa jengissä, mutta ei nyt oikein sitä mitä odotin.
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kyseessä siis seuraava pelaaja:

"Ilves on tehnyt ensi kaudeksi sopimuksen kanadalaisen hyökkääjän Mark Hurtubisen, 29, kanssa. Oikealta ampuva Hurtubise on 188-senttinen ja 84-kiloinen pelaaja, joka on pelannut sekä sentterinä että laiturina."

Pystyy siis pelaamaan sentterinä sekä laiturina, joten tärkein kriteeri ainakin täytetty.
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Onko tämä Hurtubise sitä "aivan kärkitasoa"? No eipä juuri. Viime kaudella huikeat 17 pistettä SHL:ssä. Pelasi toki liigan surkeimmassa jengissä, mutta ei nyt oikein sitä mitä odotin.

Mitähän sinä odotat tällä imulla mitä Ilvekseen on? Että Ilvekseen saataisiin tasoa McLean tai Gagnon?
 

ADX_03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Tampa Bay Lightning
Ei taida AHL:stä tulevia kavereita juuri kiinostaa tuollaiset asiat, kunhan rahasta sovitaan.

Se onkin toinen Ilveksen synkkä puoli. Nimittäin tuo raha. Onneksi tämä kaveri tuskin maksaa ihan hirveästi. Annetaan kaverin näyttää. Jotain videoita Juutuubissa kaverista on, ei ainakaan ihan puukäsi näyttäisi olevan.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Nyt on sitten viimekauden neljä parasta pelaajaa saatu ulostettua muualle.
Saadaankohan Kivistö pidettyä...
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kolppasen myyminen nyt tuskin tuli kellekään yllätyksenä. Ei ihan tuo Hurtubise ole sellainen kaveri, jota kärkiketjuihin odoteltiin.

Jos joku tulee sanomaan, että tämä meidän nykyinen rosteri maksaa edes saman verran kuin kauden 2013-14 vastaava, niin väärässä on. Nyt on kyllä sellainen safety-mode päällä, että huh huh.

Kusettaako Juupe sanoessaan, että enää etsitään vain yhtä pakkia? Ei tämä nyt todellakaan ole sitä odotettua "ehdotonta kärkitasoa".
 

Slite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Mutta ehkäpä tuosta saatiin sen verran rahaa laariin, että saadaan vielä yksi kausi pelattua. Edellyttäen tietenkin että venäläiset muistavat maksaa.
 

Ragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Uusi hankinta Elite Prospectsissa:

Eliteprospects.com - Mark Hurtubise

Tilastojen perusteella "Jesse Niinimäki". Käsiä löytyy, pelikäsitystäkin, mutta vauhtia ei ole liialti ja +/- -saldo -20 viime vuonna.

Kiloja vain 84, vaikka mittaa 188: Tulee vähän Arsi Piispanenkin mieleen ja sen jälkeen valmentajien voimattomana pitämä Juuso Rajala. Edit: Tilastojen pistekeskiarvo pääsarjatasolta hieman parempi kuin alemmissa ketjuissa liigauransa tehneellä Ville Korhosella.

Vaikuttaa peliä tekevältä laiturilta enemmän kuin tuokkolalaiselta kahden suunnan kaverilta keskikaistalla.

Pelaako yhtään liigamatsia?, näkeekö Joulun Tampereella?
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Ilveksessä tehdään pitkäntähtäimen projekteja ja suunnitelmia. Tavoite on tulevaisuudessa.
Samalla joukkuetta heikennetään kausi kaudelta. Jos joku nousee pinnalle, niin seuraavalla kaudella pelaa jo varmuudella jossain muualla.

Selittäkää joku minulle tämä yhtälö ?
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Persaukinen seura, jonka osakeyhtiön hallituksella on oma suunnitelmansa ja urheilutoimintaa vetävällä puolella oma suunnitelmansa.
 
Viimeksi muokattu:

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Ihmetyttää se, että Juupekin viittii..
Kolppanen halusi muualle ja Ilveksen tavoite on kasvattaa pelaajia muille.
KHL on ihan ok, mutta kun Ilves kasvattaa pelaajia myös muille Liigaseuroille.
Tätä Hurtua kehuu vuolaasti.
Luuleeko edes Juupe, että kukaan uskoo enää näitä satuja ?
Minusta ei olisi Ilveksen utj:ksi, laukoisin suorat sanat toiminnasta.
" Onhan tämä vaikeaa kun ei ole rahaa ja pelaajia pitäisi hankkia. Yksi kohtalainen arpa kun saadaan sisään, niin kolme kovaa lähtee ulos. Rakenna siinä sitten jotain.. Toivotaan että Tuokkola tekee ihmeitä "...
Kädet ristiin ja toivotaan !
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Kyllähän sieltä kopsahtaa jollain aikajänteellä iso korvaus Ilveksen suuntaan.
Nimenomaan maalivahdeista KHL:ssa ollaan yhä valmiita maksamaan.

Juupen lausunnoista päätellen rahaa ei käytetä joukkueen vahvistamiseen ja se
tuo karvaan maus tähänkin siirtoon.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Juupehan sanoi edellisten julkistusten yhteydessä, että tulevat hankinnat tuskin tehdään ennen elokuuta. Nyt kun Kolppanen myytiin eteenpäin, hankittiin Hurtubise samantien.

Heti kun vapautui muutama euro, lyötiin ykköshyökkääjä kiinni. Kädestä suuhun toimintaa. Varmasti oli todella hyvin skoutattu tapaus. "Otetaan ny, kun ei muitakaan saada". Tuskin maksoi paljoa, loput Kolppasesta vapautuvat rahat menevät velkojen lyhentelyyn.

No eipä silti, voihan tuo Hurtubise onnistuakin. Mistäs näistä koskaan tietää. Mutta perkele kun nämä puheet muuttuvat viikosta toiseen. "Ehdoton kärkihankinta elokuussa" muuttui parissa viikossa 13+4 pinnaa SHL:ssä Hurtubiseksi toukokuussa.

Jokohan Kivistöstä on vastaanotettu "vastustamattomia" tarjouksia?
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Ilveksellä ja Sportilla on ensikaudella aika saman tasoiset kärkikentät. Vaikka eihän tuo Hurtubise aivan Fleuryn ja Tessierin tasoa ole.
 

Paatelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ei taida AHL:stä tulevia kavereita juuri kiinostaa tuollaiset asiat, kunhan rahasta sovitaan.

Olen kyllä vahvasti eri mieltä. Hirmuisen usein nuo rapakon takaa tulevat kaverit kertovat kyselleensä maanmiehiltään tulevasta seurastaan. Monet jopa markkinoivat näitä hyviä seuroja maanmiehilleen. Tämä voi olla yksi syy miksi esim. Tepsiin löytyy näitä kovia kanukkeja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös