Ilveksen pelaajistoa koskevat huhut, spekulaatiot ja toiveet

  • 2 409 036
  • 6 701

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En kyllä juuri tässä tilanteessa lähtisi hankkimaan uusia vahvistuksia joukkueeseen. Niitä voidaan hankkia sitten myöhemmin kauden aikana, jos tarvetta näyttää olevan.

Jos oletetaan, että Flynn ja Pesonen menevät harjoituskuurin myötä pikkuhiljaa ylöspäin niin kun tämän illan kokoonpanoa katsoo niin onhan Ilveksellä kasassa neljä melkein tasavahvaa, tasapainoista hyökkäysketjua. Ja tämän lisäksi Veistola, Marjamäki, Hölli ja Välimaa vielä kokoonpanon ulkopuolella. Mihin Luceniusta tässä tilanteessa tarvittaisiin? Joukkueen kemiat näyttävät toimivan ja voittoja tulee, joten ihan turha lähteä muuttamaan toimivaa sapluunaa. Varsinkin jos Lucenius on vielä vaikea luonne niin kuin väitetään.

Kuten sanottua niin niitä uusia miehiä ehditään ihan varmasti hankkimaan myöhemminkin mikäli peliesitykset alkavat kaukalossa heikkenemään.
 
Viimeksi muokattu:

George Parros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks 06-07
Jos oletetaan, että Flynn ja Pesonen menevät harjoituskuurin myötä pikkuhiljaa ylöspäin niin kun tämän illan kokoonpanoa katsoo niin onhan Ilveksellä kasassa neljä melkein tasavahvaa, tasapainoista hyökkäysketjua. Ja tämän lisäksi Veistola, Marjamäki ja Välimaa vielä kokoonpanon ulkopuolella. Mihin Luceniusta tässä tilanteessa tarvittaisiin?

Kuten sanottua niin niitä uusia miehiä ehditään ihan varmasti hankkimaan myöhemminkin mikäli peliesitykset alkavat kaukalossa heikkenemään.

Niin, toisaalta esim. Veistolan try out -sopimus loppuu sattumoisin juuri huomisen (5.10) pelin jälkeen. Varsinkin jos Lucenius suostuu myös try outiin, niin kyllä tuo kortti on järkevää katsoa. Lisäksi nyky-Ilveksen pelitapa ja päävalmentaja sopivat ainakin lähtökohtaisesti erinomaisesti Luceniuksen pelillisiin vahvuuksiin ja ominaisuuksiin.

Hallittuja pieniä riskejä pitää uskaltaa joskus ottaa. Myöhemmin ei välttämättä ole tiettyjä pelaajia saatavilla, jos liikaa odottelee.
 

Edustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
Siinähän se kaikki oleellinen on Saarisen tiivistämänä. Mahdollinen try-out kuitenkin lieventää suhtautumistani Luceniuksen hankintaan.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse en näe Luceniusta sen profiilin miehenä, että kannattaisi välttämättä tässä tilanteessa (kun homma toimii) ottaa edes sitä hallittua riskiä. Jonkun Toni Rajalan kohdallahan tilanne olisi ihan eri, kun voisi olla parhaassa tapauksessa jopa maailmanluokan vahvistus kyseessä. Jokuhan voisi väittää Luceniusta jopa toistaiseksi vain yhden kauden ihmeeksi. Tämän kauden peliesityksiä en toki ole nähnyt, mutta pelkkien muutaman ottelun hienojen tehopistesaldojen takia en riskiä ottaisi nyt kun siihen ei mitään tarvetta ole.
 

Yläpesä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Saarinen puhuu vähän mutta asiaa. Tämä porukka on kovassa paineessa, pakkikatastrofin keskellä, kulmakivien kipuillessa (Marjamäki, Pesonen, Järventie) venynyt käsittämättömästi ja tiivistänyt yhteistä ilmapiiriä siinä määrin upeasti, että olisi erikoista antaa siihen signaalia epävarmojen täytemiesten erinomaisuudesta. Tiimin tunne-elämä on sangen herkkä otus. Pidetään siitä hyvää huolta. Toki, sisällä olevilla on paljon sellaista tietoa, mitä meillä penkinkuluttajilla ei ole, ja jos kuormitusaste on liian kovilla nykyisellä poppoolla niin sitten kauppaan. Mieluiten kuitenkin sinne Rajala-shoppiin tai vastaavan tasoiseen puljuun.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jostain syystä tässäkin asiassa on luotto Tuokkolaan kova. Jos hän haluaa joukkueeseen Luceniuksen, niin sitten hän tietää mitä on tekemässä ja saamassa. Mielestäni Lucenius menisi kakkosketjussa Asplundin ja Keräsen kanssa, vaikka siinä onkin pelannut nyt Luceniusta enemmän voimahyökkääjäksi profiloituneita kaiffareita. Onhan Luceniuskin "ihan kelvollinen" vääntäjä, kun vahvakin taitaa olla ja kelpo kunnossa tällä hetkellä. Lucenius toisi tullessaan myös leveyttä sentteriosastolle ja voisi tarvittaessa haastaa Asplundia ja Rajalaa kakkos-kolmossentterin paikasta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Nyt nähty vire voi varsinkin nuoremmilla pelaajilla lopahtaa hyvinkin nopeasti. Siksi niitä kokeneempia kärkipelaajia tarvitaan. Pessi on toivottavasti tulossa ja Masista lienee iloa vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Eli ei Luseniuksen tasoiselle pelaajalle sanota ei, jos tämmönen on valmis tulemaan tryoutille joukkueeseen, jossa kokeneemmat pelaat on klesoina tai keskenkuntoisina.

Kenkästään katsomoon, jos alkaa kiukutella, sehän onnistuu Tuokkolalta aivan varmasti.


kuka nyt ei mieluummin Rajalaa ottas, en mää sillä...
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En kyllä juuri tässä tilanteessa lähtisi hankkimaan uusia vahvistuksia joukkueeseen.

Kuten sanottua niin niitä uusia miehiä ehditään ihan varmasti hankkimaan myöhemminkin mikäli peliesitykset alkavat kaukalossa heikkenemään.

Tässä nyt on vain se, että Luceniuksen tasoisia ei ole tarjolla silloin kun esitykset alkavat heikentyä...

En toedellakaan usko, että Lucenius päätyisi Ilvekseen, mutta merkittävä vahvistus hän ehdottomasti olisi.

Toisin kuin joku AHL-löytö, jonka on kerrottu pystyvän pelaamaan niin laidassa kuin keskelläkin.
 

Janis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Enpä usko että Lucenius lähtee mihinkään try-outille. Miksi lähtisi? Ennen pitkää joku loukkaantumisista tai ennakoitua huonommasta menestyksestä kärsivä joukkue hänet ottaa koko kauden pahvilta. Jos tehoilut mestiksessä jatkuu niin ulkomailtakin tullee varmasti hyviä tarjouksia loppukaudeksi.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olisi mielenkiintoista kuulla mihin tämä Luceniuksen huikea arvostaminen perustuu? Lucenius veti yhden loistavan kauden 2009-2010. Sen jälkeen peliesitykset ovat olleet varsin keskinkertaisia. Tällä kaudella tehopisteitä on Mestiksessä tullut hurjaan tahtiin, mutta onko joku päässyt omin silmin havaitsemaan, että tilastojen takana on ollut myös huomattavasti paria viime kautta parempi pelivire? Kyllähän noita yhden kauden ihmeitä on nähty pilvin pimein ja hämmästyttävän pitkään yksi loistokausi yleensä ihmisten mielissä vaikuttaa.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ehdottamallesi paikallehan kuuluu Tuokkolan papereissa voimalaituri, joka tekee tilaa taitavalle kaksikolle. Toistaiseksi siinä ovat pelanneet Välimaa, Veistola, tänään Flynn ja yhdessä harjoitusmatsissa Pesonen.

Ykkösessäkään ei ole varsinaista voimalaituria ja samalla työnjaolla toimisi kakkonenkin.

Sinänsä positiivista, että mitään pakkorakoa ei tosiaankaan ole, vaan nämä tryout-miehet ovat pärjänneet erittäin hyvin roolissaan.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olisi mielenkiintoista kuulla mihin tämä Luceniuksen huikea arvostaminen perustuu? Lucenius veti yhden loistavan kauden 2009-2010.

Huikea?!?

Minusta siinä ei ole mitään huikeaa arvostamista, jos toteaa, että hankkimalla Luceniuksen nyt, tietää, mitä saa. Toisin kuin sitten joskus keskitalvella Haden hätäapulöytöjen suhteen.

En ole nähnyt Lekin pelejä, mutta niitä pelejä nähnyt hyvä ystäväni - ja minua paljon parempi kiekkoilun asiantuntija - totesi minule, että ukko on hyvässä liigavireessä.

Loistavan kauden jälkeen tuli kuitenkin vielä kaikilla mittareilla hyvä kausi ja sitten pettymykseksi osoittautunut, vaan ei missään nimessä katastrofaalinen KHL-reissu.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sjöblom sanoi erätaukohaastattelussa jotain, että lisää lyhyen tähtäimen hankintoja ei ole tulossa. Ilves hakee nyt vain pitkiä sopimuksia.

Tiedä sitten, mitä tuo tarkoittaa case Luceniuksen suhteen. Toni Rajalalle voisi jonkun pari-kolmevuotisen sopparin vääntää.
 

Fordél

Jäsen
Sjöblomin erätauolla antamasta haastattelusta päätellen ketään ei olla nyt hankkimassa jengiin. Nyt rakennetaan jo tulevan kauden joukkuetta ja tehdään soppareita tulevaa/tulevia kausia ajatellen. Kenties jos joku tällainen tapaus tulisi, joka siis kuuluisi myös tulevan kauden kuvioihin, voitaisiin hankinta tehdä jo nyt. Tiedä sitten olisiko Lucenius tällainen tapaus? Ehkä, ehkä ei.

Itse olen kallistumassa nyt siihen, että rauhoittaisin tilanteen ja odottaisin rauhassa Pesosen ja Marjamäen paluuta täyteen pelikuntoon. Sen jälkeen hyökkäys on mielestäni jo hyvässä iskussa ja liigakelpoisia ukkoja jää kokoonpanon ulkopuolelle. Miettisen enemmän jopa sitä pakistoa ja katsoisin miten siellä pelaaminen kehittyy.
 

George Parros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks 06-07
Olisi mielenkiintoista kuulla mihin tämä Luceniuksen huikea arvostaminen perustuu? onko joku päässyt omin silmin havaitsemaan, että tilastojen takana on ollut myös huomattavasti paria viime kautta parempi pelivire?

Ei kai täällä mitenkään erityisen huikeasti monikaan arvosta. Myös viime kevätkaudella oli selkeästi kuitenkin keskitasoa parempi liigahyökkääjä alkukauden sairastelujen jälkeen. Tuskin ainakaan huonommassa kunnossa nyt on.
Niin, ja ainakin Tuomas Tuokkola on nähnyt tällä kaudella omin silmin Luceniuksen tositoimissa Lekin paidassa useammin kuin kerran.

Etenkin Try Outin kera koska vaan kokeilemisen arvoinen.
 

kalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei taida Ilves nyt Luceniusta tai ketään muutakana tarvita. Johto tekee ihan oikein. kun katselee rauhassa. Nyt menee Ipalla lujaa, sallittakoon se heille, vaikka vähän v.. harmittaakin.
ps. HN on mielestäni Atro Keski_ jälkeen ärsyttävin henkilö Ilveksen kannatajissa . mutta piti se tämäkin päivä elää, että on kompattava HN:ä: Gysbers on nyt liigan paras pakki; eleettömän hienoa peliä.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Äh, Ilveksessä puhaltaa uudet tuulet, miksei täälläkin? Hautamaa on tehnyt helvetin hyvää työtä yhdessä Tuokkolan kanssa tämän kauden joukkueen kasaamisessa. Miksi siis taas ollaan lapiot käsissä valmiina poteroiden kaivamiseen?

Mulle on ainakin ihan paska hailee, miten Hautamaa on hommansa aikaisemmin tehnyt. Nyt on tehnyt hyvää työtä. Piste.

Luceniusta en joukkueeseen kaipaa, ellei tosiaan try-outilla tule. Pelaajia on reserviin asti loukkaantumisten kanssakin joten en näe suurta tarvetta lisäpelaajalle. Jos Tuokkola kuitenkin miehen haluaa mukaan, niin häneen luotan kuin kalllioon.
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Luceniusta en joukkueeseen kaipaa, ellei tosiaan try-outilla tule. Pelaajia on reserviin asti loukkaantumisten kanssakin joten en näe suurta tarvetta lisäpelaajalle. Jos Tuokkola kuitenkin miehen haluaa mukaan, niin häneen luotan kuin kalllioon.

En kaipaa minäkään. Ja kuten jo sanoin, en vähimmässäkään määrin usko että olisi tulossa.

Mutta kun on ihan julkisesti reportoitu, että Tuokkola on Luceniuksesta kiinnostunut, niin kaipa tässä on se klassinen "ei savua ilman tulta" -skenaario.

Minusta Luceniuksen tuomitseminen yhden kauden tähdenlennoksi on yksinomaan hölmöä. Enkä ole muutenkaan innostunut kirjoittelusta, jossa tuomitaan kaikki, mitä Tapparassa tehdään ja kategorisesti aliarvioidaan sen pelaajia.

Ilveksen peli kulkee nyt paremmin kuin edes minä - helevetin vanha äijä - jaksan muistaa, ja kiitos siitä kuuluu tietysti Tuokkolalle. Ja jos samainen Tuokkola on Luceniuksesta kiinnostunut, niin eiköhän se kiinnostus perustu faktoille...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös