Ilkka Heikkinen – paluu Lukkoon

  • 104 262
  • 420

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Ymmärrän osan pienimuotoisen kränän Heikkisen paluusta, sillä onhan kommentit kasvattajaseuraa kohtaan olleet varsin mielenkiintoisia. Pitää toki muistaa, että ei asia ole niin yksipuolinen vaan on Lukon johdossakin ollut vikaa (ehkä enemmän?). Onneksi nykyään asioista päättää mies, joka halusi ja sai Heikkisen palaamaan Lukkoon.

Mielestäni on vain todella hienoa, että asiat on saatu sovittua ja pitkään kuolattu oma kasvatti tekee paluun Lukkopaitaan. Näin sen kuuluikin mennä!

Ja näin pelaajatyyppinä Heikkinen on juuri sitä mitä aina tarvitaan. Painavan laukauksen omaava kotimainen kiekollinen pakki, joka kykenee pelaamaan kovaa peliä. Eikä Heikkisen hankinnassa loppujen lopuksi kovinkaan paljoa ole riskiä, muuta kuin ehkä hieman rahallisesti. Vaikka epäonnistuisikin niin se ei Lukon palettia kaada. Sellainen ”medium risk - very high reward” hankinta.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vihdoin. Mielenkiintoni loppukautta ajatellen kasvoi eksponentiaalisesti.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Bono Heikkinen on hieno mies. Uskon että edelleen rutkasti annettavaa pelaajana. Onnea.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Pekka Tampereen pressissä korosti Bonon tuomaa kokemusta ja sitähän tuossa porukassa ei liikaa ole. Kyllä se puolustukseen tuo varmasti tiettyä ryhtiä, kun paikkoihin missä pelejä ratkotaan on laittaa vähän kokeneenpaa ukkelia.

Joukkuehan on kärsinyt noista typeristä puolustuspään sekoiluista ja menettänyt ihan turhaan pisteitä niiden takia. Tämä hankinta tuo varmasti rotia tuohon hommaan ja varmaan hyvää esimerkkiäkin nuoremmille.
 

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Heikkinen - Reunanen
Wholm-Danforth-Wholm

Vastustajan Av-jannuille kiirettä ehkä ;)

Tulisia viivalämyjä (jotka menee kohti maalia) ja joukkueen sisäistä johtajuutta.
Tervetuloa tiimiin Ilu!
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Heikkinen - Reunanen
Press taitaa kuitenkin olla Lukon ykköspuolustaja. Jopa Heinolalla tulisi olemaan paha paikka syrjäyttää tuota. Lukolla vain kävi joulu.. siis hyökkäyspelaamisessa
 
Viimeksi muokattu:

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Press taitaa kuitenkin olla Lukon ykköspuolustaja. Jopa Heinolalla tulisi olemaan paha paikka syrjäyttää tuota. Lukolla vain kävi joulu..
Totta toki Press on oikeastaan joukkueen kokonaisvaltaisesti kovin puolustaja.
Melkeinpä koko Liigaa tarkastaltaessa.

Mutta suoraviivaisuus ja säälimättömät lämyt kun otetaan etsintään... Onko niitä ollut V.Niemisen, Niskalan tai Brookbankin jälkeen
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Mutta suoraviivaisuus ja säälimättömät lämyt kun otetaan etsintään... Onko niitä ollut V.Niemisen, Niskalan tai Brookbankin jälkeen
Itse en noista pidä kuin Niskalaa kovana laukojana.. jotain Rinnettä sun muuta tulee mieleen.. toki kukin aikakaudellaan ja sen ajan vermeillä.. esim. Koivistoa en pidä lainkaan maalintekijänä vaan hukattujen paikkojen mestarina.. Kärpissä vaan sattu yhdelle kaudelle hyvät pelikaverit!
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tämä on kyllä mielenkiintoinen siirto. Olen aina tykännyt tästä kaverista, on ollut semmoisella päällikkö asenteella nuoresta lähtien liikkeellä. Peksi sanoi että tuo johtajuutta joukkueeseen ja siinä on varmasti oikeassa. Yv:llä todella tehokas, mutta puolustaminen ei oikein enää maistunut TPS aikana. En voi myöskään olla miettimättä sitä, miten Bonon tulo Lukon yv:lle vaikuttaa kun kuitenkin joukkue on ollut varsin hyvä ylivoimalla alkukaudesta. Kakkos-yv:lle varmasti tulee ainakin alussa? Kuntopuoli myös vahvasti kysymysmerkki, jotain juttua kuului, että olisi ollut viime kauden jälkeen lopettamassa? Kokenut jätkä kumminkin kyseessä, joten pelaamalla kuntoon lienee tässä tapauksessa kuitenkin ihan hyvin mahdollista, jos vaan motivaatio on kunnossa. Ja onhan se kun kerran vielä halusi pelaamaan. Varmasti hieno sopimus raumalaisille ja ympyrä tavallaan sulkeutuu, kun nuorena maailmalle lähtenyt peluri palaa takaisin. Seurataan otteita suurella mielenkiinnolla.

Miten tämä muuten vaikuttaa Olli Vainion soppariin? Palaako Tampereelle vai jatkaako Lukossa? Vai siirtyykö muualle? Ihan hyvin kumminkin on kai pärjäillyt alkukauden, ottajia luulisi olevan esimerkiksi Porissa ja Vaasassa.
 

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mahtoikos Jurcinakin tykittää aika lujaa?
Slovakian pommikone totta Mooses.
Oli kyllä eeppinen kausi tuo Dufvan ensimmäinen.
Strakan comeback, Filip Riskan väkisinnaitto pisteitä iskeväksi voimahyökkääjäksi Azevedon rinnalle ja Jokerien nöyryyttäminen vastoin kaikkia odotuksia.
Vehasen god-modea unohtamatta.

Rauman Lukko 2019-2020 on näyttänyt tähän mennessä taitavalta ja nuorelta joukkueelta, mutta ilman johtohahmoa.
Heikkinen on siihen makean oloinen ratkaisu.
Edit: kirjoitusvirheellisyys
 
Viimeksi muokattu:

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Miten tämä muuten vaikuttaa Olli Vainion soppariin? Palaako Tampereelle vai jatkaako Lukossa? Vai siirtyykö muualle? Ihan hyvin kumminkin on kai pärjäillyt alkukauden, ottajia luulisi olevan esimerkiksi Porissa ja Vaasassa.

Olli Vainio oli lainalla ja eilen siis lainan viimeinen ottelu. Tuli paikkaamaan Lukon pakkipulaa. Edellisessä ottelussa Telian selostaja tiesi kertoa Ilveksen kärsivän pakkipulasta. Hoiti ruutunsa kyllä ihan hyvin.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Miten tämä muuten vaikuttaa Olli Vainion soppariin? Palaako Tampereelle vai jatkaako Lukossa?

Vainio oli stunttaamassa Lukon pakkivajetta ja taisi tuossa Heikkisen siirtouutisessakin olla maininta, että palaa Tampereelle. Heikkisen lisäksi myös Nemecek taitaa palata takalinjoille maaottelutauon jälkeen ja lisäksi Heinola mahdollinen lisäys eli ylimääräisiä rotaatiopakkeja ei parhaillaan tarvita.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Tervetuloa Bono! Olisi tullut jo kaksi kertaa aiemmin mutta Lukosta sanottiin ”ei kiitos”. Dufva totesi ettei ole käyttöä. Silloin ainakin olisi tullut markkina-arvoaan halvemmalla. Meni sitten Tepsiin.
odotan isännän otteita oman maalin edessä ja suoria vetoja viivalta hyökkäyspäässä.
alkuun varmasti hakemista mutta uskon vahvasti, että loppukaudesta alkaa tulosta tulla kunnolla joka suuntaan.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Taiteilijalla on taiteilijan vapaudet niin pelissä kuin ilmaisultaan. On mukava nähdä kuinka on/off - pelityyppinen Bono nivoutuu Pekka Virran kaltaisen majurin joukkueen valmennusmentaliteettiin, jossa taivaanrannan maalarit eivät suinkaan ole ylälauteille päässeet saunomaan, kun mietitään Virran arvostamaa pelifilosofiaa. Bono saattaa ruoskia 2+1 kolmessa pelissä putkeen ja laminoida miestä seinälle puhtain kovin töötein, mutta seuraavat kahdeksan voi mennä ns. pekkasilla niin ettei samaksi pelaajaksi tunnista ja vaarana on ettei vähän jo turhaudukin, jolloin ne puhtaat niitit vaihtuu huitomisiin ja suu alkaa käydä. Mitä mä täällä Bonoa spekuloin, kyllähän te tiedätte. Nämä havainnot kolmelta edelliseltä kaudelta.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tervetuloa kotiin Bono. Tämä siirto on juuri sitä, mitä lääkäri määrää, kiitos Sahlstedt. Toisaalla palstalla joku kirjoitti, että ei kannata ottaa jäähyjä, jos Lukko on vastassa, olen vähän samoilla linjoilla. Tästä eteenpäin me saadaan 2 ihan oikeaa ylivoimakenttää, joista molemmat menisivät minkä tahansa toisen liigajoukkueen ykkös yyveeksi. @Jeppe_68 Bonon ei tarvitse pelata itseään kuntoon, hän on treenannut koko kesän ja syksyn tätä hetkeä varten, näin luki haastattelussa.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ite ymmärsin länskärin jutun, että tatsi on, mutta kunto selviää sitten tosi toimissa ja keväällähän sitä vasta kunnossa täytyy olla. Ite annan armoa ja aikaa osoittaa tämän todeksi.

Itellä vähän kaksijakoiset fiilikset. Kokemusta ja taitoa varmasti; tästä posia. Viime kauden kiukutteleva diiva; negaa. Ite olisin vieläkin jättänyt rannalle, mutta olen enemmän kuin mielelläni väärässä tämän osalta. Teot näyttää ja lupaan antaa aikaa ihan viimeiseen peliin saakka mahdollisuuden näyttää kumpi on oikeassa, Bono vai minä.
 
Kyllähän te tiedätte sen kotiinpalaamisen tunteen. Vaikka Bono on asunut Raumalla jo tovin, niin varmasti tulee olemaan upea hetki hänelle ja monelle kannattajalle, kun hän piirtää ensipiirtonsa Äijänsuon jäähän Lukko-paita päällään ensimmäistä kertaa 12 vuoteen.

Toivotaan, että se antaa buustia lisää ja tälläkin kaudella nähdään todellinen viivapelote viivalla.
 

IVXIII

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
”Myönnän sen, etten ole maailman parhaassa kunnossa vielä” oli Heikkisen kommentti päivän lehdessä, eli isoja ei kannata odotella ennen kevättä.

Itselle jäi etenkin viime kaudesta päällimmäiseksi turhautuminen, kiukuttelu ja tyhmät taklaukset. Toivottavasti johtui TPS:n sisäisestä tilanteesta ja sitä kautta kadonneesta motivaatiosta, joka nyt olisi siis löytynyt takaisin?

Minä myös lupaan avoimesti katsoa peli kerrallaan - ja annan aikaa pitkälle kevääseen asti, mutta juuri nyt en hypi ilosta tämän uutisen johdosta. Ja voi, kuinka mielelläni olenkaan väärässä!
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt kun yön yli on nukkunut niin eiköhän Bonon voi toivottaa tervetulleeksi minunkin puolestani. Pieni jäähdyttelyn maku tässä paluussa on, mutta pelaaja on ollut varsin avoin että uran jatko riippuu siitä löytyykö paloa. Ilmeisesti sitten löytyi. Lukko-sydän siellä näköjään sykkii kun kerran kalastajakylään on asettunut asumaan pitkän kierroksensa jälkeen. 40 matsin runkosarja voi olla näille vanhoille staroille ihan sopiva. Kunhan egonsa kanssa mahtuu koppiin niin eiköhän muukin joukkue tilanteeseen sopeudu.

Ja kuten joku vähän veikkaili niin en minäkään usko että Bono enää rahan takia uraansa jatkanut. Voi olla että asevelihintaan sorvasi sopparinsa. Kun itse vielä hattu kourassa Kallelle soitteli että saako tulla vielä mukaan.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Veitte taas kerran meidän vahvistuksen, en tosin tiedä käytiinkö Ässien kanssa mitään keskusteluja edes.Omalla sairaalla tavalla toivon tästä Lukolle todellista tykkikautta, olishan se jotain vaihtelua se. Kun nyt vielä se meidän teille sössimä Heinolakin sieltä tulisi takaisin niin..
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Voisi kuvitella, ettei tule asenteesta kyllä olemaan kiinni miehen onnistuminen. Kyllähän Bono ihan taatusti sen itsekin tiedostaa, että jos haluaa vielä jotain voittaa, niin tämä saattaa olla jopa niitä ihan viimeisiä ellei viimeinen mahdollisuus johonkin mitä voi muistella kiikustuolissa.

Kun puhutaan jääkiekkoilijoista ammattilaisina, niin en epäile etteikö huippuammattilainen pelaaja pystyisi antamaan 100% panostuksen edustamalleen seuralleen, kuten Bono on varmasti antanut viime vuosina Tepsille, taikka Vahalahti meille. Kuitenkin uskon, että kasvattajaseurassa pelaaminen pelaajalle on niitä asioita, kun 100% panoksen lisäksi löytyy jostain se yksi ylimääräinen 10% logolle, joka kulminoituu vaikka kiekon syömisenä omat hampaat dippikastikkeena.

Vaikka kommentit lehdissä ovat olleet Bono-Lukko akselilla vähintäänkin mielenkiintoisia ja ovat saattaneet aiheuttaa myrskyisen mielipiteen Ilkka Heikkisestä, niin kyllähän hän silti on vuosia sekä vuosia kertonut julkisestikin halunsa pelata nimenomaan Rauman Lukossa. Oikeastaan Bono on jääkiekkoilijana niin vanhan liiton pelaaja, kuin mahdollista. Kuten hän eilen Lukon twiitissä kertoi, "12 vuotta tienpäällä, nyt on aika palata kotiin" se on kauan, todella kauan miehelle jolle Lukko saattaa merkitä enemmän mitä me monet nimimerkit (allekirjoittanut mukaanlukien) täällä voimme kuvitellakkaan. Ei 34-vuotias ja 40 tehopisteen puolustaja, joka pohti lopettamista itse soita lakki kourassa Rauman Lukon urheilutoimenjohtajalle ja kysy mahtuisiko mukaan, ellei olisi mukana täysillä, antaa logolle kaikkensa ja uskoisi hänestä olevan vielä hyötyä.

Hallitseva suomenmestari sai viime vuonna Arto Laatikaisen ratkaisemaan mestaruutta ja me saimme nyt Ilkka Heikkisen Olli Vainion tilalle. Ei tässä nyt ainakaan hävitty, saatettiin jopa voittaa.

Lämmäähän niitä järkyttäviä muulinpotkuja suoraan pönttöön ja laita laidat rytisemään kovilla sekä puhtailla taklauksilla, niin saat kaiken sanomasi anteeksi ja minä lakki kourassa myönnän virheeni ja kaikki sanomiseni.

Onnistuessaan, kasvattajaseuran kanssa jatkot ja hyvä kesä alle.
 

Veffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomenmestari 2021
Se on vaan fakta että tämä tason omia kasvatteja on niin harvassa, että ne otetaan kaikki avosylin vastaan. Paljon on pahaa verta ollut Heikkisen ja Lukon välillä, mutta haastattelujen perusteella näiden(kin) syypäänä on ollut silloinen johto ja heidän mielipiteensä.

Vihataan muiden joukkueissa mutta rakastetaan omassa. Vahva sama tuolle mitä @Via Dolorosa tuossa kirjoitti. Tervetuloa takaisin Bono!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös