Ilari Melart – kultainen noutaja

  • 422 992
  • 1 251
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Melart on kyllä harvinaisen kaukana näissä pleijareissa siitä tasosta, mitä esitti vielä syksyllä. Taso on tasaisesti tippunut, mitä pidemmälle kevättalvi on mennyt. Nyt ei pitäisi oikeastaan päästää edes enää kentälle, koska tekee aivan järkyttäviä mokia. Seuraavaan peliin Kurvinen tilalle.
 

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Juu. Homma ei skulaa nyt ja mielestäni Lädän pitäis yksinkertaistaa peliään. Kun kiekko ei enään tottele niin se helppo 1. avaus ja keskittyy siivoomaan omalla alueella.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lädän täytyy olla rikki jostain kohtaa (ollut jo jonkin aikaa) - itsevarmuus kokonaan poissa samoin luistelu tosi vaisua.

Eikös tästä jo aiemmin ollut jotain juttua, että pelaisi lievästi loukkaantuneena? Se selittäisi tämän näin totaallisen tason romahduksen. Melart on aivan karmea tuolla kentällä tällä hetkellä.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisko olla käynyt niin et Summanen olisi palauttanut Melartin takas maan pinnalle ettei kaveri vahingossakaan luule enää olevansa joku Paul Coffeyn versio 2.0? Tosin kummasti niitä kompurointeja tuli viime vuonnakin tosipelien tärkeissä vaiheissa Jokereita vastaan ja nyt taas lisääntyny sähläys kun oikeat pelit on alkanut.. Johtuneeko sit nuoresta iästä, itseluottamuksen puutteesta, jännityksestä vai loukkaantumisesta vai kaikista yhdessä? Nämä kommentit siis näkemättä peliä tänään ja enemmänkin mutuilua muutamia ifk:n pelejä viime ajoilta nähtynä ja täältä viimeaikojen kommenttien perusteella.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Huomasiko joku muu ottelun loppuvaiheilla pientä kränää Melartin ja Summasen välillä? Juuri ennen Lädän viimeistä vaihtoa näytettiin kuvaa penkiltä, kun Summanen nojaili penkkiä vasten ja jutteli Lädän kanssa, joka istui penkin päässä ja oli ilmeisesti istunut jo hetken aikaa. Summanen nousi "raivolla" pois nojaamisesta ja huusi "vittu saatanaa!!". Sitten meni yksi vaihto, Lädä sisään ja passi Koskirannan lapaan ja näin. Summanen varmaan diggaa ensi kautta ajatellen, eihän tässä eletty kuin mahdollisen viimeisen matsin viimeisiä minuutteja.

Loistava runkosarja Sopan IFKssa, loppua kohden tekeminen menikin sitten huonompaan suuntaan ja playoffseissa täydellinen mahalasku. Kelpaisi ensi kaudella messiin toiseen pariin, mutta huhuttu palkkapyyntö aivan liikaa, oli sitten klesana tai ei tämän loppukauden, silti - nöyrän duunin jatkuttava ja ensi kaudella sitten edelleen parannusta.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Huomasiko joku muu ottelun loppuvaiheilla pientä kränää Melartin ja Summasen välillä?

Mulla pisti sama silmään, ja olin lukevinani Ramin huulilta sanat: "Haista vittu saatana!" Tunteella mennään tai tarkemmin mentiin, ja sanat sopivat täysin Summasen gordonramsey-tyyliseen tapaan tsempata pelaajiaan. Lisää samaa tunnetta ensi kaudelle, mutta jo kauden alkaessa.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomasiko joku muu ottelun loppuvaiheilla pientä kränää Melartin ja Summasen välillä? Juuri ennen Lädän viimeistä vaihtoa näytettiin kuvaa penkiltä, kun Summanen nojaili penkkiä vasten ja jutteli Lädän kanssa, joka istui penkin päässä ja oli ilmeisesti istunut jo hetken aikaa. Summanen nousi "raivolla" pois nojaamisesta ja huusi "vittu saatanaa!!".

Mun mielestä sen pitkän keskustelun jälkeen sanoi "haista vittu" ja kääntyi päätään pyöritellen pois.
Eikös tämä Lädän ja Ramin keskustelu tapahtunut jonkun aika kuuman tilanteen jälkeen, en nyt muista minkä.

edit. eikun sehän taisi olla sen 5-3 yv.n aikana/jälkeen. Eikä minkään muuten tunteita herättäneen tilanteen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
No onnea vaan Lädälle Leijoniin ja jatkoon jos muualle lähtee pelaamaan. Toivotaan että peli alkaa kulkemaan taas eri lailla. Kyllähän tämä kauden loppu meni suhteellisen ailahtelevasti.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Melart pelaa ensi kaudella ulkomailla tai Jokereissa. Huhun luotettavuusaste 70%.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Melart pelaa ensi kaudella ulkomailla tai Jokereissa. Huhun luotettavuusaste 70%.

Hyi saatana tekis pahaa katsoa Melartia Jokerit paita päällä. HIFK:n mies se prkl on!
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Aika omituinen veto jos pelaisi narreissa, en mä näe mitään syytä miksi se ei jäisi IFKhon jos suomeen jäisi. Mutta jos ulkomaat kutsuu niin sinne vaan, kyllä Siperia opettaa ja routa porsaan kotiin ajaa, vai miten se meni.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika omituinen veto jos pelaisi narreissa, en mä näe mitään syytä miksi se ei jäisi IFKhon jos suomeen jäisi.

Jokuhan tiesi tällä palstalla kertoa, että HIFK ei olisi valmis maksamaan ykköskorin puolustajan palkkaa. No, kaikki on suhteellista. Onko Melart mielestäsi ensi kaudella valmis ottamaan saman roolin kuin esimerkiksi Järventie ja Kankaanperä ottivat mestaruuskaudella 2010-2011? Jos vastauksesi on kyllä, voi käydä katsomassa tuolta SM-liigapelaajien palkkakeskustelusta suuntaa antavan käyvän korvauksen tason. Ymmärrän ja tiedän, että vertailu ei ole näin yksinkertaista, mutta en uskon että Melartin mahdollinen jatko HIFK:ssa jää kiinni euroista.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
No miksei IFK maksaisi, ura nousujohteinen ja hyviä otteita jo esittänyt? Kyllähän tuota rahaa nyt tuntuu olevan heittää turhempiinkin hankintoihin. Eri asia sitten jos Rami ja Lädä ei tuu juttuun niin sitten ei voi toimiakaan. Lädässä nyt tietää mitä saa vrt. siihen että raahataan jotain villejä kortteja paikalle ja toivotaan parasta vain siksi kun ne sai halvemmalla.
 

scholl

Jäsen
No miksei IFK maksaisi, ura nousujohteinen ja hyviä otteita jo esittänyt?

koska se olisi paluu Penan aikoihin. Silloin, kun joukkue menestyy niin ehdottomille tähtipelaajille maksetaan hyvin, mutta nuoret eteenpäin menevät pelaajat pelaavat ikäänkuin alihintaan kun haluavat olla mukana voittavassa joukkueessa, jossa kehittyvät ja pääsevät esim. NHL:ään. Mikestä lähtien mestaruusjoukkueessa oli näitä jätkiä. Ramu, Ahtola ja kumppanit eivät tienanneet kuin pähkinöitä. Melart ei ole sen kummallisempi.

Jos organisaatio on sekaisin niin pelaajia on vaikeampi sitouttaa siihen juttuun mukaan. Ei ole visiota, jonka pelaajat "ostavat". Niinpä jokaiselle pitää maksaa se, mitä he haluavat ja se johtaa siihen, että joukkue ei ole kovin hyvä tai tehdään hirveästi tappiota. Normaaliin palkkaneuvotteluun kuuluu nimittäin se, ettei kumpikaan sanele, vaan neuvotellaan. Normaalia on myös se, että aina jostain löytyy joku joka maksaa enemmän, mutta jos saa tarpeeksi niin ei ole pakko lähteä jonnekin persläpeen, jossa saisi vielä enemmän. Heidän pitää nimittäin sen takia maksaa enemmän, kun ovat persläpi. Kysykää vaikka E'toolta tai Drogbalta.

Joka tapauksessa, en ole kovinkaan huolissani jostain Melartista nyt. Tilanne on se, että suuri murros pitää tapahtua, suursiivous kuten Göran Stubb kirjoitti twitterissä. Se ei ole silloin yhdestä pelaajasta kiinni. Minua huolestuttaa se, että jätkät, jotka ovat tähtipelaajan palkalla, ovat täysin rivimiehiä kuten Varakas ja Luttinen. Tuollaisia hankintoja ihmettelen muutenkin. Varakas oli jo aiemmin IFK:n 8. pakki. Sitten yht'äkkiä hän käy muualla ja onkin muka tähti, vaatii tähden palkan ja on edelleen se 8. pakki. Jää Melart tai ei, se on minulle nyt yksi lysti. Parempi tietysti, jos jää, kun on kehittynyt, mutta jos lähtee jakamaan hanuria jonnekin niin lähtekööt, en jää kaipaamaan. Joukkueeseen pitää saada pelaajia, jotka oikeasti haluavat pelata täällä ja jotka antavat joka ilta kaikkensa. Pitää saada nälkäinen, hyvin luistelevat, taitava joukkue, jossa on myös munaa reagoida, jos tapahtuu jotain. Siinä mielessä se on hienoa, että Summasella on nyt mahdollisuus kasata joukkue, joka lähtee uuteen nousuun. Pelkään vähän että se tapahtui liian myöhään tuo joukkueen kokoaminen ja muutos on muutenkin niin iso, että ensi kausi ei ole vielä se huippukausi, mutta huonommin ei voi mennä kuin nyt meni.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Itse olen sitä mieltä, että Melartia ei saa päästää Suomessa muihin jengeihin. Jos tarvitsee maksaa se 200 000 €, niin kyseisen summan pitäisi löytyä pelaajabudjetista. Mieluummin kehittyvään nuoreen pelaajaan satsataan, kun maksetaan vielä suurempi summia kehäraakeille kuten Eriksson ja Perreault.

Käsitykseni mukaan Melart pelasi osittain puolikuntoisena playoffsit. Talven sairausjakso näkyi peliotteissa ja ilmeisesti oli jotain muutakin ongelmia. Tämä näkyi Melartin liikkeessä pleijareiden aikaan. Nyt päälle ehjä harjoituskausi, niin Melart kehittyy edelleen pelaajana. Melart valittiin EHT-turneelle ja tämä tarkoittaa myös sitä, että esim. JJ näkee myös Melartin potentiaalin.

IFK oli tällä kaudella lapanen, fyysisyydestä ei ollut runkosarjan aikana tietoakaan. Ainoa fyysinen peloite oli Melart. Jos nyt menetämme Melartin esim. narreille, niin pelkkä Jonne Virtanen ei pelasta IFK:n fyysistä osastoa. Tällöin narrien etumatka fyysisellä osastolla vain kasvaa IFK:hon verrattuna ja meidän tähtipelaajia teurastetaan entiseen tapaan paikallispeleissä. Jos IFK:lla olisi Melart ja Virtanen, se takaisi rauhan IFK:n taito-osastolle.

Eli jos Melart lähtee, joudutaan hankkimaan taitotasollisesti huonompia isoja miehiä joukkueeseen. Tässä ei ole mitään järkeä. Jos ulkomaat kutsuvat Ilaria, niin tälle siirrolle ei IFK voi mitään.

Edit: Itse en halua enää koskaan nähdä tuollaista lammaslaumaa, mitä IFK oli tällä kaudella. Jos IFK:ta pyyhitään kuin märkää rättiä edelleen, niin silloin ensi kauden kausikortti on sitten viimeinen minkä lunastan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös