Iisalmen Peli-Karhut 2021–2022

  • 76 919
  • 257
Hieno taisteluvoitto IPK:lta. Nyt tuli joukkueen potentiaalia esiin, kun peliaika per pelaaja lisääntyi ja se mahdollisti paremman suorituksen pelissä. Totuus on, että pelaaja pelaa yleensä sitä paremman pelin, mitä enemmän vastuuta ja luottoa annetaan. Moni pelaaja otti eilen tilaisuuden haltuun ja se näkyi joukkueen taisteluilmeessä. Nyt tämä tapahtui pakon edessä. Ehkä tästä voisi valmennus ottaa vähän onkeensa.
 

Big Bear

Jäsen
Tänään ei sitten tarvitse kenenkään valittaa vähäisestä peliajasta. Eilen putosivat kesken pelin kokoonapanosta Järvinen ja Lammi, joten espoolaisten kaatoon hyökkää karhut aika vajaalla rosterilla. Kokoonpanossa neljä puolustajaa, joista yksi käytännössä U20-joukkueen stunttipakki. Korhonen pelasi eilen yli 30 minuuttia ja samaa varmaankin tänäänkin luvassa - ja loukkaantumisriski kasvaa. Enää ei puutukaan kuin Korhosen loukkaantuminen. Sittenpä karhuperhe onkin enemmän tai vähemmän kusessa.
 

Töttöröö

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL ja KHL joukkueet
Hieno peli IPKltä, kiekko oli halussa ja kulki lavasta lapaan. Kaveria ei jätetty. Puolustus hyvä. Hirvonen puolustajana oli hyvä.
Tuomari otti roolia ja peli ratkesi siihen.
 
Tänään todistettiin taas Suomi-kiekossa, mitä joukkuepelillä tarkoitetaan. Luottoa kaikkiin, ei ykköskenttiä, kuka vaan voi ratkaista, kun pelataan toisillensa. Tätä tarvitaan IPK:kin. Myös täällä keskustelupalstalla toivoisi, että kommentointi ja kannustus menisivät tähän suuntaan, jos iisalmelaista kirkkoa halutaan viedä eteenpäin! Hieno taisteluilme eilen Espoon pelissä. Jäähyt pois, niin hyvää tulee.
 

Töttöröö

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL ja KHL joukkueet
Tänään todistettiin taas Suomi-kiekossa, mitä joukkuepelillä tarkoitetaan. Luottoa kaikkiin, ei ykköskenttiä, kuka vaan voi ratkaista, kun pelataan toisillensa. Tätä tarvitaan IPK:kin. Myös täällä keskustelupalstalla toivoisi, että kommentointi ja kannustus menisivät tähän suuntaan, jos iisalmelaista kirkkoa halutaan viedä eteenpäin! Hieno taisteluilme eilen Espoon pelissä. Jäähyt pois, niin hyvää tulee.
Täysin samaa mieltä kanssasi tästä, jääkiekko on joukkuepeli. Kenenkään ei pitäisi yksin kantaa vastuuta ratkaisijan roolista. Käy raskaaksi. IPK nousee vielä, joukkueella hyvä taisteluhenki päällä.
 

Big Bear

Jäsen
Nevalaisen Juuso palaa tänään lähes kuukauden saikun jälkeen kokoonpanoon. On "Nepiä" kyllä kaipailtukin. Tuo semmoista oikeanlaista särmää koko joukkueen pelaamiseen. Tietysti hienoa on myös nähdä pitkästä aikaa Erkka Seppälä kokoonpanossa. Taisi kuitenkin olla viime kesänä seuran ykkössainauksia. Harmillisesti on kyllä loukkaantumiset hänen pelikauttaan sotkeneet. Kippari Järvinen ja Oskari Lammi ovat sivussa. Olkinuora ja Hirvonen jatkavat puolustajina, joten terveitä pakkeja kokoonpano suorastaan huutaa. Jotenkin kuitenkin levollisin mielin kohti iltaa, tosin Keuruun iglusta ovat vuosien varrella pisteet olleet aika tiukassa.
Taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista yltyy, joten voittoja pitäisi nyt todellakin kyetä raapimaan.
edit. korjattu Lammin etunimi
 
Viimeksi muokattu:

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Tuleeko vahvistuksia vai näilläkö mennään?
 
Meritoitunut mentaalivalmentaja Melina Niemi, Jukka Jalosen luottonainen:

Niemi ei ehkä ymmärrä jääkiekon tekniikasta tai taktiikasta, mutta hän tietää, millainen joukkue menestyy. Hän on ollut mukana hitsaamassa kahta maailmanmestarijoukkuetta henkisesti vahvaksi ja rohkeaksi kokonaisuudeksi. Menestyvä joukkue kiteytyy tähän:

”Pelaajan ainoa tehtävähän on pelata omalle joukkueelleen! Sitten se alkaa toimia. Ei mietitä omia pisteitä, vaan tehtävä on pelata joukkueelle”, Niemi kertoo.

”Sama teesi on jo valmistautumisessa. Pelaajan vastuulla on syödä oikein, nukkua oikein, treenata oikein ja tehdä mentaaliharjoituksia, että hän on paras versio itsestään, kun hän tulee sinne kentälle.”

Näkynyt IPK:n otteissa edellisissä voitokkaissa matseissa!
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit

Täytepelaajia, mutta eipähän tarvitse hyökkääjiä enää peluuttaa pakkeina.
 

Easy Play

Jäsen
Huh, nytpä IPK:n johto teki melkoisen uutispommin. Onkohan tuo venäläisen pelaajan hankkiminen tällaisissa olosuhteissa nyt ihan järkevää? Kaikki huippu-urheilujoukkueet ja lajit, mukaan luettuna jääkiekkoliitto boikotoi venäläisurheilua, mutta Jölli ja Härkönen vetää täysin omalla linjallaan. Jotenkin tuntuu kyllä aika mauttomalta ja moraalittomalta touhulta tai sitten kaverit eivät ole paljon uutisia maailmalta viimeaikoina lukeneet tai kuunnelleet.
 

juhahujanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvä jääkiekko
Jotenkin tuntuu kyllä aika mauttomalta ja moraalittomalta touhulta tai sitten kaverit eivät ole paljon uutisia maailmalta viimeaikoina lukeneet tai kuunnelleet.
Sisälukutaito?
Sopimus tehty 2viikkoa sitten.
Sitä ei määräaikaista sopimusta nuin vain revitä…
Ja tais aika moneen liigaseuraankin juuri venäläispelaaja tupsahtaa.
 

Big Bear

Jäsen
Eihän se ukrainalaisten tappaminen ole tietenkään Volkovin vika, mutta kyllä varsin happamalta maistuu minullekin tässä maailman tilanteessa venäläispelaajan pestaaminen.
Eiköhän noita sopimuksia voi vetää vessanpöntöstä alas, kun vaan vetoaa Ukrainan tapahtumiin.
 

Easy Play

Jäsen
Tällä hetkellä useat suuret kauppaliikkeet, yritykset ja jopa Alko on reakoinut Venäjän toimintaan ja vetävät tuotteita myynnistä. Kyllä siellä melkoisia sopimuksia nyt muutetaan ja mitätöidään, joten yksi pelaajasopimus ei ole kyllä minkään arvoinen tuossa kokonaisuudessa. Totta on ettei tämä pelaaja varmasti ole millään tasolla tilanteeseen syyllinen, eikä minulla tietenkään ole ketään vastaan henkilötasolla, enkä edes tunne pelaajia, mutta nyt kyse on lähinnä moraalista ja kuka mitenkin asioita näkee ja arvostaa. Jotenkin olen kyllä pettynyt IPK:n johdon tapaan nähdä ja johtaa asioista.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Jos kaikki pysyvät terveinä/tervehtyvät ennen mahdollisia pudotuspelejä kokoonpano voisi näyttää tältä:

Hämäläinen - O.Kapanen - Seppälä
Hirvonen - Okany - K.Kapanen
Wernerson - Bjerselius - Wernerson
Katosalmi - Timonen - Nevalainen

Soijärvi, Suhonen, Suomalainen, Tarvainen, Olkinuora rotaatiossa.

Korhonen - Järvinen
Saukko - Mikkonen
Persson - Nurmi
Määttä

Volkov, Lammi, Prchal, Viljanen rotaatiossa

Jatkola - Porter - Pakarinen


En tiedä mitenkä lainapelaajien kohdalla menee säännöt, kuinka monta pelaajaa voi olla yhtä aikaa kokoonpanossa. En tosin usko,että nämä kaikki pelaa yhtäaikaa Iisalmessa missään vaiheessa.
 

SepeSusi

Jäsen
Eipä maistu venäläisten palkkaaminen tällä hetkellä minullekaan. Eri asia jos Volkov julkisesti ilmoittaa tuomitsevansa Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, sitten on tervetullut joukkueeseen. Odotan IPK:n jotenkin kommentoivan ja ottavan kantaa asiaan, on tämä sen verran iso asia.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
Venäläisen pelaajan palkkaaminen tässä tilanteessa kertoo olennaisen seuran arvoista. Kun ukrainalaisia jääkiekkoilijoita kuolee samaan aikaa taisteluissa sekä raakalaismaisissa pommituksissa siviilikohteita vastaan ja Venäjään kohdistuvien taloudellisten pakotteiden rengas kiristyy, menee IPK palkkaamaan pietarilaisen puolustajan. Kovinpa tärkeältä vaikuttaa tuo Mestis-mehukannusta pelaaminen. Kuvottavaa toimintaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös