Iisalmen Peli-Karhut 2021–2022

  • 76 922
  • 257

KeijoEnsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Lähdetään liikkeelle ensi kauden spekulaatioiden osalta jo hyvissä ajoin ennen kauden huipennusta ja kevään/alkukesän siirtorulettia.

Toiveissa ensi kaudelle:
- selkeä ykkösmaalivahti ja hyvä kirittäjä kehittymään tulevalle kaudelle
- pari rightin kädellistä ja jalallista puolustuskykyistä/-haluista pakkia unohtamatta leftin pelaajia...
- sentteriosastolle playmaker -> Koskinen jo on jos jatkaa ja hyödynnetään osaamista mutta tarvitaan myös toinen hyvä
- laitureiden osalta voidaan vain toivoa että mahdollisimman moni nykyisistä jatkaa ensi kaudella, lähtijöille luonnollisesti korvaajat tarvitaan -> vahva veikkaus että Juusola siirtyy Liigaan ensi kaudelle keltamustiin...
 

Easy Play

Jäsen
Voi olla vielä turhan aikaista spekuloida tulevilla sopimuksilla ensi kaudeksi, kun valmentajakuviotkin taitaa vielä olla auki tai ainakin julkaisematta. Jatkaako Härkönen vielä puikoissa, niin jää nähtäväksi. Tulevalla valmentajalla lienee kuitenkin halua rakentaa oman näköistään porukkaa.
Mutta tämän kauden esitysten perusteella mielestäni mv. Pakariselle pitäisi tehdä nopeasti jatkopahvi. Samoin puolustukseen ainakin Korhonen, Järvinen ja Erving. Huttunen puolustuksessa lienee varma jatkaja?
Hyökkäyksessä olisi hyvä saada pidettyä laiturit Maia, V.Sippala, Katosalmi, Nevalainen, J.Hämäläinen ja sentteriosastolle Koskinen ja A.Hämäläinen. Siinä olisi IPK:lla jo tosi hyvä runko kasassa ensivuotta varten.
Uskoisin että Juusola ja Lainio ovat ainakin jo lähdössä isompiin ympyröihin.
 
Lainio ilmoitti jo syksyllä, että Mestis on nähty tämän kauden jälkeen. Olisi hakeutunut ulkomaille, kun ei liigaan paikkaa auennut, mutta koronaepidemia sotki suunnitelmat.
 

SepeSusi

Jäsen
Minulle tuli Härkösen haastattelusta sellainen olo, että ei ole enää jäämässä Iisalmeen. Mielelläni olisin kyllä vielä pitänyt Coach Härkösen. Easy Play jo hyvin kiteyttikin, ehkä ilman Järvistä selviäisin, mutta puolustuksessa näkisin erittäin mielelläni myös Aholan ja Mäntylän ensi kaudella.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Todellisen hevosmiesten tietotoimiston tietämää: Lainio Ketterään, Sippala(t) Hermekseen.

Omia mutuiluja: Huttunen, Järvinen, A.Hämäläinen, Katosalmi, Nevalainen, Mäenpää jatkavat.

Jöllin hankintalista tärkeysjärjestyksessä: Hyvä valmennusryhmä, maalivahti, Koskinen,
 

Big Bear

Jäsen
Eipä ole huhuja korviini kantautunut. Järvinen nyt ainakin jatkanee, sillä hän on oppisopimuskoulutuksessa Putkiasennuksella.
Nuorempi Sippala teki jo sopparin Raahe-Kiekon kanssa, mutta helpostihan se purkaa, jos vientiä olisi Mestikseen.
Ja Härkösen jatkosopparia pihtaavat jostain syystä.
 

Big Bear

Jäsen
IPK:n face lupailee, että 8.5. eli tulevana lauantaina "kausi 2021-2022". Karhun tassuja on ilmoituksessa 12 ylhäällä ja saman verran alhaalla, joten oliskohan tusinan verran sopimuksia tulossa. Mielenkiintoista...
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Eli yksi sopimuksista on Härkösen jatko, mutta muista ei sitten ole hajuakaan. Maalivahtien sopimuksiin kiinnittyy minun suurin huomio, että tehdäänkö Pakariselle jatkolappu ja minkä tasoinen on toinen mokke. Lähtökohtaisesti Pakarinen olisi kakkosmaalivahti ja hankittaisiin selkeä ykkösmaalivahti, jotta vältyttäisiin viime kauden "sekoilulta".

Hyökkäykseen toiveissa ainakin Koskisen, Sippalan, Mayan, J. Hämäläisen, Timosen jatkot.

Puolustukseen Huttunen, Erving, Ahola, Mäntylä, Felixson.

Kalpasta Mäenpää, Kapanen ja Hjorth.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Kyllähän tässä oli jo vähän pumpattu lauantaille isompaa julkistusta, mutta muistaen viime kesää niin soppareita tiputeltiin muutamat kerran viikkoon, joka oli kyllä hyvä tahti ja piti mielenkiintoa yllä läpi kesän, joten jotain tälläistä odottaisin jälleen. Mielummin siis vähän kerrassaan kuin 12 sopparia yhdellä kerralla.
 

Uncle Ben

Jäsen
Maalivahtien sopimuksiin kiinnittyy minun suurin huomio, että tehdäänkö Pakariselle jatkolappu ja minkä tasoinen on toinen mokke.

Kun KalPa taannoin julkaisi maalivahtien sopimuksia, niin tuossa yhteydessä todettiin, että Juha Jatkolan tavoitteena olisi pelata miesten pelejä ensi kaudella. Sehän tietenkin saattaisi viitata IPK:n suuntaan.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Kun KalPa taannoin julkaisi maalivahtien sopimuksia, niin tuossa yhteydessä todettiin, että Juha Jatkolan tavoitteena olisi pelata miesten pelejä ensi kaudella. Sehän tietenkin saattaisi viitata IPK:n suuntaan.

Sehän se tässä mietityttää kantaako Pakarisella tämän kevään vire myös ensi kaudelle ja mikä tulee olemaan Jatkolan taso miesten peleissä.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Hahmottelua ensi kauden joukkueesta:

Kapanen - Seppälä - X
J. Hämäläinen - Koskinen - Mäenpää
Suhonen - Hämäläinen - Katosalmi
Hirvonen -
Timonen - Nevalainen

Huttunen - Erving
Kinnunen - Mäntylä

Järvinen - Korhonen
Määttä

Pakarinen
- JatkolaKatsotaan kuinka moni osuu kohilleen.
Uskoisin Kapasen, Mäenpään sekä Jatkolan tulevan lainalle.
Pitkän linjan Ipk:laisista Hämäläinen, Katosalmi ja Nevalainen minun papereissa jatkavat, mutta voi hyvinkin olla, joku heistä hakee uutta nostetta jossain muualla.
Viime kauden tulijoista J. Hämäläinen, Hirvonen ja Erving jatkoon.
Tulijoista on vaikea lähteä arvailemaan, mutta Kinnusen Saku voisi olla mahdollinen paluumuuttaja.

Noh syyskuussa kun katsellaan kokoonpanoa niin eihän tuo ole siellä päinkään.
 

Big Bear

Jäsen
Tänään tuli siis julki kaksi jatkosopimusta (J. Hämäläinen ja Maia) sekä KalPan ja IPK:n yhteistyöpelaaja kanadalainen puolustaja. Syksyllä selviää kyseisen kaverin taso ja myös se, että kummassako seurassa tulee ensi kaudella pelaamaan.
Kaupungilla huhutaan, että Otto olisi suuntaamassa ensi kaudeksi ulkomaille. Olisiko kanukkipakki tulossa Oton korvaajaksi?
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Koskinen ja Hämäläinen lähtivät ulkomaille kokeilemaan siipiään, joten melko uusiksi menee keskikaista ensi kaudeksi, jos Kokkolan kanssa ei tehdä sopimusta. Joukkueen rakenne myös muuttuu paljon, kun näitä "vanhoja", alusta asti mukana olleita pelaajia ei enää kovin montaa Iisalmessa ole.

Osa jengeistä on hankkinut mielenkiintoisia ulkomaanvahvistuksia, mutta lieneekö täällä enää tarvetta moisille, jos ennestään löytyy Maya ja Kalpasta mahdollisesti tulevat Hjorth ja Bast.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös