KeijoEnsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Lähdetään liikkeelle ensi kauden spekulaatioiden osalta jo hyvissä ajoin ennen kauden huipennusta ja kevään/alkukesän siirtorulettia.

Toiveissa ensi kaudelle:
- selkeä ykkösmaalivahti ja hyvä kirittäjä kehittymään tulevalle kaudelle
- pari rightin kädellistä ja jalallista puolustuskykyistä/-haluista pakkia unohtamatta leftin pelaajia...
- sentteriosastolle playmaker -> Koskinen jo on jos jatkaa ja hyödynnetään osaamista mutta tarvitaan myös toinen hyvä
- laitureiden osalta voidaan vain toivoa että mahdollisimman moni nykyisistä jatkaa ensi kaudella, lähtijöille luonnollisesti korvaajat tarvitaan -> vahva veikkaus että Juusola siirtyy Liigaan ensi kaudelle keltamustiin...
 

Easy Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi olla vielä turhan aikaista spekuloida tulevilla sopimuksilla ensi kaudeksi, kun valmentajakuviotkin taitaa vielä olla auki tai ainakin julkaisematta. Jatkaako Härkönen vielä puikoissa, niin jää nähtäväksi. Tulevalla valmentajalla lienee kuitenkin halua rakentaa oman näköistään porukkaa.
Mutta tämän kauden esitysten perusteella mielestäni mv. Pakariselle pitäisi tehdä nopeasti jatkopahvi. Samoin puolustukseen ainakin Korhonen, Järvinen ja Erving. Huttunen puolustuksessa lienee varma jatkaja?
Hyökkäyksessä olisi hyvä saada pidettyä laiturit Maia, V.Sippala, Katosalmi, Nevalainen, J.Hämäläinen ja sentteriosastolle Koskinen ja A.Hämäläinen. Siinä olisi IPK:lla jo tosi hyvä runko kasassa ensivuotta varten.
Uskoisin että Juusola ja Lainio ovat ainakin jo lähdössä isompiin ympyröihin.
 
Lainio ilmoitti jo syksyllä, että Mestis on nähty tämän kauden jälkeen. Olisi hakeutunut ulkomaille, kun ei liigaan paikkaa auennut, mutta koronaepidemia sotki suunnitelmat.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

SepeSusi

Jäsen
Minulle tuli Härkösen haastattelusta sellainen olo, että ei ole enää jäämässä Iisalmeen. Mielelläni olisin kyllä vielä pitänyt Coach Härkösen. Easy Play jo hyvin kiteyttikin, ehkä ilman Järvistä selviäisin, mutta puolustuksessa näkisin erittäin mielelläni myös Aholan ja Mäntylän ensi kaudella.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Todellisen hevosmiesten tietotoimiston tietämää: Lainio Ketterään, Sippala(t) Hermekseen.

Omia mutuiluja: Huttunen, Järvinen, A.Hämäläinen, Katosalmi, Nevalainen, Mäenpää jatkavat.

Jöllin hankintalista tärkeysjärjestyksessä: Hyvä valmennusryhmä, maalivahti, Koskinen,
 
"Mieluummin oon niitä kisoja kommentoimassa kuin panemassa sun muijaas" -Ville Nieminen katsomoon kesken KalPa-Tappara 1. neljännesfinaalin

Big Bear

Jäsen
Eipä ole huhuja korviini kantautunut. Järvinen nyt ainakin jatkanee, sillä hän on oppisopimuskoulutuksessa Putkiasennuksella.
Nuorempi Sippala teki jo sopparin Raahe-Kiekon kanssa, mutta helpostihan se purkaa, jos vientiä olisi Mestikseen.
Ja Härkösen jatkosopparia pihtaavat jostain syystä.
 

Sven Tuuva

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Kalpa & Jokerit
Eli yksi sopimuksista on Härkösen jatko, mutta muista ei sitten ole hajuakaan. Maalivahtien sopimuksiin kiinnittyy minun suurin huomio, että tehdäänkö Pakariselle jatkolappu ja minkä tasoinen on toinen mokke. Lähtökohtaisesti Pakarinen olisi kakkosmaalivahti ja hankittaisiin selkeä ykkösmaalivahti, jotta vältyttäisiin viime kauden "sekoilulta".

Hyökkäykseen toiveissa ainakin Koskisen, Sippalan, Mayan, J. Hämäläisen, Timosen jatkot.

Puolustukseen Huttunen, Erving, Ahola, Mäntylä, Felixson.

Kalpasta Mäenpää, Kapanen ja Hjorth.
 
"I was a multi-millionaire from playing hockey. Then I got divorced, and now I am a millionaire.”
Bobby Hull
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy