Ilmoitukset

Nimimerkki LeeCleef osoittautui jo aiemmin palstalta kenkää saaneen nimimerkin uudeksi nimimerkiksi. Myös uusi nimimerkki pääsi ulkoruokintaan vanhan nimimerkin seuraksi .

Nimimerkki Knutsenin henkilökohtaisuus otteluseurannasta on palkittu viikon kakulla.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana -Olvi-, 21.03.2018 klo 10.41.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Hieno homma, vaikka ei tolla hallilla kummoisia kausarihaasteita voida pitää edes. Menisköhän jopa 600 varattua kausaria, loput sitten ottelulipuilla jolloin yleisö keskiarvo olisi se 800 vähintään.

  IPKn facebook sivuilla pari videoo, missä Kinnunen ja Hämäläisen Aleksi polkevat kuntopyöriä, toisessa otsikko "IPK:n kausi 2018-2019 alkanut.", joten Hämäläinen ilmeisesti jatkaa IPKssa ainakin. Soppareita sais tällä viikolla tulla, tuossa olisi toimistolla iskunpaikka lyödä joku kova nimi pöytään nyt, jolla niitä halpoja kausareita myydään ihmisille. Janne Laakkonen olisi tällainen nimi ainakin.

  E: Jasin jatko lienee täysin varma kun hänen pärstää käytetään markkinoinnissa. Jukurit homma tiedettiin jo aikaa sitten, mutta jos se muutakin on viritellyt.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2018 klo 15.20
 2. JuhlaMokka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Onko tuossa Janne Laakkosessa ollut koskaan mitään oikeaa viritystä edes tännepäin, vai onko pelkästään liitännäinen siihen että pelaillut Veikoissa rullakiekkoa?
  Ja vuosi pari sitten IPK:n joukkueen runko pitkälti koostui Veikko-taustaisista kavereista.

  Asiasta toiseen, nyt olisi mielestäni paikka kaivaa se iso pelimies joukkueeseen, kun kausaritkin saatu myynnin alle. Toki esim. Hämäläistenkin mahdolliset sopimukset antaisivat jo lisä uskoa tulevaan.
   
 3. Big Bear Jäsen

  Metsävainio Peli-Karhuihin! No joo, ei kuitenkaan Kärppien kanssa try out-sopimuksen tehnyt hyökkääjä Tino Metsävainio, vaan KalPan A-nuorissa keväällä kultaa voittanut maalivahti Elmeri Metsävainio. Aleksi Hämäläinen ja Juuso Nevalainen jatkavat vuoden IPK:ssa.
  Ihan OK-sopimuksia kaikki. Kolmikosta jokainen omaa potentiaalin kehittyä paremmaksi jääkiekkoilijaksi. Edelleen odotan jotain veret seisauttavaa sopimusta.
  Metsävainion soppari tietänee sitä, ettei Tuomas "Tolssi" Tolonen jatkaa enää IPK:ssa. Sinällään vähän harmi ja kaikkea hyvää toivotan vaapuntekijä Toloselle tulevaisuuteen. Ihan hyvät kolme kautta pelasi Iisalmessa ja etenkin nousukeväänä todella jäätävää peliä.
   
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Nyt on täytetty bottom six lähes kokonaan, kun omissa papereissani siellä on Nevalainen, Fofanov, Pyykkönen, Korhonen ja toivottavasti myös toinen pelaajista Hämäläinen/Viitanen. Mikäli jompikumpi on kolmoskentässä, joukkuueen iskukyky tulee olemaan hyvä. Puolustuksessa neljästä pakista yksi on Mestis-tasolla kova luu, Kinnunen. Loput on hyviä omassa roolissaan (esim. Heinonen). Joillain taas hyvät puolet aivan riittävällä tasolla, mutta joillain osa-alueilla jäädään pahasti jälkeen (esim. Huttunen).

  Joukkue huutaa kahta aivan ehdotonta kärkipakkia, toivottavasti toinen näistä olisi Galin. Tähän väliin ei-niin-hyvä uutinen, IPKn edari seurannut jo jonkin aikaan Marek Hudecia Instagramissa. Se tarkoittaa jotain, tai sitten se ei tarkoita mitään.
  Jos tässä vähän hahmottelee, niin pysyy jokainen kärryillä. Tilanne siis omin silmin on tämä:
  Kiekollinen dynamo - Galin
  Kinnunen - Huttunen
  Koponen - Heinonen
  Kokkonen
  Pirttimäki


  Koponen aloittaa aivan varmasti pelaavassa kuusikossa, ei hän muuten sopimusta olisi saanut. En tosin pahottaisi mieltäni, jos pelit pelattaisiin 7 puolustajalla ja saataisiin tuonne vielä yksi kova nimi lisää, esim Sulin. IPK ajoi kyllä itsensä pakkorakoon tuolla Koposen sopimuksella. Nyt on vaikea kiinnittää Korhosta tai Sulinia enää. Kumpikaan ei täytä TOP-2 pakin roolia, mutta kun siitä alemmat paikat ovat jo viety. Toivottavasti sitä syvyyttä hommataan, niin ei hyökkääjien tarvitsisi puolustajaksi siirtyä, vaikka Putkonen hoitikin roolinsa hienosti.

  Hyökkäyksessä rakennettu runko kasaan, johon sitten voidaan täsmähankinnoilla ripotella tuloksentekijät. Toivottavasti näitä täsmähankintoja aletaan tekemään pian, ainakin Jokipojat, KeuPa ja Ketterä ovat jonkin verran täsmähankintoja omiin joukkueisiinsa tehnyt.
  X - X - X
  Aatu - Hämäläinen - Katosalmi
  Viitanen - X - Korhonen
  Nevalainen - Pyykkönen - Fofanov

  Jos Iisalmessa halutaan nähdä pudotuspelejä, rosterin rakenteen tulisi olla luokkaa tämä. Toivottavasti ykkössentteriksi hommataan jokin arpa ulkomailta, Suomesta kun alkaa etsimään niin hintaa tulee ihan erilailla. Worst-case scenaariohan on se, että Pyykkönen nousee 3 keskelle ja Viitanen kakkosen laitaan. Viime kaudella suunittelin aika samalailla joukkuetta ja taisin vielä elokuussakin huutaa ykkössentteristä ja ykköslaiturista, no niitä ei koskaan tullut. Saa nähdä tuleeko tänäkään vuonna.

  Ps. Metsävainio ihan mielenkiintoinen hankinta. A-junioreissa tilastot ei aiheuta wau-efektiä, mutta ei kultaa torjunut maalivahti huonokaan voi olla. Antaa ajan näyttää, harmi kun Tolosta ei täällä ensi kaudella nähdä. Ehkä vielä joskus.
   
 5. Big Bear Jäsen

  Mitäs mieltä palstaveljet ovat uusimmasta hankinnasta Tuomas Vartiaisesta? Kohtalaisen hyvin on hakannut pinnoja nuorten sarjoissa ja jopa Mestiksessä. Minä ainakin odotan kaverin tuovan mukanaan paljon tehoja.
   
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Sen mitä Mestiksessä kaveria olen nähnyt, niin äärimmäisen taitava ja fiksu pelaaja hyökkäyspäässä. Käsiä löytyy ja pelirohkeutta. Tulee olemaan ylivoimalla kova ase, moneen eri tarkoitukseen. Saa toimitettua sen kiekon siitä neliön läpi aivan varmasti, meillä olisi kaksi aivan eliitti pelinpyörittäjää YVlle, jos Aatukin jatkaa. Laukaisusta mulla ei ole mitään hajua, mutta 2013-2014 kaudella voitti Kiekko-Laserin sisäisen maalipörssin B:n Mestiksessä. Playoffeissa ollut myös vireessä, 18-vuotiaana teki Hokin riveissä 8 ottelussa 3+2 esimerkiksi. Sen mitä Kärppäketjua lukenut myös, niin siellä Tuomas saanut kehuja kun on pelannut. Erittäin positiivinen hankinta, etenkin kun Tuomas oli itse ilmaissut halunsa tulla Iisalmeen (Autio, kiitos tästä). Rohkea ennustus, mutta eiköhän 40 pistettä mene rikki.

  Christian Silfver - Elite Prospects - Siitä kärkipakkia, kiitos.

  E: Nyt voi lopettaa virallisesti edes unelmoinnin Virtaloiden perään, pelaavat ensi kauden AlpsHLssä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2018 klo 15.10
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Sen verran vahva kausi Tanskassa, että vähän epäilen että ei ole palaamassa Mestikseen.
   
 8. rosvo Jäsen

 9. rosvo Jäsen

 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Aivan mielettömän kovat sopimukset. Itse olen odottanut kahta asiaa tuonne hyökkäykseen: Maalintekijän ja ykkössentterin. No nyt on se maalintekijä, 26 maalia yhdellä kaudella puhukoot puolestaan. Sen mitä viime kaudella K-Vantaan pelejä katsoin ja mitä K-Vantaan kotipelien selostajakin puhui, että Rantaeskolan edelliskausi oli parempi mitä pisteet kertoo. Kyllähän tällaiset sopimukset antaa uskoa toimiston tekemistä kohden. Oikeat laidat alkavat olla jiirissä, eli nyt omien laskujen mukaan tuohon tulisi saada kolme tuloksentekijää ja juhavirtanen. Aatun sopparia tässä odottellut, pieni pelko kyllä sen suhteen on. Fomin tosiaan matkaa Ranskan kakkossarjaan, eli IPKssa ei nähdä ensi kaudella.

  "Laakkonen" - X - Rantaeskola
  "Aatu" - Aleksi - Vartiainen
  Viitanen - X - Katosalmi
  "Putkonen" - Pyykkönen - Korhonen
  Tuohon vielä kun sujautetaan KalPan ukot, jotka voisivat olla Juusola ja Klementti, joten hyvältähän tuo kieltämättä näyttää. Ykkössentteriä lähes mahdoton edes arvuutella, edelliskauden Mestiksessä pelanneista tuohon kelpuuttaisin ehkä Oula Uskin ja Eetu-Ville Arkiomaan, kumpaankaan en usko, mutta taso olisi ainakin kova. Arkiomaa oli vain heitto, noilla näytöillä mitä AlpsHLssä antoi, ei ole todellakaan tulossa takaisin Mestikseen. Kolmossentteriksi koodinimi "repii, raastaa, riistää". Ilman edellistä kuvausta ottamatta huomioon, niin viime kauden Mestiksestä ehkä Saku Kivinen.

  Puolustus huutaa omiin silmiini edelleen kahta laatupakkia. Toinen saisi olla ehdoton eliittipakki Mestiksessä, Damirin korvaaja sillä oletuksella, että työnantaja ei ole enää Iisalmen Peli-Karhut hänellä, toisen tasoksi taas riittäisi sellainen "Sulin, Kinnunen", saa tosin olla kaksikin huippupakkia.

  E: Kyllähän tuo näyttää hyvältä elitiessä, "Julius Rantaeskola Jokerit --> IPK"

  E2: IPK pelaa kotonaan harjoitusottelun KalPaa vastaan, muut harjoitusottelut ei vielä varmistuneet.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2018 klo 19.09
 11. rosvo Jäsen

 12. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Lainaus:
  Niin näytti tulevan! Hyvin alkaa joukkue muotoutua jo tässä vaiheessa kesää, toki muutamaa jatkosopparia/hankintaa vielä huutaa:

  Rantaeskola - Alanen - Vartiainen
  "Aatu" - Hämäläinen - Katosalmi
  Viitanen - Pyykkönen - Korhonen

  "Putkonen"
  - Fofanov - Nevalainen

  "Galin" - Kinnunen
  Sulin - Huttunen
  Koponen - Heinonen

   
 13. rosvo Jäsen

  Lainaus:
  Itelläki samanlaiset ajatukset ketjusommitelmista. On muuten ykkösvitja sellanen että kestää vertailun minkä tahansa mestisporukan kanssa. Tuo ketju tulee tekemään tuhoja ja näkymään pistepörssin kärkipäässä!
   
 14. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Kyllähän tuo joukkue näyttää laadukkaalta, tällä hetkellä materiaaliltaan yksi parhaista. Ketjuista sen verran, että Rantaeskola ainakin elitessä on RW, joten itse omissa sommitelmissa olen heittänyt hänet tuonne oikealle. Muistaakseni viime kaudella Jasia ei tainnut kiinostaa, kummalla laidalla pelaaja oli yleensä pelannut, mutta saatan muistaa väärinkin. Omassa hahmotelmassa siis kakkosen vasenlaita tai kolmosen vasen laita, riippuu hieman miten tuota Viitasta heittelee, huutaisi vielä jotain tekijää. Omasta puolestani Pyykkönen voi aloittaa kolmosen keskellä, mutta kyllähän tuohon joku potentiaalinen haku luokkaa Janne Seppänen menisi. Täytyy muistaa myös, että KalPasta tulee joitain tänne koko kauden lainoiksi, itse toivon Aleksi Klementtiä ja Mikko Juusolaa. Aleksi teki, no ihan vakuuttavat pisteet A:ssa ja Juusola kävi täällä kokeilemassa, ei silloin vakuuttanut, mutta yksi lisäkesä alla voi vaikuttaa hyvin. Sama homma, kun Kokkola oli melko turisti IPK:n ensimmäisellä Mestiskaudella.

  Aatu - Alanen - Rantaeskola
  XXX - Hämäläinen - Vartiainen
  Viitanen - XXX - Katosalmi
  Klementti - Pyykkönen - Juusola
  "Fofanov, Nevalainen, Korhonen

  XXX - Sulin
  Kinnunen - Huttunen
  Koponen - Heinonen
  XXX, XXX

  Tuo Alanen oli kyllä jackpot. En muistanutkaan, että teki noin hyvät pisteet. 31 pistettä 36 ottelussa, tuosta ehkä voisi poistaa viisi pistettä, kun siinä viimeisessä LeKi-Peliitat ottelussa syntyi ne. Ei ne nyt huonompia pisteitä ole, mutta ei anna totuuden mukaista kuvaa. Suurin pelko on Alasen aloitustaito, olisi melkoinen etu, kun hyökkäyspäässä saisi sen kiekon suoraan siitä aloituksesta, eikä tarvitsi ensiksi karvata sitä kiekkoa pois. Mutta joo, melkoinen mörkö tuo Alanen, alkais jo.

  Mikäli tuo hyökkäys näyttää tuolta kauteen lähdettäessä, niin löytyy laatua ja reseviä. Viime kaudella ironman Katosalmen loukkaantuminen olisi ollut luokkaa jättikatastrofi, niin ensi kaudella sinne voitaisiin heittää Korhonen tilalle. Viime kaudellahan rotaatio pyöri melko nätisti, kaikki saivat pelata paljon kaudessa. Juusola ja Klementti on ihan kovia lähtökohtaisesti tuonne neloseen, kun voisivat olla ihan hyvin 30 pisteen miehiä Mestiksessä. Itse tykkäisin rakentaa tuosta nelosesta vähän puolustavamman, mutta ei se ole Jasin tyyli, eikä se ole ehkä modernin kiekon tavoitekkaan enää. Avaako @Sven Tuuva veikkausketjun taas IPK:n osalta ensi kaudeksi, nyt on ehkä hieman mielenkiintoisempia nimiä heittää ehdokkaiksi, mutta siis sitten kun rosteri valmis.
   
  Viimeksi muokattu: 27.05.2018 klo 12.27
 15. rosvo Jäsen

  Luin huvittuneena Iisalmen Sanomien tekstaripalstaa aamukahvilla. Siellä oli parikin tekstaria aiheesta ettei IPK kiinnosta koska pelaa mestistä. Suomisarja oli toisen kirjottajan mielestä mielenkiintoisempi koska silloin sarjaa pelattiin omilla pojilla. Parkua oli myös aiheesta että IPK kerää alueelta sponsoreiden rahat jolloin muille lajeille ei jää mitään.

  Ei tälle voi sanoa muuta kuin että vihaajat vihaa. Mielestäni IPK on nykyään kausi kaudelta kiinnostavampi. Seuratoiminta kehittyy vähitellen ja joukkueeseen saadaan mielenkiintosempia pelaajia. Seura näkyy myös katukuvassa ja kuuluu ihmisten keskusteluissa. Ei toki voi unohtaa että Iisalmen kaupunki ja koko Ylä-Savo on myös hyötyjä tässä kuviossa. Iisalmi ja Ylä-Savo näkyy koko Suomessa isommin Mestiksen myötä. Mitä mieltä muut palstaveljet tai -siskot on IPK:n tai Mestiksen kiinnostavuudesta?
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Harjoitusottelut ensi kaudelle tullut IPKn sivuille näkyville.

  1. To 16.08. klo 18:30 Iisalmi IPK - KalPa
  2. Ke 22.08. klo 18:30 Keuruu KeuPa HT - IPK
  3. Ke 29.08. klo 18:30 Iisalmi IPK - Hermes - Huom! Pelataan Pyhäjärvellä.
  4. To 20.09. klo 18:30 Iisalmi IPK - KeuPa HT

  Onhan nuo vastukset KalPaa lukuunottamatta melko HMV, kun ensimmäisenä vuonna oli Asplövenia ja viime vuonna SKA-Nevaa. Ehkäpä tuohon tulee vielä jotain lisäystä, tai sitten ei, koska Suomen Cupiakin IPK pelaa ensi kaudella. Paljonkohan kausikortteja mennyt? Ei ole yhtään ilmoiteltu missään, toivottavasti se neljänsadan raja on paukkunut komiasti rikki. Oheistuotteena myös saunalautta, melkoisen ylihintainen vaan.

  E: Onkin tuo bänneri päivittynyt, ja ei ole vielä 400 kausarin ostajaa, joten jatkuu 10.6 asti.

   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2018 klo 15.44
 17. rosvo Jäsen

 18. Big Bear Jäsen

  Siikaluoma hyvä hankinta. Näiden nuorten sen sijaan pitää ottaa kesällä hurja kehitysloikka, jos mielivät Mestistä pelata. Haisee vähän siltä, että jotenkin piti taikoa "omia" pelaajia edustuksen rinkiin. Eivät kuitenkaan dominoineet edes omissa ikäluokissaan.
   
 19. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Hyökkääjiä 10+2, pakkeja 6+1 ja maalivahteja kaksi. Omia hyökkäjiä pitäisi siis vähintään kaksi saada, mielellään kolme. KalPasta tulee kaksi hyökkääjää todennäköisesti, ne selviää vasta myöhemmin kesällä. Pakkeja myös mielellään kaksi vielä. Toinen pakeista saisi olla se Galinin korvaaja, Iisalmen Sanomissa kun luki, että Damir hakee pelipaikkaa Venäjältä. Damir mainitsi siinä jutussa, että Iisalmi on hänelle se toinen koti, joten ehkäpä vielä ensi kaudella Damir palaa Iisalmeen, jos peli ei lähde kulkemaan Venäjällä, mutta antaa kuitenkin viitteitä siihen, että joskus Galin täällä vielä pelaisi.

  Jännä, että IPK tiedottanut omilla sivuillaan Kooveen noususta Mestikseen, mutta esimerkiksi Pikkarin uran lopetuksesta ei voitu sanaakaan sanoa.
   
 20. Big Bear Jäsen

  Ainakin lehdessä Ylisipola totesi, että tällä hetkellä on haussa yksi hyökkääjä, siis vain yksi. Eikä lainkaan puolustajia eli KalPasta tullee elokuussa useampikin pelaaja IPK:n rosteriin. Saapas nähdä, että näinkö Hämäläisen Aatua ei nähdä enää ensi kaudella Karhuissa? Ainakin minä toivon, että juuri hän on haussa (neuvottelun alla). Tuolloin alkaisi paketti ainakin hyökkäyksen osalta olevan ihan hyvässä kuosissa. Tosin 11 omaa hyökkääjää ei hirveän paljon ole, sillä pitäisi olla sitä särkymisvaraakin.
   
 21. TeMee_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Kopla
  Onko Pasi Kouvalainen jatkamassa Ipk:ssa?
   
 22. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Eipä ole Pasilla jatkosopimusta, joten tuskin jatkaa.
   
 23. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Lähti näköjään Peliittoihin. Hyvä että Pasi jatkaa uraansa Mestiksessä, saanee Peliitoissa isompaa roolia, joten ensi kaudella voi hyvin palata 30 pisteen mieheksi. Hokissa eikä IPKssa lähtenyt, mutta oikeassa roolissa todella hyvä pelaaja, mielenkiinnolla odotan hänenkin otteita.
   
 24. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Huhuketjua ei ole ja tämäkin nyt enemmän mutuilua, mutta eipä kait se haittaa. Damir Galin laittanut Instagramiin kuvan, jossa sijaintitietona Suomi ja taustalla jääkiekkokoppi ja mustakeltainentakki. Aika kuiva huhuhan tämä on, mutta jos tässä vielä jotain toivoa on, niin toivotaan parasta.
   
 25. Big Bear Jäsen

  Se on semmonen homma, notta Hämäläisen Aatu on rustannut jatkosopimuksen. Aivan loistava homma. Aatu on IPK:n lyhyen Mestishistorian tärkein pelaaja, ainakin minun mielestä. Iisalmen Sanomien verkkosivuilla uutinen, mutta en laita linkkiä kun juttu näyttää olevan maksumuurin takana.