Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana -Olvi-, 21.03.2018 klo 10.41.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Hieno homma, vaikka ei tolla hallilla kummoisia kausarihaasteita voida pitää edes. Menisköhän jopa 600 varattua kausaria, loput sitten ottelulipuilla jolloin yleisö keskiarvo olisi se 800 vähintään.

  IPKn facebook sivuilla pari videoo, missä Kinnunen ja Hämäläisen Aleksi polkevat kuntopyöriä, toisessa otsikko "IPK:n kausi 2018-2019 alkanut.", joten Hämäläinen ilmeisesti jatkaa IPKssa ainakin. Soppareita sais tällä viikolla tulla, tuossa olisi toimistolla iskunpaikka lyödä joku kova nimi pöytään nyt, jolla niitä halpoja kausareita myydään ihmisille. Janne Laakkonen olisi tällainen nimi ainakin.

  E: Jasin jatko lienee täysin varma kun hänen pärstää käytetään markkinoinnissa. Jukurit homma tiedettiin jo aikaa sitten, mutta jos se muutakin on viritellyt.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2018 klo 15.20
 2. JuhlaMokka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK
  Onko tuossa Janne Laakkosessa ollut koskaan mitään oikeaa viritystä edes tännepäin, vai onko pelkästään liitännäinen siihen että pelaillut Veikoissa rullakiekkoa?
  Ja vuosi pari sitten IPK:n joukkueen runko pitkälti koostui Veikko-taustaisista kavereista.

  Asiasta toiseen, nyt olisi mielestäni paikka kaivaa se iso pelimies joukkueeseen, kun kausaritkin saatu myynnin alle. Toki esim. Hämäläistenkin mahdolliset sopimukset antaisivat jo lisä uskoa tulevaan.
   
 3. Big Bear Jäsen

  Metsävainio Peli-Karhuihin! No joo, ei kuitenkaan Kärppien kanssa try out-sopimuksen tehnyt hyökkääjä Tino Metsävainio, vaan KalPan A-nuorissa keväällä kultaa voittanut maalivahti Elmeri Metsävainio. Aleksi Hämäläinen ja Juuso Nevalainen jatkavat vuoden IPK:ssa.
  Ihan OK-sopimuksia kaikki. Kolmikosta jokainen omaa potentiaalin kehittyä paremmaksi jääkiekkoilijaksi. Edelleen odotan jotain veret seisauttavaa sopimusta.
  Metsävainion soppari tietänee sitä, ettei Tuomas "Tolssi" Tolonen jatkaa enää IPK:ssa. Sinällään vähän harmi ja kaikkea hyvää toivotan vaapuntekijä Toloselle tulevaisuuteen. Ihan hyvät kolme kautta pelasi Iisalmessa ja etenkin nousukeväänä todella jäätävää peliä.
   
 4. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Nyt on täytetty bottom six lähes kokonaan, kun omissa papereissani siellä on Nevalainen, Fofanov, Pyykkönen, Korhonen ja toivottavasti myös toinen pelaajista Hämäläinen/Viitanen. Mikäli jompikumpi on kolmoskentässä, joukkuueen iskukyky tulee olemaan hyvä. Puolustuksessa neljästä pakista yksi on Mestis-tasolla kova luu, Kinnunen. Loput on hyviä omassa roolissaan (esim. Heinonen). Joillain taas hyvät puolet aivan riittävällä tasolla, mutta joillain osa-alueilla jäädään pahasti jälkeen (esim. Huttunen).

  Joukkue huutaa kahta aivan ehdotonta kärkipakkia, toivottavasti toinen näistä olisi Galin. Tähän väliin ei-niin-hyvä uutinen, IPKn edari seurannut jo jonkin aikaan Marek Hudecia Instagramissa. Se tarkoittaa jotain, tai sitten se ei tarkoita mitään.
  Jos tässä vähän hahmottelee, niin pysyy jokainen kärryillä. Tilanne siis omin silmin on tämä:
  Kiekollinen dynamo - Galin
  Kinnunen - Huttunen
  Koponen - Heinonen
  Kokkonen
  Pirttimäki


  Koponen aloittaa aivan varmasti pelaavassa kuusikossa, ei hän muuten sopimusta olisi saanut. En tosin pahottaisi mieltäni, jos pelit pelattaisiin 7 puolustajalla ja saataisiin tuonne vielä yksi kova nimi lisää, esim Sulin. IPK ajoi kyllä itsensä pakkorakoon tuolla Koposen sopimuksella. Nyt on vaikea kiinnittää Korhosta tai Sulinia enää. Kumpikaan ei täytä TOP-2 pakin roolia, mutta kun siitä alemmat paikat ovat jo viety. Toivottavasti sitä syvyyttä hommataan, niin ei hyökkääjien tarvitsisi puolustajaksi siirtyä, vaikka Putkonen hoitikin roolinsa hienosti.

  Hyökkäyksessä rakennettu runko kasaan, johon sitten voidaan täsmähankinnoilla ripotella tuloksentekijät. Toivottavasti näitä täsmähankintoja aletaan tekemään pian, ainakin Jokipojat, KeuPa ja Ketterä ovat jonkin verran täsmähankintoja omiin joukkueisiinsa tehnyt.
  X - X - X
  Aatu - Hämäläinen - Katosalmi
  Viitanen - X - Korhonen
  Nevalainen - Pyykkönen - Fofanov

  Jos Iisalmessa halutaan nähdä pudotuspelejä, rosterin rakenteen tulisi olla luokkaa tämä. Toivottavasti ykkössentteriksi hommataan jokin arpa ulkomailta, Suomesta kun alkaa etsimään niin hintaa tulee ihan erilailla. Worst-case scenaariohan on se, että Pyykkönen nousee 3 keskelle ja Viitanen kakkosen laitaan. Viime kaudella suunittelin aika samalailla joukkuetta ja taisin vielä elokuussakin huutaa ykkössentteristä ja ykköslaiturista, no niitä ei koskaan tullut. Saa nähdä tuleeko tänäkään vuonna.

  Ps. Metsävainio ihan mielenkiintoinen hankinta. A-junioreissa tilastot ei aiheuta wau-efektiä, mutta ei kultaa torjunut maalivahti huonokaan voi olla. Antaa ajan näyttää, harmi kun Tolosta ei täällä ensi kaudella nähdä. Ehkä vielä joskus.
   
 5. Big Bear Jäsen

  Mitäs mieltä palstaveljet ovat uusimmasta hankinnasta Tuomas Vartiaisesta? Kohtalaisen hyvin on hakannut pinnoja nuorten sarjoissa ja jopa Mestiksessä. Minä ainakin odotan kaverin tuovan mukanaan paljon tehoja.
   
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Sen mitä Mestiksessä kaveria olen nähnyt, niin äärimmäisen taitava ja fiksu pelaaja hyökkäyspäässä. Käsiä löytyy ja pelirohkeutta. Tulee olemaan ylivoimalla kova ase, moneen eri tarkoitukseen. Saa toimitettua sen kiekon siitä neliön läpi aivan varmasti, meillä olisi kaksi aivan eliitti pelinpyörittäjää YVlle, jos Aatukin jatkaa. Laukaisusta mulla ei ole mitään hajua, mutta 2013-2014 kaudella voitti Kiekko-Laserin sisäisen maalipörssin B:n Mestiksessä. Playoffeissa ollut myös vireessä, 18-vuotiaana teki Hokin riveissä 8 ottelussa 3+2 esimerkiksi. Sen mitä Kärppäketjua lukenut myös, niin siellä Tuomas saanut kehuja kun on pelannut. Erittäin positiivinen hankinta, etenkin kun Tuomas oli itse ilmaissut halunsa tulla Iisalmeen (Autio, kiitos tästä). Rohkea ennustus, mutta eiköhän 40 pistettä mene rikki.

  Christian Silfver - Elite Prospects - Siitä kärkipakkia, kiitos.

  E: Nyt voi lopettaa virallisesti edes unelmoinnin Virtaloiden perään, pelaavat ensi kauden AlpsHLssä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2018 klo 15.10
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Sen verran vahva kausi Tanskassa, että vähän epäilen että ei ole palaamassa Mestikseen.
   
 8. rosvo Jäsen

 9. rosvo Jäsen

 10. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Aivan mielettömän kovat sopimukset. Itse olen odottanut kahta asiaa tuonne hyökkäykseen: Maalintekijän ja ykkössentterin. No nyt on se maalintekijä, 26 maalia yhdellä kaudella puhukoot puolestaan. Sen mitä viime kaudella K-Vantaan pelejä katsoin ja mitä K-Vantaan kotipelien selostajakin puhui, että Rantaeskolan edelliskausi oli parempi mitä pisteet kertoo. Kyllähän tällaiset sopimukset antaa uskoa toimiston tekemistä kohden. Oikeat laidat alkavat olla jiirissä, eli nyt omien laskujen mukaan tuohon tulisi saada kolme tuloksentekijää ja juhavirtanen. Aatun sopparia tässä odottellut, pieni pelko kyllä sen suhteen on. Fomin tosiaan matkaa Ranskan kakkossarjaan, eli IPKssa ei nähdä ensi kaudella.

  "Laakkonen" - X - Rantaeskola
  "Aatu" - Aleksi - Vartiainen
  Viitanen - X - Katosalmi
  "Putkonen" - Pyykkönen - Korhonen
  Tuohon vielä kun sujautetaan KalPan ukot, jotka voisivat olla Juusola ja Klementti, joten hyvältähän tuo kieltämättä näyttää. Ykkössentteriä lähes mahdoton edes arvuutella, edelliskauden Mestiksessä pelanneista tuohon kelpuuttaisin ehkä Oula Uskin ja Eetu-Ville Arkiomaan, kumpaankaan en usko, mutta taso olisi ainakin kova. Arkiomaa oli vain heitto, noilla näytöillä mitä AlpsHLssä antoi, ei ole todellakaan tulossa takaisin Mestikseen. Kolmossentteriksi koodinimi "repii, raastaa, riistää". Ilman edellistä kuvausta ottamatta huomioon, niin viime kauden Mestiksestä ehkä Saku Kivinen.

  Puolustus huutaa omiin silmiini edelleen kahta laatupakkia. Toinen saisi olla ehdoton eliittipakki Mestiksessä, Damirin korvaaja sillä oletuksella, että työnantaja ei ole enää Iisalmen Peli-Karhut hänellä, toisen tasoksi taas riittäisi sellainen "Sulin, Kinnunen", saa tosin olla kaksikin huippupakkia.

  E: Kyllähän tuo näyttää hyvältä elitiessä, "Julius Rantaeskola Jokerit --> IPK"

  E2: IPK pelaa kotonaan harjoitusottelun KalPaa vastaan, muut harjoitusottelut ei vielä varmistuneet.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2018 klo 19.09