Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Iisalmen Peli-Karhut 2018–2019

Viestiketju osiossa 'IPK' , aloittajana -Olvi-, 21.03.2018 klo 10.41.

 1. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Ihan näin rajusti en lähtisi arvioimaan mahdollista karsintaa pelasi siellä sitten kuka vain. Toki onhan suuri etu Mestisjengin puolella tästä paras seitsemästä sarjassa, kotiedulla vielä mutta kun pelit pitää pelata ensin ja katsotaan sitten taululle. IPK ei mene nykyisellä iskukyvyllä kyllä karsintoihin ja katsotaan miten käy.
   
 2. X-Stiff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hanson Bros. + Ketterät Imatralaiset
  Lainaus:
  Toki aina on teoriassa mahdollista voittaa kenen hyvänsä, mutta kuten sanoin niin tämä on oma henkilökohtainen mielipiteeni ja niitä tunnetusti riittää jokaisella omansa. Kuitenkin pitäydyn mielipiteessäni niin kauan kunnes joku Suomi-Sarjasta toteaa sen vääräksi. Toki auliisti myönnän virheeni ja mielipiteeni vääräksi niin käydessä, mutta tällähetkellä en muuta tätä ja perusteluja on vaikka kuinka. Jos Mestisjengit ei lyö aivan läskiksi, kuten Jyp Akatemia aikanaan niin en näe mitään saumaa vaikka kuinka olisivat hurmoksessa jos nyt eivät ihan Pervitiinillä pelaa.
   
 3. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Lainaus:
  Osaisko joku vähän valaista tarkemmin?
   
 4. rosvo Jäsen

 5. Sven Tuuva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iisalmen pelikarhut, Kalevan pallo & Jokerit
  Kyllä annetaan tasoitusta maalivahtipelissä aivan liikaa. Helpot viivavedot ei vain hanskaan Metsävainiolla tartu ja rebound-kontrolli aivan olematonta. Näistä tuli myös kaksi ensimmäistä maalia ja yksi Riekkisen mokasta. Muuten oli todella hyvää peliä, mutta toisessa päässä Jukuri nollas muutaman kerran Ipk:n hyökkääjän avopaikassa eli toisin sanoen maalivahtipeli hävittiin 100-0.
   
 6. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Allekirjoitan tämän täysin. Olen odottanut jo muutaman pelin, että Tolssi aloittaisi maalissa. Näkyy olevan Metsävainio Toman luottopelaaja tai sitten Tolonen on rikki. Tosin siihen en usko.
   
 7. Big Bear Jäsen

  Tolonen maalissa tänään. Nyt pääsee Tolssi näyttämään taitonsa, hyvä juttu. Ketjuihin on tehnyt pieniä muutoksia ja näkyy Könönenkin olevan pelikunnossa. Tärkeitä pisteitä jaossa Hakakakkosessa, eikä tappioon olisi missään nimessä varaa.
   
 8. tzuiz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Manchester Broilers, IPK
  1-7 Voitto Kooveestä. Tolonen oli paras pelaaja. Taisi ottaa pari läpiajoa ja muitakin pahoja vetoja. Muuten ottelu oli hallinnassa ja kaikki pelaajat näyttivät hyvältä.

  Pikaisella katselmuksella IPK:lla on 11 peliä jäljellä, pääasiassa häntäpään porukoita vastaan. 8 suoraa voittoa noista riittäisi pleijareihin Hermestä tai Lekiä vastaan. Juusolalla, Piipposella ja Könösellä vahvistunut IPK pystyy voittamaan jokaisen pelin joten ihan mahdollista tuo on. Ei kestä vaan yhtään ohipeliä varsinkaan Rokia ja Keupaa vastaan. Sanoisin että aika 50-50 mahdollisuudet.

  Leki - IPK tänään, IPK:lla kerroin 3,4 veikkauksella ja pakko tuohon on laittaa rahaa vaikka Leki kotona onkin paha. Jos Tolonen jatkaa eiliseen malliin niin voitto on lähellä.