Iisalmen Peli-Karhut 2016–2017

  • 116 741
  • 300

eddy28

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, KalPa
Avataanpas tällekin oma ketju kun on aika hiljaista ollut. Tänään saatiin kuulla ensimmäiset pelaajasopimukset IPK:n ensimmäiselle mestiskaudelle ja aika odotetusti rungon tulee muodostamaan viime kauden mestaruusjoukkue. Uutena kaverina saatiin "oma poika" Mikko Komulainen takaisin karhuihin ja se toki lämmittää mieltä. Saataisiinkohan tähän vielä Katosalmi mukaan? Liikkuuko kylillä huhuja pelaajien suhteen? No joka tapauksessa fiilikset on hyvät ja odotellaan mielenkiinnolla keitä julkaistaan seuraavaksi :) Ehkäpä tämä viestiketju ohjautuu oikealle paikalle kun IPK:lle omakin sivu tehdään?

Tästä vielä linkki pelaajasopimuksiin:

http://www.ipk.fi/artikkelit/yhdeksan-sopimusta-julki-komulainen-palaa-kotiin
 

Lätkä

Jäsen
Joo, eiköhän jatkoajankin olisi syytä nostaa IPK pikkuhiljaa mestikseen.

Malttakaa tovi... Kyl IPK Divari-osioon pian ilmestyy.

Olette äärimmäisen tervetulleita Divariin....ainakin, jos Lätkältä mielipidettä kysytään. Itselläni kaukaista sukua Pohjois-Savossa ja jopa aikoinaan serkkuja tahkonnut IPK:ssa. Tosin siit niin kauan aikaa, että märkäkorville heidän nimensä tuskin sanoo mitään. Täl haavaa seuras toimii Jukkis, joka tuttu hemmo...tosin ei jääl, mut kuitenkin. Loistava heepo ja on takuulla parasta, mitä IPK ja Iisalmelle ollaan koskaan saatu. Miehet teot puhuvat puolestaan... Niitä tuskin kukaan kyseenalaistaa!
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
No niiin, nyt ollaan Mestispalstalla, joten raapaistaan vähän omia mietteitä tulevasta kaudesta.

Siellä tosiaan viime viikola joukkueen vanha runko julkistettiin yhdellä uudella pelaajalla Mikko Komulaisella. Pakistosta mahtavaa että heti kärkeen saatiin viimekauden sarjan kaksi parasta puolustajaa jäämään Iisalmeen. Lauri Heinosen kiinnitys oli pienoinen yllätys, mutta jos noste jatkuu samana mitä koko kevään oli niin ehdottoman hyvä kiinnitys. Pasi Hirvosen olisi mielelläni nähnyt myös nyt tuossa julkistetussa rungossa, samoin kuin Penttisen mutta "Penan" siviilikiireet estänevät tuon pelaamisen ensikaudella.
Tolonen oli myös äärettömän tärkeä kiinnnitys, hänen ympärilleen on hyvä rakentaaa kivikova puolustus.
Hyökkääjistä kiinnitetty Komulainen, Heiskanen(1-2ketjun ukoista), sekä kunnon duunarikaksikko Nuutinen-Riihola(neloseen). Suihkosella oli tarjolla try-out, saa nähä millaisen kesän Joona saa alle.

Hiljaista on muuten spekuloinnit uusista mahdollisista pelaajista. Hokissa viimekaudella pelanneesta ja play-offit katsomossa viettäneestä Eetu Patrosesta saataisiin 4ketjuun hyvä sentteri Nuutisen ja Riiholan väliin. Katosalmen Janne olisi kanssa ilo nähdä ensikaudella Iisalmessa. Liiga paikka tuskin aukeaa, mutta täällä voisi sitä nostetta hakea tutuista maisemista. Katosalmessa ois selvää potentiaalia ihan ratkaisu pelaajaksi kärki ketjuihin.

Jäädäänpä odottelemaan uusia soppareita tai huhuja niistä :)
 

Big Bear

Jäsen
Omia poikia kotiin vaan. Komulainen jo tulikin, Patronen ja Katosalmi olisivat ihan jees. Kouvalaisen Pasi KeuPasta olisi haku ihan kärkipäästä. Käsittääkseni soppari loppu Keuruulla. Kouvalainen oli runkosarjassa keuruulaisten paras pistemies (7+30) ja oli tehokas pudotuspeleissäkin. Liekö sitten edes realistinen hankinta, mutta maistuis ainakin mulle!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tervetuloa IPK:lle Mestikseen, oli jo aikakin että myös Pohjois-Savo saa joukkueen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Ei varmastikaan helppo kausi ole tiedossa, mutta toisaalta sarjanousijat ovat pärjänneet parin viime kauden aikana hyvinkin edukseen sarjassa ja toivon IPK:n jatkavan tätä perinnettä. Tiedä vaikka tulisi kulttuuritekona käytyä tarkastamassa Iisalmen halli joku kaunis ehtoo.
 

Big Bear

Jäsen
IPK tiedotti tänään tehneensä sopimuksen maalivahti Antti Leskisen kanssa. Leskinen tulee SaPKosta, josta hänellä on Mestis-kokemusta muutaman kauden ajalta. Statsien mukaan aika pienikokoinen veskari, ilmeisesti vähän niinkuin Tolonen. Kaipa tällä kaksikolla voi lähteä ensi kauteen.
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Oikein hyvin voi. Leskinen on aivan asiallinen veskari mestis-tasolla, harmikseni Tolosesta en tiedä mitään, mutta eihän mies voi olla sysipaska, jos torjuu joukkueensa mestariksi. Ei muuta kuin tervetuloa mestikseen ja kovasti onnea matkaan. Synnyinkaupungin seuran edesottamukset kiinnostavat kyllä mestiksessä ja on hienoa, että siellä on edelleen joukkue, jota seurata intensiivisesti. Go IPK!
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Tervetuloa tosiaan Mestikseen ja toivottavasti paikallisotteluista Hokin kanssa tulee kiihkeitä jo ensikaudella. Vielä toivottavampaa on, että niistä muodostuu ns. klassikkoderbyjä tulevaisuudessa. Mikäli yhtään Suomen maantiedosta tiedän, niin etäisyys Kajaanin ja Iisalmen välillä taitaa olla toiseksi lyhyin kahden Mestis-joukkueen välillä. Keski-Suomessa Keuruun ja Jyväskylän väli on lyhkäisempi.
 

odari75

Jäsen
Tänään luvassa historiallista tiedotettavaa ja lisäksi julkaistaan erään liigakokemustakin omaavan pelaajan sopimus ensi kaudelle. Joko se nyt olisi Laakkonen josta on puhuttu jo viime kauden alusta saakka...no päivä sen näyttää.
 

odari75

Jäsen
Katosalmihan se oli :) Oli kyllä ihan odotettavissakin. Kouvalainen olis vielä ollut kova sana IPK rosteriin, mutta ymmärtääkseni hänellä on sopimus jo muualle.
 

Knap

Jäsen
Hyvältä alksa näyttämään. Maalivahtiosasto on kunnossa, sekä Katosalmi ja Komulainen on erittäin hyviä hankintoja. Paljonkohan kausikortti tulee maksamaan ensi kaudella?
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Katosalmi ja Komulainen saatu kotiin takaisin, Kouvalainen ois huikeen hyvä vahvistus meille jos satuttas hänet saamaan tänne. Komulaisen kanssa aikoinen Kalpaan lähtenyt Eetu Patronen olisi myös kiva nähdä vuoden tauon jälkeen karhupaidassa.
Loppuviikosta julkaistaan uusia sopimuksia lisää. Luulen että sieltä tulee sopimukset Kiviojan ja Savolaisen kanssa.
OJ:n mainitsema Laakkonen olisi kyllä huikee soppari meille, nythän Laakkonen taitaa viilettää Vuorelan Veikkojen riveissä kesän rullakiekkoa.
Miten lie Virtasen Juha, jatkaako Norjassa vai onko nyt pysyvä paluu edessä Savoon? Kelpais mestikseen heittämällä.
Jukka Voutilainen on myös vapailla markkinoilla, miten ois Vode mestiksessä?
Vanha tutkapari Voutilainen-Laakkonen voisi olla pitelemätön kaksikko tulevalla kaudella, tosin tuo kaksikko vaatisi jo ison pinon rahaa joten jäänee haaveilu asteelle.
 

Adam89

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuo Unkarin Adam Vay oli aika vakuuttava maalivahti Suomen pelissä, laukojat kuitenkin moni NHL tasoa tai kovaa Euroliiga tasoa.

Eliteprospects.com - Adam Vay

Pelaa MOL liigaa, mestiksen try outti voisi olla hälle iso mahdollisuus (94 syntynyt kaveri).
Tosiaan Suomea vastaan 48 torjuntaa ja 94,12% torjuntaprosentti.

Päästetyt maalitkin Koivun one timer 2-1 hyökkäyksestä, jossa oli vielä mukana, Barkovin one timer YV:llä ja ohtamaan ampuma, pakin mailasta suuntaa muuttanut laukaus, jossa ei ollut paljoa maalivahdissa syyttämistä, siinäkin mukana.

Valitettavasti toki tuskin tapahtuu, kun joukkue on juuri tehnyt sopimuksen maalivahdin kanssa. Muutenkin ratkaisu olisi kirjaimellisesti "kaukaa" haettu. Mutta ei sinänsä mahdoton.
 
Viimeksi muokattu:

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Kaveri kävi viime vuonna hakemassa pelipaikkaa Kokkolasta, muttei mahtunut edes a-junnuihin. Varmasti voisi olla varteenotettava vaihtoehto Ipk:lle, ilmeisesti on kyse tavoitteellisesta kaverista joka nimenomaan haluaa tulla Suomeen pelaamaan.
 

Adam89

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaveri kävi viime vuonna hakemassa pelipaikkaa Kokkolasta, muttei mahtunut edes a-junnuihin. Varmasti voisi olla varteenotettava vaihtoehto Ipk:lle, ilmeisesti on kyse tavoitteellisesta kaverista joka nimenomaan haluaa tulla Suomeen pelaamaan.

Näkyy kehittyneen aika nopeasti ja aika paljon! Tai ehkä se oli vaan tuuria koko peli Suome vastaan.
 

odari75

Jäsen
Ohhoh....olenko paljastunut :) No ei siitä sen enempää, mutta kyllähän Laakkonen tosiaankin olisi vieläkin kovan luokan vahvistus. Siitä ei sitten ole edes pienintäkään hajua, että onko seurajohto häneen edes ollut yhteydessä, tai onko edes tulevan kauden suunnitelmissa.
 

-Olvi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK, Leijonat
Kaveri kävi viime vuonna hakemassa pelipaikkaa Kokkolasta, muttei mahtunut edes a-junnuihin. Varmasti voisi olla varteenotettava vaihtoehto Ipk:lle, ilmeisesti on kyse tavoitteellisesta kaverista joka nimenomaan haluaa tulla Suomeen pelaamaan.

Maalivahti osasto on Iisalmessa kunnossa, joten ei turha edes miettiä Vay:ta Iisalmeen. Käytetään mieluummin vähäiset rahat vahvistamaan muuta kohtaa joukkueesta.

Hienon pelin kyllä Unkarin poika pelasi ja vissiin Canadaa vastaankin oli jo hyvä sen minkä pelasi. Potentiaalia varmasti tässä kaverissa on, jospa se Salonoja rahoillaan hommaa Unkarin Pojan maaliin. Tosin onko sitten tarpeeski vahva pelaaja Salonojan papereissa...
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Varmasti näin Ipk:n kannalta. Teillä pelaa todennäköisesti toinen entinen Hermesläinen ensi vuonna ja siitä saatte takuulla paremman miehen tuuramaan teidän omia veskareita.

Sorry off-topic, mutta Vay ei käynyt viime vuonna Kokkolassa, vaan sitä edellisenä vuonna. Pakko korjata edellisiä lausuntojani! Nopeasti menee aika :)
 

Big Bear

Jäsen
Pari sopparia lisää. Viime kaudella Suomi-sarjassa kovaa jälkeä tehnyt Jere Savolainen jatkaa (erittäin hyvä uutinen) ja oma kasvatti Eetu Patronen palaa vuoden Hokissa vietetyn kauden jälkeen takaisin kotiin. Tämäkin hyvä uutinen, sillä Eetusta saamme hyvän nelosvitjan raatajan ja pommien jakelijan.
On hienoa, että omia kasvatteja on kotiutettu jo kolmin kappalein. Tosiaan, vielä kun saataisiin se Kouvalainen...tosin Odari75 tuntui tietävän Pasilla olevan jo sopparin muualle (minne?).
 

Adam89

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onko nyt osittain offtopic, mutta koska tuo Vay täällä jo keskusteltiin läpi niin mainittakoon, että kaveri jolle itse siis ajattelin mestis try outia suurena mahdollisuutena, kun on 94 syntynyt MOL liigan pelaaja, tekikin saman tien NHL sopparin,. Luultavasti kyllä tarkoittaa, että aloittelee AHL:ssä ja melkein mahdollisempaa on siirto alas ECHL:n kuin ylös NHL:n, mutta on tosiaan hieno mahdollisuus hälle.

NHL-seura pestasi Leijoniakin piinanneen Unkarin nuoren maalivahdin | Yle Urheilu | yle.fi
 

odari75

Jäsen
Uutisia Iisalmesta. Putkonen jatkaa ja KalPassa viime kaudella pelannut Hämäläinen tulee Iisalmeen. 15 sopimusta plakkarissa, tästä on hyvä jatkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös