Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 2 kaudella 2016–2017 (häme)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Kassler, 01.07.2016 klo 17.08.

 1. Kassler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole...
  Tänään alkaa välierät ja vastakkain asettuvat Hc Giants ja K-Ahmat sekä toisessa parissa UpLakers ja KPK.
  Hc Giants:n ja K-Ahmojen välisessä sarjassa ei ole kuin yksi suosikki ja se on Giants. Joukkue oli aivan ylivoimainen runkosarjassa, K-Ahmojen selvitessä juuri ja juuri pudotuspeleihin. K-Ahmojen kevät on ollut vahva mutta en usko heidän pääsevän finaaleihin. Sarja menee Giants:lle voitoin 2-0.
  Toisessa parissa kohtaavat UpLakers ja KPK. Tämä pari on huomattavasti tasaisempi kuin edellämainittu. KPK on ollut hyvässä vireessä koko kevään ja puolivälierissä Kisa-Eagles:iä vastaan he päästivät vain yhden maalin omiin. UpLakers taas on ollut koko kauden vahva. UpLakers etenee tästä taisteluparista finaaleihin kotiedun turvin voitoin 2-1.
   
 2. Oranssi88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Välieräsarja alkoi melkoisella jättiyllätyksellä kun K-Ahmat kukisti Giantsin vieraissa. Mielenkiintoinen peli odotettavissa lauantaina Valkeakoskella. Vieläkö K-Ahmat jaksaa kiusata Jättejä:-). K-Ahmat oikeaan aikaan hyvässä vireessä. Muhiiko tässä kevään yllätys?!

  Uplakers pääsi murtamaan KPK:n puolostus- ja maalivahtipelin jä mätti 6 maalia. Painoiko KPK:lla jaloissa vielä puolivälieräsarja?. Meneekö poikki jo lauantaina, saa nähdä.
   
 3. Oranssi88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Välierät on pelattu ja hieman odotetusti finaaliin HC Giants ja Uplakers. K-Ahmat eivät pystyneet yllätystä järjestämään. Parin selkeä suosikki on HC Giants, Uplakers lähtee alta vastaajana kiusaamaan "Jättejä". Giantsin hyökkäyspeli on ollut tällä kaudella ylivoimaista muihin joukkueisiin verrattuna. Jos nyt heikkouksia on niin löytyvät ehkä sitten sielät puolustuspäästä.
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Eipä ollut runkosarjaa lähes suvereenisti hallinneesta HC Giantsista ottamaan mestaruuspyttyä ja siitä seuraavaa piljettiä Suomi-sarjakarsintoihin itselleen. Uplakers oli kummassakin finaalissa (6-3 & 3-1) ilmeisen nälkäisempi ja näytönhaluisempi, vieden ne nimiinsä Hämeen alueen II-divisioonalohkon herruuden arvoisesti.

  Onko Uplakersin otteita seuraavilla minkäänlaista tietoa siitä, haluavatko ylöjärveläiset tosissaan nousta sarjaporrasta ylemmäs vai ovatko Rautaliigataistot myös jatkossa riittävän haastavia tapahtumia seuralle?
   
 5. Oranssi88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Uplakers pelasi hienot finaaliottelut, oli joukkue isolla J:llä. HC Giants oli yllättävänkin aseeton, muutamia hetkiä lukuunottamatta. Stylman / Ranta-aho kaksikko teki tuhoisaa jälkeä runkosarjassa, pisteka / peli molemmilla oli runkosarjassa noin 2,4. Kaksikon tehot finaaleissa Ranta-aho 0+0 ja Stylman 0+1!

  Ei taida olla Uplakersilla halua lähteä karsintoihin. Suomi-sarja on kallis sarja, josta ainakaan tällä hetkellä ei varmmaankaan seuran ja joukkueen toimesta olla kiinnostuneita. Joukkueessa on toki pelaajia joiden taso riittäisi Suomi-sarjaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2017 klo 12.07