Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 2 kaudella 2016–2017 (häme)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Kassler, 01.07.2016 klo 17.08.

 1. Kassler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole...
  Kaudella 2016-2017 Hämeen lohkossa pelaavat:
  Giants Hollola
  HiHo Tampere
  Hokkarit Hämeenkyrö
  RuoSkA Ruovesi
  Kisa-Eagles Kangasala
  Kiekko-Ahma Valkeakoski
  KOOVEE II Tampere
  KPK Mänttä
  Uplakers Ylöjärvi

  H.K.H ja Nikkarit siirtyvät Etelän II-divisioonaan ja uusina joukkueina mukaan tulevat Giants, HiHo ja KOOVEE II.
  Onko palstaveljillä tietoa joukkueiden voimasuhteista? Mitkä joukkueet ovat vahvistuneet/heikentyneet kesän aikana?
   
 2. raataja Jäsen

  kovin on hiljaista ollut. Ainoastaan KPK on julkaissut tiedotteen uudesta päävalmentajasta. Pitkän linjan kiekkomies Jarmo Jamalainen hyppää KPK ruoriin. Valmentajasta ei ainakaan Mäntässä jää kiinni.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Viime kaudella kakkosdivarin Etelä-lohkossa vahvasti pelanneen hollolalaisen HC Giantsin pääluotsina jatkaa Kari Mäkitalo, joka saa avukseen niin ikään pelaajavalmentajana jatkavan legendaarisen Marko Jantusen.

  Pelaajapuolella Jätit ovat olleet sekä saama- että menetyspuolella, sillä joukkueeseen liittyvät paikalliskilpailija NASKI:n edelliskauden tehokkain puolustaja Anssi Mertaranta ja hieman pitkäksi venähtäneeltä Itävallan reissulta takaisin kotimaan kaukaloihin palaava Toni Saarinen. Tämän lisäksi koko viime kauden vammojen takia sivussa ollut Markus Heinonen palaa jälleen kehiin (uutinen).

  Vastavuoroisesti HC Giantsin kuudenneksi tehokkaimman pelaajan tittelin itselleen napannut Jere Saarinen siirtyy alkavalle kaudelle Tanskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Jutland Vikingsin riveihin (uutinen).

  Mikäli Jätit saavat pidettyä päättyneen kauden pelaajarunkonsa kasassa, uskoisin joukkueen tappelevan ihan tosissaan Hämeen lohkon mestaruudesta.

  Seura oli viime kaudella myös varsin aktiivinen SoMe-puolella, mutta nyt kotisivut näyttävät olevan kiinni, eikä kesän aikana Hollolan suunnalta ole muutenkaan liiemmin kuulunut yhtikäs mitään.
   
 4. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Lainaus:
  Eiköhän sinne viime vuosien tapaan roudata kentällinen tai pari pelimiehiä.
   
 5. Kassler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole...
  Lainaus:
  Saatoin lukea väärin mutta käsittääkseni KPK luottaa, Facebook-sivujen mukaan, samaan runkoon kuin viime vuonna. Toki voi olla, että @Aivastus tietää asioista paremmin?
   
 6. Mikäs kumma kestää otteluohjelman julkaisussa? Eikös se täältä (finhockey.fi) pitäisi löytyä, kun julki tulee?
   
 7. Inkkaripäällikkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburg Penguins
  Joka vuosi sama homma eli tulee kun tulee, ei sillä kiire oo.... Ei kai se nyt ketään kiinnosta.
   
 8. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Tätä samaa odotetaan junioripuolellakin vesi kielellä. Piti olla julkaisukunnossa jo juhannusviikolla, tosin vuotta eivät maininneet
   
 9. raataja Jäsen

  Hiljaista on kuin huopatossutehtaassa! Onko harjoitusotteluita jo pelattu? Ei meinaa mistään löytää tuloksia tms. Muutenkin joukkueiden tiedottaminen on todella vähäistä.

  Mitähän on tapahtunut Kisa-Eaglesille, kun aikaisemmin olivat erittäin aktiivisia somessa, mutta nyt siellä ei tapahdu mitään? Samassa veneessä tuntuu olevan kaikki muutkin seurat tiedottamisensa kanssa.
   
 10. Aivastus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sitähän sää kysyit
  Hokkarit - K-Ahma 4-6

  Giants voitti turnauksessaan oman Akatemiansa, Nikkarit sekä Viikingit.

  Huomenna lauantaina KPK isännöi turnauksen jossa mukana myös Fortuna, KeuPa 2 ja KieHa.

  Sunnuntaina Koovee 2 isännöi turnauksen jossa mukana myös Eagles, Hokkarit ja RuoSkA.
   
 11. Pöllönsilmä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  KPK voitti omat ottelunsa päivän turnauksessa KeuPa 2.sta ja Fortuunaa vastaan selvin numeroin. KieHaa vastaan eivät kerenneet pelaamaan, sillä myrsky katkaisi hallista sähköt. Tästä ei kuitenkaan voi vetää liikaa johtopäätöksiä joukkueen iskukyvystä, kun vastassa oli III-divisioona joukkueita.

  Huomenna on mielenkiintoista nähdä miten sarjanousija Koovee 2 aloittaa kautensa. Joukkue ei ainakaan huhujen mukaan ole merkittävästi vielä vahvistunut viimekaudesta. Huomenna pääsevät heti mittaamaan tasonsa.

  Kenellekään tietoa minkälaisilla kokoonpanoilla Eagles, RuoSkA tai Hokkarit ovat kauteen lähdössä?
   
 12. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  En nyt viimeaikoina ole enää kovin lähellä seuraa ollut, mutta mitä olettaisin niin siellä on miehet vaihtuneet sen verran paljon, että siksi varmaan aika hiljaista. Käsittääkseni takavuosina siellä oli kaveri joka hoiti sosiaalista mediaa ja nettisivuja jne. Enää ei taida olla. Valmennuskin vaihtui nyt ja koko joukkueen tulevaisuuskin oli hieman vaakalaudalla.
   
 13. raataja Jäsen

  Lainaus:
  Hyvin kyllä hoiti hommat divaritasolla! Selvästi panostivat toimintaan aikaisemmin, mutta olisikohan rahat loppu? Mene ja tiedä.
   
 14. Oranssi88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jaahas lauantaina sitten sarja käynnistyy, johan tätä on odotettukin. Mukana kolme uutta mielenkiintoista joukkuetta HiHo, KooVee II ja Giants. Saa nähdä millaiset ryhmät heillä on kasassa, kuitenkin mukavaa uutta verta.

  Kisa-Eagles on todennäköisesti tälläkin kaudella kova nippu, joukkue pysynyt hyvin kasassa. Myös Uplakersin nuori joukkue on pysynyt hyvin kasassa ja on vuoden kokeneempi, taistelee varmasti sarjan kärkipaikoista.

  Valkeakosken suunnalla näyttää olevan aika hiljaista. KPK ja Ruoska menettänyt muutamia avain pelaajia, miten lähtijät paikataan, aika näyttää. Hokkareiden nippu näyttää pysyneen aika samana.

  Arvaus runkosarjan sijoituksiksi:
  1. Kisa-Eagles
  2. Uplakers
  3. KooVee
  4. Giants
  5. Ahmat
  6. Ruoska
  7. Hokkarit
  8. KPK
  9. HiHo

  Saa nähdä kuinka paljon meni pieleen.....
   
 15. Maalin vahti Jäsen

  Sarja on saatu käyntiin ja ainakin yksi yllätyskin on jo nähty sillä HiHo meni ja voitti ennakkosuosikkina sarjaan lähteneen Kisa Eaglesin. Kisa Eagles tuntui olleen tiukilla Mäntässäkin KPK:n vieraana, mutta tilastojen mukaan hyvän maalivahtipelinsä ansiosta hoitivat pisteet Mäntästä Kangasalle.

  Giants on aloittanut vahvasti kotonaan voittaen molemmat kotiottelunsa. Vastassa heillä on tosin olleet molemmat sarjanousijat joten yllätyksenä oltaisiin voitu pitää, jos näistä jommasta kummasta olisi heille tappio tullut. KOOVEE oli kyllä lähellä ryöstää pisteet Jäteiltä, mutta loppu hetken ylivoima tuotti tulosta ja mainion ottelun pelannut KOOVEEn maalivahti jäi ilman palkintoa ja joukkue ilman pisteitä.

  Mutta kuten ensimmäisten kierrosten aikana on huomattu, sarja tulee olemaan tälläkin kaudella todella tasainen ja täynnä yllätyksiä.

  Hieman kaivattaisiin enemmän osallistumista tänne keskusteluihin, jotta saadaan kunnon pöhinät Hämeen divarista.
   
 16. Kassler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole...
  Tosiaan valitettavan hiljaista on ollut keskustelu Hämeen II-divarin osalta...
  Sarjataulukko on melko odotetunlainen, Hc Giants ja Uplakers melko ylhäisessä yksinäisyydessä sarjan kärkisijoilla. Omasta mielestä suurin pettymys tähän mennessä on ollut Kisa-Eagles, jota odotin sarjan kärkikahinoihin. Toki sarjasta on pelattu vasta murto-osa ja paljon ehtii tapahtumaan ennen kuin tosipelit alkavat keväällä!
   
 17. Pöllönsilmä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Sarjaa pelattu noin kymmenen ottelua ja etelän lohkosta siirtynyt HC Giants ollut tähänasti aika suvereeni häviten vain yhden pelin. Samaan aikaan kaksi viimekautta hämeen lohkoa dominoinut H.K.H on etelän lohkossa vasta kuudentena. Joukkueen kokoonpano ei ainakaan silmämääräisesti ole juurikaan muuttunut. Onko näiden kahden lohkon välillä todella näin iso tasoero?

  Itse hämeen lohkossa on jälleen kärjen takana äärimmäisen tasaista ja jokainen peli voi päättyä miten vain. Jopa ennakkoon täytenä heittopussina pidettä HiHo on onnistunut kairaamaan jokusen voiton.

  Sarja on mielenkiintoinen ja ottelut viihdyttäviä monine käänteineen. Kannattaa ehdottomasti suunnata hallille ja tukea samalla paikallista kiekkoa muutamalla eurolla.
   
 18. Oranssi88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Joulutauolle on siirrytty nyt Hämeessä. Ennen kauden alkua veikkailin järjestystä ja ihan ei veikkaus ole pitänyt:-).
  Giants on ollut todella vakuuttava. KooVee on alkukauden jälkeen päässyt lentoon, Suomi-sarja joukkueesta tullut muutama pelaaja joukkueeseen. Uplakers pelasi hyvän alkukauden, mutta on nyt viime aikoina pelannut ailahtelevasti. Joukkueessa ollut paljon loukkaantumisia ja muita poissaoloja.

  Kisa-Eaglesilla on ollut myös vaikea alkukausi, mutta samoin kuin KPK niin pelit ovat parantuneet syksyn edetessä.
  Mielenkiintoinen, tasainen sarja, oikeastaan HiHo ainut joka on käytännössä ulkona kuuden joukosta ja Giants omassa ylhäisessä yksinäisyydesään kärjessä.

  Joukkue O V JV JH H TM PM ME P
  1. HC Giants 17 13 1 0 3 118 - 67 51 41
  2. KOOVEE II 16 9 0 0 7 71 - 81 -10 27
  3. Uplakers 15 7 2 1 5 79 - 58 21 26
  4. Kisa-Eagles 16 8 1 0 7 73 - 75 -2 26
  5. KPK 17 8 0 0 9 80 - 88 -8 24
  6. RuoSkA 16 7 0 1 8 75 - 71 4 22
  7. Hokkarit 15 7 0 0 8 68 - 68 0 21
  8. K-Ahma 16 6 0 1 9 78 - 95 -17 19
  9. HiHo 16 3 0 1 12 54 - 93 -39 10
   
 19. Kassler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole...
  Hämeen lohkossa palattiin joulutauolta takaisin kaukaloon tänä viikonloppuna. Sarja on kyllä uskomattoman tasainen sillä toisena olevan Koovee II:n ja kahdeksantena olevan K- Ahmojen välillä on vain 11 pistettä. Panosta siis loppukaudelle on lähes joka joukkueelle! Laskin sunnuntai-illan ratoksi joukkueiden pistekeskiarvot ja ne näyttävät seuraavilta:
  Hc Giants 2.42
  Koovee II 1.83
  UpLakers 1.70
  KPK 1.52
  Eagles 1.50
  Hokkarit 1.41
  Ruoska 1.27
  K-Ahma 1.22
  HiHo 0.55

  Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitkä joukkueet lopulta välttävät karsinnat ja pääsevät taistelemaan rautaliigan mestaruuspystistä!
   
 20. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Tässä lohkossa ei taida löytyä HC Giantsille riittävän suurta uhkaa, jottei hollolalaisia nähtäisi keväällä karsimassa Suomi-sarjapaikasta? Sen verran vahvasti on Kari Mäkitalon luotsaama joukkue tähän mennessä pelannut, että jauhot on lyöty syvälle kurkkuun muun muassa ennakkoon ”varmaksi lohkovoittajaksi” ennustetulle Kisa-Eaglesille.
   
 21. Kassler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole...
  Lainaus:
  Hc Giants on kyllä dominoinut koko sarjaa melko selvästi. Toivotaan kuitenkin, että joku joukkue nousee haastamaan Giantsia lohkon mestaruudesta! Onko Hc Giants:lla haluja nousta sarjaporrasta ylemmäs?

  Viikonloppuna pelataan kahdeksan ottelua Hämeen rautaliigaa. Tässä pientä tulosveikkausta viikonlopulle:

  KPK - Hokkarit 1
  Hokkareiden alkuvuosi on sujunut täysin ilman pisteitä kun taas KPK on voittanut jokaisen ottelun tänä vuonna, lisäksi KPK on voittanut kummatkin joukkueiden aiemmista kohtaamisista.

  Hokkarit - KooVee II 2
  KooVee on ollut vahvassa vireessä nousten jo sarjassa toiseksi ja neljän ottelun voittoputki jatkuu tällä kertaa Hokkareiden kustannuksella.

  Hc Giants - RuoSka 1
  Tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva RuoSka joutuu taipumaan sarjajohtajan edessä.

  K-Ahma - Kisa-Eagles 2
  Eagles käy nappaamassa tärkeät pisteet Valkeakoskelta ja K-Ahmojen mollivoittoinen kausi saa jatkoa.

  HiHo - KPK 2
  HiHo on pelannut jo tovin merkityksettömiä pelejä koska joutuminen karsintasarjaan on ollut tiedossa jo pidemmän aikaan. KPK taas tarvitsee vielä pisteitä varmistaakseen pudotuspelipaikan.

  UpLakers - Hc Giants X
  Lauantaina levännyt UpLakers nappaa sarjajohtajalta ainakin pisteen ja voittajaa haetaan jatkoilta.

  KooVee II - K-Ahma 1
  KooVee kaataa kotonaan Ahmat ja Ahmojen tie näyttää jälleen vievän heidät karsintasarjaan.

  RuoSka - HiHo 1
  Lauantain tappiosta sisuuntunut RuoSka nappaa tärkeän kotivoiton HiHo:sta selvin numeroin.

  Saa nähdä, kuinka päin honkia veikkaukset tällä kertaa menevät:D

   
 22. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Nousuhaluja löytyy, mikäli joukkueen päävalmentajaa ja seuran puuhamies Kari Mäkitaloa on uskominen: ”Tarkoitus on nousta Suomi-sarjaan.”
   
 23. Pöllönsilmä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  RuoSkAn Tokee ja Hokkareiden Petro siirtyvät Kooveen riveihin. Tämä ei ainakaan helpota näiden joukkueiden Playoff paikan metsästystä.

  Kangasalan Kotkat ovat muuten jo hävinneet viisi peliä putkeen. Sielläkään pleijjari paikka ei ole mikään selviö. Mikäköhän siellä on kun peli ei kulje.
   
 24. Kassler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei ole...
  Runkosarja saatiin päätökseen viime viikonloppuna, karsintasarjaan rautaliigasta joutuivat HiHo, Hokkarit ja Ruoska. Mielenkiintoista nähdä, onko III-divarissa joukkueita, jotka pystyvät haastamaan näitä joukkueita karsinnoissa. Itse uskon, että ainakin Hokkarit ja Ruoska jatkavat myös II-divarissa ensi kaudella, HiHo:n suhteen en ole niin varma.

  Puolivälierissä runkosarjan kolmas, KooVee II, kohtaa K-Ahmat, joka sijoittui runkosarjassa kuudenneksi. Runkosarjassa K-Ahmat vei kohtaamiset hieman yllättäen voitoin 2-1. Uskon kuitenkin KooVeen menevän tästä parista jatkoon laajemman materiaalin voimin.

  Toisessa puolivälieräparissa kohtaavat KPK ja Kisa-Eagles. Runkosarjassa Eagles vei kohtaamiset voitoin 2-1 ja niistä peleistä kaksi oli maalin pelejä, joten tasainen taistelupari on kyseessä. Jatkoonmenijän veikkaaminen on vaikeaa. Ei olisi ihme, jos kahden pelin jälkeen voitot olisivat tasan ja voittajaa haettaisiin jatkoeristä. Veikkaan, että lopulta Eagles juhlii välieräpaikkaa.
   
 25. Oranssi88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Puolivälieristä on odotettavissa mielenkiintoiset. K-Ahmat pelaavat usein sääntöjen rajamailla ja voivat näin ollen jäähyillä yllätävän paljonkin. KooVeen Lintulaaksojen kenttä on ratkaisevassa roolissa, saako K-Ahmat heidä kuriin. KPK - Kisa parissa molemmat ovat parantaneen peliään kevään aikana. Tässä parissa voisi muhia pieni yllätys.

  Veikkaan kuitenkin välierä pareiksi Giants - Kisa ja Uplakers - KooVee. Näistä Giants menee aika suurella todennäköisyydellä finaaliin, toisessa parissa ratkaiseen ns. päivän kunto:-).