Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

II-divisioonan lohko 1 kaudella 2015–2016 (etelä)

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana The Rock, 21.05.2015 klo 21.23.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Tätä en kiistä, ja siitä ei nyt ollut kysymyskään, vaan siitä että Kuismalla "on asiaa" jatkuvasti. Mitä tulee sunnuntain välierään, niin uskon että siinä olisi hiljaisemmallakin vierasjoukkueen valmentajalla ollut asiaa tuolle tuomarikaksikolle, niin vihkoon kyllä peli heiltä meni kokonaisuutena.
   
 2. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Jaa. Ainakaan kotiotteluissa en ole huomannut että Kuismalla olisi ollut asiaa sen enempää kuin muillakaan valmentajilla. Ja kun Kuismalla on asiaa, niin sen kyllä kuulee.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Rautaliigan Etelä-lohkon mestari 2016 – Titaanit vai KJT Miehet?

  Tänään se finaalisarja sitten vihdoin alkaa. Kyllähän tässä on koko pitkä viikko jo vesi kielellä odotettu II-divarikauden huipennusta ja uskoakseni samaa ovat tehneet kummatkin finalistijoukkueet Titaanit sekä KJT Miehet.

  Keravalla kello 18:30 alkavassa finaalisarjan avausosassa taistelunsa kaukalossa aloittavat kotkalais- ja keravalaispoppoot ovat täysin erityyppisiä joukkueita niin pelityyleiltään kuin ikärakenteiltaankin.

  Siinä missä Titaanit on nuorekas, pienikokoinen, kovakuntoinen ja vahvaan vauhdinpitoon pohjaava ryhmä, iskee KJT Miehet jäälle todella kokeneen, isokokoisen, pelitaitavan ja raskaan tykistön omaavan yhdistelmän.

  Tuskin olen kovinkaan väärässä kun väitän, että KJT Miehet pyrkii fyysisyydellään sekä pudotuspelihenkeen kuuluvalla tökkimisellä sekä verbaalisella puukonheiluttelulla pehmittämään nuorta titaanijoukkuetta. Tässä punnitaankin juuri Titaanien kantti ja jos kotkalaiset tämän "lihamyllyn" kestävät, ovat he normaalille pelitasolle yltäessään todella vahvoilla.

  Pitää kuitenkin muistaa, että KJT Miehet osaa oikeasti pelata ja iskeä kylmänviileästi lötöä pönttöön paikan saadessaan, joten mihinkään maalintekokilpailuun Titaanien on turha keravalaisten kanssa lähteä. Tiivistä, tarkkaa ja kurinalaista pelaamista luulisi siis kotkalaisilta nähtävän, eli juuri niitä elementtejä, joilla mestaruuksia yleensä voitetaan.

  Sekä Keravalla että Kotkassa pelattavat pelit tulevat varmasti kiinnostamaan suurta yleisömäärää ja se onkin hieno juttu, sillä isoissa peleissä katsojat luovat aina oman osansa kokonaisuudesta. Kumpikin osapuoli on viritellyt faneilleen bussikuljetuksia finaalien vieraspeleihin, joten kilpalaulantaa lienee siis luvassa suuren maailman tyyliin.

  Turha tässä on tämän pidempään lätistä – antaa joukkueiden kaukalon puolella osoittaa sen, kumpi oikeasti Rautaliigan Etelä-lohkon mestaruuspystin palkintokaappiinsa ansaitsee.

  Lopuksi on vielä aivan pakko laittaa esille linkki KJT Miehet-hyökkääjä Petri Sinkkosen henkilökohtaisella instagram-tilillään jakamaan meemikuvaan, jonka myötä henkinen sodankäynti on tämän finaaliparin osalta aloitettu. :)

  PE 11.3.

  KJT Miehet – Titaanit

  LA 12.3.

  Titaanit – KJT Miehet
   
 4. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  No niin, onhan tuonne Viidennen ketjun sivulle saatu joku ympäripyöreä ennakon tapainen

  Vanhat ennakot - Viides ketju

  (Linkki vie KJT Miesten kannattajaryhmän sivuille)
   
 5. Linnankundi Jäsen

  Linkissä todella hyvä otteluilmoitus, nauratti. Tällaista enemmän suomalaiseen jääkiekkoon.
   
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Jaaha,Titaanit rappasivat Hagelbergin pois pelistä heti matsin alussa, tuomari ei huomaa mitään. Hagelberg makaa jäällä toista kymmentä sekuntia loukkaantuneena ja tuomari antaa pelin jatkua. Vasta kun Titaanit saivat tehtyä maalin huomaavat tuomarit loukkaantuneen Hagelbergin. Ei hyvää päivää. Olisi toivonut pelin käynnistyneen toisenlaisissa merkeissä... No, luulihan ne Haukatkin että sarja ratkeaa ekassa matsissa.
   
 7. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kyllähän Hagelbergin veti kylmäksi KJT Miesten oma pelaaja, joka yritti taklata voimalla kiekkoa kuljettanutta titaanipakki Puhakkaa. Taklaus osui kuitenkin epäonnisesti Puhakkaa tilanteessa ahdistaneeseen Hagelbergiin, joka satutti sen myötä ilmeisesti polvensa varsin pahasti.

  Uskoisin, että tuomarit eivät siksi viheltäneet peliä poikki, koska Hagelberg nousi tällin jälkeen lähes välittömästi jäästä ylös ja yritti yhdellä jalalla liukuen mennä maalin eteen puolustamaan. Titaanien räpätessä hetkeä myöhemmin kiekon reppuun, pudottautui Hagelberg uudemman kerran jäähän, josta mies autettiin lopulta pukusuojaan.

  Ikävä juttu kaikkinensa, mutta jotain tilanteesta kertoo myös se, ettei KJT Miehet sitä protestoinut mitenkään, koska koko joukkue näki oman miehen taklaavan Hagelbergin pelistä pihalle.
   
 8. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  ^Noinhan se tais mennäkin, tuli vierestä korviin hieman väritettyä infoa. Myöhemmin erätauolla sain muutakin infoa... my mistake. Harmitti siinä vaiheessa vain se, että Titaanit pääsivät tuollaisesta onnettomuudesta johtoon... ja Hagelbergin loukkaantuminen sekoitti Miesten rivejä aika pahasti kuten numerotkin sen osoitti. Mutta kuten myöhempi peli osoitti, niin olisi ollut varmasti paljon tiukempi alkukin jos tuota ei olisi tapahtunut. Mutta kun tapahtui, sille ei voi mitään ja se siitä, That's hockey.

  Riku Rahikainen sen sijaan kyllä saa mennä itseensä parikin kertaa ja katsoa peiliin että mitä tuli oikein tehtyä. Ensin kaveri ryysii kassarin alueelle että Välimaan kavennusmaali ekassa erässä hylätään ja se viimeisen erän neppaus, josta Titaanit ehitti 2-4 maalin menee täysin Rahikaisen piikkiin. Ei jumalauta av:llä aleta etsimään syöttöä kaverille omalla alueella vaan heitetään se kiekko mahdollisimman kauas omista ja nopeasti.

  Muuten hallissa oli hyvä tunnelma. Kotkalaisfanit toivat hyvää tunnelmaa ja vastapainoa Viidennelle ketjulle. Toki joukkoon eksyy aina se yksi ääliökin. The Rock voisi viedä terveiset Kotkaan että ei ole mitenkään korrektia vierasjoukkueen kannattajalta tulla kotijoukueen fanikatsomoon. Toisen erän alussa sinne hakeutui useampiakin Titaani kannattajia, joille ystävällisesti huomautettiin että että tämä on kotijoukkueen pääty jonne tullaan vain kannattajien kausikortilla. Tämä ryhmä poistuikin asiallisesti sitä miteenkään protestoimatta, mutta yksi Titaanipainatainen jääräpää sinne vielä kampeutui, eikä poistunut vaikka häntä ystävällisesti pyydettiin. No, koska tarkoituksena ei ole aihuttaa rähinää, tämä herra sai jäädä sitten sinne nupottamaan kun oli kerran maaleja tullut katsomaan lähietäisyydeltä. Valitettavasi ne tehtiin siinä erässä toiseen päähän, joten hukkareissu hänellekin siinä erässä. No, onhan tuossa hieman meidän omaakin syytä, ettemme ohjeistaneet järkkäreitä tästä, kun aikoinaan Suomi-sarjaan nousun jälkeen oli itsestään selvää (n. 10 v sitten) että kannattajaryhmät ovat omassa päädyssään puolin ja toisin.

  Tänään on päivä uusi, ja toivottavasti taistelu on yhtä kovaa kuin eilenkin, Miesten osalta tietty vielä kovempaa ;-)
   
 9. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lukaisin tuossa äskettäin Titaanien otteluraportin, jossa oli selvä virhe. Hagelbergin loukkaantuminen tapahtui juuri ennen 0-1 osumaa, eikä 0-2 osumaa.
   
 10. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Täysin absoluuttisen virheetön ja oikea kuvaus ottelusta sen sijaan on nähnyt päivänvalon Viidennen ketjun jälkipeleissä ;-D

  Jälkipelit - Viides ketju

  (Linkki vie KJT Miesten kannattajaryhmän sivuille)
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Asia on juurikin näin eli no hard feelings. :)

  Lainaus:
  Pelissä oli tosiaankin loistava tunnelma ja onhan se kieltämättä harmillista, että isoon joukkoon mahtuu yleensä aina muutamia, jotka eivät viitsi noudattaa sovittuja pelisääntöjä. Onneksi nyt ei tainnut kuitenkaan olla mistään muusta sen suuremmasta kysymys, kuin väärässä paikassa istumisesta. Joskus kun fanireissulla lajista riippumatta tuppaa menemään touhut ihan nenähommiksi asti.

  Lainaus:
  Tänään on todellakin uusi päivä, lopullisen ratkaisun päivä ja uskon, että kumpikin joukkue tulee parantamaan eilisestä. Kumpi siinä onnistuu paremmin, tulee olemaan todella vahvoilla ja pakkohan se on uskoa, että kyseisen tempun tekee se punapaitainen joukkue. :)
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kyseinen kohta on näemmä korjattu nyt oikein myös Titaanien kotisivujen otteluraporttiin kuvaamaan tapahtumien oikeaa kulkua.

  Lainaus:
  Näitä tarinoita on kyllä aina yhtä viihdyttävää lukea. Huikeaa verbaliikkaa viikosta toiseen ja välillä saa nauraa vedet silmissä, kuten finaaliraportissakin mainitun reservaatissa olleen juopuneen apassin kohdalla. :D
   
 13. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Pytty kotiin 2-5 ja 6-3 voitoilla.
  Hieno ottelutapahtuma tänään ja ansaittu voitto tänään(kin). Sitten ihmettelemään ja odottelemaan liiton päätöksiä karsintamallista. Pitäkää Suomi-Sarjakarsijat hatuistanne kiinni :D
   
 14. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lykkyä Titaaneille karsintoihin. Pitkäjänteinen työ sekä ennenkaikkea todella korkea omien poikien määrä joukkueessa on hatunnoston arvoinen seikka. Vaikka oma joukkue sai takkiin finaaleissa, ei se harmita niin hirveästi kun tappio tuli "oikealla tavalla" rakennetulle nuorelle joukkueelle jolla on myös perinteitä sekä tavotteita. Kotkalaisten "kerava-kammo" tuli nyt myös kukistettua ;-)

  Ensi kaudella nähtänee Rautaliigassa enemmän paikallisderbyjä, sillä karsinnoissa Sipoon Wolf on tekemässä selvää jälkeä muista. Kaksi matsia joista täydet pisteet ja nimenomaan molemmat voittopelit Rautaliigaa tahkonneista PEPO'sta ja NasKista. En oikein jaksa uskoa, että OKK, StU ja AaKoo voivan näitä rautaliigalaisia kummemmin kampoihin laittaa... Onnea vaan sipoolaisillekin loppuihin karsintamatseihin...
   
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Titaaneista mestari – KJT Miehille hopeaa

  Niinhän siinä sitten lopulta kävi, että itselleni rakas joukkue eli Kotkan Titaanit harjasi II-divarin Etelä-lohkon alusta loppuun asti nimiinsä. Titaanit oli runkosarjassa selvästi paras porukka ja sama tahti jatkui pudotuspeleissä. Laskeskelin tuossa juuri, että Titaanit rakensi lopulta runkosarja- ja pudotuspelit mukaan lukien tämän lohkon pisimmän perättäisten voittojen putken kuluneen kauden aikana, päätyen lukemaan 12.

  KJT Miehet tarjosi Titaaneille hyvän vastuksen finaaleissa, muttei siitä huolimatta pysynyt kummassakaan pelissä täyttä aikaa kotkalaisten vauhdinpidossa mukana. Kyseessä oli siis sama kaava, joka toistui Titaanien kohdalla jo runkosarjassa lähestulkoon ottelusta toiseen, oli vastustajana sitten mikä nippu tahansa.

  Pudotuspelit todistivat taas sen, että silloin kun pelataan oikeasti suurten panosten pelejä, lähtee myös kansa liikkeelle. Tästä syystä kärkiporukoiden (Titaanit, KJT Miehet ja Haukat) kotimatseissa nähtiinkin tälle sarjatasolle todella komeita katsojamääriä, jotka loivat peleihin loistavan tunnelman.

  Nyt kun tämän lohkon kausi on saatu pakettiin, on aika kiitellä muita tähän keskusteluun osaa ottaneita nimimerkkejä. Toivottavasti emme enää ensi kaudella ainakaan Titaanien asioista Rautaliigan Etelä-lohkon osiossa juttele, sillä se tarkoittaisi sitä, että Kotkassa pelattaisiin Suomi-sarjaa kolmen vuoden tauon jälkeen.

  Titaanit siis jatkaa tästä ensi viikonloppuna alkaviin Suomi-sarjan 2. vaiheen karsintoihin, kun taas lohkon muut joukkueet (karsinnoissa olevia PEPO:a ja NASKI:a) lukuunottamatta miettivät varmasti jo kuumeisesti missä pidetään kauden päätössaunailta yms.

  Lainaus:
  Kiitokset tsempeistä, sillä yritys on varmasti kova, että Kotkassa ensi kaudella Suomi-sarjaa pitkin poikin kotimaata hangattaisiin. Titaanien vahvuus urheilullisuuden ohella on nimenomaan tuo omavaraisuus, joka on pienten seurojen elinehto pitkällä aikajänteellä.

  KJT Miesten kannattajana sinun kuuluukin olla ylpeä joukkueestasi, sillä se teki kyllä kaiken ja venyi ilmiömäisesti pudotuspeleissä ennen kuin eteen tuli liian korkea este ylitettäväksi. On kova suoritus sarjanousijalle pelata heti ensimmäisellä kaudella finaaleita ja jäädä pytystä vain muutaman hassun maalin päähän.

  Uskonkin KJT Miesten olevan myös ensi kaudella lähellä finaaleita, mikäli joukkue saa hieman riveihinsä lisää urheilullisuutta (= nuoria pelaajia), eivätkä kokeneet pelaajat tee mitään joukkolopettamista.
   
 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Mitä tulee The Rockin mainitsemiin PEPO:on ja NasKiin, niin jompi kumpi saa lähdön Rautaliigasta. Sipoon Wolf voitti eilen OKK:n kiivaassa ja tiukassa matsissa ja on nyt lähes varma nousija. OKK:lla on myös oma saumansa nousuun jos se onnistuu voittamaan PEPO:n ja NasKin.

  Wolfilla enää StU ja AaKoo edessä, joista AaKoolla ei ole enää saumaa nousta ja StU:n pitäisi hoidella sekä PEPO että Wolf. Tiukaksi menee, vaikkakin luullakseni StU:lla ei ole nousuhaluja, OKK:sta en tiedä... Olisihan se mukava jos OKK:kin nousisi, taas lyhenisi yksi vierasmatsimatka.
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kyllähän se siltä tällä hetkellä vahvasti näyttää, että NASKI lähtee sarjaporrasta alemmas. En jaksa uskoa nimittäin uskoa, että nastolalaisten yllä olevat joukkueet pelaisivat omat jäljellä olevat pelinsä niin ristiin, jottei yksikään niistä jäisi Wolfin ohella NASKI:n yläpuolelle.

  Senkin uskallan sanoa, että NASKI:a ei tule yksikään muu joukkue Etelä-lohkossa kaipaamaan HC Giantsia lukuunottamatta, joka menettänee tällä menolla paikalliskilpailijansa III-divariin.
   
 18. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Näinköhän H.K.H. palaisi nyt takaisin Etelä-lohkoon ensi kaudeksi, kun Titaanit sieltä Suomi-sarjaan poistuu? Wolf sitten vielä karsinnoista uutena mukaan, niin aika pääkaupunkiseudulle painottuva lohkohan siitä tulisi, mutta sillai kai se Eteläisen alueen hallinnoiman Rautaliiga-lohkon kohdalla kuuluisikin olla... mene ja tiedä.

  Olettamukseni ensi kauden lohkojaosta Etelän osalta olisi siis seuraava – GrIFK, Haukat, HC Giants, HCK Salamat, HC Vantaa, H.K.H., KJT Miehet, PEPO, Viikingit ja Wolf.

  Sanoisin tason jopa hieman kovenevan, sillä H.K.H. on lähes Titaanien veroinen "punakone" ja WOLF taas selvästi parempi kuin NASKI.
   
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  ”Hei hei” NASKI – WOLF varmisti sarjanousun

  Nyt se on sitten selvää, ettei NASKI enää ensi kaudella pääse sulostuttamaan II-divisioonan Etelä-lohkoa jääkiekkoilullisilla hienouksillaan. Nastolalaisten kohtalon sinetöi tänään kärsitty 5-6-kotitappio OKK:lle, joka taas voittonsa myötä latasi aikamoiset panokset huomiseen PEPO-peliin.

  Oulunkylässä ratkaistaan siis sunnuntaina tämän karsintalohkon toinen joukkue, joka pelaa ensi kaudella Rautaliigassa. PEPO:lle riittää pelistä piste sarjapaikan varmistamiseen, mutta suora tappio olisi menolippu kolmoseen. Mikäli OKK:lla on oikeasti haluja nousta, uskoisin huomisesta pelistä tulevan aikamoisen näytöksen.

  Wolfille voi sitä vastoin pistää jo onnitteluita menemään, vaikka Sipoossa on vielä erä pelaamatta. AaKoo ei tuosta sillasta (tilanne 8-2, kun 40min pelattu) enää nouse edes jatkoille, joten susilauma saa päätössummerin soimisen jälkeen siemaista ansaitut noususkumpat ja tuprutella muutaman cigarillon.

  Uskoisin, että Sipoossa osataan ottaa sarjanoususta iso ilo irti ja sunnuntaina kotona StU:ta vastaan pelattava peli on sitten kannattajien palkitsemista sekä leppoisaa läpsyttelyä pienen rapelon säestämänä.
   
 20. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Onnea WOLF:ille sarjanoususta. Ensi kaudella otetaan taas yhteen!
   
 21. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Nyt näyttää siltä, että myös PEPO ulostuu Rautaliigasta... OKK näytti olleen ekassa erässä vähän lirissä, kassari Oravalla 22 torjuntaa ja yksi selän taakse, kun PEPO:n vastaava otti vain neljä ja päästi kolme. Kahden erän jälkeen 7-1 Ogelille, joten taitaa olla Rautaliiga ensi kaudella pk-seutu painotteinen.

  EDIT: PEPO ainakin yrittää, 51 minsaa ja 8-4-tilanne eli PEPO tehnyt kolme viimeisintä...

  EDIT2: Hyytyi PEPON kiri sittenkin...

  Sipoolaiset nauttivat nousemisesta, kun Wolf tekee StU:sta talkkunaa Nikkilän Globenissa!
   
 22. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Hienosti meni PEPO! Ensi kaudella kaljanhajuisia derbyjä Parrun kanssa Kymi-Saimaan III-dirressä. :D
   
 23. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tätä ei kristallipalloni kertonut ennen karsintojen alkua ja se yllätti kyllä ainakin allekirjoittaneen. Okei... PEPO oli runkosarjan toiseksi heikoin joukkue jne., mutta en siitä huolimatta uskonut, että lappeenrantalaiset lähtisivät sarjaporrasta alemmas lätkyttelemään. Pääkaupunkiseudun joukkueet ovat varmasti tyytyväisiä, ettei itärajalle tarvitse enää matkustaa ja pelimatkat lyhenevät selvästi aiemmasta.

  Etelä-lohko kokee siis ensi kaudeksi kunnon "tuuletuksen", kun peräti kolme joukkuetta vaihtuu. Uskon entistä enemmän siihen, että H.K.H. tekee kahden vuoden poissaolon jälkeen paluun Hämeen lohkosta takaisin Etelään.
   
 24. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Niin itsekin veikkaan, että H.K.H korvaa Titaanit. Sen sijaan nähtäväksi jää vaihtavatko HC Giants ja Nikkarit päikseen lohkoja? Nikkarit olisi hieman luonnollisempi valinta Etelälohkoon radanvarsiderbyihin. Sen sijaan Hollola vs. Kangasala matsit valtatie 12 herruudesta olisivat myös luontevia nyt kun NasKi putosi.
   
 25. Krutov#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Nups
  Oma veikkaukseni on että OKK jatkaa pelejään III divarissa (ei siis ota vastaan paikkaa kakkosessa) ja Pepo pääsee kuin koira siitä kuuluisasta veräjästä..

  Hallin käytäväpuheiden perusteella ei realistista mahdollisuutta ottaa paikkaa vastaan jos ei haluta että käyn kuin sille siniselle joukkueelle Espoossa
   
 26. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  Paitsi, että jäämme odottamaan miten sen sinisen joukkueen Espoosta käy, koska se mahdollinen korvaaja, mikäli sellainen alemmille sarjaportaille tulee, hakee todennäköisesti sarjapaikkaa akselilla Mestis, Suomi-Sarja, 2-divari... jolloin voi olla, että se paikka meneekin Espooseen. Spekulointia toki tämäkin.