Ja, jos kohta selviää että tämä lavuaariin kuseminenkin on kovinkin yleistä niin voi kehitellä sellaisen version, että laittaa voita, suolaa ja sokeria lavuaariin ja kusee sitten.
Älä unohda talkkia. Se viimeistelee koko homman.
Ja, jos kohta selviää että tämä lavuaariin kuseminenkin on kovinkin yleistä niin voi kehitellä sellaisen version, että laittaa voita, suolaa ja sokeria lavuaariin ja kusee sitten.
Voisilmä, voisilmä. Eri asia onkin levittää veitsellä pullan päälle voita. Otin äsken muuten asiasta selvää ja tämä oli kuulemma suosittua ennen vanhaan varsinkin kuivuneen pullan kohdalla. Oli vähän kuten vaaleaa leipää sitten.
Oluttölkin napautus ennen kuin avaa sen.
Meidän perhetuttu söi aamupalaksi kaurapuuroa tonnikalalla, öljyssä. Oli kuulemma oikein hyvää ja ravitsevaa. Janojuomaksi pyöräilymatkalle sekoitti pienen määrän ketsuppia veteen, oli kuulemma raikasta.
Tiesitkö että tuo estää olutta kuohumasta, vai miksi sanot tuota omituiseksi tavaksi?
Siis mitä, eikö siinä mummolan kahvessa sitten ollutkaan tarpeeksi suolaa?Päätalon tuotantoa luettuani sanoin kerran mummolleni, että on ollut Taivalkosken suunnalla tapana laittaa kahviin suolaa. Mummo sanoi, että hän laittaa edelleen. Tämä selitti mummolan kahven tuiman luonteen.
Riippuu toki miten tuon tekee, itsekin naputtelen aika monen muun tavoin väärin kantta vaikka pitäisi kuulemma kylkiä nippailla.
Tässä oppikirjaesimerkki www.makuja.fi ja perusteltu selvitys.
Ei estä. Tuo napautus monilla tapahtuu siihen kansiosaan ja se ei auta millään lailla jos haluaa estää olutta kuohumasta.Tiesitkö että tuo estää olutta kuohumasta, vai miksi sanot tuota omituiseksi tavaksi?
... niin sitä tölkkiä tulee naputella reunoista.
...
En tiedä, kun en ole kokeillut. Avaan ja kuohuu jos kuohuu. Yleensä ei juurikaan ole kuohunut. Pullo-oluiden kanssa on käynyt vähän hurjempiakin keissejä, mutta se on eri tarina se.Siis mihin ihmeeseen tuo nyt vaikuttaa? Onko jollain jotain fakta- tai kokemuspohjaista tietoa aiheesta.
Siis mihin ihmeeseen tuo nyt vaikuttaa? Onko jollain jotain fakta- tai kokemuspohjaista tietoa aiheesta.
Ei estä. Tuo napautus monilla tapahtuu siihen kansiosaan ja se ei auta millään lailla jos haluaa estää olutta kuohumasta.
Kuten TaoTao linkittää, niin sitä tölkkiä tulee naputella reunoista.
Mummilla on ilmeisesti edelleen tapana käyttää vanhoja pikkuhousujaan tiskirättinä. Ainakin siltä meno näytti, kun viimeksi hänen luonaan tuli käytyä.
Siskoni tykkäsi tästä, minä söin pullani paljaana.
No sehän sopii sinänsä jos tiskiallas on sama mihin vaarivainaa kuseksi. Ja siinähän ne pikkupöksyt peseytyy samalla. Lipeälläkö pesee tiskit, vai onko siinä sortunut semmoisiin nykyajan hapatuksiin, kuin esimerkiksi tiskiaine?
Viime keväänä edesmennyt ukkini kuseskeli 30 vuoden ajan lavuaariin ja haju oli sen mukainen.
Yksi kaveri laittaa maksalaatikkoon ketsuppia ja syö sen kylmänä. Hyi saatana. Hyi saatana. Sanoinko jo, että hyi saatana!
Sattuiko ukkisi tekemään työuransa eräässä turkulaisessa yläasteessa/lukiossa veiston ja metallitöiden opettajana?
Vaarini eläköityi jo 70-luvulla tehtyään sitä ennen 30 vuoden ajan hommia terästehtaalla. Koulutus hänellä jäi kansakouluun, jonka jälkeen sota vei mukanaan. Turussa hän ei muistaakseni käynyt kuin muutaman kerran. Oulu oli sitä vastoin erittäin läheinen paikka hänelle.
Tuossa edellähän juuri linkitettiin havainnollistavaan videoon.
Joillakin ihmisillä lienee varsin erikoinen tapa pestä käsiään.