Mitä suurimmalla todennäköisyydellä olet tai sitten olet vain hesefani, jos noilla nyt siis oleellista eroa onkaan.Vai olenko aivan totaalisen moraani kun ihmettelen näitä...
Mitä suurimmalla todennäköisyydellä olet tai sitten olet vain hesefani, jos noilla nyt siis oleellista eroa onkaan.Vai olenko aivan totaalisen moraani kun ihmettelen näitä...
Olikos se nyt siis niin, että mielestäsi ei ole helvetinkään väliä mistä hampurilaisesta joku muu tykkää?Mitä helvetin väliä sillä on, tykkääkö joku kasvoton nimimerkki enemmän Big Macistä vai Kerroshampparista?
...
tämä saatanan suolapippurikansa äänestää XL-Kerroksen voittajaksi. Jos sulla on nälkä, tilaa kaksi niitä saatanan kerroksia, tai mega tai vedä vaikka vittu päähäsi, mua ei kiinnosta. Mutta ei, pitää saada se muovinen paska myyntiin isommalla sämpylällä. On se vaan niin hyvää.
Olikos se nyt siis niin, että mielestäsi ei ole helvetinkään väliä mistä hampurilaisesta joku muu tykkää?
Monilla ihmisillä on se mielikuva, mikä oli joissakin 80-luvun katugrilleissä, että pihvit on jotakin tukusta ostettuja jauhelihan kaltaista pihviainesta. Siksi McD mainostaakin pihvejään 100% naudanlihaksi, koska sitä se onkin, eikä mitään korppujauho-kananmuna-kamara-kumihanska -seosta.Samaa olen ihmetellyt. Mainostavat myös kovasti sitä, että pihvinsä ovat 100% naudanlihaa. Nuo vakuuttelut tuovat mieleen vain sen, että aiemmin näin ei ole ollut ja tämä on heillä uusi juttu tms.
Kas tuossa kiteytettynä tämä McD-mainoskampanjan ydin. Pepustahan ne mainokset ovat, siitä ei pääse mihinkään, mutta mielikuvamainonnan perusteet ovat joka tapauksessa hallussa. Maamme on mainosten uhreja täynnä, joten eiköhän tuo McD:n kampanjointi ole sikäli ollut suht onnistunutta.mielikuva
Nimimerkki Vanha Len ei ilmeisesti ymmärrä markkinoinnin lainalaisuuksia.
Ässien mv-valmentaja Jaakko Rosendahl kertoi Pataklubilla ennen neljättä välierää, että JYP on joukkueena jo vuosikausia mm. alkulämmittelyn aikana katsellut Ässien touhua vähän sellaisella ylimielisellä otteella ja naureskellen.
Ihmettelen kuinka paljon Ässä-valmennuksessa on ollut patoumia tänä keväänä, kun on pokkaa tälläistä tuubaa heittää ns seuran edustajana sponssitilaisuudessa?
Joskus ennenkin on tullut ihmeteltyä tätä mutta miten ihmeessä Tapparalla on noin vähän aktiivisia käyttäjiä täällä jatkiksessa? Siis ihan viestien lukumäärän perusteella, Tappara-osioon on lähetetty n. 12 000 viestiä, kun esimerkiksi Lukko 97 000 ja Jyp 63 000? Toki viestimääriin vaikuttaa myös käyttäjämääristä riippumattomat syyt mutta kyllä tuo varmasti jotain osviittaa antaa.
Tapparallafaneilla on varsin aktiivinen oma foorumi, joka löytyy siis täältä. Selittänee suureksi osaksi sen, miksi täällä keskustelu on niin hiljaista.
Tapparallafaneilla on varsin aktiivinen oma foorumi, joka löytyy siis täältä. Selittänee suureksi osaksi sen, miksi täällä keskustelu on niin hiljaista.
Tapparallafaneilla on varsin aktiivinen oma foorumi, joka löytyy siis täältä. Selittänee suureksi osaksi sen, miksi täällä keskustelu on niin hiljaista.
Sika se on (MELArt), mutta prkl olkaa jo tää on Sashan topicci ja ei auta toi jauhaminen mitään. Eikä kuulu lukee 3 sivua tästä paskasta aiheesta, seuraavaks kun Barkov tekee 4+2 per peli NHL:ssa.
Tästä vedin loogisen johtopäätöksen, että fiksut Tappara-kirjoittajat ovat siellä omalla palstallaan, mutta oletko lukenut tuota palstaa? Mielestäni kirjoitukset tuolla Tappara-fanien palstalla ovat heikkotasoisia, osa suorastaan lapsellisia.
Ensi kertaa sinne eksyin ja odotetun laadukas foorumi se oli.
Ei tosin selitä sitä, missä ne oikeasti vähän enemmän kiekosta tietävät ja lajia tuntevat Tappara-fanit luuraavat. Jatkoajassahan heitä on vain kourallinen, J.Grönvall ja kumppanit.
Kyllä Mäkkärin ja Hesen ranskalaisissa on aika isokin ero. Senhän huomaa sekä mausta että rakenteesta. Ja lisäksi niistä Hesen ranskalaisista lähes kolmasosa on niin pieniä ja kovia känttyröitä että väkisinkin jää syömättä. Mäkkärissähän sä voit syödä kaikki niistä. Ja kaiken huippuna Mäkkärin normaalit ranskalaiset on isompi annos kuin Hesen normaalit ranskalaiset.McDonald's on itsekin sanonut, että ei he hampurilaisilla tee eroa kilpailijoihin, vaan ranskalaisilla.
Mäkkärin käyttämä perunalaatu on makeampaa perunaa kuin monilla muilla, ja siksi se paistuessaan tulee rapeammaksi, ja rasvaa ei imeydy perunan sisään juuri lainkaan. Toki, ei sitä eroa kovin paljoa huomaa, ellei ihan vastapaistettuina niitä eteen saa. Jotakin viisi minuuttia paiston jälkeen alkaa perunat olemaan samanlaista tavaraa.
Joo ja kaupoissahan myydään niitä joitakin Atrian jauhelihapihvejä, joissa ainakin vielä pari vuotta sitten lihapitoisuus oli vain 25%.Monilla ihmisillä on se mielikuva, mikä oli joissakin 80-luvun katugrilleissä, että pihvit on jotakin tukusta ostettuja jauhelihan kaltaista pihviainesta. Siksi McD mainostaakin pihvejään 100% naudanlihaksi, koska sitä se onkin, eikä mitään korppujauho-kananmuna-kamara-kumihanska -seosta.
"pintamausteena" muunneltua perunatärkkelystä, riisijauhoa, perunadekstriinia, suolaa, nostatusainetta (natriumdifosfaatti, ruokasooda), maltodekstriinia, stabilointiainetta (ksantaanikumi). Sisältää myös perunaa, mutta mistään ei käy ilmi, onko siinä mitään perunasta leikattua palaa, vai jotain perunaa sisältävää mössöä. Myöskään perunan osuutta kokonaisuudesta ei Hese jostain syystä halua ilmoittaa. Sinänsä sama sille, koska tuote on jo pelkästään kuluttajan aisteillakin havaittuna aivan täyttä paskaa ja noudattaa näiltä osin Hesen yleistä linjaa sapuskoiden suhteen.Hesen ranskalaiset perunaa mutta pintamausteena riisijauhoa sekä muita mausteita. 100 prosenttisesti siis myöskin perunasta leikattu kuten arvelinkin.