IFK:n uusi vahvistus !

  • 17 241
  • 151

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Viestin lähetti Mr_T
Vopat istuu juuri siihen profiiliin, jota HIFK:n kannattajakunta eniten arvostaa. Hyvä ja harkitun oloinen veto Matikaiselta.

Eka lause kuulostaa hyvältä, olisin toivonut vompattia joukkoihimme jo kesällä.

Tokaa lausetta sä et usko itsekään.. :D
 
Suosikkijoukkue
ILVES
YES!

On täysin uskomatonta, että HIFK osti Vopatin. Vopat on suunnilleen sopiva Norjan tai Ranskan liigaan, älkää nyt vaan HIFKiläiset kuvitelko hänestä mitään. Vopat ehkä pysyy tän kauden HIFKissä, sen jälkeen yksikään SM-liigaseura ei enää häntä palkkaa.

On loistavaa, että Ilves myi hänet. Varmasti Ilvekseen hankitaan pian loistohyökkääjä ja paketti alkaa olla valmis.
 

Henkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vopat?

Tuli vaan mieleen, että mitenköhän Pentti-setä aikoo perustella tän siirron? "Meiltä puuttui fyysiseen vääntöpeliin kykeneviä voimalaitureita"? Toimitusjohtaja Mutikainen on ilmeisesti tullut johtopäätökseen, että ulkomailta ei enää saa joten kokeillaanpa kotimaan markkinoita. Ja Ilves ilmeisen mielellään luopuu Vopatista, joka tuskin on liigan 20 parhaan ulkomaalaispelaajan joukossa.

Eli sinänsä looginen siirto. Mutta kun meillä jo on kädettömiä pelaajia entuudestaan parin jengin edestä, niin on vaikea käsittää mitä merkittävää lisäarvoa Vomppu tuo IFK:hon. Paitsi jos tämän ansiosta todellakin saadaan Vauhkonen junkkarin kuuseen IFK:sta. Jonni-boy Mestikseen ja Pena maksaa liksan, vai miten se tulee menemään?

Hesarissa ainakaan ei mainita tästä diilistä sanaakaan. En minä sitä toki odottanutkaan, valittiinhan nuorten MM-kisajengikin vasta pari päivää sitten eikä Hesari ole noteerannut mitenkään.
 
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki , Liverpool ,sympatiat HPKlle
Uutta tämäkin !

Taisi ensimmäisemn kerran IFK:n webbiheppu ehtiä tiedottamaan jostain Penan vedosta ennen Koff.nettiä ja DNA-palvelinta joka kertoi siirrosta vasta äsken :eek: Olisiko sittenkin niin , että IFK:n webbisivivut toimivat Australiasta käsin ? Tämä ja aikaero selittäisi Webbityypin ensimmäisen "olinpas eka" aktiivisuuden Vopatin siirrossa :D
 

takatolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hmm...

Niin, eiväthän nuo Vopatin tehot tältä kaudelta kovin kummoisia ole, mutta veikkaisin, että kaveri tekee kuitenkin enemmän pisteitä kuin Scissons ja sitä paitsi Mälkiä on jo pidempään kuuluttanut sitä, että maalipaikkoja ja vetoja tulee yleensä vastustajaa enemmän, mutta kukaan ei mene maalin eteen tekemään maskia ja hakkaamaan irtokiekkoja sisään. Tällaisessa hommassa Vopat on varmasti suuri apu joukkueelle ja kyllähän yleisökin tykkää rymistelevää pelaajaa katsella kunhan vaan pysyisi enimmäkseen pois jäähyaitiosta...
 

BigReds#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Järkevä veto.

Järkevä veto Penalta...
Vopat pelasi ainakin hyvin Pelicansin paidassa.
Pelannee jo perjantaina?

Edit: Kerrottiinko sopimuksen pituutta missään?
 
Viimeksi muokattu:

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
No ainakin

Vopat ? Who ? Ainakin pelaajan nimi on helpompi lausua ja kirjoittaa , kun Penan viime hankinnat = # 28 Sörsselssön , Popcorniczgczky .........................
 

marek

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin joo...ei olis tarvinu odottaa ,kun kaks päivää ja Bednar olis ollu vapaa siirtyy.Eli 15.12 jälkeen Jarda olis saanut pitää allekirjoitus rahansa ,vaikka olisikin siirtynyt Suomeen...no eiköhän joku Hpk tai Blues hänet nappaa!!!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
No ilmeisesti tässä haetaan nyt sitä, että kun pleijarit on karkaamassa, niin hankitaan kunnon hanskausjengi, jolloin saadaan yleisölle sentään jotain viihdettä, vaikka itse jääkiekko olisikin ihan paskaa.
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Ei piru vie..

Tähän uutiseen on jo melkein tyytyväinen! Vopat sopii hyvin HIFK:n palettiin, fyysinen "attitude" pelaaja, hieno homma.

Tää siirto tuli kyllä ihan puun takaa, onkohan Pena lähettäny jonkun vaksin vahingossa väärään numeroon? :D
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
jaaha, se on ehdoton joukkueiden jäähykuninkuus tulossa IFKlle.
Tosin olis se tullu ilman Vopattiakin. Taitaa Scissons saada etsiä uutta pelipaikkaa?-ko,-kö?

Scissons ainakin näytti suhteellisen nopeahkolle menijälle, vaikkei kiekko aina pysynyt mukana. Henk. koh. en ymmärrä Vopatin hommaamista. Lienee IFK-hengen vaatima fyysinen peli taustalla?
Mutta, että pelkkiä jäähyjä ja "hirveet tehot"...

Onhan noissa pistemiehissäkin voimapelaajia, Lindroos, Foppa, Sundin... mutta mistäs sellainen saataisiin kaikkien muiden kuin punapaitojen halveksumaan "DDR:ään". tosin eihän J-halli sijaitse DDR:ssä. ITÄ-PASILA = DDR!!

Hannes ja Jaroslav takas!!
 

vandy

Jäsen
Viestin lähetti leivoja

Onhan noissa pistemiehissäkin voimapelaajia, Lindroos, Foppa, Sundin... mutta mistäs sellainen saataisiin kaikkien muiden kuin punapaitojen halveksumaan "DDR:ään". tosin eihän J-halli sijaitse DDR:ssä. ITÄ-PASILA = DDR!!

Hannes ja Jaroslav takas!!

Eihän se ideoiden hakeminen muualta katso etäisyyttä...;)
ITÄ-PASILA = DDR!!, tähän vois varmaankin lisätä myös merenrannan Leipzigin eli kyseessä on MERIHAKA!!
 

Eldritch

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No,

...jos ja kun Scissons ei saa sopimusta (eihän?), silloinhan HIFKillä olisi vielä ulkomaalaispaikka vapaana vaikka Bednarille. Podon vaihto Vopatiin kuulostaa jo huomattavasti järkevämmältä kuin Scissonsiin. Mutta kuka haluaa Vauhkosen? Bostik? Erikeeper? Tuleeko muita liimatehtaita mieleen?

Aivan – siis korostan: täysin – eri asia on se, kykeneekö meidän Pentti Bednaria hankkimaan. Jardan perässä on varmasti puoli Eurooppaa, joilla kaikilla on yksi lyömätön etu: kukaan heistä ei ole Pentti Matikainen. Aikamoiseen naamioasuun täytyy Penan sonnustautua, jotta saisi Bednarin uudelleen houkutelluksi omaan pahan valtakuntaansa.
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
BigReds#22:
Vopat ei todellakaan pelannut hyvin Pelicansissa. Kallispalkkainen ulkomaalaisvahvistus, joka sai vajaat 0.5 tehopistettä per ottelu ei täyttänyt odotuksia ja osittain tästä syystä päätti Pelicans olla palkkaamatta täksi kaudeksi näitä "vahvistuksia". Vopat väläytteli toki osaamistaan silloin tällöin ja tekipä tuo Ipan paidassa kaksi maaliakin Pelsujen verkkoon ( taisi olla puolet tämän kauden maaleista ). Suurin ongelma Vopatilla todellakin on ne idioottimaiset jäähyt, suurin osa kostoja ja tilanteiden ulkopuolella. Ja kova on poika jäällä surffailemaan edestakaisin. Joskus meni 5-6 peliä, ettei miestä huomaa kuin jäähyboksissa käydessään. Vahvuutena Vopatilla on hyvä alivoimapelaaminen, mutta luulisi että on halvempiakin tuon roolin ukkoja.

Ja ei se Vopat IFK:ta ainakaan tehojen puolesta vahvista, jos Podkonickyyn verrataan:
-Andrei Podkonicky 23 3+6=9
-Roman Vopat 30 4+3=7.

Turha on IFK-fanien odottaa miehestä minkäänlaista sateentekijää. Tsekki-version Jonni Vauhkosesta saitte.

Edit:
Tuommoisella hankinnalla todellakin tuntuu, että IFK on pistänyt hanskat naulaan tämän kauden osalta ja loppukausi on tarkoituksena viihdyttää DDR-hallin yleisöä vanhaan kunnon Philadelphia Flyers-tyyliin. Erona tietenkin se, että 70-luvun alun Flyersista löytyi kovuuden lisäksi myös taitoa ja se oli voittava joukkue.
 
Viimeksi muokattu:

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Vopatin pelityyli

Niin, tuo pelityyli, sopii varmasti paremmin HIFK:hon kuin kumpaakaan aikaisemminsta liigaseuroista. Saa pelata kovaa sääntöjen rajamailla ei tule sanomista jälkeenpäin. Toisin kuin ehkä jossain Lahdessa, korjatkaa jos olen väärässä. Tai Ipassa, joka perinteisesti on ns. yksilötaitoa korostava poppoo. Mutta, iso paha HIFK, jonka fanit odottavat kovaa peliä, uskomattomia pommeja avojäällä jne, Vopat sopii hyvin. Odotan näkeväni Vopatin nopeasti tositoimissa.

Nyt vielä Pentti Jardalta kysymään kiinnostaako, jos kiinnostaa Jeff Manitobaan takaisin a Jarda meille.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Yksi heittopussi naapuriin lisää:D
 

KlapKlap

Jäsen
Suosikkijoukkue
NoMoreHockey
Viestin lähetti Mr_T
Vai säästetäänkö tosiaan palkkafyffejä jonkun muun palkkaamiseen?

Lähettivät tietenkin osamaksuna Veikkosta :D
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Vahvistus ?

Miten voi joku kuvitella että Vopat on vahvistus IFK:lle ??? Haloo, kattoka tilastoja. "Sopii IFK:n pelityyliin" Haloo ! Mihin tyyliin ? Kaukana on ne ajat kun IFK oli fyysinen joukkue ja vielä täynnä taitoa. Me tarvittais juuri nyt taitoa ei uusia Vauhkosia. Juuri Penamainen hankinta, eli aivan perseestä !
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti marek
Niin joo...ei olis tarvinu odottaa ,kun kaks päivää ja Bednar olis ollu vapaa siirtyy.Eli 15.12 jälkeen Jarda olis saanut pitää allekirjoitus rahansa ,vaikka olisikin siirtynyt Suomeen...no eiköhän joku Hpk tai Blues hänet nappaa!!!

-Zidlicky
-Kantor
-Vopat
-Cipruss

Jos ja kun "Saksikäsi saa lähteä" on edelleen yksi paikka auki. Tämäkin diili tuli niin yllättäen, että kukaan esim. täällä ei ole kuullut huhuja siitä. Sen sijaan Jardan nimeä on mainittu HIFK:n käytävillä. Ja jos vaikka Penan tämä yllätys oli sellaista esileikkiä, että ähäskutti, ja kohta sitten rävähtäisi em. mainitun pelaajan soppari, niin sehän olisi mukavampaa kuin huono sexi:D. Sillä kokoajanhan (Junkan lähdön jälkeen) tuota yhtä paikkaa ollaan pidetty auki. Mutta jos HIFK tössii asiat Jardan suhteen, ja mies sattuu löytymään jostain oman liigamme vastustajista, niin minä pidän varmasti pienen boikotin muutaman pelin suhteen, enkä tuhlaa rahojani hallin käytävillä.
 

Carlos

Jäsen
Aamun alkajaisiksi pakollinen kurkkaus Hifkin sivuille... joo-o, joku juttu jostain Vopatista tossa..... ja Podolle on löydetty uusi seura Sveitsistä, jees. Hetkinen..... siis Vopat Hifkiin!!! Ai pelaamaan vai??? No huhhuh...

Tämä tosiaan tuli niin puskista ettei mitään rajaa. Kumma ettei kukaan ole tästä mitään vihjaillut paitsi freelancer paria tuntia ennen. Osaa Penakin sentään joskus tehdä puhumisen sijasta. Se mitä tästä seuraa onkin sitten jo kokonaan toinen juttu...

Toivotaan tosiaan että Romaani puhkeaisi kukkaan meillä, mutta kuten joku tuossa jo hauskasti asian ilmaisi, pelkään että saatiin Tsekin Jonni Vauhkonen.

Mutta katellaan...
 

valdo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Edinburgh Capitals, Hibernian FC, Arsenal
Helmee Ripa

Niin se mieli muuttuu yössä, vaikka täytyy myöntää että aluksi hieman ihmettelin, miksi Vopat myytiin. No, rahaa oli varastossa aiemminkin joulutaukovahvistukseen ja nyt sitä on sitten lisää. Ja jospa sittenkin, olisiko Ripa niin konna että Bednar. No jonkun ne Raipen lätyt pitäisi pystyä maaliin survomaan, ei Viitakoski kaikkea voi tehdä.

Luulen, että tässä kaupassa selvisi voittajana Ilves ja Penaa vietiin taas kuin entistä ämpäriä. Nyt jostain peliä rakentava pakki ja snaipperi niin hyvää tulee.

Vopat on HIFKille arvokas pelaaja jos ja kun playoffseihin selviävät, mutta eikös teillä noita vääntäjiä ole jo kotitarpeiksi.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Viestin lähetti Korak


-Zidlicky
-Kantor
-Vopat
-Cipruss

Jos ja kun "Saksikäsi saa lähteä" on edelleen yksi paikka auki. Tämäkin diili tuli niin yllättäen, että kukaan esim. täällä ei ole kuullut huhuja siitä. Sen sijaan Jardan nimeä on mainittu HIFK:n käytävillä. Ja jos vaikka Penan tämä yllätys oli sellaista esileikkiä, että ähäskutti, ja kohta sitten rävähtäisi em. mainitun pelaajan soppari, niin sehän olisi mukavampaa kuin huono sexi:D. Sillä kokoajanhan (Junkan lähdön jälkeen) tuota yhtä paikkaa ollaan pidetty auki. Mutta jos HIFK tössii asiat Jardan suhteen, ja mies sattuu löytymään jostain oman liigamme vastustajista, niin minä pidän varmasti pienen boikotin muutaman pelin suhteen, enkä tuhlaa rahojani hallin käytävillä.

- Eiköhän se Jarda Ilvekseen mene;)No saapahan toivottavasti loppukauteen hauskuutta, noita telaketjun äijiä kun ei ollutkaan tarpeeksi...
 

AaKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Ilves kuulemma tiedottaa Vopatista nettisivuillaan "aamupäivän aikana". Näinköhän kuullaan samalla uusia nimiä? Olis meinaan röyhkeälle laituri/maalinsylkijälle paikka vapaana Raipen tai Veikon kainalossa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös